kello 0 Report post Posted May 24, 2007 Δύο μέρη στα Δυτικά Προάστια (Αττική) που μπορείτε να τρέξετε είναι: 1.Θέση Κιάφα του Δήμου Μανδρας - είναι ένα ήσυχο μέρος με πεύκα - λίγο άσφαλτο και περισσότερο χωματόδρομους με ανηφόρες και κατηφόρες αρκετές γύρω στα 5-10 λεπτά από την έξοδο της Αττικής Οδού. - ιδανική ώρα το απογευματάκι (ειδικά τώρα που έχει αρχίσει και ανεβαίνει και η θερμοκρασία ) και λίγο πριν βραδιάσει γιατί δεν υπάρχει φωτισμός. 2. Αθλητικό κέντρο Δήμου Ελευσίνας - στην είσοδο της Ελευσίνας από Ατ. Οδό Ταρτάν σε πολύ καλή κατάσταση, ελεύθερη είσοδος στο κοινό 8-13 κ 15-22 καθημερινές και ΣΚ 8-13 το πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχουν πυλώνες φωτισμού αν θέλετε να προπονηθείτε κ αργά το απόγευμα. Αν γνωρίζουν κ άλλα μέλη, άλλα μέρη για τρέξιμο είναι ωραίο να τα συγκεντρώσουμε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted May 24, 2007 Λοιπόν έχουμε και λέμε...... α) Αλσος Βεικου στο Γαλάτσι. Πολύ όμορφο μέρος, έχει και στίβο μέσα και η είσοδος είναι ελεύθερη β) Πεδίον του Αρεως γ) Αλσος Αντρέα Παπανδρέου στον περιφεριακό Πολυγώνου-Γαλατσίου φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted May 24, 2007 δ) Άλσος Συγγρού στο Μαρούσι Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted May 24, 2007 Άλσος Νεας Σμύρνης στη Νέα Σμύρνη (duh) Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted May 24, 2007 Λοιπόν έχουμε και λέμε...... α) Αλσος Βεικου στο Γαλάτσι. Πολύ όμορφο μέρος, έχει και στίβο μέσα και η είσοδος είναι ελεύθερη β) Πεδίον του Αρεως γ) Αλσος Αντρέα Παπανδρέου στον περιφεριακό Πολυγώνου-Γαλατσίου φιλικά Σπύρος Συμφωνώ με τα παραπάνω αλλά ειδικά το Αλσος Βεικού είναι φανταστικό!! Σπύρο δέν πιστεύω να είσαι από δώ γύρω?? Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted May 24, 2007 οταν πηγαινα για τρεξιμο πηγαινα στο Φλοισβο στην μαρινα γυρω γυρω.. μετα ομως κανανε εργα και το μπιπππ καλα ειναι βραδυ στον πεζοδρομο μπροστα απο το Φλοισβο και μπορεις να κανεις και διαδρομη και απο την παραλια Υπεροχα ειδικα το χειμωνα που εν εχει κοσμο.. Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted May 24, 2007 Στο πέταλο πάνω από το Καλλιμάρμαρο, στο Μέτς Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 24, 2007 1) Στον Αγ. Κοσμά, στις αθλητικές εγκαταστάσεις, παλιά είχε και στίβο χωμάτινο, με τους Ολυμπιακούς τον είχαν κλείσει για το κοινό, τώρα δεν ξέρω σε τί κατάσταση είναι. Πάντως έχει πολύ χώρο κι είναι ωραία, δίπλα στη θάλασσα. 2) Περιφερειακά του Υμηττού, από διάφορες εισόδους Καρέα - Ηλιούπολη - Αργυρούπολη Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted May 24, 2007 Άσχετα με την περιοχή που μένω… πηγαίνω και τρέχω στο Αθλητικό κέντρο του Παλ. Φαλήρου, κοινώς Τροκαντερό… Ο χώρος ανακαινίστηκε αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς και έχει ένα υπέροχο ταρτάν, μούρλια Έχει γήπεδα τένις, μπάσκετ, και κολυμβητήριο, καθώς και μια μικρή πισίνα για aqua aerobic. Κατά την διάρκεια του χειμώνα, εκτός από μερικούς τακτικούς θαμώνες …. δεν έχει πολύ κόσμο, τώρα ενόψει καλοκαιριού μαζεύεται μαρίδα…. Αν με ρωτήσετε για τις ώρες εισόδου και το κόστος λυπάμαι δεν γνωρίζω να σας πω. Επίσης υπάρχει η εναλλακτική διαδρομή, εκτός γηπέδου, λίγο πιο πέρα παραλιακά που φτάνει μέχρι τον Φλοίσβο όπου ανάλογα με την εποχή και τον καιρό σου προσφέρει και τις ανάλογες συγκινήσεις... (ειδικά αν φυσάει νοτιάς… σκάει το κυματάκι…κάνεις και ένα μπανάκι… ). Τώρα το καλοκαίρι παίζει και σινεμαδάκι…!! Εκτός από τρέξιμο, η παραπάνω διαδρομή ενδείκνυται για περίπατο αλλά και για ποδήλατο. Συνήθως Δευτέρα, Τετάρτη και μερικές φορές Παρασκευή μετά τις 19:00 - 19:30 θα με βρείτε εκεί....σας περιμένω... Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted May 24, 2007 ει εκει πηγαινα και εγω.. θα ξαναρχισω συντομα!! Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted May 24, 2007 Κι εγώ αφήνω το αμάξι στη Μουσών και κατεβαίνω... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 24, 2007 Καποιες προπονησεις στιβου στο ΠεδιοΑρεως (Πανελληνιο, πριν το 90’), μετα απειρες μερες κ εκατονταδες συνολικα χλμ (με βροχή, με χιονι, με καυσωνα, νυχτα, μερα κτλ) στο Καλλιμαρμαρο κ στο 500αρι πεταλο του Αρδηττού παρεα με ολα τα καλα παιδια της Ελληνικης ορειβασιας – σημερα προτιμω το trail running στις δυτικες πλαγιες του Υμηττου (2λεπτα απο το σπιτι) κ σε ότι μονοπατι βρισκω στα βουνα – αν δεν ειμαι με ποδηλατο ή τα σκι (το χειμωνα). Φωτος απο εχθες το απογευμα οσο ειχε ακομα φως κ πριν αρχισει ο αγωνας badminton (ή ηταν σκακι..δε θυμαμαι καλα) στο ΟΑΚΑ> (αμαν πιά! μεχρι κ στο τρεξιμο βγαζω φωτογραφιες!!) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 24, 2007 Απο το γραφείο μου μεχρι τη κουζίνα... Πραγματικά σιχαίνομαι το τρέξιμο... τεσπα Στη Δυτική Αττική υπάρχει το Περιβαντολλογικο πάρκο Γεννηματά... λιμνες,γκαζόν,ανηφόρες,ανωμαλο απο ολα εχει ο μπαξες... Δωρεαν είσοδο, απο τη Μια ειναι το Escape Center και απο την αλλη ενα ποδοσφαιρικο γηπεδο με πλαστικο στιβο για οσους θελουν να τρεξουν σε πιο ηπιες καταστασεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted May 24, 2007 τεσπα Στη Δυτική Αττική υπάρχει το Περιβαντολλογικο πάρκο Γεννηματά... λιμνες,γκαζόν,ανηφόρες,ανωμαλο απο ολα εχει ο μπαξες... Δωρεαν είσοδο, απο τη Μια ειναι το Escape Center και απο την αλλη ενα ποδοσφαιρικο γηπεδο με πλαστικο στιβο για οσους θελουν να τρεξουν σε πιο ηπιες καταστασεις. Πανο νομίζω ότι λέγεται ''Αντώνης Τρίτσης'' 1 Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted May 24, 2007 …. Αν με ρωτήσετε για τις ώρες εισόδου και το κόστος λυπάμαι δεν γνωρίζω να σας πω. Γιατί,εσύ δεν πληρώνεις; Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted May 25, 2007 Με λίγα λόγια ούτε το Λονδίνο δεν έχει τόσα μέρη για τρέξιμο... και φυσικά ούτε λόγος για το ποδήλατο, αφού απαγορεύεται σε όλα τα πάρκα Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Αννα 57 Report post Posted May 25, 2007 Και για όσους μένουν κοντά στην Πάρνηθα, και το Τατόι είναι μια καλή ιδέα για ποδηλασία, τρέξιμο, πικ νικ (ε, και λίγη περιήγηση στα ετοιμόρροπα κτίρια του Schiller δε θα πείραζε!)! Quote *καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση* Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted May 25, 2007 Κατι μου λεει οτι αν τελικα γινει ο μεγαλος περιπατος Μικρολίμανο-Βαρκιζα, θα ειναι το ιδανικο σημειο για τρεξιμο. 34 χλμ πεζοδρομου που περιλαμβανει και ποδηλατοδρομο. Κατι σαν την Παραλία της Θεσσ/νικης δηλαδη. Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
zermatt 0 Report post Posted May 25, 2007 για να σας πικαρω λιγο ... 10 λεπτα απο τη Βεροια στο χωριο Κουμαρια (στο δρομο για Σελι) εχει πεδιο για τρεξιμο-περιπαττο σε δασος οξιας - Καστανιας και Ελατων (σε ψηλοτερα υψομετρα).. Πολυ καλη διαδρομη με ποικιλια κλισεων ... Η διαδρομη (περιππου 12 Km) ειναι κυκλικη και ξεκιναει απο υψομετρο 750μ, στη μεση φτανεις σε υψομετρο 1350μ και καταληγει ξανα στα 750μ .. Φυσικα υπαρχουν και αλλες διαδρομες για περιπατητες-ορειβατες που μπορουν να φτασουν στην κορυφη "πεντε πυργοι" στα 1700 μετρα απο οπου περναει και το Ε4, στη γειτονικη κορυφη "Ξηροβουνι" (1800μ) στο χωριο Ξηρολιβαδο, και στο Σελι ... το δασος εχει αρκετα ζωα οποτε καλα ειναι να πατε με παρεα Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 25, 2007 Κατι μου λεει οτι δεν εχετε πολυασχοληθει με την Εφορια, το ΙΚΑ, την Πολεοδομια, τα Δικαστηρια... Εκει τρεχεις, τρεχεις, τρεχεις και δεν φτανεις!!! Και ολο αγκομαχας με την ψυχη στο στομα και τα νευρα δαντελλα... Φιλικα ΜακηςΜ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 25, 2007 Εξαιρετικη ιδεα Μάκη! Ενας αγωνας τριαθλου (Εφορια , Υποθηκοφυλακειο , Πολεοδομια ), με συγκεκριμενα παραδοτεα κ χρονο ολοκληρωσης, να δουμε αν θα ειναι κατω απο τους χρονους ενος Κλασικου Μαραθωνίου (~2.10’)..ή και πεντε στη σειρα! 1 Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted May 25, 2007 Κατι μου λεει οτι δεν εχετε πολυασχοληθει με την Εφορια, το ΙΚΑ, την Πολεοδομια, τα Δικαστηρια... Εκει τρεχεις, τρεχεις, τρεχεις και δεν φτανεις!!! Και ολο αγκομαχας με την ψυχη στο στομα και τα νευρα δαντελλα... Φιλικα ΜακηςΜ Σωστός!!!! 1 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted May 25, 2007 ει εκει πηγαινα και εγω.. θα ξαναρχισω συντομα!! μπράβο! μπράβο, πάρα πολύ ωραία νέα... άντε να σε δούμε στο γήπεδο Γιατί,εσύ δεν πληρώνεις; τον πρώτο καιρό πλήρωνα μια μηνιαία συνδρομή και είχα κάρτα μέλους... τώρα συνεχίζω να έχω την κάρτα μέλους αλλά χωρίς να έχω πληρώσει καμμία συνδρομή... Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted May 25, 2007 Κατι μου λεει οτι δεν εχετε πολυασχοληθει με την Εφορια, το ΙΚΑ, την Πολεοδομια, τα Δικαστηρια... Εκει τρεχεις, τρεχεις, τρεχεις και δεν φτανεις!!! Και ολο αγκομαχας με την ψυχη στο στομα και τα νευρα δαντελλα... Φιλικα ΜακηςΜ αχ, έχουμε δυστηχώς ... μάλλον γι' αυτό τρέχουμε, για να ξεφύγουμε .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 25, 2007 Εξαιρετικη ιδεα Μάκη! Ενας αγωνας τριαθλου (Εφορια , Υποθηκοφυλακειο , Πολεοδομια ), με συγκεκριμενα παραδοτεα κ χρονο ολοκληρωσης, να δουμε αν θα ειναι κατω απο τους χρονους ενος Κλασικου Μαραθωνίου (~2.10’)..ή και πεντε στη σειρα! Κωστη, Εχει αποδειχθει επιστημονικα οτι δεν μπορεις να ολοκληρωσεις 3 δουλειες την ιδια μερα στην Ελλαδα! Ειναι σχεδον σιγουρο οτι οι πιθανοτητες να ειναι ανοιχτο για το κοινο το Κτηματολογιο και η Πολεοδομια την ιδια μερα πλησιαζουν ασυμπτωτικα το μηδεν. Αν θελεις τωρα να κανεις και τη δουλεια σου...εχασες απο χερι...ολο και κατι θα βρουνε για να μην κανουν αυτο που τους ζητας... Εφορια...δεν θες να πας και συ Απο την πρωτη μου εμπλοκη με Εφορια στην Ελλαδα: Μετα απο 26 χρονια απουσιας επανερχομαι στη χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας, ανακαλυπτω οτι δεν μου εχουν διακοψει (λες και αρχισα ποτε...) την εξασκηση επαγγελματος και παω στην Ε. (εφορια εεε...) τρεμοντας σαν το φυλλο γιατι δεν εχω κανει δηλωση 26 συναπτα ετη, δεν εχω αποδωσει μηδενικο ΦΠΑ για (ξερω γω; πολλαααα τερμινα) και βλεπω ξυπνιος εφιαλτες οτι θα με πανε μεσα για χρεη απο προστιμα για πολλα πολλα χρονια. Χαιρε βαθος αμετρητο! Ο Λαζαρος να τους ειχε χτυπησει την πορτα θα ειχαν λιγοτερα προβληματα! Για να μην τα πολυλογω, μετα δυο μερες ακαρπες συζητησεις, πεφτω σε εναν εποπτη, Κεφαλλονιτης ηταν το παληκαρι , ξυπνιος ανθρωπος, κοβει το Γερασιμος του Μαρινου, ανταλλασσουμε τον μασονικο χαιρετισμο (των απογονων του Λασκαρατου εεε; οχι της Στοας, μη βρουμε και κανα μπελα...) και με βαζει στη ροτα να βαλω τα χαρτια που αποδεικνυουν την απουσια μου, την απασχοληση απο ξενη εταιρεια στα ξενα, Πανεπιστημια κλπ μη σας τα πολυλογω καταφερα να κανω διακοπη επαγγελματος. Οταν πηρα τις δεουσες υπογραφες, πηγα στο γραφειο να τον ευχαριστησω...Ρε Γερασιμε μου λεει, απορω ποιος διαολος σε βρηκε μετα 25 χρονια και σου εστειλε ειδοποιηση να παρουσιαστεις... Ξερετε του λεω, με δικη μου πρωτοβουλια ηρθα... Ρε συ...απο μονος σου ηρθες στην Εφορια; Χωρις να σε καλεσει κανεις;; Ειδα στα ματια του την βεβαιοτητα να γεννιεται: Ρε υπαρχουν και πιο λοξοι Κεφαλονιτες απο τον Λασκαρατο... Φιλικα ΜακηςΜ 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites