tetzas 1 Report post Posted July 3, 2007 Αν και κατακαλόκαιρο.... Μόλις έλαβα τις πρώτες γαλλικές προσφορές για την επόμενη σαιζόν οι οποίες είναι αρκετά ελκυστικές. Μήπως είναι η κατάλληλη εποχή να εξετάσουμε το θέμα γενικότερα και να κάνουμε κάποιες κρατησεις νωρίς χωρίς άγχος και τρέξιμο ; Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted July 3, 2007 Γιώργο η ομάδα των εκδρομών ασχολείται με την εκδρομή από τις 11 Ιουνίου 2007. Έχουν επιλεγεί 5 προορισμοί και προσπαθούν τα παιδιά να καταλήξουν. Το πρόβλημα που υπάρχει από τότε έχει να κάνει με τα αεροπορικά εισιτήρια. Στείλε ότι έχεις λάβει στους λογαριασμούς «snowflake» ή «odysseas». Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted July 3, 2007 H ημερομηνία για την εκδρομή έχει κλειδώσει στην δ εύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου ή θα γίνει πάλι πριν τα χριστούγεννα; ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted July 3, 2007 Η ημερομηνία είναι από 5 έως 12 Ιανουαρίου 2007. Επειδή όμως αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τα εισιτήρια, εξετάζουμε και το ενδεχόμενο μιας μικρής μετατόπισης. Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted July 3, 2007 Τουλάχιστον, οι 5 προορισμοί μπορούμε να μάθουμε ποιοί είναι;το λέω αυτό γιατί πολύς κόσμος ενδεχομένως να κανονίσει να φύγει εκείνη τη περίοδο είτε για ελλάδα είτε για έξω, και καλό θα ήταν να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τους ενδεχόμενους προορισμούς ώστε να αποφασίσουμε εαν μπορούμε να συμμετέχουμε ή όχι. ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted July 3, 2007 Τέσσερις είναι τελικά οι προεπιλεγμένοι προορισμοί, αλλά δεν μπορούμε να τους ανακοινώσουμε, γιατί θα τους πιάσεις στο στόμα σου και αρχίζω να φοβάμαι οτι κάτι θα πάει στραβά... Ιshgl Cervinia Verbier Dolomotes Super Ski Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted July 3, 2007 Mην του λες τίποτα προεδρε, σώσε τους ψηφοφόρους σου... kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted July 3, 2007 Εδώ και λίγη ώρα διαβάζω τον εξορκισμό... Στο «Αλληλούια» θα θυμιατίσω... Μετά «Μικρό Εσπερινό» και «Απόδειπνο» Πριν την απόλυση λέω να διαβάσω και μία Πατριαρχική ευχή...έτσι για καλύτερα... Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted July 3, 2007 ....θα πάμε προς Καυκασο ή Νέα Ζηλανδία ή Dubai, και πήρα και κάτι προσφορές για Everest που φαίνονται καλες αλλα νομίζω θα μας κουράσει το ταξίδι. ...αμήν! The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted August 8, 2007 Κάτι καλό φάνηκε στον ορίζοντα...αλλά ποιός με παρακολουθεί ? Μήπως είδατε το Δ.Σ πουθενά ? Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted August 8, 2007 Κάτι καλό φάνηκε στον ορίζοντα...αλλά ποιός με παρακολουθεί ? Μήπως είδατε το Δ.Σ πουθενά ? Πές και κάτι ευχάριστω Πρόεδρεεεε ...... με pm όμως για να αποφύγουμε τον γκαντέμη . Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted August 8, 2007 Αμάν ρε παιδιά...δεν πρόλαβα να γράψω κάτι και πέσατε επάνω μου να με φάτε...σιγά σιγά, όχι όλοι μαζί... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted August 8, 2007 Κάτι καλό φάνηκε στον ορίζοντα...αλλά ποιός με παρακολουθεί ?Όλοι παρακολουθούν με κομμένη ανάσα πρόεδρε… είμαστε όλο αυτιά (μάτια δηλαδή ).ΠΕΣ ΤΟ! "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted August 8, 2007 Κυρία Όλγα, Ανακοινώσεις κάνει το Δ.Σ και η αρμόδια ομάδα εργασίας...εγώ τί δουλειά έχω ο καημενούλης ? Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted August 8, 2007 Κυρία Όλγα, Ανακοινώσεις κάνει το Δ.Σ και η αρμόδια ομάδα εργασίας...εγώ τί δουλειά έχω ο καημενούλης ? Κύριε Αλέξη, off the record όλο και κάτι μπορεί να ξεφύγει go ahead, make my day "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted August 8, 2007 ΔΣ? Ομάδα εργασίας? εγώ είμαι διακοπές δεν ξέρω τίποτα .....φιλιά απο την όμορφη Σαντορίνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (το ιιιιιιιιιιιιιι αλλα Ζούμπιιιιιιιιιι ) The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted August 10, 2007 Διακοπές? Τι είναι αυτό? Τρώγεται? Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
Vauaria 0 Report post Posted August 14, 2007 Για καμια Γερμανία παιδιά το σκέφτεστε? Είμαστε και εμείς εδώ 2 που ενδιαφερόμαστε Ευχαριστώ Ηράκλειο Αττικής!!!!!!! Τάδε έφη........ Βαυαρία!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted August 14, 2007 Vauaria όχι η Γερμανία δεν ειναι στα σχεδιά μας για εκδρομη. Δες κι εδώ Εκδρομές 2008 Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
Vauaria 0 Report post Posted August 14, 2007 Κρίμα θα ήταν ωραίο να γνωρίζαμε και εμείς εδώ κάποιους από έσας. Ίσως του χρόνου τότε... Ηράκλειο Αττικής!!!!!!! Τάδε έφη........ Βαυαρία!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted September 3, 2007 Μια και έχει ανοίξει η συζήτηση για το θέμα έχω να προτείνω το εξής : Μήπως θα ήταν ωραία ιδέα να διοργανωθεί η φετινή εκδρομή σε ενα μέρος που να γίνεται εκείνες τις ημέρες και κάποιος αγώνας της FIS; Να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε και εναν αγώνα, γαιτί σ την Ελλάδα μάλλον ποτέ δεν θα δούμε. Π.χ. στο Wengen , νομίζω οτι 5-6/1 έχει αγώνες.Υπάρχουν βέβαια και άλλα μέρη που έχει αγώνες εκείνες τις ημέρες, όπως Kitzbuhle, Schladming κλπ ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted September 3, 2007 Το θέμα έχει τελειώσει. Αναμένεται η ανακοίνωση της εκδρομής μέσα στην εβδομάδα. Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted September 3, 2007 οι αγωνες μπορει να αναβληθουν για διαφορους λογους Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted September 3, 2007 οι αγωνες μπορει να αναβληθουν για διαφορους λογουςΝαι, ήδη συζητείται η μετάθεση τους εκεί που θα κάνει εκδρομή ο σύλλογος. Νεώτερα αναμένονται από την FIS αμέσως μετά την εξαγγελία της εκδρομής μας. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted September 3, 2007 Η πίεση που δεχθήκαμε από την παγκόσμια ομοσπονδία ήταν αφόρητη, αλλά η απόφαση της Γ.Σ τον Μάϊο είναι αδιαπραγμάτευτη. Στο μόνο που υποχωρήσαμε ήταν να ανακοινώσουμε την εκδρομή μας μέσα στην εβδομάδα, έτσι ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στην FIS να φτιάξει το πρόγραμμά της. Share this post Link to post Share on other sites