ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted August 4, 2007 Εάν δείτε κάπου τον ΚωνσταντίνοVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV του Γεωργίου μήν του πείτε Χρόνια Πολλά...δεν έχει γενέθλεια σήμερα...άκυρον... Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted August 4, 2007 Χρονια πολλά Κωνσταντίνε, οτι επιθυμείς να γίνει πραγματικότητα. Τα πρωτα -αντα βλέπω... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted August 4, 2007 ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Χιονια πολλα Κωνσταντίνε οτι επιθυμεις !!! Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted August 4, 2007 Χρόνια πολλά φίλε Κωνσταντίνε (..και όχι στα βαθιά παιδί μου) Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted August 4, 2007 Να τα εκατοστήσεις Κωνσταντίνε με υγεία, ευτυχία και ό,τι καλύτερο επιθυμείς! Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted August 4, 2007 Εάν δείτε κάπου τον ΚωνσταντίνοVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV του Γεωργίου μήν του πείτε Χρόνια Πολλά...δεν έχει γενέθλεια σήμερα...άκυρον... Πρόεδρε,τι παίζει τελικά,έχει γεννέθλια ο Κωνσταντίνος;Και αν όχι,γιατί γράψανε οι άλλοι; Kωνσταντίνε,θα επανέλθω.... Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted August 5, 2007 Βρε, βρε, βρε,...ο Βρεττας (κατα το βας βας...) Να τα εκατοστησεις και να τα γλεντησεις παληκαρι!1 Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted August 5, 2007 χρονια καλα και οσα θελεις στον πρωην συναδελφο.... Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted August 5, 2007 κωνσταντίνε μου χρόνια πολλα και καλά !! πολύχρονος και ... πολύχρωμος!!συγγνώμη που χάθηκα!! ανωτέρα βία!! θα τα πούμε και εκ του σύνεγγες! φιλάκια! λένα Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted August 6, 2007 Χρονια Πολλα φιλε κι οτι επιθυμεις..Τα λεμε ελπιζω συντομα κι απο κοντα Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted August 6, 2007 Χρόνια σου πολλά με χιόνια πολλά!!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted August 6, 2007 Κωνσταντίνε Χρόνια Πολλά & καλά με πάρα Πολλά ΧΙΟΝΙΑΑΑΑΑ Αν και καθυστερημένα ..... αλλά όπως ξέρεις οι γιορτές κρατάνε για πολλές μέρες ...... Φιλικά Δημήτρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted August 6, 2007 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας! Ότι επιθυμείτε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted August 6, 2007 Χρόνια σου Πολλά και κάθε καλό σου εύχομαι. Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted August 6, 2007 Χρονια Πολλα και ευτυχισμενα Κωνσταντινε......Να εισαι παντα καλα Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted August 13, 2007 Αν και άργησα λίγο, πολλές ευχές και από μένα! Πάντα υγιής και ευτυχισμένος. Φιλικά Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 13, 2007 Κάλιο αργά παρά ποτέ! Πολύχρονος κι ευτυχισμένος κι από μένα! Φιλιά πολλά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted August 14, 2007 Και άλλος αργοπορημένος!Με μπέρδεψε ο πρόεδρος με το αρχικό τόπικ. Χρόνια πολλά και πολυ-πολύ καλά.Και με πολλούς...μπαλάδες! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites