Nickel 76 Report post Posted June 4, 2007 μην ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ......ΕΧΕΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ. Να πω την αμαρτία μου ΣΚ ψαρευα για κανα 10ωρο αλλα μπάνιο δεν έκανα. (Το παραγάδι δεν είχε τιποτα ενα μουγκρί γιατι φαγωθηκαν να το ριξουμε νωρίς και τα ταισαμε καλα τα μπασμενα, η καθετή έκανε σωστά τη δουλεια της και φαγαμε τελικα) Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted June 4, 2007 mountain.doc Μπορεί να έχω κάνει 1 μπάνιο στη θάλασσα, αλλά δεν βγάζω το συγκεκριμένο desktop.... Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted June 4, 2007 .Να πω την αμαρτία μου ΣΚ ψαρευα για κανα 10ωρο αλλα μπάνιο δεν έκανα. Το παραγάδι δεν είχε τιποτα ενα μουγκρί γιατι φαγωθηκαν να το ριξουμε νωρίς και τα ταισαμε καλα τα μπασμενα, η καθετή έκανε σωστά τη δουλεια της και φαγαμε τελικα) Μη μου πεις ότι ήσουν Κύθνο το Σάββατο και ψάρευες γιατί εκεί ήμουν και γώ. Τελικά άσχημη...σοδειά.Δεν τσιμπούσαν καθόλου.Με το ζόρι πιάσαμε 22 μπαλάδες και 5 σκορπίνες(οι 2 καλές,του κιλού) Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted June 4, 2007 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted June 4, 2007 Πές τα Φώτη....... Έτσι για να συνέλθουν μερικοί μερικοί..... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted June 4, 2007 όλοι βουτηγμένοι στην αμαρτία είμαστε ...φωτο απο τα μπάνια του λαού (2 έκανα μόνο ) αλλά στο desktop δεσπόζει το Crans-Montana (Switzerland 2005) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted June 5, 2007 Παιδιά νομίζω ότι το επίπεδο είναι αριστο !!! Οι αμαρτίες μέχρι στιγμής είναι απόλυτα κατανοητές ενώ τα περισσότερα desktop έχουν χιονισμένα τοπία .... (που αγαπάμε και δεν ξεχνάμε τελικά ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted June 5, 2007 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ Γιά επανέφερέ μας σε τάξη!!! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted June 6, 2007 OYTE EΓΩ ΞΕΧΝΩ (Βασιλιτσα, το 1ο αληθινο σκι μετα το πετροσκι στον Παρνασσο) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 6, 2007 Τόσα χρόνια έβλεπα τη Τζιά από ψηλά... τώρα που τη γνώρισα θα πηγαίνω πιο συχνά με κάθε μέσο!!! Ακόμα και κολυμπώντας!!! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted June 6, 2007 Τόσα χρόνια έβλεπα τη Τζιά από ψηλά... τώρα που τη γνώρισα θα πηγαίνω πιο συχνά με κάθε μέσο!!! Ακόμα και κολυμπώντας!!! Φτου σου και εσύ αμαρτωλή 10 μετάνιες και 15 πάτερημά (Και μην πετάξεις εδώ μέσα και τίποτα άλλες φωτό από το κινητό σου με παραλιούλες..................σε βλέπω εξώριστη!!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 6, 2007 ε, πάρε και Σποράδες για να μάθεις elgreco! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted June 6, 2007 Τόσα χρόνια έβλεπα τη Τζιά από ψηλά... τώρα που τη γνώρισα θα πηγαίνω πιο συχνά με κάθε μέσο!!!Να περάσεις ένα Πάσχα στη Τζια … θα με θυμηθείς …από τους ωραιότερους (κοντινούς/καλοκαιρινούς) προορισμούς. Άννα ζηλεύω…αν κ φεύγω κ εγώ την Πα για 10 μερούλες . πολλές τύψεις δεν έχω – αφού δεν μπορώ να το αποφύγω (το καλοκαίρι ) θα κάτσω να το απολαύσω καλό καλοκαίρι σε όλους! Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted June 6, 2007 Εεεεεεεπππ.... ξεφύγαμε λέω να σας επαναφέρω γρήγορα σε τάξη ..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted June 6, 2007 ...ουφ επιτελους...ορογενετικοι νεφωδεις σχηματισμοι, spindrifts, powder plumes – μεγαλειωδη αναγλυφα ! Απ’τα 25-30.000 ποδαρια (ισως κ jet-stream), η στεγη της Ευρώπης, ενα παγωμενο πρωινο του Φλεβαρη = με πολλες φιλεναδες κορφες στον οινοπνευματί οριζοντα.. Καλαφατης απογευμα αρχες Αυγουστου – ωρα ησυχιας απ’τους φρενηρεις ρυθμους της ανωμαλιας του νησιου.. Τοτε ειναι που αξιζει η βούτα // ..πισω στο ppt. παλι Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted June 6, 2007 Για να μην νιώθετε τύψεις, υπάρχει και η ενδιαμεση λύση. Καλοκαιρινό βουνό. Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
Noni!!! 0 Report post Posted June 6, 2007 3ημερο Α. Πνεύματος ήμουν στην αγαπημένη μου Σύρο !!! Μπάνιο μπορεί να μην έκανα, αλλά τα τσίπουρα στο Σαν Μιχάλη ήταν το κάτι άλλο... Επόμενο ταξίδι, μετά τις φωτογραφίες της Boozer, στην Τζιά !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 6, 2007 Λοιπόν η ζωή είναι πολλή σύντομη και μπορεί να μην τη διαβώ όλη, μ'αρέσει όμως να με ταξιδεύει . Εδώ τα πολυαγαπημένα Cayman Islands... 3ημερο Α. Πνεύματος ήμουν στην αγαπημένη μου Σύρο !!!Μπάνιο μπορεί να μην έκανα, αλλά τα τσίπουρα στο Σαν Μιχάλη ήταν το κάτι άλλο... Επόμενο ταξίδι, μετά τις φωτογραφίες της Boozer, στην Τζιά !!! Noni, όχι απλώς Σαν Μιχάλη, αλλά και το πέτρινο τραπέζι στη σκιά της μουριάς με συντροφιά καρπουζάκι και παγωμένο limoncielo... αχ! καλοκαιράκι μύρισε . Εύγε παιδί μου Noni! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted June 6, 2007 εεε... πάρτε κ μια από Επίδαυρο, Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, τότε που ο καιρός μας έσπαγε τα νεύρα κ περισσότερο θύμιζε Άνοιξη - παρά Χειμώνα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Noni!!! 0 Report post Posted June 6, 2007 Noni, όχι απλώς Σαν Μιχάλη, αλλά και το πέτρινο τραπέζι στη σκιά της μουριάς με συντροφιά καρπουζάκι και παγωμένο limoncielo... αχ! καλοκαιράκι μύρισε . Εύγε παιδί μου Noni! Πίστεψέ με, σε αυτό το πέτρινο τραπέζι έλιωσα 4 μέρες !!!Καρπουζάκι μπορεί να μην είχε, η γεύση του παγωμένου limoncielou όμως, είναι ακόμα στο στόμα μου..... Έχει επεκταθεί το μαγαζί, αξίζει να το επισκεφτείς ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 6, 2007 Από τα καλύτερα εναρμονισμένο με το περιβάλλον spa στην Ταϊτή (to spa της Ελένης - πως λέμε το κουτούκι του Θανάση... ) στη θέα αυτή στην αρχή τα χάνεις λίγο με τις αντιθέσεις και την ποικιλία των χρωμάτων που σου φτιάχνουν τη διάθεση ακόμη και κάτω από τον πιο συννεφιασμένο ουρανό έτοιμο για καταιγίδα! με το απίστευτα ευεργετικό rain fall στη συνέχεια, που δεν θέλεις να σταματήσει ποτέ!!! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted June 6, 2007 ..σε λιγο θα αρχισει να μας τρωει το αλατι στην πλατη..μπρρρ..πολυ θαλασσα// Μια αγαπημενη φωτογραφια == ο αξεχαστος φιλος/δυτης/ορειβατης, Στέλιος Γρηγορίου, (συμπληρωνοντας ενα χρονο απο τον αχρειαστα θολό χαμο του ) αποθετοντας -πριν 2 καλοκαιρια- το ΒCD μου στα νερα της μαχαιρόκοφτης νησιδας της Αρσιντας, με το αγαπημενο του Olympic RIB απο την Porto Carras ProteusDivingC Era. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted June 6, 2007 ....να και λίγο ελληνικό καλοκαιράκι.......από Πάρο ατενίζοντας τη Νάξο.....!! ...εεε συγνώμη ξέφυγα, για το Χελμό ήθελα να γράψω..... αχχχχχχχχχχχχχχχχχ Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted June 6, 2007 Κρανίδι .... παντός καιρού..... .... έχουμε ξεφύγει εντελώς ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 6, 2007 Επίσης Τζιά και ο εορτασμός απόκτησης του Cookie ρε makalu, δεν αφήνεις τα BCD να δούμε κανένα sunseeker που έχω κι άκρες; Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites