Jey 7 Report post Posted April 27, 2007 Προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που μπόρεσα να έχω στη ζωή μου ένα πραγματικό φίλο άντρα , τον οποίο ξέρω από τα 7 μου .. Δεν υπήρξε ποτέ μεταξύ μας υπόνοια για κάτι ερωτικό και βγάζουμε ιλαρά κάθε φορά που τυχαίνει να μας ρωτάνε!!Τον θεωρώ σαν αδερφό μου.. μικρότερο βέβαια..Παρόμοια κατάσταση που κράτησε γύρω στα 15 χρόνια και μέχρι πριν κάποιο καιρό υποστήριζα την άποψη οτι μπορεί να υπάρχει φιλία χωρίς ερωτικές σκέψεις μεταξύ αντίθετων φύλων. Κάποια στιγμή παρατήρησα ζηλοτυπίες οι οποίες εξελίχθηκαν σε περίεργες καταστάσεις (όχι sex) που απλά διέλυσαν την φιλία.Πλέον είμαι υπέρμαχος της άποψης οτι ...τα πάντα είναι πιθανά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted April 27, 2007 Μα σε αυτο πονταρα κι εγω πριν, στους φιλους με μπονους Υπαρχει και η αναλογη φραση "οχι φιλοι, οχι δεσμευση, μονο σεξ" Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted April 28, 2007 Μα σε αυτο πονταρα κι εγω πριν, στους φιλους με μπονους Υπαρχει και η αναλογη φραση "οχι φιλοι, οχι δεσμευση, μονο σεξ" Αυτή η νέα γενιά είναι εντελώς απαράδεκτη!!! Ούτε καν sex buddies!!!! Παναγιωτάκι, αγόρι μου, είσαι ΕΚΤΟΣ θέματος...το τόπικ ΔΕΝ είναι για το sex!!!! Μιλάει τουλάχιστον για φιλία +++!!!! Βασικά, το τόπικ θα έπρεπε να μετονομαστεί: " Το σεξ στη φιλία ανδρών - γυναικών" ή τουλάχιστον: "Οι φίλοι είναι για τις δύσκολες στιγμές"!!!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted April 28, 2007 Ανακαλώ τον τίτλο: ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΘΕΜΑ!!! Καλά με δουλεύετε; οι 4 στις 5 σελίδες μιλάνε για σεξ και ο τίτλος (τουλάχιστον) αφορά στη φιλία των δυο φύλων... Μην προσπαθείτε να με πείσετε πως είναι το ίδιο... Η εμπειρία μου σας διαψεύδει... Πάμε πάλι, γιατί χάσαμε το ρυθμό μας. Το ότι ήρθε η Άνοιξη δε σημαίνει ότι το μυαλό μας κόλλησε στη σάρκα της καστανής με το πέδιλο και το σκουλαρίκι στην κοιλιά!!! Έλεος! Κανένας άντρας που να είναι άνθρωπος με συναισθήματα και λογική πριν σκεφτεί σαν εραστής υπάρχει, ή σας πρόλαβα; Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Nyxteridos 6 Report post Posted April 28, 2007 Βεβαιως και υπαρχει φιλια αναμεσα στα δυο φυλα.. Απλα ισως εμεις δεν θελουμε να το δεχτουμε..για τους δικους μας λογους.. Ειχα και εχω φιλες κ αυτοκολητες.. Φιλια, Κωνσταντινος Quote Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted April 28, 2007 οι φιλίες χαλάνε από λεφτά ή γυναίκες ... C... Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted April 28, 2007 Boozer, ισως και να χεις δικιο... Το Καλοκαιρι ειναι προ των πυλων και οπως καθε χρονο, σημαδοτει τη νεα σεζον αν με πιανεις Α και η μοδα με το σκουλαρικι στην κοιλια περασε πλεον... Στην εποχη μας ενα σκουλαρικι κατω απο τα χειλι ή στη γλωσσα τρελαινει Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted April 29, 2007 Έγω μετά από πολλές φιλίες και "φιλίες" με άντρες σε ένα έχω καταλήξει. Υπάρχουν κάποιοι φίλοι που θα είναι πάντα φίλοι γιατί απλά δε θα μπορούσα ποτέ να τους ερωτευτώ αλλά κάνουμε πολύ καλή παρέα (όπως ακριβώς και με τις κολλητές μου δλδ) και υπάρχουν και κάποιοι φίλοι που θα μπορούσαν και να μην είναι μόνο φίλοι γιατί κάπου υποβόσκει ένας ερωτισμός, μέχρι να εκτονωθεί και να δημιουργηθεί κάτι υπέροχο ή να είναι απλά ένα μεγάλο λάθος! Τώρα τα σαικς-μπάντιεζ είναι άλλη υπόθεση! Γενικότερα πάντως όποτε μας συμφέρει υπάρχει φιλία, το γνωστό "μα σε βλέπω σα φίλο δε θέλω να χάσουμε τη φιλία μας"-κοινώς χυλόπιτα. Κι όποτε μας δε μας συμφέρει δεν υπάρχει, "μα υπάρχει έλξη ανάμεσα μας δε μπορούμε να είμαστε φίλοι" -κοινώς σαικς. Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted April 29, 2007 Θεωρώ ως ανασταλκτικό παράγοντα μιας φιλίας, οτιδήποτε προέρχεται από απαίτηση ή αντάλλαγμα. Στην ειδική περίπτωση της σωματικής έλξης, δημιουργείται χάσμα φιλίας, όταν κάποιος από τους 2 ετερόφιλους φίλους κρυφά ή φανερά, συνειδητά ή ασυνείδητα επιδιώκει τη σαρκική απόλαυση και ο άλλος ενδίδει. Για παράδειγμα, μεταξύ 2 φίλων, του Τάκη και της Μαρίνας, υποβόσκει κάποιος ερωτισμός. Ας υποθέσουμε οτι η Μαρίνα έχει σύντροφο, ενώ ο Τάκης όχι. Ο 2 αυτοί φίλοι διασκεδάζουν και μετά από 2-3 ποτά και κάποια φιλιά η Μαρίνα καλεί τον Τάκη στο κρεβάτι. Αν υπάρχει ουσιαστική φιλία μεταξύ τους, ο Τάκης θα πρέπει ναρνηθεί. Εδώ νομίζω ταιριάζει η φράση "στα δύσκολα φαίνεται ο φίλος". Υ.Γ. Βοοζερ, ελπίζω να βοήθησα Κωστής Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted April 29, 2007 Εγώ πάλι νομίζω πως όλα έχουν να κάνουν στη ζωή μας γενικότερα και ειδικά στη φιλία, με το πόσο συνειδητοποιημένοι είμαστε γύρω από το τι θέλουμε, τι ψάχνουμε, τι μπορούμε να προσφέρουμε κλπ. * Όσο κι αν πεινάω, φίλε μου Nifada, σε ένα τραπέζι που δεν θέλω να κάτσω, δεν θα φάω. * Nyxteridos, δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό, δεν θα ζημιωθείς αν έχεις μια γυναίκα φίλη κι όχι ερωμένη. Με διαφορετικούς ανθρώπους θα κάνεις σχέση και με διαφορετικούς φιλία, είναι άλλα κατά βάση θεωρώ τα κριτήρια, αν και μπορεί να παρουσιάζουν ομοιότητες καμιά φορά. * C, όλων των ειδών οι σχέσεις, χαλάνε όταν τις αφήσουμε εμείς στο έλεος των καταστάσεων. Αν δε ΘΕΛΩ κάτι να χαλάσει, το χτίζω πιο σταθερό. Κάποιος από τους δυο άφησε την πόρτα ανοιχτή στη φιλία και τρύπωσε μέσα ο 3ος (χρήμα, γυναίκα, δουλειά κλπ). Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Nyxteridos 6 Report post Posted April 29, 2007 Εγώ πάλι νομίζω πως όλα έχουν να κάνουν στη ζωή μας γενικότερα και ειδικά στη φιλία, με το πόσο συνειδητοποιημένοι είμαστε γύρω από το τι θέλουμε, τι ψάχνουμε, τι μπορούμε να προσφέρουμε κλπ. * Όσο κι αν πεινάω, φίλε μου Nifada, σε ένα τραπέζι που δεν θέλω να κάτσω, δεν θα φάω. * Nyxteridos, δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό, δεν θα ζημιωθείς αν έχεις μια γυναίκα φίλη κι όχι ερωμένη. Με διαφορετικούς ανθρώπους θα κάνεις σχέση και με διαφορετικούς φιλία, είναι άλλα κατά βάση θεωρώ τα κριτήρια, αν και μπορεί να παρουσιάζουν ομοιότητες καμιά φορά. * C, όλων των ειδών οι σχέσεις, χαλάνε όταν τις αφήσουμε εμείς στο έλεος των καταστάσεων. Αν δε ΘΕΛΩ κάτι να χαλάσει, το χτίζω πιο σταθερό. Κάποιος από τους δυο άφησε την πόρτα ανοιχτή στη φιλία και τρύπωσε μέσα ο 3ος (χρήμα, γυναίκα, δουλειά κλπ) Οντως δεν με καταλαβες Με λιγα λογια ειπα οτι υπαρχει φιλια και ειχα κ εχω φιλες. Καλο απογευμα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted April 30, 2007 Σωθήκαμε! Τώρα είμαστε 3!!! Άντε ανεβαίνουν τα ποσοστά των ανδρών που μπορούν να μας βλέπουν σα φίλες!!! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted April 30, 2007 Άννα, τι εννοείς όταν λες "μας βλέπουν σα φίλες"? Είπαμε, οι άντρες δε μπορούν να δουν μια γυναίκα σα φίλη. Και ευτυχώς που υπάρχουμε κι εμείς ακόμα. Από την άλλη, όταν δινόμαστε σε κάποιον που αναζητάει ένα στήριγμα, είναι σα να πρόκειται για τον ίδιο μας τον εαυτό. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχουν κανόνες. Απλά βοηθάς όσο μπορείς, με ανιδιοτέλεια. Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted April 30, 2007 Τώρα μάλιστα! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 30, 2007 Ε ναι ρε παιδια, γινεται να υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρα-γυναικας. Καθηστε να μεγαλωσετε λιγο και θα δειτε αν εκτιματε μια φιλια πανω απο ενα γρηγορο one night stand. Φιλους(ες) δυσκολα κανεις απο μια ηλικια και μετα (οπως δυσκολα κανεις και σοβαρη σχεση και παιδια αν εχεις σοβαρη...κλπ). Εχει κατι να κανει οτι απο ενα σημειο και περα στη ζωη σου, αν κατι δεν ταιριαζει στα κριτηρια σου, δεν το αποδεχεσαι και ας παει να πνιγει ο κοσμος ολος...Κατι σαν παντρεμενο ...γεροντοπαληκαρο δηλαδη... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 30, 2007 oti kai na lete o Lappas exei dikio.. Kai o Mik episis Δεν πιστεύω ότι μπορείς να πεις κάτι για δυο ανθρώπους το οποίο να ισχύει για άλλους δυο. Η κάθε σχέση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες που βασίζονται στο χαρακτήρα και στις συγκυρίες. Συμφωνώ όμως με την τοποθέτηση του makalu περί των τεμαχίων κοινή συναινέση...ειδικά εκείνο το τεμάχιο στην Σαντορίνη δεν χάλασε καμία φιλία Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted April 30, 2007 Εσύ από πάνω ΜΙΚ πως σε λένε, αν θες να πείς μυστικό στείλε Pm, αλλιώς κατατόπισέ μας... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted April 30, 2007 Είσαι σίγουρη ότι θες λεπτομέρειες για το κοινή συναινέση τεμάχιο στη Σαντορίνη?! Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted April 30, 2007 Με συγχωρείτε και πάλι για την εκτός θέματος παρέμβαση, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα... Με το τεμάχιο πάει ή με το μέτρο ? βοήθειά σας Δεν ξαναπετάγομαι...συνεχίστε ελεύθερα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted April 30, 2007 Δεν είναι θέμα! Πρώτη φορά είναι που θα το ξεχυλώσουμε το topic; Ελεύθερα Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Nyxteridos 6 Report post Posted April 30, 2007 Φιλια αναμεσα στα δυο φυλλα υπαρχει. Αν δεν εχει τυχει σε καποιους εστω κ σε πολλους να εχουν ..Δεκτον.. Δεν μπορω να δεχτω ομως να λενε οτι δεν υπαρχει..Οσοι το λενε..Απλα ποτε μεχρι σημερα δεν τους ετυχε.. Ειναι πολυ απλο.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted May 1, 2007 Άννα, ΕΣΥ να μας γράψεις τις ιδέες σου αν οχι στείλε πμ Υ.Γ. έχω τσατιστει με όλες τις γυναίκες απόπσε!! Υ.Γ. θα πλακώσω μια πριζόλα Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
MIKE T 0 Report post Posted May 2, 2007 Τελικα οι γυναικες του forum επιμενουν φιλικα... Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει σε καποιες ελαχιστες περιπτωσεις ενας ανδρας να δει φιλικα μια γυναικα...μετα απο καποια διεργασια ομως αφου η αρχικη του προσεγγιση ειναι κατα 99.9% ερωτικου ενδιαφεροντος.Οι φιλιες ερχονται σαν φυσικο επακολουθο της απορριψης...και συμφωνω απολυτα με την Αννα οτι μια φιλια ανιδιοτελης με μια γυναικα(ισως και με κανα "τεμαχιο" ενδιαμεσα) σιγουρα προσφερει πολλα στην προσωπικοτητα και στις γνωσεις ενος ανδρα.για τη γυναικεια φυση και σκεψη Quote When I will die rolling down a mountain at high risk speed...You will know I died smiling... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted May 2, 2007 Να με συγχωρέσεις, για αυτό που θα πω κι αν κάποιος Moderator βρίσκει το όποιο σφάλμα ας το κόψει παρακαλώ, αλλά εγώ δυο πράγματα κατάλαβα από το post σου MIKE T: 1. Κάποιος από τους δυο πρέπει να είναι "μπάζο" / κάδος ανακύκλωσης / Η Μαρία η άσχημη / χάλιας, εν γένει προκειμένου να μην μας έλκει και να γίνει φίλος - Συμπέρασμα: αισθητικά οι φίλοι μας είναι απορριπτέοι γιατί τσεκάραμε το ερωτικό και δε μας βγαίνει! 2. Αν πρόκειται να μας γ... ανιδιοτελώς, όπως λες για να μας καταλάβεις σαν προσωπικότητες, τότε ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε... Κύριε Nifada, για την άποψή μου μπορείτε να ανατρέξετε και σε προηγούμενες σελίδες του topic, αυτή που εμφανίζεται στην οθόνη σας ενδεχομένως είναι η πιο πρόσφατη σελίδα. Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
flocon 674 Report post Posted May 2, 2007 Μερικά ερωτήματα μόνο: 1) Τι σημαίνει φιλία; 2) Δεν προκαλούν όλοι οι άνθρωποι σχεδόν κάποια σωματική έλξη στους άλλους ανθρώπους του αντίθετου φύλου; 3) Το να είσαι πίστος στον άνθρωπό σου σημαίνει να μη νιώθεις καμία έλξη για κανέναν άλλον/καμια άλλη ή να σέβεσαι ορισμένες αρχές που επιβάλλεις - συνειδητά ή μη - στον εαυτό σου; Quote Share this post Link to post Share on other sites