Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

βλέπω είστε και πολύ δημοκρατικοί εδώ μέσα, το έφαγε η μαρμάγκα το ποστ μου.

η αντίθετη φωνή δεν έχει θέση από ότι φαίνεται. εντάξει ρε παιδιά καλή καρδιά, ζήστε το όνειρό σας και θα τα πούμε πάλι. που και που να ρίχνετε κανά βλέφαρο στην ελληνική πραγματικότητα (επισκεπτείτε κανένα νοσοκομείο, κανένα νεκροταφείο τις λαικές αγορές να δείτε την αγωνία του κοσμάκη) και μετά ξαναπέστε στον ύπνο σας.

ενώ εσύ που κάθεσαι και ασχολείσαι μαζί μας που μας θεωρείς χαζούς και κλεισμένους στο καβούκι μας, εκτός πραγματικότητας θες να μας πεις ότι είσαι καλύτερος; ότι τρέχεις όλη μέρα στα νοσοκομεία και στις λαϊκές αγορές, πως και δεν σε έχει πετύχει ο Αυτιάς! Να σε κάνει και συνεργάτη μιας και νοίαζεσαι τόσο πολύ για τους άλλους! Ειλικρινά χαίρομαι για σένα, είχα την εντύπωση πως δεν έχεις με τι να ασχοληθείς στη ζωή σου και που να εκτονωθείς, αλλά τώρα άλλαξα γνώμη! Μπράβο βρε!

Je veux devenir calife a la place du calife

(Τελικά η απάντηση SAVE ALEKOS ήταν προφητική!!!)

Το πρώτο post του φίλου Αναστασιάδη κατά την γνώμη μου, ήταν άκομψα διατυπωμένο και σε μερικά του σημεία έως και προσβλητικό.

Αναστασιάδη αυτός ήταν ο σκοπός σου;

Και βέβαια πιστεύω πως όχι.

Δεν ξέρω για εσάς παιδιά αλλά εγώ όταν μπαίνω σε αυτό το φόρουμ το τελευταίο

που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι έχω κάποιον απέναντί μου που θέλει να με προσβάλλει.

Το πράγμα είναι πιο απλό.

Ο Αναστασιάδης είναι ένας από εμάς, με αγάπη για την τουριστική χιονοδρομία και αγωνιά για την τύχη των χιονοδρομικών της χώρας μας.

Έτσι δεν είναι;

Προσωπικά αυτό και μόνο μου αρκεί για να διαβάσω τις απόψεις του.

Όμως, όπως είπε και ο GAN, ενώ μπορούσε να πει πολλά... με το κείμενο αυτό ... απέτυχε.

Γι’ αυτό περίμενα και κάποια επανατοποθέτησή σου Αναστασιάδη πριν απαντήσω, που όμως δεν ήρθε ποτέ...

Στο δεύτερό σου post, κάποιος μου στέρησε το δικαίωμα να κρίνω τα λόγια σου.

Λες και εγώ δεν έχω το μυαλό να αξιολογήσω τα λεγόμενά σου.

Λες και εγώ δεν μπορώ να απαντήσω με επιχειρήματα και απόψεις αν με προσβάλλει κάποιος.

Αυτήν την στιγμή διάφορα μηνύματα χλευάζουν και ειρωνεύονται τον Αναστασιάδη.

Κάνουν δηλαδή ακριβώς ότι θεωρήθηκε ότι έκανε αυτός.

Αντίθετα από τον φίλο batucada που λέει μπράβο σας που διαγράψατε το μήνυμα, εγώ θα πω κάτι άλλο.

Σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ να επαναφέρετε το διαγραμμένο μήνυμα του Αναστασιάδη.

Αντίθετα από τον φίλο batucada που λέει μπράβο σας που διαγράψατε το μήνυμα, εγώ θα πω κάτι άλλο.

Aγαπητέ Dolomites άλλο εννοούσα απο αυτο που κατάλαβες. :P Ισως η αποψη σου να πλησιάζει την δική μου. Το κειμενο του Αναστασιάδη στο στέλνω με πμ.

(Τελικά η απάντηση SAVE ALEKOS ήταν προφητική!!!)

Όμως, όπως είπε και ο GAN, ενώ μπορούσε να πει πολλά... με το κείμενο αυτό ... απέτυχε.

Γι’ αυτό περίμενα και κάποια επανατοποθέτησή σου Αναστασιάδη πριν απαντήσω, που όμως δεν ήρθε ποτέ...

Αγαπητέ Dolomites το ίδιο πίστεψα και εγώ για τον Αναστασιάδη στην αρχή αλλά μετά το σημερινό post του ... συγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ και να μην του απαντήσω.

Ο Αναστασιάδης ήταν αυτός που επέλεξε να πέσουμε στο επίπεδό του και να τον χλευάσουμε.

Δεν θα νταντέψω κανέναν όταν αυτός με προσβάλει .... άθελά του όπως αφήνεις να εννοηθεί .... αλλά δε βλέπω πουθενά να επανατοποθετείτε και να ζητάει συγνώμη για ... την παρεξήγηση. ΑΡΑ ότι έλεγε τα εννοούσε γιαυτό και πρέπει να το ΞΑΝΑΠΩ : ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ. :P

Στο δεύτερό σου post, κάποιος μου στέρησε το δικαίωμα να κρίνω τα λόγια σου.

Λες και εγώ δεν έχω το μυαλό να αξιολογήσω τα λεγόμενά σου.

Λες και εγώ δεν μπορώ να απαντήσω με επιχειρήματα και απόψεις αν με προσβάλλει κάποιος.

Αυτήν την στιγμή διάφορα μηνύματα χλευάζουν και ειρωνεύονται τον Αναστασιάδη.

Δεν καταλαβαίνω ποιός σου στέρησε το δικαίωμα να απαντήσεις... για εξήγησέ μας !! :blink:

Κάνουν δηλαδή ακριβώς ότι θεωρήθηκε ότι έκανε αυτός.

;)

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ. ΕΛΕΟΣ B)

Χαλαρώστε ρε παιδιά. Εντάξει ο καθένας έχει την άποψή του, μη μαλωνουμε κιόλας.

Ο Dolomites ζήτησε να έχει ιδία αποψη για τα γραφώμενα του Αναστασιάδη, του έστειλα πμ με το κείμενο του για να εκφράσει την άποψή του γνωρίζοντας τι έχει γραφει. Δεν νομίζω να έθιξε κανέναν ο Dolomites.

Δεν έχω τίποτα με τον Dolomites αλλά με τα γραφόμενα του Αναστασιάδη.

Σόρρυ εάν καταλάβατε κάτι τέτοιο. :P

Μην ασχολειστε με τον Αναστασιαδη

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

O Αναστασιάδης δεν ειναι κομμάτι του συλλογου, είναι απλά ένας περαστικός, δεν αξίζει να μαλώνουμε για χάρη του.

Εξάλλου, αν κρίνω απο την εμμονή του να γράφει κατ' αυτον τον τρόπο, μάλλον το κάνει επίτηδες. Ισως οι συναδελφοί του να μην τον παιζουν πια και ψάχνει να βρει παρέα. :P

Όλοι μας κάποια στιγμή γνωρίσαμε το σύλλογο και αρχίσαμε δειλά - δειλά στην αρχή να γράφουμε, να ρωτάμε, να θέτουμε προβληματισμούς αλλά όχι με αυτό το ύφος και μάλιστα με το "καλημέρα".

Τουλάχιστον ανεβάζει τα στατιστικά του φόρουμ :P κάτι είναι και αυτό.

Γιατί δεν επαναφέρετε σε κοινή θέα τα γραφόμενα του να ξέρουμε όλοι γιατί πρέπει να του τα χώνουμε...αν πρέπει... :P

Δεν είναι και τόσο φοβερό να υπάρχει έστω και μια αντίθετη άποψη, ακόμα και αν είναι προκλητική η εριστική στις "θέσεις" του συλλόγου, δεν παύει αυτό το φόρουμ να είναι "ελεύθερο" και σε άλλους χρήστες και αυτοί να έχουν κρίση και άποψη και νομίζω ότι μπορούν να αντιλογίζονται με κάθε έναν, που δεν ξεπερνάει φυσικά τους όρους χρήσης του φόρουμ.

Μην αφήνουμε την οργή και το θυμό να αποφασίζουν για μας και ειδικά αυτοί που πρέπει να είναι αμερόληπτοι...

Ο καθένας μας αργά η γρήγορα παίρνει τη θέση που του αξίζει και κρίνεται από όλους...

Γειά σας από σαλόνικα,

Παρακολουθώ το φόρουμ αρκετό καιρό διακριτικά, αλλά δεν έχω συμμετάσχει στις συζητήσεις σας. Πρώτα από όλα είμαι ένας ταπεινός σκιερ που έμαθε μόνος του, αυτοδίδακτος που λέμε, αλλά με πολύ αγάπη για τα βουνά και τα χιόνια.

Διαβάζω περισσότερο τα θέματα που ασχολούνται με τα προβλήματα της τουριστικής χιονοδρομίας στην χώρα μας και λιγότερα τα υπόλοιπα, και θα ήθελα να πω μερικά πράγματα γιατί ειλικρινά διαβάζω κάποια πράγματα που κινούνται τουλάχιστον στην σφαίρα φαντασίας για να μην πω κάτι παραπάνω. Ήθελα από καιρό να γράψω αλλά δεν είχα τον χρόνο.

Έχοντας επίγνωση ότι ζούμε στην Ελλάδα, στην χώρα που βασιλεύει το ρουσφέτι και ο κομματισμός, απορώ με τα λεγόμενα μερικών που ζητούν λαγούς και πετραχήλια. Καταρχήν σαν ιδέα ο σύλλογος είναι πολύ καλή αλλά επιτρέψτε μου μέχρι εκεί. Ειλικρινά διαβάζοντας επιχειρήματα όπως "να μην πάμε 50 άτομα στο εξωτερικό γιατί θα βλάψουμε την ελληνική χιονοδρομία" ακούγονται τουλάχιστον γελοία. Ντεμεκ και θα πέσουν έξω τα χιονοδρομικά δηλαδή ! Παιδιά σοβαρευτείτε. Υπάρχουν σύλλογοι με χιλιάδες μέλη, με ιστορία με οργάνωση και πιέζουν κυβερνήσεις χρόνια και χρόνια χωρίς αποτέλεσμα και εσείς με 200-300 άτομα περιμένετε να σας φτιάξουν νέα χιονοδρομικά με 100κμ πίστες και όλα τα κομφόρ ?

Μπορεί να γίνομαι κακός, μπορεί να ακούγομαι κάπως, και σίγουρα κάποιοι θα μου την πουν, αλλά σκεφτείτε σοβαρά τα παραπάνω. Βάλτε στο μυαλό σας τι είστε, τι μπορείτε να κάνετε, πως θα το κάνετε, γιατί θα το κάνετε. Μήπως κάποιοι από εσάς έχουν σηκώσει ψηλά τον αμανέ να το πω έτσι απλά ? Προσγειωθείτε. Σχεδιάστε ένα στρατηγικό όραμα δράσης με απτούς στόχους και προσπαθήστε να το εφαρμόσετε αυστηρά. Αφήστε στην άκρη τα μεγαλόπνοα σχέδια και τα μεγαλεπήβολα χιονοδρομικά. Σας διαβάζουν κάποιοι συνάδελφοι στον χώρο εργασίας μου και εκτός ότι έχουν λυθεί στα γέλια, ξέρετε πως σας αποκαλούν ? Ας μην το πω καλύτερα...

Χάλασα αρκετό χρόνο από την δουλειά μου, ελπίζοντας κάποιοι να αναθεωρήσουν τις σκέψεις τους και να κατέβουν από το θρόνο τους. Μπορεί να είναι ωραία εκεί πάνω αλλά είναι πολύ ψηλά, και όταν θελήσετε να κατέβετε θα χτυπήσετε...

Από τον όμορφο εύοσμο,

αναστασιάδης αλέξανδρος.

Έστω και καθυστερημένα γιατί έχω χάσει κάποια επεισόδια. Κατ'αρχήν η κριτική είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτη, αλλά επιθυμητή. Είναι χαρακτηριστικό υγείας και πάντα πρέπει να λαμβάνεται υπ'όψην. Και εδώ ΙΣΩΣ να παίζει ρόλο ότι η εικόνα μέσα από τα διάφορα ποστ είναι εντελλώς διαφορετική ανάμεσα μας που λίγο πολύ γνωριζόμαστε και εντελλώς διαφορετική απέναντι σε κάποιον τρίτο που μπορεί να παρεξηγεί πράγματα προφανή. Όπως επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι άλλο φόρουμ και άλλο σύλλογος. Το ότι είμαι μέλος ενός φόρουμ δεν σημαίνει ότι δεσμεύω και τον σύλλογο. Είναι γνωστό για παράδειγμα ότι πολλοί κοινοί θνητοί, αλλά "και επίσημοι φορείς" διαβάζουν πολλά από αυτά που γράφονται αλλά τα παρερμηνεύει ο καθ'ένας κατά λάθος ή και σκοπίμως, εμπλέκοντας ταυτόχρονα τον σύλλογο σε περίεργες συλλογιστικές. Ως εκ τούτου, τα παραπάνω σχόλια, νομίζω ότι δεν έπρεπε να απευθύνονται "στον σύλλογο", αλλά σε μεμονομένα άτομα, μέλη ή μη μέλη. Και μάλλον και ο ίδιος ο Αλέξανδρος έχασε την μπάλλα ανάμεσα σε αυτά τα κατατόπια.

Προσπαθώντας όμως επί της ουσιάς να καταλάβω κάποια πράγματα, μου μένουν αρκετά κενά. Όταν κάποιος θέλει να ασκήσει κάποια κριτική, αυτή γίνεται με επιχειρήματα και όχι με κραυγές. Τα "δυνατά" σημεία κριτικής είναι χαρακτηρισμοί (ξέρετε πως σας αποκαλούν, Προσγειωθείτε, κατέβουν από το θρόνο τους, όταν θελήσετε να κατέβετε θα χτυπήσετε, γελοία) και όχι επιχειρήματα και αυτό είναι στενάχωρο και υποβιβάζει αμέσως την ποιότητα και βαρύτητα του κειμένου, θα τολμήσω να μην χαρακτηρίσω και τον γράφοντα. Από την άλλη αν κάποιος ήθελε να ασκήσει κριτική θα ήταν εύκολο να συστηθεί, να μπει λίγο στο νόημα του συλλόγου, κλπ, κλπ. Από τόσα θέματα που μας απασχολούν, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον να πει κάποιος την γνώμη του; Παρά μόνον τα παραπάνω ΚΡΑ ΚΡΑ; Πολύ θα ήθελα λοιπόν να συνατήσω (αν και δύσκολο λόγω απόστασης) τον Αλέξανδρο, ή να τον δω να συμμετέχει κάπου και τότε θα λυθούν και πολλές δικές του απορίες, αν και από τον τρόπο που εισέπραξε την φιλοξενία μας δεν φάνηκε ο ίδιος να επιζητεί κάτι τέτοιο. Μάλλον επιθυμεί να μπει στην λίστα όσων αλεξιπτωτιστών αρέσκονται να μπαίνουν και να ανακατεύουν τα πράγματα. Το μέλλον θα δείξει και μόνος του θα επιλέξει κατηγορία και θα αυτοχαρακτηριστεί.

Και για την ταμπακιέρα λίγο:

"Υπάρχουν σύλλογοι με χιλιάδες μέλη, με ιστορία με οργάνωση" Άραγε ποιοι είναι αυτοί οι σύλλογοι με τα χιλιάδες μέλη; Δεν μας ενδιαφέρει τι ζήτησαν και από ποιον, αλλά εμείς δεν ζητήσαμε τίποτα και από κανέναν. Μας μπερδεύεις με άλλους.

"εσείς με 200-300 άτομα περιμένετε να σας φτιάξουν νέα χιονοδρομικά με 100κμ πίστες και όλα τα κομφόρ ". Από αυτό και μόνο φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Είσαι εντελώς εκτός κλίματος, άρα δεν στέκει οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός-κρίση. Θα ήταν καλύτερα να διαβάσεις προσεκτικότερα, να συμμετέχεις προσεκτικότερα και θα αποκτήσεις πληρέστερη γνώμη. Κρίμα.

"Σχεδιάστε ένα στρατηγικό όραμα δράσης με απτούς στόχους ". Είτε καλώς είτε κακώς δεν έχουμε λόγο να έχουμε στρατηγική προς την κατεύθυνση που φαντάζεσαι. Για εξήγησε λοιπόν τι στόχους εννοείς και ποιοι θα έπρεπε να είναι οι στόχοι;

"Αφήστε στην άκρη τα μεγαλόπνοα σχέδια και τα μεγαλεπήβολα χιονοδρομικά. Σας διαβάζουν κάποιοι συνάδελφοι στον χώρο εργασίας μου και εκτός ότι έχουν λυθεί στα γέλια, ξέρετε πως σας αποκαλούν ".

Είτε καλώς είτε κακώς, τα μέλη μας κάνουν σκι και εκτός ΧΚ και σε βουνά που δεν έχουν ΧΚ. Η μεταξύ μας κουβέντα δεν είναι υποχρέωση για κάποιον να την υλοποιήσει, ούτε είναι καν δεσμευτική για τον σύλλογο. Τώρα για τις δυνατότητες ανάπτυξης, αυτές που ήδη αξιοποιούν οι γειτονικές μας χώρες, όπως η Βουλγαρία και η Μακεδονία (που θα έπρεπε εσείς από εκεί πάνω πριν αφήσετε τα λεφτά σας στα "μακεδονικά" καζίνο και σε λίγο καιρό και στα "μακεδονικά" βουνά να προσέχατε περισσότερο), ίσως να μην τις ανακαλύπτεις στα Ελληνικά βουνά. Πιθανώς δεν τις ξέρεις, όμως υπάρχουν. Για προσπαθήστε, ειδικά οι μεγαλύτεροι, να μεταφερθείτε στις αρχές του '70, όταν κάποιοι φώναζαν μέσα από το Πολυτεχνείο στην Αθήνα (ίσως να μην σε ενδιαφέρει γιατί είσαι λίγο ντεμέκ). Ήταν η εποχή που το ταξίδι στο εξωτερικό ήταν δύσκολο, το συνάλλαγμα περιορισμένο, όπως και οι ελευθερίες, οι μισοί ζούσαν με το όνειρο της μετανάστευσης και οι υπόλοιποι ελπίζοντας στο γράμμα με το τσεκ από την Αμερική. Αν λοιπόν απ'έξω από τα κάγκελα τους έλεγες ότι σε πέντε χρόνια θα γινόταν ο Παρνασσός χιονοδρομικό με 12 λιφτ και σαλέ και δρόμους και ελικοδρόμιο, ξέρεις τι γέλια θα έκαναν; Και ξέςρεις πως θα σε χαρακτήριζαν; Με τον ίδιο χαρακτηρισμό που ταιριάζει στους χάσκοντες συναδέλφους σου. Γι'αυτό λοιπόν οι συνάδελφοι σου δεν είναι μέτρο σύγκρισης. Τουλάχιστον εσύ μπήκες στον κόπο να γράψεις και δυο αράδες, αν και άστοχα.

Αν και δεν διάβασα το 2ο επίμαχο ποστ που διαγράφηκε, εγώ είμαι ΕΝΑΝΤΙΟΝ των σβησιμάτων. Άλλωστε χαρακτηρίζουν πρωτίστως τον ίδιο τον γράφοντα, κάτι που φαίνεται καθαρά με το επόμενο τρομερό ποστ.

Πάντως θα προτιμούσα να αλλάξει σελίδα ο Αλέξανδρος, να γνωρίσει το τι γίνεται, αν είναι πραγματικά φίλος του αθλήματος, όπως θέλησε να μας πει, αλλά δεν το απέδειξε μέχρι τώρα.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Mil, τουλάχιστον εμείς ας μην αποκαλούμε "Μακεδονία" τα κράτος των Σκοπίων.

Ο κόσμος το'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι.

Και εμείς τους χρηματοδοτούμε με την συμπεριφορά μας. Και αποδεχμαστε εύκολα την υπεροχή του Bansko. Και σε λίγο και των ΧΚ των Σκοπίων.

Και περνώντας τα σύνορα θα μας καλοσωρίζουν στην Μακεδονία για σκι.

Όπως μας καλοσωρίζουν και για να τα σκάσουμε και στα καζίνο και σε λοιπές "υπηρεσίες".

Και το ξανααποδεχόμαστε.

Γιατί εμείς δεν είμαστε ικανότεροι;

Εμείς για το χιονοδρομικό κομμάτι τουλάχιστον, ας δείχναμε κάποια μεγαλύτερη ευαισθησία τουλάχιστον.

Αλλά την "ελευθερία" την βρήκαμε τζάμπα. Και γι'αυτούς, ακόμα και το ΧΚ θα είναι μέσο προβολής της "πολιτικής" τους.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Ο Αναστασιάδης είναι ένας από εμάς,

+1

Τελικά αυτό το κείμενο του Αναστασιάδη ,το δεύτερο θα μπορέσουμε να το δούμε και εμείς οι υπόλοιποι που δεν προλάβαμε να το δούμε;

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα ψαλιδίζετε.

9-2-05020.jpg

Αναστασιαδη δεν τα λες καλα εχεις προβλημα

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

:lol::D

Δεν είμαι τοπικιστίτης φίλε αλλά όταν εννοείς αυτό, πού τοποθετείς τα σύνορα της χώρας μας; στη Λάρισα :D

iceman τους χαρακτηρισμούς στους επιστρέφω όπως επίσης και σε όλους τους "εξυπνάκηδες"

διαχειριστές ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία, είστε ευγενέστατοι, δεν μπορώ να πω, αν κερνάγατε και νερατζάκι δεν θα είχα να πω τίποτα

korn η διάγνωσή σου είναι ατυχής, πρόβλημα δεν έχω, αλλά αν θέλεις θα μπορούσες να με εξετάσεις αφού το παίζεις γιατρός (χωρίς φακελάκι ελπίζω).

είναι η τελευταία φορά που γράφω, αφού είστε τόσο αρνητικοί δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα

από τα σοβαρά μέλη, που δυστυχώς είναι λίγα από ότι φαίνεται, ζητώ ειλικρινά συγνώμη

αν προκάλεσα αναστάτωση, η εντύπωση που ακομόμισα είναι ότι το κλίμα είναι πολύ νοσηρό και δεν θέλετε μια ειλικρινή αντρίκεια στάση.δυστηχώς οι λίγες έξυπνες φωνές χάνονται στα πέλαγα της ματαιοδοξίας σας.

εμένα μου αρκεί που κάποιοι προβληματίστηκαν και ένα μέλος σας και ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (δεν λέω το όνομά του) μου έστειλε το παρακάτω Pm.

ΚΟΙΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ<ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙς ΤΟΣΟ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

γειά σας

To δευτερο μυνημα δεν είχε καμιά συνέχεια με το πρωτο, ήταν απλός σχόλια προς μέλη του συλλόγου και του φόρουμ.

Μεταφερθηκε για να μην γίνει προσωπικη αντιπαραθεση.

Nickel:

Ο θρόνος ψηλά ειναι ωραία γιατι έχει θέα

Anastasiadis :

Εσύ nickel φόρεσε σκούρο γιαλί μην στραβωθείς από την ωραία θέα

πγιοτητα (αλα Σημιτης)

Τελικά υπάρχουν πολλοί που δεν μπορούν να προσαρμοστούν μέσα σε μιά παρέα, αλλά ευτυχώς είναι "σκόρπιοι". :D

Γειά σου και σε σένα ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ .....

Το thread έχει τον εξής τίτλο :

«ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, Καινούργια και δυνατότητες επεκτάσεων».

Καλύτερα να επανέλθουμε στο θέμα, αφού οτιδήποτε άλλο δεν μας προσφέρει το παραμικρό.

Καλύτερα να επανέλθουμε στο θέμα, αφού οτιδήποτε άλλο δεν μας προσφέρει το παραμικρό
Αν και δεν γουστάρω να συμφωνώ με τον πρόεδρο, τωρα συμφωνώ. :blink:

Ειναι η ανάγκη μας μεγάλη για περισσοτερες και πιο επικοδομιτικές φωνές στα θέματα του συλλογου και γενικά της χιονοδρομίας και γι' αυτο με λαχτάρα σχεδον περίμένω να ακουσω καινουργιες "φωνές" εδω μέσα. Αυτό είναι θέμα ίσως που θα πρέπει να το βάλουμε στις άμεσες προτεραιότητές μας, να ενθαρύνουμε δηλαδή τον κάθε επισκέπτη του φορουμ να συμμετέχει στα θέματα που ανοιγονται ή να ανοίγουν θέματα κι αυτοί. Ισως μια συζήτηση στα θέματα συλλογου για το ποιος είναι ο σωστός και πιο ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισης των νέων επισκεπτών θα ήταν πολυ καλό να γίνει για να εξαχθούν συμπεράσματα και οι συμπεριφορές που πρέπει τελικά να έχουμε απέναντι στους νέους, μη ενταγμενους ακόμα στην " παρέα " μας.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...