elmi 0 Report post Posted April 15, 2007 Είναι από τακαλύτερα νέα που έχω μάθει εδώ και καιρό! Βαγγέλη keep up the good work... Share this post Link to post Share on other sites
geo 34 Report post Posted April 15, 2007 Βαγγελη θα τα καταφερεις!! Περαστικα . Ο Θεος ειναι με εσενα. http:www.arahova.net http:www.meteo.gr/stations/arahova http:www.meteo.gr/stations/parnassos1950 http:www.meteo.gr/stations/parnassos Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted April 15, 2007 Βαγγέλη.άντε στη νέα σαιζόν,βούρ...στον πατσά πάλι!!ΕΕΕΕΕ!!!στις πλαγιές ήθελα να πώ. Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 16, 2007 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kelly 0 Report post Posted April 16, 2007 μακαρι το παλικαρι. αυτα ειναι πολυ ευχαριστα νεα. μπραβο Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted April 16, 2007 Μακαρι αυτα τα ευχαριστα νεα να ακολουθηθουν απο αλλα ακομα πιο ευχαριστα και να πανε ολα κατ ευχην. Περαστικα και γρηγορη αναρρωση http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted April 16, 2007 Είμαι εκτός Η/Υ περίπου 1 εβδομάδα, έλειπα εκτός Αθηνών. Το βράδυ της Πέμπτης πήρα κατά τύχη ένα τηλεφώνημα από τον Mitsara (είχε το τηλέφωνο μου από τα μηνύματα που στέλνω στα καινούργια μέλη) και με ενημέρωσε για το συμβάν. Για να καταλάβω τι είχε γίνει πέρασαν αρκετά λεπτά, γιατί το σοκ στην αρχή ήταν μεγάλο. Ο Βαγγέλης ήταν σχεδόν από τα πρώτα άτομα που γνώρισα από τον Σύλλογο τον 1ο χρόνο και τον συμπαθώ ιδιαίτερα. Ταράχτηκα πάρα πολύ εκείνο το βράδυ! Αμέσως πήρα τον Πάνο και τον Αλέξη για να μου πούνε λεπτομέρειες. Γενικά μπορούμε να έχουμε μια πιο άμεση επαφή, γιατί γνωρίζουμε τον Διευθυντή της Εντατικής της Λαμίας και μπορούμε να του τηλεφωνούμε στο κινητό του (τυχαίνει ο άντρας μου να "δουλεύει" το συγκεκριμένο νοσοκομείο) Μακάρι όλα να πάνε κατ' ευχήν και να επανέλθει σύντομα κοντά μας! Φιλικά Νανά υστ. Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ από την ομοψυχία του Συλλόγου μας! ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 16, 2007 .Γενικά μπορούμε να έχουμε μια πιο άμεση επαφή, γιατί γνωρίζουμε τον Διευθυντή της Εντατικής της Λαμίας και μπορούμε να του τηλεφωνούμε στο κινητό του (τυχαίνει ο άντρας μου να "δουλεύει" το συγκεκριμένο νοσοκομείο) Ενημερωνε μας σε παρακαλω για την εξελιξη της υγειας του........(οπως και οι Πανος και Νικος) Ευχαριστω..... Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted April 16, 2007 Εξαιρετικά νέα για την πρόοδο της υγείας του Βαγγέλη...τώρα το διάβασα και φτιάχτηκα. Βαγγέλη γερά στη μάχη της ζωής σου,διότι του χρόνου η σεζόν θα είναι πολύ πουδράτη. Επίσης,συγχαρητήρια στο σύλλογο για την πρωτοβουλία δημιουργίας τράπεζας αίματος και φυσικά σε όλους όσους έσπευσαν να βοηθήσουν στην κρίσιμη αυτή ώρα τον Βαγγέλη. Αναμένουμε για οτιδήποτε νεότερο. 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted April 16, 2007 πολλές ευχές για ταχεία ανάρρωση!!από τότε που πληροφορήθηκα το συμβάν οι ευχές μου είναι καθημερινές αν και είμαι νέο μέλος και δεν γνωρίζω το Βαγγέλη προσωπικα ακόμη!! Χαίρομαι πολύ που όλα πάνε καλά ωστέ να έχω και εγώ την ευκαιρία να τον γνωρίσω από κοντά κάπου στις βουνοπλαγιές!ευχές στην οικογένεια του και στον ίδιο για ταχεία επαναφορά και ανάρρωση! υ.γ. θεωρώ σημαντικότατο γεγονός τη δημιουργία Τράπεζας αίματος και υπόσχομαι σύντομα να συνεισφέρω ενεργά ! Επίσης συγκινήθηκα αφάνταστα από την ενότητα του Συλλόγου και το πραγματικό ενδιαφέρον και δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στα μέλη! Νιώθω ότι ανήκω σε μία ομάδα ατόμων που εκτός από τρέλλα με το χιόνι και το βουνό , έχουν υψηλα ιδανικά , αρχές , ήθος και δυνατά αισθήματα για τον συνάνθρωπό τους, και αν (ο μη γένοιτο) κάποια στιγμή βρεθώ σε παρόμοια θέση θα υπάρχουν άτομα που θα μου μεταδίδουν τη θετική τους ενέργεια και θα με βοηθήσουν πραγματικά! bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted April 17, 2007 Ομολογώ ότι πολλές φορές διαβάζοντας το συγκεκριμένο post, η συγκίνηση μου ήταν πάρα πολύ μεγάλη… Είναι απίστευτη η κινητοποίηση για το αίμα (προσωπικά, ήταν αδύνατο να δώσω αίμα, λόγω πρόσφατου οικογενειακού προβλήματος υγείας στις αρχές Μαρτίου) και φυσικά η ενέργεια του συλλόγου για την τράπεζα αίματος. Το συγκεκριμένο post, είναι γεμάτο από μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης αλλά το βασικότερο ανθρωπιάς… Είμαι σίγουρη ότι ο Βαγγέλης είναι «περιτριγυρισμένος» και αισθάνεται όλη αυτή την θετική αύρα, όλα αυτά τα positive vibes, που εκπέμπουμε όλοι εμείς…και μας το ανταποδίδει με τον τρόπο του…με την καλή εξέλιξη της υγείας του και την ανάρρωση του… Εμείς θα συνεχίσουμε … να ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον Βαγγέλη και να στέλνουμε την αισιοδοξία μας, την αγάπη μας, τα χαμόγελά μας σε αυτόν αλλά και κουράγιο στην οικογένεια του… Φιλικά, Βαρβάρα φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted April 17, 2007 Μετά το μεγάλο σοκ που έπαθα όταν έμαθα την είδηση για το Βαγγέλη είναι πολύ ευχάριστω να μαθαίνεις ότι θα είναι πολύ σύντομα ξανά κοντά μας. Δεν μπόρεσα να δώσω αίμα για τον Βαγγέλη (παρόλο που με ειδοποίησε ο Στάθης Spyder την Παρασκευή) λόγο του ότι είχα πάρει αντιβίωση για τρεις μέρες πριν και δεν μου πήραν αίμα. Η απόφαση για Τράπεζα Αίματος είναι πολύ σοφή και θα ανταποκριθώ σύντομα. ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ !!!!!! Τελικά αυτή η παρέα είναι τόσο πολύ δεμένη που εκτός απο συγκίνηση, με κάνει και νοιώθω πολύ υπερήφανος που ανήκω σ' αυτή ! Μπράβο σε όλους και εύχομαι στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει να είναι και ο Βαγγέλης κοντά μας και να οργανώσουμε κανένα ξε-σκί με τσιπουράκια, παϊδάκια κ.λ.π. σε καμιά...... παραλία Share this post Link to post Share on other sites
Spy 0 Report post Posted April 17, 2007 Τις καλλιτερες των ευχων μου και της Συλβιας για γρηγορη επανοδο και επουλωση ολων των πληγων Βαγγελη ! temporary info: Σπύρος Καββαδίας Share this post Link to post Share on other sites
Jazz 0 Report post Posted April 17, 2007 Πολύ ευχάριστα και ελπιδοφόρα τα νέα, μπράβο Βαγγέλη, γρήγορη και καλή ανάρωση, σε περιμένουμε κοντά μας!!! Όλα τα μέλη και επισκέπτες του snowclub μας εξέπληξαν ευχάριστα με την άμμεση ανταπόκρισή τους, πραγματικά συγκινητικό... Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted April 17, 2007 Περαστικα και απο μενα στο Βαγγελη, και κουραγιο στην οικογενεια του. Τα θεματα υγειας ειναι τα πιο δυσκολα αντιμετωπισσιμα απο τους συγγενεις. Πολύ ευχάριστα τα νέα για θετική εξέλιξη μετα απο ενα τοσο άσχημο χτύπημα! Επίσης όπως προαναφέρθηκε, είναι προς τιμή του συλλόγου που ανταποκρίθηκε έτσι για αίμα και που δημιούργησε την τράπεζα. Έχω σκοπό να συνεισφέρω το συντομότερο. no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted April 17, 2007 Θετικότατη εξέλιξη έχει η κατάσταση υγείας του Βαγγέλη! Συγγενικό του πρόσωπο μου μίλησε για ολική ανατρόπη σε όλα τα χτυπήματα και επαναφόρα του απο την καταστόλη πιθανόν την τετάρτη. ... οτι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει, έχουμε κάτι νεότερο?? The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 17, 2007 Στασιμοτητα... Παραμενει στην εντατικη αρα η κατασταση του ειναι σοβαρη και θεωρειται ευμεταβλητη περιοδος ετσι και αλλιως. Οτι ειναι να γινει απο τους γιατρους εχει γινει τωρα ειναι μονο στη δυναμη του Βαγγελη. Υπομονη. Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted April 17, 2007 Και πάνω απ'όλα στη δύναμη του Κυρίου. Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted April 17, 2007 Μακαρι να πανε ολα καλα δεν τον βγαζω απο το μυαλο μου παντως... ελπιζω να πανε ολα καλα και να ειναι δυνατος ενα κερακι θα το αναψω .... Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
napa 0 Report post Posted April 17, 2007 Ο ο ανθρωπος που καταργησε τα μπατον , ηταν απο τους ανθρώπους που περίμενα κι εγω να γνωρίσω σε καποια συναντηση. Οταν εμαθα για το ατυχημα, ενιωσα σαν να ειχε συμβει σε καποιον δικό μου ανθρωπο. Παρακολουθώ καθημερινα τις εξελιξεις της υγειας του και αναμενω καθε καλη ειδηση. Θα ήθελα να ειμαι αναμεσα σ'αυτους που προλαβαν και εδωσαν αιμα στις πρωτες δυσκολες στιγμες αλλα δεν μπορεσα. Ας συνεχισουμε να δινουμε κουραγιο στον Βαγγελη, αλλοι απο μακρυα, αλλοι απο κοντά και αυτος θα μας ανταμειψει με την γρηγορη επάνοδό του. Αν και δεν είχα γνωρίσει απο κοντά τον Donmeli παρα μονο απο τα post του στις διάφορες συζητησεις του φορουμ, ένιωθα σαν απο χρόνια φίλος του.. Είναι ενα παράξενο συναίσθημα που σου αφήνει η καθημερινή επαφή με ανθρωπους μεσα απο το ιντερνετ και το δέσιμο σου με καποιους που εχουν κοινα βιώματα, κοινα προβληματα και κοινους στοχους. Νιώθω τυχερος που ανοικω στην οικογένεια του ΣΤΟΥΧ. ΥΓ: Βαγγελη ειναι ωρα να σηκωθεις νομιζω.. εχουμε και εκλογες σε λιγο.. IT'S COMING AND IT'S COOL... KITEWING... SAIL IT... Email: kitewing_gr@yahoo.gr Share this post Link to post Share on other sites
Statler 0 Report post Posted April 18, 2007 Εύχομαι ολόψυχα περαστικά στον γνωστό (μέσω forum) άγνωστο (επί προσωπικού), Βαγγέλη που δίνει την δική του μεγάλη μάχη, για να γυρίσει γερός όσο και πριν στην οικογένειά του και τους φίλους του, που έχουν και αυτοί τον δικό τους δύσκολο αγώνα. I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted April 18, 2007 Κωνσταντίνε σήμερα θα έχουμε έγκυρη ενημέρωση...ελπίζουμε και ευχάριστη. Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 19, 2007 ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΩΤΕΡΟ ?????????? (το ξερω οτι αν υπηρχε κατι θα το ειχατε ηδη γραψει, αλλα), με εχει φαει η αγωνια να ακουσω καλα νεα !!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted April 19, 2007 Αριστοτέλη ο άνθρωπος που μας ενημερώνει είναι εκτός Λαμίας. Μάλλον αύριο το πρωί θα μάθουμε νεότερα. Share this post Link to post Share on other sites