Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Nifadas

Αμάρτησα!!!

Recommended Posts

μην ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ......ΕΧΕΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ.

Να πω την αμαρτία μου ΣΚ ψαρευα για κανα 10ωρο αλλα μπάνιο δεν έκανα.

(Το παραγάδι δεν είχε τιποτα ενα μουγκρί γιατι φαγωθηκαν να το ριξουμε νωρίς και τα ταισαμε καλα τα μπασμενα, η καθετή έκανε σωστά τη δουλεια της και φαγαμε τελικα)

mountain.doc

Μπορεί να έχω κάνει 1 μπάνιο στη θάλασσα, αλλά δεν βγάζω το συγκεκριμένο desktop.... :lol:

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

.Να πω την αμαρτία μου ΣΚ ψαρευα για κανα 10ωρο αλλα μπάνιο δεν έκανα.

Το παραγάδι δεν είχε τιποτα ενα μουγκρί γιατι φαγωθηκαν να το ριξουμε νωρίς και τα ταισαμε καλα τα μπασμενα, η καθετή έκανε σωστά τη δουλεια της και φαγαμε τελικα)

Μη μου πεις ότι ήσουν Κύθνο το Σάββατο και ψάρευες γιατί εκεί ήμουν και γώ.

Τελικά άσχημη...σοδειά.Δεν τσιμπούσαν καθόλου.Με το ζόρι πιάσαμε 22 μπαλάδες και 5 σκορπίνες(οι 2 καλές,του κιλού)

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

:angry:;);)

Πές τα Φώτη.......

Έτσι για να συνέλθουν μερικοί μερικοί..... :););)

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

όλοι βουτηγμένοι στην αμαρτία είμαστε ;) ...φωτο απο τα μπάνια του λαού (2 έκανα μόνο :angry: )

post-2098-1180983394_thumb.jpg

αλλά στο desktop δεσπόζει το Crans-Montana (Switzerland 2005)

post-2098-1180984051_thumb.jpg

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Παιδιά νομίζω ότι το επίπεδο είναι αριστο !!! :)

Οι αμαρτίες μέχρι στιγμής είναι απόλυτα κατανοητές :lol: ενώ τα περισσότερα desktop έχουν χιονισμένα τοπία .... (που αγαπάμε και δεν ξεχνάμε τελικά :):wacko: )

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

IMG_0049.jpg

Γιά επανέφερέ μας σε τάξη!!!

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

OYTE EΓΩ ΞΕΧΝΩ (Βασιλιτσα, το 1ο αληθινο σκι μετα το πετροσκι στον Παρνασσο)

1181090281_7179.JPG

JAPOW!!!

Τόσα χρόνια έβλεπα τη Τζιά από ψηλά... τώρα που τη γνώρισα θα πηγαίνω πιο συχνά με κάθε μέσο!!! Ακόμα και κολυμπώντας!!!

kilo.jpg

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία.

Δ.Χ.

Τόσα χρόνια έβλεπα τη Τζιά από ψηλά... τώρα που τη γνώρισα θα πηγαίνω πιο συχνά με κάθε μέσο!!! Ακόμα και κολυμπώντας!!!

kilo.jpg

Φτου σου και εσύ αμαρτωλή :D

10 μετάνιες και 15 πάτερημά :wub::)

(Και μην πετάξεις εδώ μέσα και τίποτα άλλες φωτό από το κινητό σου με παραλιούλες..................σε βλέπω εξώριστη!!!

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

ε, πάρε και Σποράδες για να μάθεις elgreco! :wub:

18657_b.jpg

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Δ.Χ.

Τόσα χρόνια έβλεπα τη Τζιά από ψηλά... τώρα που τη γνώρισα θα πηγαίνω πιο συχνά με κάθε μέσο!!!
Να περάσεις ένα Πάσχα στη Τζια … θα με θυμηθείς :lol: …από τους ωραιότερους (κοντινούς/καλοκαιρινούς) προορισμούς. Άννα ζηλεύω…

αν κ φεύγω κ εγώ την Πα για 10 μερούλες :lol: . πολλές τύψεις δεν έχω – αφού δεν μπορώ να το αποφύγω (το καλοκαίρι :lol: ) θα κάτσω να το απολαύσω

καλό καλοκαίρι σε όλους! :lol:

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Εεεεεεεπππ.... ξεφύγαμε :lol:

λέω να σας επαναφέρω γρήγορα σε τάξη ..... :lol:

02hf7.jpg

:lol:

...ουφ επιτελους...ορογενετικοι νεφωδεις σχηματισμοι, spindrifts, powder plumes :lol: – μεγαλειωδη αναγλυφα !

Απ’τα 25-30.000 ποδαρια (ισως κ jet-stream), η στεγη της Ευρώπης, ενα παγωμενο πρωινο του Φλεβαρη = με πολλες φιλεναδες κορφες στον οινοπνευματί οριζοντα.. :lol:

DSC03617.jpg

Καλαφατης απογευμα αρχες Αυγουστου – ωρα ησυχιας απ’τους φρενηρεις ρυθμους της ανωμαλιας του νησιου..

Τοτε ειναι που αξιζει η βούτα // :lol:

IMG_0087-1.jpg

..πισω στο ppt. παλι :lol:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

3ημερο Α. Πνεύματος ήμουν στην αγαπημένη μου Σύρο :lol: !!!

Μπάνιο μπορεί να μην έκανα, αλλά τα τσίπουρα στο Σαν Μιχάλη ήταν το κάτι άλλο...

Επόμενο ταξίδι, μετά τις φωτογραφίες της Boozer, στην Τζιά :lol: !!!

Λοιπόν η ζωή είναι πολλή σύντομη και μπορεί να μην τη διαβώ όλη, μ'αρέσει όμως να με ταξιδεύει :lol: .

Εδώ τα πολυαγαπημένα Cayman Islands...

images.jpg

3ημερο Α. Πνεύματος ήμουν στην αγαπημένη μου Σύρο :lol: !!!

Μπάνιο μπορεί να μην έκανα, αλλά τα τσίπουρα στο Σαν Μιχάλη ήταν το κάτι άλλο...

Επόμενο ταξίδι, μετά τις φωτογραφίες της Boozer, στην Τζιά :) !!!

Noni, όχι απλώς Σαν Μιχάλη, αλλά και το πέτρινο τραπέζι στη σκιά της μουριάς με συντροφιά καρπουζάκι και παγωμένο limoncielo... αχ! καλοκαιράκι μύρισε :lol: .

Εύγε παιδί μου Noni! :lol:

Δ.Χ.

εεε... πάρτε κ μια από Επίδαυρο,

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, τότε που ο καιρός μας έσπαγε τα νεύρα κ περισσότερο θύμιζε Άνοιξη - παρά Χειμώνα :lol:

img0655he5.th.jpg

Noni, όχι απλώς Σαν Μιχάλη, αλλά και το πέτρινο τραπέζι στη σκιά της μουριάς με συντροφιά καρπουζάκι και παγωμένο limoncielo... αχ! καλοκαιράκι μύρισε :lol: .

Εύγε παιδί μου Noni!

Πίστεψέ με, σε αυτό το πέτρινο τραπέζι έλιωσα 4 μέρες :lol::lol::lol: !!!

Καρπουζάκι μπορεί να μην είχε, η γεύση του παγωμένου limoncielou όμως, είναι ακόμα στο στόμα μου.....

Έχει επεκταθεί το μαγαζί, αξίζει να το επισκεφτείς :) !

Από τα καλύτερα εναρμονισμένο με το περιβάλλον spa στην Ταϊτή

(to spa της Ελένης - πως λέμε το κουτούκι του Θανάση... )

view03.gif

στη θέα αυτή στην αρχή τα χάνεις λίγο με τις αντιθέσεις και την ποικιλία των χρωμάτων που σου φτιάχνουν τη διάθεση ακόμη και κάτω από τον πιο συννεφιασμένο ουρανό έτοιμο για καταιγίδα!

view05.gif

με το απίστευτα ευεργετικό rain fall στη συνέχεια, που δεν θέλεις να σταματήσει ποτέ!!!

view04.gif

Δ.Χ.

..σε λιγο θα αρχισει να μας τρωει το αλατι στην πλατη..μπρρρ..πολυ θαλασσα// :lol:

Μια αγαπημενη φωτογραφια == ο αξεχαστος φιλος/δυτης/ορειβατης, Στέλιος Γρηγορίου, (συμπληρωνοντας ενα χρονο απο τον αχρειαστα θολό χαμο του :lol: ) αποθετοντας -πριν 2 καλοκαιρια- το ΒCD μου στα νερα της μαχαιρόκοφτης νησιδας της Αρσιντας, με το αγαπημενο του Olympic RIB απο την Porto Carras ProteusDivingC Era.

:lol:normal_IMG_0045.jpg:lol:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

....να και λίγο ελληνικό καλοκαιράκι.......από Πάρο ατενίζοντας τη Νάξο.....!! :lol:

Paros2006June019.jpg

Paros2006June166.jpg

...εεε συγνώμη ξέφυγα, για το Χελμό ήθελα να γράψω..... :lol::lol:

HelmosJuly2006038.jpg

αχχχχχχχχχχχχχχχχχ :lol::)

...great things are done when men and mountains meet....

Κρανίδι .... παντός καιρού.....

:lol:

oct15042zc1.jpg

.... έχουμε ξεφύγει εντελώς ... :lol:

Επίσης Τζιά και ο εορτασμός απόκτησης του Cookie

FAKELOS2016.jpg

FAKELOS2032.jpg

ρε makalu, δεν αφήνεις τα BCD να δούμε κανένα sunseeker που έχω κι άκρες; :lol:

Δ.Χ.