paragianna 0 Report post Posted April 4, 2005 ΣΑΚΗ :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted April 6, 2005 Επειδή φαίνεται ότι μόνο σε εμένα δεν πολυάρεσε το rafting που κάναμε πέρισι με τον σύλλογο (ήταν η πρώτη μου δοκιμή) kostakiskal θα μαζέψω τα "πακέτα" που εντιμετώπισα να μου πεις τι να κάνω φέτος, γιατί θέλω να ξαναδοκιμάσω, ώστε αυτή τη φορά να περάσω καλά! Περιληπτικά: κρύωνα, ταλαιπωρήθηκα πολύ στο τζιπ της επιστροφής, έπρεπε να φορούσα γάντια και κάτι άλλα μικρότερης σημασίας... Γκρινιάζοντας κι ελπίζοντας Κέλλυ Share this post Link to post Share on other sites
nikolas 0 Report post Posted August 1, 2005 Γεία και χαρά σε όλους, Εχω να κανω μια προταση προς τους απανταχου Funs του Rafting. Την Παρασκευή 19/08/05 και ωρα 22:00 (ναι καλά ακούσατε!!!!) Νυχτερινό Rafting στον Αραχθο. Η κατάβαση θα γίνει παρέα με το Αυγουστιάτικο φεγγάρι .....think about it.... Οσοι πιστοί ......κουπιά, σωσίβια και βουυυυρ!!!!! Για λεπτομέρειες feel free to ask...... Καλες Διακοπες σε ολους..... nikoLas Hated by few, Loved by many, respected by aLL Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted August 1, 2005 Το συνιστώ και εγω ανεπιφύλακτα!θα είμαι και εγω εκεί.Μάλιστα αν δ εν κάνω λάθος ο Αχιλλέας απο την Αλπική ζώνη το διοργανώνει.Ελάτε και θα περάσουμε όλοι καλά. ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
panossio 1 Report post Posted August 1, 2005 Περισυ που είχα πάει ήταν καταπληκτικά το συνηστώ ανεπιφίλακτα ! Νερα πολλά δεν υπάρχουν κινδυνος ουδέν διασκέδαση μεγάλη! Ελπίζω να είμαι εκεί! Φιλικά Παναγιώτης Σιόρεντας! Πάντες άνθρωποι του ειδέναι ορέγονται φύσει. μέτρον άριστον awmn #2033 iwn #96 Share this post Link to post Share on other sites
STEFANIANAG 0 Report post Posted November 24, 2005 Επειδή φαίνεται ότι μόνο σε εμένα δεν πολυάρεσε το rafting που κάναμε πέρισι με τον σύλλογο (ήταν η πρώτη μου δοκιμή) θα μαζέψω τα "πακέτα" που εντιμετώπισα να μου πεις τι να κάνω φέτος, γιατί θέλω να ξαναδοκιμάσω, ώστε αυτή τη φορά να περάσω καλά! Γκρινιάζοντας κι ελπίζοντας Κέλλυ Κελλυ ελπιζω καποια φορα να παμε παρεουλα! Τελευταια εχω πωρωθει με Λουσιο! .....οσες φορες πηγα περασα υπεροχα και παω για μια ακομα φορα αυτην την Κυριακη........η ΤΡΕΛΗ!!!!!!!!!!!! Ελπιζω δευτερα να ζω ακομα και να τα πουμε και παλι! Οποτε θελεις στειλε π.μ. να ερθεις μαζι μας. Βροχες και καταιγιδες συνεχιζονται? ''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY. THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY. AND STOPPED UP THERE FOREVER'' Share this post Link to post Share on other sites
Georgia 0 Report post Posted March 23, 2006 Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου διοργανώνει το γυμναστήριο μου (οπως κάθε χρόνο άλλωστε) εκδρομή στον Εύηνο, με δραστηριοτητες rafting rappel και καταρρίχηση! Η τιμή είναι γύρω στα 100 € και περιλαμβάνει νομίζω και διαμονή...(θα το τσεκάρω και θα σας πω)... Είπα να το ανακοινώσω μπας και ενδιαφέρεται καμμία/κανένας...ενδιαφέρεται;; Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted March 23, 2006 Κατ'αρχήν rappel και καταρρίχηση είναι το ίδιο πράγμα, αλλά δεν νομίζω οτι θα το ευχαριστηθείτε πολύ στον Εύηνο.Και τα νερά αυτή την εποχή δεν είναι και στα καλύτερα τους και το ίδιο το ποτάμι δεν προσφέρεται για δυνατές συγκινήσεις. ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted March 24, 2006 Πρέπει να ομολογήσω πως είμαι από αυτούς που στην τελευταία συνάντηση στην Αθήνα εκδηλώσαμε ενδιαφέρον για rafting. Είναι λίγο δύσκολο πάντως να κανονιστεί από την στιγμή που δεν έχει τελειώσει ακόμα η χιονοδρομική περίοδος. Το topic βέβαια θα μείνει ανοιχτό οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε όποτε και αν κανονιστεί. Georgia stay tuned! Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Georgia 0 Report post Posted March 24, 2006 Κατ'αρχήν rappel και καταρρίχηση είναι το ίδιο πράγμα, αλλά δεν νομίζω οτι θα το ευχαριστηθείτε πολύ στον Εύηνο. Και τα νερά αυτή την εποχή δεν είναι και στα καλύτερα τους και το ίδιο το ποτάμι δεν προσφέρεται για δυνατές συγκινήσεις. οοπς κατι έχω διαβάσει τοτε λάθος. Θα ξαναδω την ανακοίνωση και θα σας πω... Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted May 2, 2007 Δεν οργανώνουμε καμία εξόρμηση ραφτινγκ , ε κεί προς τα τέλη τ ου μήνα;Ωραία θα περάσουμε! ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
memnonas 0 Report post Posted September 25, 2007 Aγαπητέ φίλε, συμφωνώ μαζί σου !! Είναι ένα ενδιαφέρον και ομαδικό σπορ, με την ανάλογη δυσκολία. Θα μπορούσαμε να το κανονήσουμε, προφανώς, την ερχόμενη άνοιξη και ανάλογα με το σύνολο των συμμετεχόντων να χωριστούμε σε ομάδες (ανά βάρκα) και να ξεκινήσουμε όλοι μαζί να κατεβούμε το ποτάμι. Άλλοι ενδιαφερόμενοι υπάρχουν ή είναι νωρίς ακόμα; ...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...? Share this post Link to post Share on other sites
VaL 0 Report post Posted November 27, 2008 Aγαπητέ φίλε, συμφωνώ μαζί σου !! Είναι ένα ενδιαφέρον και ομαδικό σπορ, με την ανάλογη δυσκολία. Θα μπορούσαμε να το κανονήσουμε, προφανώς, την ερχόμενη άνοιξη και ανάλογα με το σύνολο των συμμετεχόντων να χωριστούμε σε ομάδες (ανά βάρκα) και να ξεκινήσουμε όλοι μαζί να κατεβούμε το ποτάμι. Άλλοι ενδιαφερόμενοι υπάρχουν ή είναι νωρίς ακόμα; Aν κάνει μερικές καλές βροχές κ χιόνια φέτος, απο Φλεβάρη θα είναι η κατάλληλη εποχή για καταβάσεις. Ανήκω παντού και πουθενά Seriusly Playful Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 27, 2008 Δεν οργανώνουμε καμία εξόρμηση ραφτινγκ , ε κεί προς τα τέλη τ ου μήνα;Ωραία θα περάσουμε! Σ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ!!!!!! :) να φωναξουμε και τον Λουη απο την κορινθο DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted March 24, 2009 Αν και ακόμα χιονάκι υπάρχει και το σκι καλά κρατεί, μετά το Πάσχα καλά θα ήταν να οργανώναμε και ένα rafting!!! Tι λέει η ομάδα εκδρομών????( αν και πιστεύω οτι θα το έχετε σκεφτεί)!! Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 24, 2009 Ψήνεται ψήνεται μη βιάζεστε! Share this post Link to post Share on other sites
VaL 0 Report post Posted March 24, 2009 Ψήνεται ψήνεται μη βιάζεστε! Αν κ εχω καιρό κ μάλλον με έχει παρατήσει ΚΑΙ ΑΥΤΟ το σπόρ, δηλώνω απο τώρα IN. Μάκη το συνδυάζουμε κ με διαδρομούλα αμα λάχει Ανήκω παντού και πουθενά Seriusly Playful Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 24, 2009 Μπας και πρεπει να αλλαξεις την υπογραφη σου σε "Serially playful"?? με τι αρμα θα ερθεις στη διαδρομουλα; (Τσιμπησα εγω... ) Φιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
VaL 0 Report post Posted March 24, 2009 Μπας και πρεπει να αλλαξεις την υπογραφη σου σε "Serially playful"?? με τι αρμα θα ερθεις στη διαδρομουλα; (Τσιμπησα εγω... ) Φιλικα ΜακηςΜ Με άρμα.............Διονυσιακό χαχα γιατι βρε να την αλλάξω? Ανήκω παντού και πουθενά Seriusly Playful Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 24, 2009 Γιατι εσυ γραφεις ενα ακομη σπορ... που παρατησες... Χωρια οτι ειναι Seriously ανορθογραφη... Share this post Link to post Share on other sites
LnA 0 Report post Posted March 24, 2009 Καλημέρα κι απο ΄μένα! Υπάρχει χώρος και για νέα μέλη στην παρέα σας? Είμαι βέβαια λίγο αρχάρια στο sport, αλλά μ΄αρέσουν οι νέες "συγκινήσεις"!! Είχα κάνει αλλη μια φορά πριν απο κάποια χρόνια στο Λούσιο, και απο τότε δεν ξανάτυχε όσο κι αν το ΄θελα. Ζησε καλά! Γέλα συχνά! ΑΓΑΠΑ ΤΗ ΖΩΗ! Life n' Action Share this post Link to post Share on other sites
VaL 0 Report post Posted March 24, 2009 Γιατι εσυ γραφεις ενα ακομη σπορ... που παρατησες... Χωρια οτι ειναι Seriously ανορθογραφη... xaxa τι να κάνω ρε Μάκη. Γεράματα......... Δεν είμαστε όλοι νιάτα γεμάτα ενέργεια σα κ σένα. Άσε που πλέων το μόνο πράγμα που μ'αρέσει να κάνω μόνος μου ειναι να......................κοιμάμαι Ούστ, μας γύρισες απο Αμερική να μας μάθεις κ' Αγγλικά. Ανήκω παντού και πουθενά Seriusly Playful Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 24, 2009 Ολοι οι καλοί χωράνε. Μην αγχεστε. Θα βγουν ανακοινώσεις έγκαιρα. Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted March 24, 2009 Καλημέρα παιδιά Ξέρω ότι έχετε ήδη κάνει αρκετές εξορμήσεις στα ποτάμια και σκέφτηκα μιας και τυχαίνει να είμαι οδηγός ποταμού και να εργάζομαι εδώ και χρόνια σε μια από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο να σας προτείνω μια ‘’διαφορετική- εναλλακτική’’ από τις συνηθισμένες καταβάσεις με την δικά μου βάρκα. www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted March 24, 2009 Καλημέρα παιδιά Ξέρω ότι έχετε ήδη κάνει αρκετές εξορμήσεις στα ποτάμια και σκέφτηκα μιας και τυχαίνει να είμαι οδηγός ποταμού και να εργάζομαι εδώ και χρόνια σε μια από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο να σας προτείνω μια ‘’διαφορετική- εναλλακτική’’ από τις συνηθισμένες καταβάσεις με την δικά μου βάρκα. Δηλαδή; Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites