Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
stefoxe1975

Champions League Final

Recommended Posts

Για να δουμε προγνωστικά.

Προσωπικά ως fan της Μίλαν περιμένω δυσκολή επικράτηση μάλλον προς παράταση-πέναλτυ.

Έτσι για ρεβανς της Πόλης. :lol:

Δεν ξέρω ποιος θα νικήσει και δεν με πολυνοιάζει να σας πω και την αλήθεια... αλλά τους ωραιότερους άντρες τους έχω πετύχει τις νύχτες των ντέρμπι!!!

Τι στο καλό, μόνο οι άσχημοι βλέπουν ποδόσφαιρο; :lol: το post δεν έχει προσβλητικό ή προσωπικό χαρακτήρα!!!

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία.

Δ.Χ.

Δεν ξέρω ποιος θα νικήσει και δεν με πολυνοιάζει να σας πω και την αλήθεια... αλλά τους ωραιότερους άντρες τους έχω πετύχει τις νύχτες των ντέρμπι!!!

Τι στο καλό, μόνο οι άσχημοι βλέπουν ποδόσφαιρο; :lol: το post δεν έχει προσβλητικό ή προσωπικό χαρακτήρα!!!

Ευχαριστούμε για την πρόβλεψη

Ασχετα από ποια ομάδα υποστηρίζω υπάρχει ένα σαφέστατο προβάδισμα της Μίλαν, αλλά μπάλλα είναι και γυρίζει.

Μπορεί να έχουμε επανάληψη του τελικού της Πόλης... μπορεί όμως να έχουμε και μια αναμέτρηση φυσιολογική που τη διαφορά θα κάνει η ομάδα με τους περισσότερο πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, άρα Μίλαν.

Από πλευράς τεχνικού ποδοφαίρου πιστεύω ότι είναι πιό αναμενόμενο και δίκαιο να κερδίσει η Μίλαν...αλλά αν κάνετε μία βόλτα προς Σύνταγμα και δείτε τις στρατιές εγγλέζων που έχουν κατακλύσει την Αθήνα και το πάθος που τους διακατέχει, θεωρώ πιθανό να επαναληφθεί η ιστορία του 2005 στην Κωνσταντινούπολη....

Πάντως ο αγώνας θα έχει ενδιαφέρον, λόγω και της προηγούμενης αναμέτρησης...ίδωμεν....ας πάρουμε όμως το ρίσκο μίας πρόβλεψης:

Δίνω λοιπόν πιθανότητες 70%+ το παιχνίδι να πάει στα πέναλτι με τελικό νικητή τη Μίλαν 2-1 !!! :lol:

...... :lol: Εγώ πάλι τους ωραιότερους άνδρες (ΔΕΝ) τους πετυχαίνω μόνον στα e-mails που μου στέλνουν στο γραφείο.... :lol::P

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

αηδιες...ο ολυμπιακος θα το παρει οτι κ να λετε :lol: χιχιχιχι

Προσωπικά πιστεύω ότι τις μέρες του τελικού μάλλον ωραίες και πολλές γυναίκες βλέπεις παρά άντρες.......( Για να προσέχουμε και τι λέμε μερικές.... άντε γιατί θα έχουμε τίποτα κρανιόματα από Αγρινιώτες.....χι χι)

Σοβαρά πάντως .....Η Μίλαν είναι το φαβορί αλλά το όνομα δεν φέρνει την νίκη..... Η νίκη έρχεται μέσα στο γήπεδο..... Μην παραλείψουμε αυτό που λέει η Γιώτα .......για τους Αγγλους..... Όταν θα αρχίσουν το You Never Walk Alone μέσα στο ΟΑΚΑ οι Ιταλοί θα χ....ουν απάνω τους... Επίσης ένα ακόμα σημαντικό είναι και μοναδική ικανότητα ως προπονητή του R. Beniteth (έτσι δεν είναι στα αγγλικά???) που με πολύ μικρότερο μπάτζετ από άλλες ομάδες έχει φτιάξει ένα φοβερό σύνολο με ηγέτη τον Steven Gerard που έχει πρωταγωνιστήσει τα τελευταία χρόνια σε Αγγλία και Ευρώπη....Αυτά....

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Θεωρητικά η Milan έχει σαφέστατο προβάδισμα. Έχει περισσότερους και ποιοτικότερους παίκτες, τον Kaka που μόνος του μπορεί να κερδίσει ή να γυρίσει το ματς.

Από την άλλη, ένα παιχνίδι είναι, ένα λάθος να γίνει και το παιχνίδι γυρνάει ανάποδα. Οι άγγλοι ποτέ δεν το βάζουν κάτω (βλέπε τελικός πριν 2 χρόνια, ή λίγο παλιότερα την Man United με Bayern), έχουν όμως σαφέστατα λιγότερες πιθανότητες, αν και ο καιρός τους πάει.

Εγώ δίνω 50% νίκη της Milan στα 90 λεπτά, 10% στην Liverpool και 40% σε ισοπαλία. Σε περίπτωση παράτασης δίνω πάλι 20% σε Milan, 10% σε Liverpool και 10% στα πέναλντις, όπου εκεί τα πάντα παίζονται.

Αν και δεν υποστηρίζω ιδιαίτερα κάποιον, θα προτιμούσα να πάνε στα πέναλντις (εκτός και αν κάθομαι σε θέση που θα βρέχεται).

αηδιες...ο ολυμπιακος θα το παρει οτι κ να λετε :lol: χιχιχιχι

Μπα, δεν παίζει με δικό μας διατητή! Τωρα που το είπες θυμήθηκα ότι ο φετινός τελικός ήταν ο στόχος του Κόκκαλη σύμφωνα με τις προ διετίας δηλώσεις του.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Για μενα η Liverpool ημουν παντα υπερ του Αγγλικου ποδοσφαιρου

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Πιστεύω οτι αυτη τη φορά η Μίλαν θα επικρατήσει εύκολα, απο 2-0 και πάνω.

Απλως αυτη τη φορά δε θα νιωσουν οτι τελειωσε το παιχνιδακι μετα το 3-0 στο 60'.

Πέραν απο τον Gerard σε όλες τις άλλες θέσεις υστερή η Αγγλικη ομάδα.

Η άμυνα τους ειναι μεζές για τους επιθετικούς της Μιλαν με Ινζάγκι (απο τους καλυτερους επιθετικους που παιζουν στη γραμμη του οφφσαιντ) και Κακα.

Το στοίχημα της άμυνας της Μιλαν ειναι να αμυνθουν ψηλά εξω απο τη περιοχη για να μην ειναι ο Crouch σε αποσταση βολης με το κεφαλι και φυσικα να μπορεσει το κέντρο τους να αντέξει 90 λεπτα στον δαιμονιωδη ρυθμο που δίνει ο Gerard, Gatuso και Ζεεντορφ πρεπει να κανουν το καλυτερο τους παιχνιδι. Όσο αντέξουν αυτοι οι 2 η Μιλαν δε θα εχει προβλημα κανενα.

Ενδιαφέρον θα έχει εκεί γύρω στο 60 που η ηλικια της Μιλάν θα δειξει την αδυναμια αυτης της ομάδας σε αντιθεση με τους αεικινητους Άγγλους. Πιστευω οτι αυτη τη φορα δε θα αιφνιδιαστούν και θα κρατησουν άνετα ακόμα και το μηδεν.

υγ.1 Μπάλα ειναι και γυρίζει, μπορεί στο πρώτο λεπτό να γίνει ένα κόρνερ και να βάλει γκολ ο Λέλεκας της Liverpool (θα δουμε ισως και πιο ομορφο παιχνιδι τοτε)

υγ.2 Απο Ιταλια υποστηριζω Μιλαν και απο Αγγλια Liverpool και οι 2 φοράνε κόκκινα άρα είμαι και με τους 2, ας το κόψουν στη μέση να το πάρουν και οι δυο :lol:

υγ.3 Viva la football, δε γουστάρω σε τελικους ειδικά να βλέπω σκοπιμότητες στο παιχνίδι των ομάδων, θέλω να δω τέχνη και όχι ξύλο.

υγ.2 Απο Ιταλια υποστηριζω Μιλαν και απο Αγγλια Liverpool και οι 2 φοράνε κόκκινα άρα είμαι και με τους 2, ας το κόψουν στη μέση να το πάρουν και οι δυο :o

Απίστευτο ρε φίλε... :) κι εγώ

Οταν επαιζαν με άλλους τις υποστήριζα και έλεγα αν στον τελικό πάλι πεσουν μαζί ποια να υποστηρίζω?

Τον αγώνα στην Πόλη πάντως τον ευχαριστήθηκα. Και είτε έτσι είτε αλλιως θα πανυγηρίσω :D

:o..εχμ..τελικα ο Τσιαντάκης σε ποια ομαδα παιζει, και αν παιζει, τι θεση' στα rebound ή play maker ; :)

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

:o..εχμ..τελικα ο Τσιαντάκης σε ποια ομαδα παιζει, και αν παιζει, τι θεση' στα rebound ή play maker ; :)

Στο τελεμαρκινγκ :D

..ααα.. :) ..συναθλητης του Παχατουριδη δλδ! (εε γνωσεις εε ?!! :o )

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

LIVERPOOL

Αντε ρε ν'αρχισει ο αγωνας!!!

Εχω να παω Τιθορεα και περιμενω να φυγουν οι μπατσοι απο το δρομο να πανε να δουνε τον αγωνα :)

Φιλικα

ΜακηςΜ

με τι κρασι να συνοδευσω το τελικο? :)

Montepulciano η Barolo :):o

Αν εισαι φτηνος, βολευεσαι και με ενα κιαντι :D

Φιλικα

ΜακηςΜ

Λίβερπουλ.Μπορεί να είναι καλύτερη η Μίλαν αλλά είμαι με τούς Αγγλους

9-2-05020.jpg

Ομάδα η οποία έχει ονομασία το γελοίο όνομα πισίνα του ήπατος :) (όπως και η ονομασία της πόλης) δεν μου αρέσει.

Ομάδα η οποία έχει ονομασία το γελοίο όνομα πισίνα του ήπατος

:):o καλό!

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Μπραβο στην Μιλαν

Πέραν απο τον Gerard σε όλες τις άλλες θέσεις υστερή η Αγγλικη ομάδα.

Η άμυνα τους ειναι μεζές για τους επιθετικούς της Μιλαν με Ινζάγκι (απο τους καλυτερους επιθετικους που παιζουν στη γραμμη του οφφσαιντ) και Κακα.

To απεδειξε ο αντιπαθητικος κατα τα αλλα Πιπο οτι στη γραμμη του offside δε παιζεται...

Το στοίχημα της άμυνας της Μιλαν ειναι να αμυνθουν ψηλά εξω απο τη περιοχη για να μην ειναι ο Crouch σε αποσταση βολης με το κεφαλι και φυσικα να μπορεσει το κέντρο τους να αντέξει 90 λεπτα στον δαιμονιωδη ρυθμο που δίνει ο Gerard, Gatuso και Ζεεντορφ πρεπει να κανουν το καλυτερο τους παιχνιδι. Όσο αντέξουν αυτοι οι 2 η Μιλαν δε θα εχει προβλημα κανενα.

Ο Μπενιτεθ για μενα εκανε λάθος που δε ξεκινησε τον Crouch και εβαλε τον Kuyt, με χαλασε που και οι 2 επαιξαν 4-5-1 μπορει να γεμισε το κεντρο της Liverpool και σε συναρτηση με τη κακη εμφανιση του Zεεντορφ κερδισαν το κεντρο και το πρωτο μισαωρο ειχαν κατοχη αν και δεν εφτιαξαν καμια κλασσικη ευκαιρια παρα μονο απο τα λαθη της Μιλαν.

Ζεεντορφ και Γιανκουλοφσκι ηταν πληγες και οι δυο, ο δε δευτερος ωρες ωρες επαιζε με την Λιβερπουλ.

Ο Ζεντεν για τους Αγγλους φανηκε οτι ειναι γηρασμενος για τετοιο επιπεδο.

Αλλο λαθος του Μπενιτεθ που εβαλε τον Κιουελ αντι του Μπελαμι λεγε με και σφαιρα.

Τη δε δευτερη του αλλαγη την εκανε αλα Ντουσαν στο :D+ :) και πηρε και αυτος τα... οπως και ο Ντουσαν :o

Ενδιαφέρον θα έχει εκεί γύρω στο 60 που η ηλικια της Μιλάν θα δειξει την αδυναμια αυτης της ομάδας σε αντιθεση με τους αεικινητους Άγγλους. Πιστευω οτι αυτη τη φορα δε θα αιφνιδιαστούν και θα κρατησουν άνετα ακόμα και το μηδεν.

60'-75' άγρια ομορφιά, οι Ιταλοι στα χαρακώματα για να κρατησουν στο συνηθισμενο ξεφαντωμα που κανει η Λιβερπουλ αυτο το τεταρτο. οχι μονο κρατησαν αλλα τους καρφωσαν και ενα γκολακι στο τέλος.

Μετα το 2-1 παρακαλουσα για ισοφαριση αλλα ο Gerard δεν ειχε δυναμεις να παρει την ομάδα επάνω του με ατομικες ενεργειες, πουλησαν ευκολες μπαλες και αλλο που δεν ηθελαν οι Ιταλοι ετρεχαν με τη μπαλα οπου φυγει φυγει...

Καλο ματσακι, της Τουρκιας μου άρεσε περισσοτερο.

MVP o Pipo

το Βατομουρο ο Ραφα Μπενιτεθ...

αντε και του χρονου.

Δεν ξέρω τι φάνηκε στην τηλεόραση, όμως στο γήπεδο μία ομάδα έπαιξε μπάλα. Όταν η Milan είχε την μπάλα, δεν την έσπρωχνε μπροστά, δεν είχε καμία κίνηση και όταν πλησίαζε προς την αντίπαλη μεγάλη περιοχή, πίσω καθόντουσαν οι 4+ της άμυνας λες και δεν μπορούσαν να τρέξουν. 2-3 παίκτες προσπαθούσαν να τα βάλουν με όλη την άμυνα της Liverpool. Με στεναχώρησε ότι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν χρειάστηκε να παίξει.

Από την άλλη, η Liverpool έτρεχε συνέχεια, δέσποζε στη γήπεδο, αλλά χωρίς τον Crauch δεν φαινόταν ικανή να βάλει γκολ ακόμα και αν έπαιζαν μέχρι αύριο. Και στο ποδόσφαιρο κερδίζει όποιος βάλει το γκολ και όχι όποιος έχει την υπεροχή.

Από την άλλη και η τύχη πήγε την Milan.

Πάντως ήταν η ατμόσφαιρα καταπληκτική, ιδιαίτερα πολιτισμένη ανάμεσα σε αντιπάλους που ούρλιαζαν για την ομάδα τους, ακόμα και όταν έχαναν, ενώ όταν σήκωνε το κύπελλο η Milan, δεν άδειασε το μισό γήπεδο, όπως συμβαίνει στους δικούς μας τελικούς. Παράλληλα είναι αστείο να βλέπεις στο γήπεδο στο διάλλειμα, εεεε συγνώμη στο ημίχρονο, τον κουστουμαρισμένο Άγγλο με την γραβατούλα του να κουβαλάει 3 μπύρες στο πλαστικό κυπελλάκι, ή την άλλη στο 86' ενώ έχανε 2-0 να φτιάχνει τις βλεφαρίδες της, ενώ ο εκ δεξιών μου Άγγλος να μου έχει μουδιάσει το αυτί. Από την άλλη είχε και κάτι αδερφάρες, Εγγλέζους Κινεζικής προέλευσης με ξανθό βαμένο μαλλί!

Τελικά το κερασάκι στην τούρτα: Μόνο η ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει την Milan στο ΟΑΚΑ!

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68