BOOZER 0 Report post Posted May 25, 2007 το δασος εχει αρκετα ζωα οποτε καλα ειναι να πατε με παρεα γεμάτο είναι για την ακρίβεια!!! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted May 25, 2007 Tις αδειες της πολεοδομιας θα τις δινω εγω οποτε ειμαστε οκ με αυτο το θεματακι Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Μαρία 0 Report post Posted December 30, 2009 Και στον Υμηττό είναι πολύ ωραία, εδώ έχουν κάποιες διαδρομές "http://www.mountainrunning.gr/paths.php" Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeorgePS 293 Report post Posted December 13, 2014 λιγο "bring up old post " αλλα οκ Εγω συνηθως τρεχω σε πολυ νορμαλ φαση του τεστην Γηπεδο Πευκης -με πλαστικο υποστρωμα,ωστε οταν τρως σαβουρτες να μην πονας (win!) Quote ski vs sb? (for now)i will be in BANSKO between 23 & 27th of december, portofolio : https://500px.com/georgeps qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 14, 2014 Ολυμπος! ετρεξα σημερα για 1η φορα και ειναι μακραν η ωραιοτερη διαδρομη που εχω κανει τρεχοντας 10 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted December 14, 2014 Όταν δεν έχω εύκολο τον Όλυμπο (τρομερό χιούμορ!!!) τρέχω στο Ψυχικό. Περιοχή πες μεταξύ Πρεσβείας Κατάρ και Αρσακείου. Αρκετά ανοιχτοί δρόμοι. Επίσης, έχει ωραίους κύκλους στη Φιλοθέη. 3 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted December 15, 2014 Άνέβα λίγο πιο πάνω, και τρέχα στο Άλσος Συγγρου. Μακράν καλύτερη διαδρομή. Αλλιώς τηλέφωνο και πάμε στο στάδιο Χαλανδρίου (σύνορα με Βριλήσσια) - αν θες άσφαλτο (δεν νομίζω ότι είναι κανονικό ταρταν). 2 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 15, 2014 βασικα η προπονησή μου γινεται στα μερη που λεει ο Πανος: Τριτη&Πεμπτη στο γηπεδο Χαλανδριου, Σαββατο Αλσος Συγγρου και Κυριακη Παρνηθα. επομενος αγωνας την Κυριακη που ερχεται - ξανα ημιμαραθωνιος, αυτη τη φορα στον Ταυγετο ας βαλω και καμια φωτο απο τον Ολυμπο και ο τερματισμος μετα απο 4,30 ωρες 13 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted December 16, 2014 ταυγετος? ποια η διαδρομή? Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 16, 2014 ειναι ο Καστορειος ημιμαραθωνιος Ταυγετου (22,4 χλμ τελικα) 2 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted December 16, 2014 Ολγα θηριο θα πας κ εκει;;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 16, 2014 οτι θα παω, θα παω. ελπιζω να τρεξω κιολας για την ωρα ποναει η μεση μου Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted December 16, 2014 Και το περπατημα επιβαλλεται, απο το 14 και μετα του ενιπεα με διαστρεμμα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 16, 2014 εσυ? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted December 17, 2014 Οοοο ναι, παντως δε νομιζω πως θα τρεξω σε ωραιοτερο μερος, στο τελος της γκολνας ειδες δεξια σου Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 18, 2014 και μια φιλη μου το ιδιο επαθε, και μαλιστα στο 14ο χλμ, συνεννοημένοι ήσασταν ? δεν σε ειδα, κριμα! Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted December 18, 2014 λιγο "bring up old post " αλλα οκ Εγω συνηθως τρεχω σε πολυ νορμαλ φαση του τεστην Γηπεδο Πευκης -με πλαστικο υποστρωμα,ωστε οταν τρως σαβουρτες να μην πονας (win!) Συνονόματε, Να βρεθούμε καμία μέρα να τρέξουμε μαζί. Πηγαίνω 3-4 φορές την εβδομάδα κι εγώ εκεί. Με το που γύρισα από τις καλοκαιρινές διακοπές μου την έχει καρφώσει και προπονούμαι τακτικά (5-8 χλμ. τη φορά) και πηγαίνω και σε αγώνες 10χλμ. (χαλαρά στους χρόνους όμως γιατί έχουμε και κάποια ηλικία). Στείλε PM αν σε ενδιαφέρει. Γιώργος Quote Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted December 18, 2014 επομενος αγωνας την Κυριακη που ερχεται - ξανα ημιμαραθωνιος, αυτη τη φορα στον Ταυγετο Όλγα, Μήπως δεν είναι και πολύ σωστό να τρέχει κάποιος δύο φορές τόσο μεγάλες αποστάσεις μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα? Γιώργος Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 18, 2014 οχι, δεν ειναι σωστο. ωστοσο θα το δοκιμασω χωρις πιεση και οτι βγει. εξαλλου ο αγωνας που με ενδιεφερε ηταν του Ολυμπου οχι ο μεθαυριανος. επισης,ολη τη βδομαδα ξεκουραζομαι εχω βαλει εναν στοχο για τον επομενο χρονο και θελει δουλιτσα 3 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 23, 2014 ετρεξα τελικα. 1 χλμ παραπανω απο τον Ολυμπο αλλα εκανα 1 ωρα λιγοτερο (για να καταλαβετε δυσκολια διαδρομης του Ενιπεα σε σχεση με τον Ταυγετο) μου μιλησε καποιος απο το συλλογο στο λεωφορειο. ποιος ηταν? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,695 Report post Posted December 23, 2014 αχ τυχεροι...εγω εχω μουλιασει απο βροχη εδω...μονο στο γυμναστηριο μπορεις να τρεξεις λιγο.... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 23, 2014 (edited) δοκιμασε το τρεξιμο στη βροχη Κωνσταντινε! εγω παλι εκοψα το γυμναστηριο και κανω μονο τρεξιμο, κακο αυτο! Edited December 23, 2014 by Olga Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,695 Report post Posted December 23, 2014 το προβλημα ειναι οτι εγω θελω να πηγαινω στο δασος για τρεξιμο....ειναι διπλα μας... αν βρεχει (οπως βρεχει τελευταια) δεν πας για τρεξιμο αλλα για κολυμπι...εχει τοσο λασπονερο που απλα δεν γινεται η αλλη λυση ειναι να πηγαινω σε πεζοδρομια κλπ οπως κανουν αλλοι αλλα δεν το βρισκω και ιδανικο για γονατα μεση... και μενει το γυμναστηριο...τελος παντων...απο το τιποτα Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites