Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Nifadas

Αμάρτησα!!!

Recommended Posts

Φίλοι μου αμάρτησα σφόδρα!

μετά από πολύωρη μελέτη στο κολέγιο επιστρέφω σπίτι, ζεσταίνω τη σπιτική τυρόπιτα που μουφερε η Αννα (μέλος φόρουμ) βάζω το πρώτο ουισκι και όλα καλα

τρώω τη πίτα(μούρλια....) κι αρχίζω στο γιου-τιουμπ να βάζω βιντεάκια με ελληνική ρόκ...

βάζω και το δεύτερο ουισκι (διπλό αυτη τη φορά) πιάνω και τη κι8άρα κι αρχίζω να σιγοντάρω βασιλοθανάση παπακωσταντίνου, πυξ λαξ, αδέλφια κατσιμίχα κτλ.

και το κατρακύλημα δεν έχει τέλος....αν και συνδεδεμένος με σνουκλαμπ, αντί να βλέπω χιονοβιντεάκια, ονειρεύομαι παραλίες , βράδυ, σουβλάκια και μπύρες , και κι8αροτράγουδα στο φώς του φεγγαριού

μετά από τόσα βράδυα υψηλής χιονομελέτης, ξέπεσα σε μηδενικά υψόμετρα, βότσαλα και πλατσ πλούτσ

Ιούνης γαρ......καλό μήνα......

How you stand is how you ski

Κατ' αρχήν να εξομολογηθείς, μήπως και σώσεις την κατάσταση...

Αντε και οι αλλοι αμαρτωλοι πειτε την αμαρτια σας ....

μηπως να κανουμε μια ομαδικη εξομολογηση....:)

Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...

:) ντρεπομαι παααρα πολύ, αλλα εχθες (κ τις προηγουμενες 1-2 βδομαδες :( ) εψαχνα σε μαντρες για φουσκωτακι-υποκαταστατο του χειμωνα…ακουγεται σαν προδοσια αυτo!???? :D

DSC00186.jpg

DSC00189.jpg

:lol:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Σας αφήνω πάω για καφέ σε κάποια παραλία................. :)

Το πόσα πάτερ ημών μου το λέτε αργότερα!!!!!!

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

Χαλαρώστε.... το νερό είναι απλά ξεπαγωμένο χιόνι :)

no friends on a powder day

εψαχνα σε μαντρες για φουσκωτακι-υποκαταστατο του χειμωνα…

:) και 'συ τέκνο βρούτε ??

εγώ περίμενα να έχεις χαρτογραφήσει όλους τους αμμόλοφους και να μας προτείνεις τα hot spots ! :lol::lol:

Ερώτηση για να δούμε ποιοι αμαρτάνουν :

Ποιοι έχετε αντικαταστήσει την χιονισμένη φωτο στο desktop του υπολογιστή σας με καλοκαιρινή ?

...κατσε βρε Έυα, να σου εξηγησω.. :lol::D

Θαλασσα για 2 μηνες το χρονο (αντε τρεις) κ μετα παλι βουνα! :)

Σπιτι desktop, εχω μια artistic ελαιοτυπια (εε ρε φλεβα που 'χω :D ) απο την ορθοπλαγια της Συκιάς -μεγαλυτερο φυσικο ντουβαρι στα Βαλκανια [1100μ]- στην Γκιώνα που ειχα βγαλει περυσι το Φλεβαρη.

currentdesktop.jpg

..στο γραφειο, φυσικα ειναι το Matterhorn απο το samata-kounoup :lol: - για να αποδιδω καλυτερα! :lol:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Χαλαρώστε.... το νερό είναι απλά ξεπαγωμένο χιόνι :lol:

ναι... :)

και το σκ@..ο ειναι μια σαλατα nicoise, ενα μπον φιλε, πατατες ολα συνοδευομενα απο ενα καταπληκτικο Cabernet.. αποσυντεθημενα....

Δεν φανταζομαι κανενα στην ουρα.... :lol:

Σπιτι desktop, εχω μια artistic ελαιοτυπια (εε ρε φλεβα που 'χω :D ) απο την ορθοπλαγια της Συκιάς -μεγαλυτερο φυσικο ντουβαρι στα Βαλκανια [1100μ]- στην Γκιώνα που ειχα βγαλει περυσι το Φλεβαρη.

currentdesktop.jpg

..στο γραφειο, φυσικα ειναι το Matterhorn απο το samata-kounoup :) - για να αποδιδω καλυτερα! :lol:

συγχωρεμένος τότε :lol::lol:

...κατσε βρε Έυα, να σου εξηγησω.. :lol::D

Θαλασσα για 2 μηνες το χρονο (αντε τρεις) κ μετα παλι βουνα! :)

currentdesktop.jpg

..στο γραφειο, φυσικα ειναι το Matterhorn απο το samata-kounoup :lol: - για να αποδιδω καλυτερα! :lol:

......αχ βρε Κωστή τι έκανες τώρα(και δεν εννοώ την ελαιοτυπία :D )... πάνω που ετοιμαζόμουν να πάω και εγώ για λίγο ηλιοθεραπεία(με συνταγή γιατρού και μόνο)....κάθομαι και ξετρυπώνω φωτογραφίες από το ίδιο μέρος πριν μερικά χρόνια...αχ βαχ... αντε καλό καλοκαίρι :D

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Εγώ ξανά και ξανά αμαρτάνω μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων στη Βραζιλία... αν είναι να κάνουμε κι εκδρομή με το club φέτος τα Χριστούγεννα, προσφέρομαι για ξεναγός... αχ! σε ποιον να πω τον πόνο μου εδώ μέσα...

IMAGE0032.jpg

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία.

Δ.Χ.

....xmmm :) xaxaxa

post-617-1180858631_thumb.jpg

..ng.respect!!

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

MMMM βλεπω το καταστημα του ξαδερφι φουλαρισμενο με surf, windsurf, σαγιοναρες και βερμουδες και νοιωθω να ξεφευγω... :blink: Παρολο που τα snow + ski ειναι στο υπογειο, χαζευω και ξαναχαζευω τα surf... Ειμαι καλα?

ΥΓ: Μαλλον ειμαι δικαιολογημενος γιατι το surf ειναι το snow του καλοκαιριου!

JAPOW!!!

Ρε παιδιά έχουμε τρελλαθεί; :blink:

Σε λίγο θα μας πείτε ότι τρώτε και παγάκια για προσομοίωση της γεύσης του χιονιού!!! :blink:

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Δ.Χ.

Ρε παιδιά έχουμε τρελλαθεί; :blink:

Σε λίγο θα μας πείτε ότι τρώτε και παγάκια για προσομοίωση της γεύσης του χιονιού!!! :blink:

Μια γρανιτα νερο γκαρσον!!! ;):blink:

Και εγώ αμάρτησα.Πρώτη βουτιά στα -32μ το Σαββάτο έτσι για να σπρώξω το κ@λοκαίρι.Πως να περάσει δηλαδή?Όσο για φουσκωτά ψάχνω και εγώ Κωστή και δεν νομίζω να είναι προδοσία.Απλά υποκατάστατο για να περνάει πιο εύκολα ο καιρός.

Καλημέρα κι από εμένα.

Χθες έκανα το 6ο μου μπάνιο και πίστεψα ότι τελείωσαν τα βουνά για φέτος... λίγο το γαλάζιο, λίγο το ουζάκι και τα σχετικά... καταλαβαίνετε...

Μέχρι που μπήκα στο forum και είδα φωτογραφίες και σχόλια!

Πάω να πιω μια γρανίτα να συνέλθω.

Βασίλης

Εγω απο την αλλη, με εξαιρεση τους ωφελιμους γαι σκι μηνες, εχω μον ενα πραγμα στο μυαλο μου, ποτε θα ξαναπαω εκει.......

post-1720-1180951061_thumb.jpg

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!!

Πολύ χαίρομαι που σε γνωρίζω έστω και διαδικτυακά!!! :blink:

Είμαστε 2!!!! :blink:

Δ.Χ.

...και προσοχή στους καρχαρίες :lol:

Εσένα την Νέμεση καλώ,

τη βασίλισσα την πανίσχυρη,

μέσω της οποίας αποκαλύπτονται οι πράξεις των θνητών ανθρώπων,

την αιώνια, την αξιοσέβαστη, με την απεριόριστη όραση,

εκείνη που αγαλιάζει με το ορθό και το δίκαιο

[...]σε κάθε θνητό είναι γνωστή η επιρροή σου,

και οι άνθρωποι βογγούν πίσω από τα δίκαια δεσμά σου,

γιατί κάθε σκέψη καλά κρυμμένη στο μυαλό,

ξεκάθαρα αποκαλύπτεται στη θέα σου.

[...] Έλα ευλογημένη και ιερή Θεά, εισάκουσε την προσευχή μου,

και βάλε στη φροντίδα σου τη ζωή του πιστού σου,

την αγαθοεργή σου βοήθεια δώσε στην ώρα της ανάγκης,

και άφθονη ισχύ στη δύναμη της λογικής,

τις σκέψεις τις ασεβείς, τις αλλαζονικές και τις χαμερπείς διώξε μακριά.

Ορφικός Ύμνος 61 στην Νέμεσιν

How you stand is how you ski

Ρε παιδιά έχουμε τρελλαθεί; :lol:

Σε λίγο θα μας πείτε ότι τρώτε και παγάκια για προσομοίωση της γεύσης του χιονιού!!! :lol:

Μηπως θυμασαι την διαφημιση με την προετοιμασια για τους χειμερινους αγωνες των αθλητων του BOBSLED ,της ομαδας της JAMAICA ??????

Αν ναι ,......θα καταλαβεις........

Μηπως θυμασαι την διαφημιση με την προετοιμασια για τους χειμερινους αγωνες των αθλητων του BOBSLED ,της ομαδας της JAMAICA ??????

Αν ναι ,......θα καταλαβεις........

Να καθιερώσουμε βραδιές παγωτού! (χρωματιστό χιόνι μην ξεχνιόμαστε!)

Δ.Χ.