ChristosZ 2,649 Report post Posted April 12, 2007 Πριν από λίγο άνοιξα τον Η/Υ και συγκλονίστηκα. Γνώρισα πρόσφατα τον Βαγγέλη και τον γιό του στο ΧΚΠ. Σήμερα έκανα δύο εμβόλια ανοσοθεραπείας και αύριο έχω προγραμματισμένες εξετάσεις αίματος. Αν μπορώ να δώσω θα είμαι stby. Εύχομαι στον Βαγγέλη καλή και γρήγορη ανάρρωση. Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted April 12, 2007 Θα πάω και εγω αύριο το πρωί στο Νοσοκομείο καλαμάτας. περαστικά στο παιδί και μακάρι να γυρίσει σιδερένιος στην οικογένεια του και στις πλαγιές. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που εκδηλώνεται τέτοια αλληλεγγύη και συμπαράσταση ανάμεσα στους ανθρώπους του βουνού. Και για να συνεχίσω πέρα απο την ιδέα για τράπεζα αίματος, που πραγματικά είναι αξιοθαύμαστη, θα ήταν καλή ιδέα θεωρώ να φτιάξουμε και ενα ταμείο με μια συμβολική ετήσια συνδρομή (π.χ. 10 ευρώ) για την οινομική στήριξη μελών μας σε έκτακτες περιπτώσεις (δυστυχώς χρειάζεται και αυτή) ή για θεομηνίες κλπ. ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted April 12, 2007 ..τι να πώ απο την ώρα που το έμαθα έχω σοκαριστεί , δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να δώσω, αλλα μόλις πέιτε πάλι το οκ θα πάει ο αδελφός μου και ο ξάδελφος να δώσουν. Ευχομαι περαστικά να είναι και όλα καλά θα πάνε. Βαγγελη κανε την υπέρβαση!! The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted April 12, 2007 Κι αλλη μια φιαλη απο εμενα το μεσημερι στον Ευαγγελισμο-σε νεα κρουση που εγινε απο φιλο το απογευμα,ο Νικος ειπε οτι εχουμε υπερκαλυψη. Μακαρι οι σκεψεις ολων μας να του δινουν δυναμη να το ξεπερασει και να βγει γερος απο τη δοκιμασια-κουραγιο και στην οικογενεια του.Να περασουν ολα γρηγορα.... "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted April 12, 2007 Και εγω σημερα κατα τις 18΄00 εδωσα μια φιαλη αιμα στο Γεννηματα!Περαστικα στον φιλο μας και συντομα κοντα μας!!! ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted April 12, 2007 απο το Star Κεντρικης Ελλαδος ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ 12/04/2007 Σε γκρεμό βάθους 200 περίπου μέτρων έπεσε χθες το απόγευμα ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στην εθνική οδό Θερμοπυλών Ιτέας. Το ατύχημα έγινε στο ύψος στο Σκαμνού. Ο 40χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ για να μεταφερθεί με ασφάλεια στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Λαμίας. Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted April 12, 2007 Μόλις επέστρεψα κι εγώ από το Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς και έδωσα 5 φιάλες μαζί με φίλους εκτός snowclub για το Βαγγέλη. Συγκεκριμένα από: τον πατέρα και υιό Γαβαλά (2), Καραγκούνη Δημήτρη (1), Λουδοβάρη Χρήστο (1) και Κεχαγιά Άννα (1) Περαστικά και γρήγορα να πιούμε όλοι τις φιάλες που δώσαμε, μαζί του σε κρασί Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 12, 2007 Ο Βαγγέλης έχει πολλούς που τον αγαπάνε και το αίμα που δώσατε θα χρησιμέψει όχι μόνο σε αυτόν αλλά και σε πολλούς άλλους συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη. Απίστευτη πραγματικά η κινητοποίηση. Προς το παρόν δεν χρειάζεται άλλο, αύριο θα ξέρουμε πότε να δώσουμε αίμα για την τράπεζα του συλλογου. Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted April 12, 2007 Προς το παρόν δεν χρειάζεται άλλο, αύριο θα ξέρουμε πότε να δώσουμε αίμα για την τράπεζα του συλλογου. ..Αν έμεινε... Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted April 12, 2007 Και γω με την σειρα μου βρεθηκα στο Γεννηματα νωρις το απογευμα. Ποσο μικρος ειναι ο κοσμος τελικα(αναρωτιεμαι)????Ενας γειτονας μας και οικογενειακος φιλος μας ειναι παρα πολυ φιλος με τον Βαγγελη απο το εργασιακο χωρο του τελευταιου και με τα πολλα μου λεει για εναν φιλο του που ειχε ενα ατυχημα στον Μπραλο και ετυχε να ειναι ο ιδιος ο Βαγγελης! Τα καλυτερα και τα πιο ανθρωπινα πραγματα ακουγονται εδω μεσα σε αυτον τον συλλογο,περι τραπεζας αιματος περι ταμειου εκτακτων αναγκων κλπ.ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ολο το συλλογο,ακομα και για την προημη σκεψη για τα ανωτερω!!! ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ολους που στεκοσαστε και θα σταθειτε στο Βαγγελη και στο καθε Βαγγελη με ολο σας το ειναι!!Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ,ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!! Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 12, 2007 Για οσους εχουν προγραμματισει αιμοδοσια για αυριο.......................... . Το δευτερο ειναι οτι συμφωνα με το Νοσοκομειο της Λαμιας εχουμε υπερκαλυψη την αναγκη της αιμοδοσιας για τωρα. Φυσικα δεν ειναι 100% σιγουρο εαν δεν θα χρειαστει αλλο. Ο Ιασονας θα ρωτησει τη διαδικασια που χρειαζομαστε σημερα στο Γενικο Κρατικο το απογευμα για να ανοιξουμε Τραπεζα αιματος για το Συλλογο μας. Εαν θελετε καντε λιγο κρατει σε οσους ειναι να στειλουν αιμα ακόμα να δουμε εαν χρειαζεται αλλο αμεσα και επισης να παρουμε τα στοιχεια απο τη Τραπεζα αιματος του Συλλογου και να αρχισουμε την αιμοδοσια για εκει. (Μακαρι να μην τη χρειαστουμε ποτε...) . Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted April 12, 2007 Ρε παιδιά δεν το πιστεύω.Με τον Βαγγέλη είμασταν μαζί την ημέρα της γιορτής του στον Παρνασσό,καθ΄οσον ήταν ο μοναδικός που μου απάντησε το πρωινό εκείνο,όταν κάλεσα από το pmr. Bαγγέλη....δυνατά!!!Τό΄χεις!!! Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted April 12, 2007 Κράτα γερά ρε μάγκα.... Πήγα και εγώ και έδωσα αίμα σήμερα στις 16:00 στο "Γεννηματά", όνοματεπώνυμο Σπυρίδων Σπυρίδων..... Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted April 12, 2007 +1 και αυριο θα δω και απο φιλους. με τις καλυτερες σκεψεις και ευχες... Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted April 12, 2007 Περαστικα Βαγγελη και γρηγορα κοντα μας τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted April 12, 2007 Πραγματικα συγκλονίστηκα με το συγκεκριμενο συμβαν, να ευχηθουμε ολοψυχα στον βαγγελη να ξεπερασει τον κινδυνο και να αναρρωσει το συντομοτερο, εφοσον υπαρξει επιθυμια για αιμα μπορω να βοηθησω να δωθει αιμα απο την μοναδα μου στο στρατιωτικο νοσοκομειο. Ελπιζω να εχουμε θετικες εξελιξεις συντομα. Συγχαρητηρια σε ολους για την κινητοποιηση, ειναι η καλυτερη ενδειξη συμπαραστασης σε τετοιες δυσκολες ωρες. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
cookmangr 0 Report post Posted April 12, 2007 Περαστικα στον φιλο μας Domneli ειμαι σιγουρος πως οταν σηκωθει απο το κρεβατι του νοσοκομειου και διαβασει αυτο το ποστ θα ειναι απο τους πιο ευτιχισμενους ανθρωπους του κοσμου που ξερει πως εκει εξω εχει καποιους φιλους που τον νιαζονται και τον προσεχουν............. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ http://www.freewebs.com/greekradicals/ Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 13, 2007 Εχουμε καποια εξελιξη της πορειας της υγειας του ????????????? Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted April 13, 2007 Oτι ποιο συγκινητικο εχω δει στα 3 χρονια που συμμετεχω σε αυτο το φορουμ και κατοπιν σαν μελος του συλλογου.....ευγε σε ολους!!!!!!!!!Καλες οι πρωτοβουλιες προς τα χιονοδρομικα, ενημερωτικα τα ποστ ,αναποφευκτοι οι καυγαδες σπουδαιες οι παρεες και η αντληση γνωσεων αλλα αυτην την συγκεκριμενη στιγμη με ταχυτητα και αυθορμητισμο εχει δειχθει τι σημαινει αλληλεγγυη και αμεσοτητα....τι σημαινει να χει καποιος ανα το πανελληνιο στηριγμα σε μια τετοια αναποδια.........Ειναι πολυ σπουδαιο και κονιορτοποιει ολα τα μικρα και μεγαλα που μας απασχολουν........Μεγαλειο......... Με το καλο να βγει...........και ολα να πανε κατ ευχην!!!!!!!Ο Θεος και εμεις ολοι μαζι του........... ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
tex 0 Report post Posted April 13, 2007 Ευχομαι περαστικα στο Βαγγελη, ευτυχως ειναι γερο σκαρι. Ειναι σιγουρο οτι πρεπει να προχωρησουμε στην τραπεζα αιματος. tex Share this post Link to post Share on other sites
spongeorge 0 Report post Posted April 13, 2007 Περαστικά στο Βαγγέλη!!! Φίλε βάστα γερά!!! Με τόσα "positive vibes" σίγουρα όλα θα πάνε καλά... Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted April 13, 2007 Μπράβο!!! Η τράπεζα αίματος είναι καταπληκτική ιδέα!!! Βέβαια αχρείαστη να είναι, αλλά ας υπάρχει! Share this post Link to post Share on other sites
kelly 0 Report post Posted April 13, 2007 μεγαλη γιορτη σήμερα. της Ζωοδόχου Πηγης. ας αναψουμε και ενα κερι κακο δε κάνει. ολα θα πανε καλά με τοσες ευχες και τοση θετική σκεψη ο Βαγγέλης θα γινει καλά και σύντομα. Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted April 13, 2007 Υπάρχει κανένα νεώτερο για τον φίλο Βαγγέλη; ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted April 13, 2007 δυστυχώς ούτε εγώ μπορώ να δώσω αίμα αυτή τη στιγμή. ενημερώστε αν χρειαστεί περισσότερο αίμα αργότερα ή κάποια άλλη βοήθεια. Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites