Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
batucada

Δουλειά

Recommended Posts

Κατα κυριο λογο ειμαι γραμματεας αλλα σε περιπτωσεις αναγκης εχω κανει και τα παρακατω

α) βοηθεια στο τμημα events για την οργανωση εκδηλωσεων, αναληψη διαγωνισμων κλπ.

β) Βοηθος παραγωγης , general cordinator , μοντελο , κομμωτρια , μακιγιαζ κατα τη διαρκεια των γυριματων της Eurovision εντος και εκτος Αττικης ... <_<

γ) Κανω και πασις φυσεως χαμαλο-δουλειες που βαριουντε να κανουν οι αλλοι (σερβιρισμα καφε, προετοιμασια meeting room και αλλα τετοια κουλα )

Και γενικοτερα οτι αποφευγουν να κανουν οι συνεδελφοι το φορτωνουν σε εμενα διοτι ξερουν οτι δεν λεω ευκολα οχι <_<

Αρα τα κανω ολα και συμφερω ....Οριστε και η αναλυτικη περιγραφη θεσης

P.S. Κωστη δεχομαι προτασεις (επαγγελματικες φυσικα :P )

Στάθη, εξακολουθεις να το βρισκεις ενδιαφερον ; :P<_< (χαμαλοδουλειες, κομμωτρια, φορτωματα κτλ)

(εμεις αφηνουμε τα κοριτσακια μας να φευγουν νωριτερα απο το γραφειο κι ας φερνουμε τον Ρουβά εδω στο γραφειο το ιδιο συχνα...νιε νιε νιε..μαλλον δε θα σε ενδιαφερει ομως <_< )

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ο Ρουβας δεν με ενδιαφερει και τοσο (δεν ειναι του γουστου μου αλλωστε) αλλα η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να φευγω νωριτερα που και που <_<

Στάθη, εξακολουθεις να το βρισκεις ενδιαφερον ; :P<_< (χαμαλοδουλειες, κομμωτρια, φορτωματα κτλ)

γκουχ γκουχ...δυσκολα πράγματα. Χαρά στο κουράγιο σου ΚαθρινΖέτα <_<

Όμως όλοι τρελαίνονται όταν την κοπανάνε, άρα η ζωή είναι αλλού.

ότι πιο αληθινό και συνειδητοποιημένο έχω διαβάσει μέχρι στιγμής....

<_<

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ο Ρουβας δεν ειναι του γουστου μου

Όταν κάνετε κλιπάκι με τον Κλούνεϊ, με ειδοποιείς!

G.jpg

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία.

Δ.Χ.

Όταν κάνετε κλιπάκι με τον Κλούνεϊ, με ειδοποιείς!

G.jpg

Πλακα κανεις ??? Αμα ερθει ο Κλουνει θα τον κρατησω για εμενα ειναι βλεπεις του γουστου μου B)

..καλα-καλα..μια μια να περασετε, μην τρακαρετε κιολας B):lol:

bathroom4.jpg

ΧρηστοΛ, ελα να καθαρισεις με ενα pole dance για τις κυριες, θα μας τις φανε οι Αμερικλάνοι.. :D

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Η γνώμη μου είναι ότι η δουλειά (δουλεία), είναι ανάγκη πάνω απ' όλα και έτσι την αντιμετωπίζω...

Αν δεν αποδίδει η με κάνει να ασφυκτιώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα να επωμισθώ το κόστος της αλλαγής.

Μερικοί είναι ευχαριστημένοι με το εργασιακό τους περιβάλλον (κι εγώ δεν έχω παράπονο), αλλά αν είχα την δυνατότητα δεν θα δούλευα καθόλου.

Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα στη ζωή που με ευχαριστούν και τόσες ασχολίες, που λέω πότε να τελειώσω τη δουλειά να τρέξω σε αυτά.

Υπάρχουν βέβαια κάποιοι "τυχεροί", που τους γεμίζει η εργασία τους και σε συνδυασμό πάντα με τις απολαβές τους (πρέπει να είναι κάποιου επιπέδου αλλιώς ευχαρίστηση γιοκ), αισθάνονται ας πούμε ευτυχισμένοι.

Όμως όλοι τρελαίνονται όταν την κοπανάνε, άρα η ζωή είναι αλλού.

Κάποιος είπε ότι αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν... :lol:

Ρωτάω συχνά οδηγούς βουνού που έκαναν το χόμπι τους δουλειά, αν είναι ευχαριστημένοι και η απάντηση που παίρνω πιο συχνά είναι, "work is work what ever you do"... :D

Το χόμπι μου είναι ιερό και δεν θα το έκανα ποτέ δουλειά, εκτός κι αν ήμουν αναγκασμένος. B)

Το ξαναλέω δεν μου αρέσει καμία δουλειά, απλά συμβιβάζομαι για να ζω αξιοπρεπώς.

όπως αισθάνεται ο καθένας αλλά επειδή έχω μείνει αρκετό καιρό χωρίς δουλειά, βαριόμουν αφάνταστα, ήθελα απεγνωσμένα να βρω δουλειά. Πόσους καφέδες να πας; άντε και πήγες και ταξίδια, πόσοι είναι αυτοί που μπορούν να έρθουν μαζί σου; Άσε που δεν κάνεις και τίποτα δημιουργικό, δεν νιώθεις παραγωγικός.

βέβαια το όνειρό μου θα ήταν να μένω στην επαρχία έχοντας ένα μεγάλο σπίτι, κοτούλες και προβατάκια (δεν θέλω σχόλια), τεράστιο κήπο, να μαγειρεύω και να περιποιούμαι την οικογένειά μου, αλλά κάτι μου λέει ότι μετά από λίγο θα το βαριόμουν, οπότε το αφήνω να είναι όνειρο, είναι καλύτερα έτσι.

Je veux devenir calife a la place du calife

όπως αισθάνεται ο καθένας αλλά επειδή έχω μείνει αρκετό καιρό χωρίς δουλειά, βαριόμουν αφάνταστα, ήθελα απεγνωσμένα να βρω δουλειά. Πόσους καφέδες να πας; άντε και πήγες και ταξίδια, πόσοι είναι αυτοί που μπορούν να έρθουν μαζί σου; Άσε που δεν κάνεις και τίποτα δημιουργικό, δεν νιώθεις παραγωγικός.

βέβαια το όνειρό μου θα ήταν να μένω στην επαρχία έχοντας ένα μεγάλο σπίτι, κοτούλες και προβατάκια (δεν θέλω σχόλια), τεράστιο κήπο, να μαγειρεύω και να περιποιούμαι την οικογένειά μου, αλλά κάτι μου λέει ότι μετά από λίγο θα το βαριόμουν, οπότε το αφήνω να είναι όνειρο, είναι καλύτερα έτσι.

Κοίτα που φτάσαμε να βρίσκουμε διέξοδο στη δουλειά...

Έτσι μας θέλει το σύστημα και αξιοσέβαστος είναι ο εργαζόμενος μόνο και μάλιστα αυτός που λιώνει σε ατέλειωτες ώρες χωρίς να του μένει χρόνος ούτε για φαγητό. :P

Δεν ξέρω αν έχεις οικογένεια με παιδιά δικά σου...

Μάλλον γι αυτό βαριέσαι, γιατί με τα μικρά δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς, πόσο μάλλον να βαρεθείς.

Αν είσαι ενεργός άνθρωπος με χόμπι και δραστηριότητες αθλητικές και βάζεις στόχους να επιτύχεις, τότε δεν χρειάζεσαι καμιά δουλειά, παρά μόνο τα χρήματα.

Εξάλλου πάντα μπορείς να έχεις αγροτικές ασχολίες και κοτούλες και κατσικούλες και ότι άλλο θέλεις για να περνάς δημιουργικά τον χρόνο σου.

Υπάρχει τίποτα πιο δημιουργικό από το να καλλιεργείς και να μαγειρεύεις αγνά προϊόντα και φαγητά για σένα και την οικογένειά σου.

Ο Στάθης (batucada) μπορεί να ασχοληθεί με τα αμπέλια για χόμπι...ζωής... ;)

Οι προτεραιότητες αλλάζουν όσο περνούν τα χρόνια και σκέφτομαι ότι τα καλύτερά μας χρόνια τα περνάμε δουλεύοντας... :(

Ευτυχώς υπάρχει και το ίντερνετ και επικοινωνούμε και ξεφεύγουμε κάπως από την μονοτονία της εργασίας, όσο καλή κι αν είναι αυτή... B)

Ευτυχώς υπάρχει και το ίντερνετ και επικοινωνούμε και ξεφεύγουμε κάπως από την μονοτονία της εργασίας, όσο καλή κι αν είναι αυτή... :P

Αυτο και αν ειναι αληθεια B):(

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Κοίτα που φτάσαμε να βρίσκουμε διέξοδο στη δουλειά...

Έτσι μας θέλει το σύστημα και αξιοσέβαστος είναι ο εργαζόμενος μόνο και μάλιστα αυτός που λιώνει σε ατέλειωτες ώρες χωρίς να του μένει χρόνος ούτε για φαγητό. :(

...

Ευτυχώς υπάρχει και το ίντερνετ και επικοινωνούμε και ξεφεύγουμε κάπως από την μονοτονία της εργασίας, όσο καλή κι αν είναι αυτή... B)

Καλε μου Λουη θα διαφωνησω μαζι σου. Αν ασχοληθεις με κατι δημιουργικο και παραγωγικο που σου αρεσει, πολλες φορες δεν καταλαβαινεις γιατι σε πληρωνουνε για να κανεις αυτο που κανεις. Υπηρχαν μακρυες περιοδοι στην καριερα μου με την Exxon που αισθανομουν ετσι.

Ηθελες ποτε οταν μεγαλωσεις να γινεις πυροσβεστης;

FFIGHTERMedium.jpg

FFGHTTEMMedium.jpg

Ξερω εναν συναδελφο που αφου πηρε συνταξη απο την Exxon εγινε επιπλοποιος. Παραγει επιπλα που ειναι εργα τεχνης, βγαζει τα κερατα του και δεν βρισκει αρκετες ωρες στην ημερα για να κανει αυτο που αγαπαει. Το μονο που μετανοιωνει ειναι οτι δεν τα παρατησε στην Exxon την ημερα που τον προσελαβαν, ωστε να γινει επιπλοποιος. Εχοντας δουλεψει λιγο το ξυλο προσωπικα, καταλαβαινω την αισθηση της ικανοποιησης που παιρνει με καθε τελειωμενο κομμματι. (Και δεδομενου οτι τελειωνει αρκετα κομματια το χρονο...πεφτει πολλη ικανοποιηση...).

Το κακο ειναι οτι η ζωη μας ειναι πολυσυνθετη και δεν μπορεις (ευκολα) να επικεντρωθεις μονο σε οτι θεωρεις ικανοποιητικο. Η μπορει να μην ειναι επικερδες...Η μππορει να σου περιοριζει κατι αλλο που θελεις να κανεις (οικογενεια πχ).

Το τραγικο ειναι να εισαι κλειδωμενος σε μια κατασταση για το βιοπορισμο, η οποια δεν σου αφηνει περιθωρια να κανεις κατι που πραγματικα σε ενδιαφερει, εμμισθα η αμισθα.

Φιλικα

ΜακηςΜ

Η γνώμη μου είναι ότι η δουλειά (δουλεία), είναι ανάγκη πάνω απ' όλα και έτσι την αντιμετωπίζω...

Αν δεν αποδίδει η με κάνει να ασφυκτιώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα να επωμισθώ το κόστος της αλλαγής.

Το χόμπι μου είναι ιερό και δεν θα το έκανα ποτέ δουλειά, εκτός κι αν ήμουν αναγκασμένος. B)

Χμ, ναι, οι σκέψεις αυτές με απασχολούν αυτή τη στιγμή και μένα. Είμαι πιανίστα και βγάζω χρήματα από τη μουσική εδώ και αρκετά χρόνια. Παράλληλα σπούδασα νομικά, αλλά δε θα ήθελα να ασκήσω δικηγορία, αν και πρόκειται να ορκιστώ σε λίγες μέρες. Βίοι παράλληλοι, αλλά νιώθω ικανοποιημένη από τον εαυτό μου που μπόρεσα τουλάχιστον μέχρι σήμερα να επιβιώσω από τη μουσική και μόνο.

Όσο κι αν το σκέφτομαι ακόμα ότι δε θα έπρεπε να με πληρώνουν που κάνω κάτι που μ' αρέσει πολύ και που μπορώ να το χειριστώ με άνεση, από την άλλη νιώθω ότι ειδικά επειδή το χόμπι μου αυτό κατάφερα να το εξελίξω σε τέτοιο βαθμό, αξίζει και να το κάνω επάγγελμα και να ζω από αυτό. Ένα από τα ελάχιστα πράγματα που μου έμειναν από το μάθημα Θρησκευτικών ήταν ότι ο Θεός μάς δίνει ένα χάρισμα, ζητώντας μας να το υπηρετήσουμε και να το προσφέρουμε ως υπηρεσία στους άλλους. Ένα χόμπι λοιπόν, η μουσική, στο οποίο ήμουν πάντα πολύ καλή, ίσως είναι το 'χάρισμα' που έχω κληθεί να υπηρετήσω... (λίγο ιδεαλιστικό ακούγεται, αλλά με έχει κρατήσει πολλές φορές μακρυά από 'κακοτοπιές' του μυαλού!).

Ως νομικός λοιπόν, πάντα είχα την αίσθηση ότι δε θα γινόμουν κάτι το ιδιαίτερο (ήμουν και σε μια παρέα αριστούχων, ίσως ήταν κι αυτό ένας καταλυτικός παράγοντας, βέβαια). Ως μουσικός, πίστευα ότι έχω κάτι που μπορεί να με διακρίνει από τους άλλους οργανοπαίχτες μουσικούς. Αυτό το στοίχημα ακόμα παίζω με τον εαυτό μου και ελπίζω να μην παραδώσω τα όπλα εύκολα.

ΑΝ ΟΜΩΣ (και εκεί ταιριάζουν τα πρώτα σου λόγια, Λούη) τα βρω σκούρα -ειδικά αργότερα, σε περίπτωση που αποφασίσω να κάνω οικογένεια και παιδιά, ο ΑΣΕΠ και άλλες διέξοδοι θα είναι πιθανόν οι άμεσες επιλογές μου. Όπως έλεγα πάντα στον εαυτό μου, δε με πειράζει, ακόμα και καθαρίστρια να γίνω. Δε θα χαθώ, όλα μες στο παιχνίδι είναι, αρκεί να μην τα παίρνουμε και τόσο τοις μετρητοίς! Και σ' αυτή την περίπτωση, η μουσική θα ξαναγίνει απλό χόμπι... :P:(

Άννα

*καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση*

Εχοντας δουλεψει λιγο το ξυλο προσωπικα, καταλαβαινω την αισθηση της ικανοποιησης που παιρνει με καθε τελειωμενο κομμματι.

Έτσι περίπου νιώθω για το ανθρώπινο σώμα....η ικανοποίηση από το λίγο καλύτερα που φεύγει ο ασθενής μετά τη θεραπεία. Το μόνο διαφορετικό που θα επέλεγα να κάνω είναι να γίνω Ian Right στη θέση του Ian Right και να ταξιδεύω σ΄όλα το κόσμο με το Lonely Planet! :):blink:

Taste with your eyes

Feel with your head

And think with your heart...