Nifadas 707 Report post Posted June 1, 2007 Φίλοι μου αμάρτησα σφόδρα! μετά από πολύωρη μελέτη στο κολέγιο επιστρέφω σπίτι, ζεσταίνω τη σπιτική τυρόπιτα που μουφερε η Αννα (μέλος φόρουμ) βάζω το πρώτο ουισκι και όλα καλα τρώω τη πίτα(μούρλια....) κι αρχίζω στο γιου-τιουμπ να βάζω βιντεάκια με ελληνική ρόκ... βάζω και το δεύτερο ουισκι (διπλό αυτη τη φορά) πιάνω και τη κι8άρα κι αρχίζω να σιγοντάρω βασιλοθανάση παπακωσταντίνου, πυξ λαξ, αδέλφια κατσιμίχα κτλ. και το κατρακύλημα δεν έχει τέλος....αν και συνδεδεμένος με σνουκλαμπ, αντί να βλέπω χιονοβιντεάκια, ονειρεύομαι παραλίες , βράδυ, σουβλάκια και μπύρες , και κι8αροτράγουδα στο φώς του φεγγαριού μετά από τόσα βράδυα υψηλής χιονομελέτης, ξέπεσα σε μηδενικά υψόμετρα, βότσαλα και πλατσ πλούτσ Ιούνης γαρ......καλό μήνα...... Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted June 2, 2007 Κατ' αρχήν να εξομολογηθείς, μήπως και σώσεις την κατάσταση... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted June 2, 2007 Αντε και οι αλλοι αμαρτωλοι πειτε την αμαρτια σας .... μηπως να κανουμε μια ομαδικη εξομολογηση.... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
zermatt 0 Report post Posted June 2, 2007 10 μερες νυστια, 400 φορες το Πατερ ημων ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted June 2, 2007 ντρεπομαι παααρα πολύ, αλλα εχθες (κ τις προηγουμενες 1-2 βδομαδες ) εψαχνα σε μαντρες για φουσκωτακι-υποκαταστατο του χειμωνα…ακουγεται σαν προδοσια αυτo!???? Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted June 2, 2007 Σας αφήνω πάω για καφέ σε κάποια παραλία................. Το πόσα πάτερ ημών μου το λέτε αργότερα!!!!!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted June 2, 2007 Χαλαρώστε.... το νερό είναι απλά ξεπαγωμένο χιόνι Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted June 2, 2007 εψαχνα σε μαντρες για φουσκωτακι-υποκαταστατο του χειμωνα… και 'συ τέκνο βρούτε ?? εγώ περίμενα να έχεις χαρτογραφήσει όλους τους αμμόλοφους και να μας προτείνεις τα hot spots ! Ερώτηση για να δούμε ποιοι αμαρτάνουν : Ποιοι έχετε αντικαταστήσει την χιονισμένη φωτο στο desktop του υπολογιστή σας με καλοκαιρινή ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted June 2, 2007 ...κατσε βρε Έυα, να σου εξηγησω.. Θαλασσα για 2 μηνες το χρονο (αντε τρεις) κ μετα παλι βουνα! Σπιτι desktop, εχω μια artistic ελαιοτυπια (εε ρε φλεβα που 'χω ) απο την ορθοπλαγια της Συκιάς -μεγαλυτερο φυσικο ντουβαρι στα Βαλκανια [1100μ]- στην Γκιώνα που ειχα βγαλει περυσι το Φλεβαρη. ..στο γραφειο, φυσικα ειναι το Matterhorn απο το samata-kounoup - για να αποδιδω καλυτερα! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 2, 2007 Χαλαρώστε.... το νερό είναι απλά ξεπαγωμένο χιόνι ναι... και το σκ@..ο ειναι μια σαλατα nicoise, ενα μπον φιλε, πατατες ολα συνοδευομενα απο ενα καταπληκτικο Cabernet.. αποσυντεθημενα.... Δεν φανταζομαι κανενα στην ουρα.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted June 2, 2007 Σπιτι desktop, εχω μια artistic ελαιοτυπια (εε ρε φλεβα που 'χω ) απο την ορθοπλαγια της Συκιάς -μεγαλυτερο φυσικο ντουβαρι στα Βαλκανια [1100μ]- στην Γκιώνα που ειχα βγαλει περυσι το Φλεβαρη. ..στο γραφειο, φυσικα ειναι το Matterhorn απο το samata-kounoup - για να αποδιδω καλυτερα! συγχωρεμένος τότε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted June 2, 2007 ...κατσε βρε Έυα, να σου εξηγησω.. Θαλασσα για 2 μηνες το χρονο (αντε τρεις) κ μετα παλι βουνα! Σπιτι desktop, εχω μια artistic ελαιοτυπια (εε ρε φλεβα που 'χω ) απο την ορθοπλαγια της Συκιάς -μεγαλυτερο φυσικο ντουβαρι στα Βαλκανια [1100μ]- στην Γκιώνα που ειχα βγαλει περυσι το Φλεβαρη. ..στο γραφειο, φυσικα ειναι το Matterhorn απο το samata-kounoup - για να αποδιδω καλυτερα! ......αχ βρε Κωστή τι έκανες τώρα(και δεν εννοώ την ελαιοτυπία )... πάνω που ετοιμαζόμουν να πάω και εγώ για λίγο ηλιοθεραπεία(με συνταγή γιατρού και μόνο)....κάθομαι και ξετρυπώνω φωτογραφίες από το ίδιο μέρος πριν μερικά χρόνια...αχ βαχ... αντε καλό καλοκαίρι Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 2, 2007 Εγώ ξανά και ξανά αμαρτάνω μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων στη Βραζιλία... αν είναι να κάνουμε κι εκδρομή με το club φέτος τα Χριστούγεννα, προσφέρομαι για ξεναγός... αχ! σε ποιον να πω τον πόνο μου εδώ μέσα... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 2, 2007 Σας έχω όλους χαλαρά. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted June 3, 2007 ....xmmm xaxaxa ..ng.respect!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted June 3, 2007 MMMM βλεπω το καταστημα του ξαδερφι φουλαρισμενο με surf, windsurf, σαγιοναρες και βερμουδες και νοιωθω να ξεφευγω... Παρολο που τα snow + ski ειναι στο υπογειο, χαζευω και ξαναχαζευω τα surf... Ειμαι καλα? ΥΓ: Μαλλον ειμαι δικαιολογημενος γιατι το surf ειναι το snow του καλοκαιριου! Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 4, 2007 Ρε παιδιά έχουμε τρελλαθεί; Σε λίγο θα μας πείτε ότι τρώτε και παγάκια για προσομοίωση της γεύσης του χιονιού!!! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 4, 2007 Ρε παιδιά έχουμε τρελλαθεί; Σε λίγο θα μας πείτε ότι τρώτε και παγάκια για προσομοίωση της γεύσης του χιονιού!!! Μια γρανιτα νερο γκαρσον!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted June 4, 2007 Και εγώ αμάρτησα.Πρώτη βουτιά στα -32μ το Σαββάτο έτσι για να σπρώξω το κ@λοκαίρι.Πως να περάσει δηλαδή?Όσο για φουσκωτά ψάχνω και εγώ Κωστή και δεν νομίζω να είναι προδοσία.Απλά υποκατάστατο για να περνάει πιο εύκολα ο καιρός. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vvlah 2 Report post Posted June 4, 2007 Καλημέρα κι από εμένα. Χθες έκανα το 6ο μου μπάνιο και πίστεψα ότι τελείωσαν τα βουνά για φέτος... λίγο το γαλάζιο, λίγο το ουζάκι και τα σχετικά... καταλαβαίνετε... Μέχρι που μπήκα στο forum και είδα φωτογραφίες και σχόλια! Πάω να πιω μια γρανίτα να συνέλθω. Βασίλης Quote Share this post Link to post Share on other sites
GAN 0 Report post Posted June 4, 2007 Εγω απο την αλλη, με εξαιρεση τους ωφελιμους γαι σκι μηνες, εχω μον ενα πραγμα στο μυαλο μου, ποτε θα ξαναπαω εκει....... Quote ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 4, 2007 Πολύ χαίρομαι που σε γνωρίζω έστω και διαδικτυακά!!! Είμαστε 2!!!! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted June 4, 2007 ...και προσοχή στους καρχαρίες Εσένα την Νέμεση καλώ, τη βασίλισσα την πανίσχυρη, μέσω της οποίας αποκαλύπτονται οι πράξεις των θνητών ανθρώπων, την αιώνια, την αξιοσέβαστη, με την απεριόριστη όραση, εκείνη που αγαλιάζει με το ορθό και το δίκαιο [...]σε κάθε θνητό είναι γνωστή η επιρροή σου, και οι άνθρωποι βογγούν πίσω από τα δίκαια δεσμά σου, γιατί κάθε σκέψη καλά κρυμμένη στο μυαλό, ξεκάθαρα αποκαλύπτεται στη θέα σου. [...] Έλα ευλογημένη και ιερή Θεά, εισάκουσε την προσευχή μου, και βάλε στη φροντίδα σου τη ζωή του πιστού σου, την αγαθοεργή σου βοήθεια δώσε στην ώρα της ανάγκης, και άφθονη ισχύ στη δύναμη της λογικής, τις σκέψεις τις ασεβείς, τις αλλαζονικές και τις χαμερπείς διώξε μακριά. Ορφικός Ύμνος 61 στην Νέμεσιν Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted June 4, 2007 Ρε παιδιά έχουμε τρελλαθεί; Σε λίγο θα μας πείτε ότι τρώτε και παγάκια για προσομοίωση της γεύσης του χιονιού!!! Μηπως θυμασαι την διαφημιση με την προετοιμασια για τους χειμερινους αγωνες των αθλητων του BOBSLED ,της ομαδας της JAMAICA ?????? Αν ναι ,......θα καταλαβεις........ Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 4, 2007 Μηπως θυμασαι την διαφημιση με την προετοιμασια για τους χειμερινους αγωνες των αθλητων του BOBSLED ,της ομαδας της JAMAICA ??????Αν ναι ,......θα καταλαβεις........ Να καθιερώσουμε βραδιές παγωτού! (χρωματιστό χιόνι μην ξεχνιόμαστε!) Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites