BOOZER 0 Report post Posted July 17, 2007 Thanks Boozer θα πάω να τα δώ . Ξέρεις τι παίζουν απο τιμές? Μάλλον για τα Dunlop Rover. Δημήτρη με τα λεφτά αγοράζεις φτηνά πράγματα, μην ασχολείσαι!!! Αν μάθω από κάποιο αντιπρόσωπο θα σου αναφέρω ενδεικτικά Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted July 17, 2007 Εγω παντως θα βαλω η Nokian η τα γνωστα Gislaved Nord Frost...περιμενουμε νεα λοιπον (225/45/17) Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted July 17, 2007 Δημήτρη με τα λεφτά αγοράζεις φτηνά πράγματα, μην ασχολείσαι!!! Αν μάθω από κάποιο αντιπρόσωπο θα σου αναφέρω ενδεικτικά Έχεις δίκιο... Αλλά ρίξε μιά ματιά εδώ ( </a>) για να καταλάβεις τι έχω να κουβαλήσω στο βουνό φέτος .... Θα πέσει το γέλιο της αρκούδας .. Φιλικά Δημήτρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted July 17, 2007 Δεν ειμαι ο μεγαλυτερος θαυμαστης της Bridgestone, ειδικα για ασφαλτινα, ποσο περισσοτερο για χωματοπερίεργα λαστιχα! (ειναι ομως προσωπικη η εκτιμηση αυτη = υποκειμενικη! ) Απο Παρνασσο πριν 3-4 χρονια με τα BF Α/Τ κ το πρωτο μου LR Disco (αστα Κορνήλιε---αυτο παρασκεφτομαι κ εγω τελευταια ) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted July 17, 2007 Έχεις δίκιο... Αλλά ρίξε μιά ματιά εδώ ( <a href="http://www.panoramio.com/user/588279" target="_blank">http://www.panoramio.com/user/588279 </a>) για να καταλάβεις τι έχω να κουβαλήσω στο βουνό φέτος .... Θα πέσει το γέλιο της αρκούδας .. Φιλικά Δημήτρης Δημήτρη μην τα δείχνεις αυτά, γιατί τα μάτια μου βλέπουν αστράκια!!!!! Άσε που θα καταλήξεις αυτά να σε κουβαλάνε κι όχι το αντίθετο, αν δε γίνεται ήδη!!! :P Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted July 17, 2007 Δημήτρη μην τα δείχνεις αυτά, γιατί τα μάτια μου βλέπουν αστράκια!!!!! Άσε που θα καταλήξεις αυτά να σε κουβαλάνε κι όχι το αντίθετο, αν δε γίνεται ήδη!!! Αυτά είναι η ζωή μου και όπως καταλαβαίνεις οτιδήποτε κάνω είναι γιαυτά. Φυσικά με κουβαλάνε όπου θέλουν και ρωτώντας το υιό μου "πρός τα πού θα πάμε τώρα?" απαντά: " 'κει μπαμπά απο 'κει" Δεν ειμαι ο μεγαλυτερος θαυμαστης της Bridgestone, ειδικα για ασφαλτινα, ποσο περισσοτερο για χωματοπερίεργα λαστιχα! (ειναι ομως προσωπικη η εκτιμηση αυτη = υποκειμενικη! )Απο Παρνασσο πριν 3-4 χρονια με τα BF Α/Τ κ το πρωτο μου LR Disco (αστα Κορνήλιε---αυτο παρασκεφτομαι κ εγω τελευταια ) Μη στεναχωριέστε ρε παιδιά όταν βρισκόμαστε θα κάνουμε καμιά ανταλλαγή έτσι να περνάει λίγο η ώρα ..... και να ξεδίνουμε και εμεις οι Jeepάκιδες λίγο με κανένα γρήγορο Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted July 17, 2007 Πάντως πέραν όλων των άλλων, το τι προκαλεί αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως θόρυβο των ελαστικών στην πορεία, δεν είναι υποκειμενικό κι έχει να κάνει με πολλά περισσότερα πράγματα και πολύ διαφορετικά από αυτά που φανταζόμαστε, συχνά. Όταν διαλέγουμε ελαστικά για το αμάξι μας, συνήθως πέφτουμε στην παγίδα να επιλέξουμε με βάση το πέλμα της αρεσκείας μας, την πληροφόρηση που έχουμε από το κατάστημα στο οποίο απευθυνόμαστε, τη γνώμη φίλων, το τι φορούσε αρχικά από τον κατασκευαστή, την τιμή των ελαστικών κλπ. Αυτό είναι λάθος στο βαθμό που δεν γίνεται σωστά. Είναι παράλληλο με την επιλογή των παπουτσιών μας! Ποτέ δεν αρκεί η αισθητική μας, ή ο πωλητής που μας τα πουλά, ή τι αρέσει στη φίλη μας ή ποιο είναι στην καλύτερη προσφερόμενη τιμή... γιατί πρώτα από όλα μας κατευθύνει το πόδι μας και η χρήση του, δηλαδή ποιο είναι το κατάλληλο ελαστικό για το αμάξι μας και για ποιο λόγο το θέλουμε, τι σκοπό θα εξυπηρετεί στο αμάξι μας. Έτσι, ένα ελαστικό κάνει θόρυβο, όχι γιατί "διαμαρτύρεται" για κάτι... Θόρυβο ακούμε από ένα καινούριο ελαστικό και από ένα χρησιμοποιημένο ελαστικό (ακόμα κι αν δεν ακούγαμε θόρυβο αρχικά και μας το έβγαλε στην πορεία - όπως συνήθως γίνεται). Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ήχος αυτός προέρχεται από: * Κακή επιλογή ελαστικού, αυτό που διαλέξαμε δεν αντιστοιχεί στο αμάξι μας, δηλαδή η ιδιομορφία κατασκευής του δεν ταιριάζει με την κατανομή του βάρους που του ασκείται. * Η ροή του αέρα κατά την κύληση του τροχού παρεμποδίζεται ή οδηγείται προς λάθος κατεύθυνση στο όχημα, ειδικά αν η διάστασή του είναι ακατάλληλη. * Υπάρχει το ενδεχόμενο τα λάστιχα να έχουν "στραβοπατηθεί"!!! όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο τα οχήματα μαζικής παραγωγής που λογικά μένουν και καιρό στα διάφορα τελωνεία πριν τα αγοράσουμε, ή έχουν παραμείνει σταθμευμένα για μεγάλο διάστημα, έχουν υποστεί μια ανισομερή πλάτυνση στο τμήμα του πέλματος και του προφίλ, με αποτέλεσμα να χάνουν τη φόρμα τους. * Ο τρόπος που οδηγούμε και συνεπώς φθείρουμε τα ελαστικά μας, δημιουργεί διαφορετικό βάθος πέλματος στην εξωτερική πλευρά (πλευρά της ζάντας) απ'ότι στην εσωτερική πλευρά (πλευρά του άκρου του τροχού) του πέλματος. * Ακατάλληλο ελαστικό ή ελαττωματικό (αυτό μεταφέρεται στην καμπίνα και ως βουητό) * Οι διασταυρώσεις που τους έχουμε κάνει ενδεχομένως... * Και φυσικά η ποιότητα της γόμας και η διάταξη του πέλματος (το "τακούνι" του πέλματος) συμμετέχουν σοβαρά στο δυσσάρεστο αυτό άκουσμα. Στα συμμετρικού πέλματος ελαστικά, που πληρούν τα παραπάνω είναι λιγότερο πιθανό να παρατηρηθούν τέτοιου είδους θόρυβοι, απ'ότι στα ασύμμετου πέλματος ελαστικά. (όλα αυτά εφόσον τα ελαστικά έχουν τοποθετηθεί με τη σωστή φορά, γιατί τα ματάκια μου έχουν δει πολλά! ). Επίσης αναφέρομαι σε στεγνό οδόστρωμα... γιατί αν θέλετε να αναλύσουμε το φαινόμενο της υδρολίσθησης, θα χρειαστούμε νεο θέμα! Συγνώμη για την έκταση του post, αλλά το θεώρησα σωστό να το αποσαφηνίσω Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted July 17, 2007 Αλλος zox μας βγηκε Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted July 17, 2007 Αλλος zox μας βγηκε Καλά δεν θα ξαναρωτήσεις;;; Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted September 10, 2007 Την προηγουμενη ευδομαδα μου ειπαν οτι θα ξερουν σιγουρα αρχες της αλλης Περιμενω τι να κανω δεν σας εχω ξεχασει. Κοιταει και ο ΜΑκαλου απο αλλη πηγη για να μπορεσουμε να συγκρινουμε και τιμες αλλα και σε περιπτωση που κολησει ενας απο μας Κορνυλιε-Κωστη εχουμε κανενα νεο,μπηκε ο Σεμπτεβριος και η θερμοκρασια πεφτει συνεχως(24 βαθμους C) Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted September 10, 2007 ..μ@λ@κιζεται η επαφη μου κ με παει τραινακι/σορρυ ---θα φαει πιεση κ θα μαθω, διοτι κ εγω τα ελιωσα πλεον κ τα δυο μου σετ κ πρεπει να αλλαξω ΑΜΕΣΑ! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted September 10, 2007 Κορνυλιε-Κωστη εχουμε κανενα νεο,μπηκε ο Σεμπτεβριος και η θερμοκρασια πεφτει συνεχως(24 βαθμους C)Λοιπον η εγω τη βρηκα την Λυση ονομαζεται BOOZER η οποια μου βρηκε και μου παραγγειλε τα λαστιχακια Στειλε της πμ Κωστη σε πηρα τηλ αλλα δεν το σηκωνες για να σου πω γιατι???? Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted September 11, 2007 Κωστη σε πηρα τηλ αλλα δεν το σηκωνες για να σου πω γιατι????Επεμεινε αγορι μου – μ' εχουν φαει οι θαλασσες / απ' το πολυ θαλασσινο νερο που εχω πιει, εχω μονιμο hangover!! Αν δεν εχω απαντηση μεχρι το μεσημερι, μου παραγγελνετε κ εμενα ενα σετ ΝΟΚΙΑΝ WR 205/55R16 91 H, αν δεν ειναι προβλημα. Θα ενημερωσω Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted September 11, 2007 Porfirio & Appoplanitarxi, που μου στείλατε pm, ανεξαρτήτως της περίπτωσης του Κορνήλιου, βρείτε κατ'αρχήν ποιο ελαστικό θέλετε. Μικρή εικόνα για το τι κυκλοφορεί μπορείτε να πάρετε από το site www.iTyres.com Αν καταλήξετε σε κάποιο σετ ελαστικών και μπορώ να βοηθήσω ευχαρίστως... (γιατί αποθήκη με winter tyres δεν έχω ακόμα... , μήπως να ανοίξω; ) Αν θέλετε κάποιο Nokian, ελέγξτε το www.nokiantyres.com κι όλα τα άλλα είναι εύκολα... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted September 11, 2007 Έχουμε και λέμε: Korn Nokian WR G2 225/45/17 A3 Appoplanitarxis Nokian WR G2 225/45/17 Octavia 5RS Porfirio Hakkapeliitta RSi 185/65/15 Makalu WR (είσαι σίγουρος 205/55/16 91Η Α4 Αvant (Να ρωτήσω και για σένα ή όχι; Αν δεν εχω απαντηση μεχρι το μεσημερι, μου παραγγελνετε κ εμενα ενα σετ ΝΟΚΙΑΝ WR 205/55R16 91 H, αν δεν ειναι προβλημα. Θα ενημερωσω Για τον porfirio θέλω όχημα και για όλους τους άλλους εκτός του Κωστή δείκτη ταχύτητας. Ρωτάω τιμές, αφού μου πείτε τα στοιχεία αυτά (χωρίς την προμήθειά μου ) και σας τις στέλνω με pm στον καθένα ξεχωριστά. Σύμφωνοι; Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted September 11, 2007 Ναι Άννα, σε παρακαλω. Korn-Appoplanitarxis, απλα αν τα θελετε μονο για 3-4μηνες χρησης, θα προτεινα να μην πατε για τετοιο πλατος πελματος (225) αν εχετε κάβα ζαντες, για λογους καλυτερης συμπεριφορας στο χιονι-παγο. Το στενοτερο παει μπούνια στο χιονι. Eυχαριστω. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted September 11, 2007 Ναι Άννα, σε παρακαλω. Korn-Appoplanitarxis, απλα αν τα θελετε μονο για 3-4μηνες χρησης, θα προτεινα να μην πατε για τετοιο πλατος πελματος (225) αν εχετε κάβα ζαντες, για λογους καλυτερης συμπεριφορας στο χιονι-παγο. Το στενοτερο παει μπούνια στο χιονι Εχει απόλυτο δίκιο ο Κωστής, 225 σε 17άρα ζάντα είναι λίγο too much για AUDI A3 ( εκτός και εάν Κορνήλιε άλλαξε κάτι στην παραγγελία και τελικά κατέληξες στο S3 ) και για Octavia RS.....Πιστεύω ότι την δουλειά σας θα την κάνετε μιά χαρά και με 16άρες μην πώ και 15άρες και με 205 λάστιχο, ρίξτε μια ματιά στο βιβλιαράκι του κατασκευαστή..... Και επειδή υποψιάζομαι ότι και τα δύο οχήματα είναι καινούργια η σχεδόν καινούργια πάρτε ρε παιδιά ένα ζευγάρι δεύτερες ζάντες (μικρότερων διαστάσεων φυσικά), είναι κρίμα να σκίσετε τις 17άρες με το μπάσε βγάλε...... Boozer το κάρο μου είναι ένα ΒΜW 316 e-36.... Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted September 11, 2007 Δεν έχετε λάβει υπόψιν σας ότι στις διαστάσεις των παιδιών (korn & appoplanitarxi), σιδερένιες με το συγκεκριμένο καρέ... χλωμό έως κάτωχρο να βρούν... Επιπλέον μη θεωρείτε ότι μιας δεύτερης ποιότητας ζάντες αλουμινίου θα χρησιμεύσει σε τίποτα αν μετά από 3-4 χρόνια αλλάξουν αμάξι. Θα έχουν βάλει - βγάλει χιονολάστιχα 6-8 φορές (maximum) όσο θα έχουν τα αμάξια τους. Αν είναι προσεκτικός ο μονταριστής, δεν θα έχουν πρόβλημα να το κάνουν κι άλλες τόσες... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 11, 2007 ...Επιπλέον μη θεωρείτε ότι μιας δεύτερης ποιότητας ζάντες αλουμινίου θα χρησιμεύσει σε τίποτα αν μετά από 3-4 χρόνια αλλάξουν αμάξι.Θα έχουν βάλει - βγάλει χιονολάστιχα 6-8 φορές (maximum) όσο θα έχουν τα αμάξια τους. Αν είναι προσεκτικός ο μονταριστής, δεν θα έχουν πρόβλημα να το κάνουν κι άλλες τόσες... Συνέχισε. Κοντεύεις να με πείσεις για το Lappάμαξο. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 11, 2007 Herrrr Professssssor, Σας προσφερω 5 σιδερενιες ζαντες και 4 χιονολαστιχα στην απιστευτη τιμη των 23000Ε Στο παραπανω πακετο σαν δωρο παιρνετε και μια Mercedes C200 με καλοκαιρινα λαστιχα 225/55/16 Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted September 11, 2007 Herrrr Professssssor, Σας προσφερω 5 σιδερενιες ζαντες και 4 χιονολαστιχα στην απιστευτη τιμη των 23000Ε Στο παραπανω πακετο σαν δωρο παιρνετε και μια Mercedes C200 με καλοκαιρινα λαστιχα 225/55/16 Φιλικα ΜακηςΜ χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted September 11, 2007 Εχει απόλυτο δίκιο ο Κωστής, 225 σε 17άρα ζάντα είναι λίγο too much για AUDI A3 ( εκτός και εάν Κορνήλιε άλλαξε κάτι στην παραγγελία και τελικά κατέληξες στο S3 ) και για Octavia RS..... Πιστεύω ότι την δουλειά σας θα την κάνετε μιά χαρά και με 16άρες μην πώ και 15άρες και με 205 λάστιχο, ρίξτε μια ματιά στο βιβλιαράκι του κατασκευαστή..... Και επειδή υποψιάζομαι ότι και τα δύο οχήματα είναι καινούργια η σχεδόν καινούργια πάρτε ρε παιδιά ένα ζευγάρι δεύτερες ζάντες (μικρότερων διαστάσεων φυσικά), είναι κρίμα να σκίσετε τις 17άρες με το μπάσε βγάλε...... Boozer το κάρο μου είναι ένα ΒΜW 316 e-36.... Φιλικά Σπύρος Σπυρο το μανιουαλ του κατασκευαστη λεει οχι στην 16 οποτε........ Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 11, 2007 Herrrr Professssssor, Σας προσφερω 5 σιδερενιες ζαντες και 4 χιονολαστιχα στην απιστευτη τιμη των 23000Ε Στο παραπανω πακετο σαν δωρο παιρνετε και μια Mercedes C200 με καλοκαιρινα λαστιχα 225/55/16 Φιλικα ΜακηςΜ Πολύ power προσφορά! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted September 12, 2007 Σπυρο το μανιουαλ του κατασκευαστη λεει οχι στην 16 οποτε........ Μπορει να λεει οχι για "ασφαλτινη" χρηση,για χειμερινα ομως μαλλον εχει δικιο ο Κωστης..ΑΡΑ 205/55/16...Οι ζαντες σου τι καρε εχουν?Εχουν 5/112? Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted September 12, 2007 Τίμο οι κατασκευαστές δεν διαχωρίζουν τη χρήση στις διαστάσεις. Έχουν ανοχές. Από... έως.... Του makalu είναι ένα άλλο όχημα από το δικό σου, το δικό σου άλλο από του korn και συνεχίζεται... Ακόμα και το ίδιο καρέ να έχετε (αν και δε νομίζω κατά 99%), δεν μπορείς (μπορείς αλλά είναι απαγορευτικό...) να αλλάξεις τις διαστάσεις σου με κατά 2 μεγέθη στενότερο πέλμα, 2 μεγέθη μεγαλύτερο προφίλ και κατά μια διάσταση μικρότερης περιφέρειας ζάντα... ΤΑΥΤΟΓΧΡΟΝΑ! 17'' σιδερένιες δεν υπάρχουν σε αυτό το καρέ. Υπάρχουν αλουμινίου σκληρότερου κράμματος, αν θέλεις να αποφύγεις να ξεζαντάρεις, που για μένα δεν είναι πρόβλημα (το εξήγησα σε προηγούμενο post). Επίσης δεν έχετε λάβει υπόψιν σας ότι στο αμάξι του makalu, το χιόνι ή η λασπούρα έχει άλλη ευχέρια διαφυγής κατά την κύληση των τροχών (λόγω απόστασης του ελαστικού από το θόλο, ακόμα και με τα μεγάλα τακούνια του χιονολάστιχου), ενώ τα δικά σας (korn & appoplanitarxis) όχι. Άρα δεσμεύεστε στην επιλογή ελαστικού... Αυτά για σήμερα! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites