Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Nifadas

Αμάρτησα!!!

Recommended Posts

....... όποιος βρεθεί στη Σύρο, να φέρει κάπαρη!!! SOS!!!
Εχω στο σπίτι από πέρυσι,θές;Θα έχει ψηθεί καλά,θα είναι δυναμίτης τώρα!!

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Mitsara πάρε την οικογένεια παραμάσχαλα, το σπιτικό μπαρούτι (εεε, την κάπαρη ήθελα να πώ) :angry: και βουρ για Bora Bora Pearl Beach, το ουζάκι (γιατί εκεί είναι λίγο ξενερώματα οι άνθρωποι δεν έχουν τέτοια ποτά) :o να ψήσουμε τη θαλασσινή συγκομιδή, γιατί όπως λέει κι ο λαός... "καλοκαιράκι μύρισε" :(

bbpr01.jpg

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία.

Δ.Χ.

Mitsara πάρε την οικογένεια παραμάσχαλα, το σπιτικό μπαρούτι (εεε, την κάπαρη ήθελα να πώ) :angry: και βουρ για Bora Bora Pearl Beach, το ουζάκι (γιατί εκεί είναι λίγο ξενερώματα οι άνθρωποι δεν έχουν τέτοια ποτά) :lol: να ψήσουμε τη θαλασσινή συγκομιδή, γιατί όπως λέει κι ο λαός... "καλοκαιράκι μύρισε" :angry:

bbpr01.jpg

Ρε Boozer, μην σκαλιζεις παλι το θεμα, γιατι θα κατηγορηθουμε ως spammers....

Αστο το παλιαμπελο να παει... :lol:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!!

ναι και η φυλακη είναι να μπεις σε ενα ψυγειο της Algida για 2 μερες.... :(

αυριο παω για φαραω,μονοδολια και θα διανυκτερευσω στο βαρκάκι μου.

Ε, δεν τρώγεσαι κι εσύ!!! Ακούς εκεί θα διανυκτερεύσεις!!! Κανόνισε να έρθεις σε καμιά συνάντηση στο floca με το πολυάγκιστρο!!! Μας κοιτάει ο κόσμος σαν ufo όταν λέμε καλό χειμώνα Ιούνη μήνα στα ταβερνάκια, αλλά εσύ το παράκανες... :(

18.jpg

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία.

Δ.Χ.

… Καλέ τι χαμός γίνεται εδώ…. δεν προλαβαίνω να διαβάζω θέματα… εκδρομές, νέα μέλη, στολές συλλόγου… λίγο έλειψα και πανικός….

Πρώτα από όλα θα ήθελα να δικαιολογηθώ για την … απουσία μου από το forum…το τελευταίο χρονικό διάστημα για διαφόρους προσωπικούς αλλά και επαγγελματικούς λόγους είχα φάει ένα «πολύ γερό» πήξιμο…. :o εργασία μέχρι αργά… τραλαλά! τραλαλά!

Άνοιγα το site αλλά μάταια δεν προλάβαινα ούτε μια γραμμή να διαβάσω…. Εκεί λοιπόν που όλα ήταν μαύρα χάλια…. κούραση και άγχος και …. και… και….

Αμάρτησα…παιδιά, αλλά αμάρτησα πάρα πολύ… μα πάρα πολύ…

Με αφορμή τον γάμο των κολλητών μου…στο υπέροχη περιοχή του Πηλίου… (Εl Greco !!! ) φύγαμε για την περιοχή της Κορώπης (στην γλώσσα των ντόπιων λέγεται Μπούφα…!!!) μια περιοχή μεταξύ Καλά Νερά και Άφησσού, για ολιγοήμερες διακοπές…..

Μου είναι δύσκολο να σας περιγράψω την ομορφιά του τοπίου, το πάντρεμα του βουνού με της θάλασσας, το πράσινο του βουνού, το γαλαζοπράσινο της θάλασσας, τις μυρωδιές της γης μετά την βροχή!!!

Κάθε μέρα βρισκόμουν σε διλήμματα… :huh: τι θα κάνω σήμερα???????????

Θάλασσα (μασκοπέδιλο, κολύμπι, ψάρεμα κλπ, κλπ) ή βουνό (τρέξιμο στην περιοχή και περπάτημα στα διάφορα χωριουδάκια) ή τσιπουράκι (με ή χωρίς μεζέ?????) :blink:

Το εξοχικό βρισκόταν μόλις μερικά βήματα από την θάλασσα, μέσα σε ένα κτήμα γεμάτο δέντρα από κάθε λογής φρούτα …. δίπλα σε ένα ποταμάκι που η εποχή αναπαραγωγής των βατράχων ήταν στο φόρτε τους!!! :lol: Δυστυχώς όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν… και επέστρεψα…. :(

Ο γάμος έγινε στο Hotel Xenia Palace στην Πορταριά... με μια υπέροχη θέα όλο τον Βόλο…(όση έχουν πάει εκεί μπορούν να καταλάβουν… :) )

Μόλις μάθω πως μπορώ να βάλω photos…(nickel help!!) θα σας δώσω ένα μικρό δείγμα ….. του μικρού παράδεισου…. :wub:

Νομίζω ότι πρέπει να κλείσω εδώ γιατί … θα με μισήσουν πολλοί…. :ph34r:

Barbie

φτου ξελευτερία στους αστακούς...

οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!!

μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!!

ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR