Jump to content
 • Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο snowclub.gr - Forum είναι προσωπικές και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη που τις διατυπώνουν. Το snowclub.gr και οι ιδιοκτήτες του, δεν φέρουν ευθύνη για τις απόψεις που δημοσιεύονται, ούτε για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκύψει από τη χρήση του snowclub.gr - Forum.

Sign in to follow this  
ΜΙΚ

ST. ANTON SKI SCHOOL ΤΗΕ ΡETURN OF ΤΗΕ ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ

Recommended Posts

Στις χιονισμένες Αυστριακές Άλπεις υπάρχουν κάποιες μέρες που οι ντόπιοι ξυπνάνε νωρίς να προλάβουν να είναι οι πρώτοι που θα ¨βιάσουν¨ την ολόλευκη πούδρα. Ατελέιωτες απάτητες πλαγιές που όποιος τις ξέρει και είναι πρώτος στο βιασμό μπορεί να απολάυσει αξέχαστες στιγμές σκι. Χρόνια ολόκληρα μπορεί να περιμένει κάποιος πριν έρθει εκέινη η κακοκαιρία που θα ρίξει πάνω από ενάμιση μέτρο κρυστάλλινης ξερής ολόλευκης ελαφριάς πούδρας, με μια ημέρα ηλιοφάνειας ακριβώς το επόμενο πρωι. Φυσικά πρέπει η τεχνική αυτών που τολμούν, να είναι κάποιου επιπέδου, με τουλάχιστον 100 μέρες εμπειριάς σε απλή πούδρα, καθώς και μαθήματα σκι υψηλής τεχνικής, ενώ ο οδηγός με εμπειρία της τοπικής περιοχής είναι απαραίτητος.

 

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι τρεις Έλληνες σκιερ που θεωρούσαν τον εαυτό τους αξιοπρεπή σκιέρ, δεν προλάβαιναν να μετράνε τα faceplant( κεφαλι μες το χιονι δυο σκι να εξέχουν από το χιόνι ενίοτε ένα ή και κανένα) ενώ ο καλύτερος από τους τρεις σε θέματα τεχνικής με μεγάλες νικες σε αγώνες ακόμα και με προσπεράσεις στον αέρα με ταυτόχρονο σπάσιμο πλευρού μέτραγε κατά μέσο όρο 1 faceplant ανά 40 μέτρα κατάβασης. Οι ντόπιοι οδηγοί με 20 χρόνια εμπειρία, πήγαιναν προσεκτικά στις κόψεις των βράχων και σταματούσαν να μελετήσουν προσεκτικά τη πλαγιά πριν αποφασίσουν να κατέβουν και να βάλουν όλη τη τεχνική τους για να φτάσουν χωμένοι μέχρι το λαιμό σε ολόφρεσκια πούδρα 100 μέρα πιο κάτω να περιμένουν την ομάδα τους για να κατέβουν προσεκτικά τα άλλα 100 μέτρα.

 

Οι Έλληνες πέταγαν μες στο αέρινο χιόνι, με τις αισθήσεις να είναι πάντα σε μια μαγική εναλλαγή χιονιού αέρα, και το κορμί να βρίσκει ρυθμό κάνοντας την ευχαρίστηση μιας σωστής στροφής, μια σουρεαλιστική εμπειρία σαν ένα όνειρο πετάγματος και αποδέσμευσης από τη φυλακή της βαρύτητας. Το χίoνι έφτανε συνέχεια στη μέση ενώ σε κάποιες στροφές το χίόνι κατάπινε ολόκληρο τον τυχερό σκιέρ που συνέχιζε την πτήση του. Η εμπειρία τους έλεγε να είναι προσεκτικοί πριν αποφασίσουν να κατέβουν και να ελέγξουν προσεκτικά το ξεμύτισμα του βράχου ενώ καραδοκούσαν πάντα κορφές δέντρων κρυμένες μες στο απάτητο χιόνι.

 

Ενδεικτικά πρέπει να αναφεθεί για να καταλάβετε τη σοβαρότητα της κατάστασης η δήλωση ενός εμπειρότατου χιονοδρόμου με πάνω από 500 ταχύτατες και αέρινες καταβάσεις της Στύγα 1 ¨ΡΕ ΕΧΕΙ ΔΕΝΤΡΟ ΕΔΩ ¨ υστερα από εκκοφαντικό θόρυβο ξύλου να συγκρούετε με πολυουρεραθανη ή από ότι διαόλο φτιάνονται τα HEAD με κλωνάρι στο κεφάλι καθώς σα σκύλος έβγαζε στριφογυρνώντας το χίονι από πάνω του.

 

Ε λοιπόν σε αυτές τις συνθήκες οι ντόπιοι χρόνια θα μιλάνε για το THE NTOGIAKOS. Το THE NTOGIAKOS εκτός του ότι άλλαξε όλη τη κοσμοθεωρία των Αυστρικών πέρι τάξης και ροής των πραγμάτων πηδώντας αλυσίδες σε ουρά του λιφτ (ο υπάληλος παραιτήθηκε) βίασε μόνος του περίπου το 38% των πουδρών μήκους 3000 χιλιομέτρων που υπήρχαν. Ανυποψίαστοι experts off piste powder freaks που γυρίζουν ταινίες σαν αυτές που βλέπουμε και τρελενώμαστε, τοπικοί οδηγοί της st. anton ski sclulle με χιλιάδες έμειρους σκιερ μαζι, και τρεις κακόμοιροι Ελληνες περίμεναν και σκεφτόντουσαν να πάρουν την απόφαση να κετέβουν την απάτητη πλαγιά.

 

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.....

 

THE SUPER NTOGIAKOS εμφανιζόταν από το πουθενά και χωρίς να καταλάβει κανείς πως, πήδαγε το drop πάνω από τα κεφάλια των προαναφερθέντων και με δυο πηδηματάκια είχε βιάσει την πλαγιά. Γύρναγε άνετος και χαμογελαστός και κούναγε τα χέρια σα να έβαζε γκολ στον τελικό του μουντιάλ. Το αέρινο στυλ πηδηματάκια με τα χέρια μπροστά με το μπλέ μαλλί να ανεμίζει ενώ όλοι φόραγαν κράνη, θώρακες, avalance transmitters, etc… και το χαμόγελο της επιτυχίας στο τέλος πριν εντοπίσει τη επόμενη πλαγια για βιασμό θα μείνουν για χρόνια χαραγμένα στη μνήμη των άτυχων που βρέθηκαν στο διάβα του. Ότι μάθανε για τεχνικές σκι πρέπει να αναθεωρηθεί επειγόντως ενώ το ski schule του st.anton για φέτος έκλεισε τα μαθήματα εκτός πίστας ενώ εντός πίστας υπολειτουγεί μόνο με αρχαρίους.

 

Και μια καταγγελία σοκ: Με περίμενε το the ntogiakos να κατέβω την super doper once in a lifetime untouched powder between the trees γούβα πλατους 4 μέτρων και μήκους 50 για την οποία χρειάστηκε να περάσω 65 δέντρα 8 ποτάμια και 2 καταράκτες να τη βρω φτάνοντας ματωμένος με σκισμένα ρούχα προσπαθούσα να ξεκουραστώ για να απολάυσω τη κατάβαση και ξαφνικα: Εμφανίζετε βιαστης αυστριακός μέσα από κάτι κλαδιά και σα να μη τρέχει τίποτα μου τη βιάζει ο ελεεινός!!!!! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΚΟΥΤΕΕΕΕΕΕ ΕΙΧΕ ΠΟΥΤ..ΡΑ

 

Υ.Σ. 1. Όποιος με λέει κολόφαρδο επειδή όταν δεν ήξερα να κάνω πούδρες είχα πετύχει 18 μέρες μόνο ηλιοφάνεια στις Άλπεις και μόλις έμαθα.... ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ να σταματήσει ο κακοηθής

Υ.Σ. 2. Για το ότι ποτέ στις άλπεις δεν θα έχετε δωρεάν σαλέ μπορείτε να βρίσετε τον Τηλέμαχο που αρνήθηκε το κορμί της Lydia… ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΟ ΣΑΛΕ...

Y.Σ. 3 Σταθη πήρα τηλέφωνο το drop ακόμα εκεί είναι μην ανυσηχείς δε φεύγει

Υ.Σ. 4 Ρε κωστή είπαμε στο γραφείο να κλαις τη μοίρα σου όχι στο νοσοκομείο σκατά τα κανές...

Υ.Σ. 5 Του χρόνου ΟΛΟ ΤΟ SNOWCLUB Val´d isere να θαυμάσετε όλοι τον THE NTOGIAKOS να βιάζει πούδρες τον ZOX βρίζει τα drop που έχασε, τον ΤΙLT τις μέρες με το κέφάλι στο χιόνι (στρουθοκάμηλος ο Ελληνικός) και τις νύχτες με καυτές ιδιοκτίτριες σαλέ(greek zigolo) και φυσικά την αφεντομουτσουνάρα να βλέπει χιόνι να πέφτει ανά πάσα στιγμή ακόμα και με ντάλα ηλιοφάνεια.

Υ.Σ. 6 Αξέχαστα απλά αξέχαστα........... Του χρόνου πάμε 50 άτομα εξωτερικό να γίνει πόλεμος. Aκούς πρόεδρεεεεεεεεεεεεεε


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΑΡΧΙΖΩ ΗΔΗ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ :!: :!:

 

KILL EM ALL :!: :!: :twisted:

 

ΑΛΘΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ :?:

 

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ ΣΚΙΕΡ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΟ (ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΑΠΛΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ :wink: ) :?:

 

ΦΙΛΙΚΑ

ΣΠΥΡΟΣ :lol:


Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αν και συνεχιζεις να με δουλεύεις ψιλό γαζι, δεν μπορω παρα να γελασω και πάλι!!! :shock::shock:8):shock:

the dogiakos ski revolution...

πάω σε σχολή αρχαρίων ή δεν ξανακάνω σκι! :lol:


μπορώ και χωρίς ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ε ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΕ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ

 

ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΛΙΚΟ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ

 

ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ

 

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΑΛΠΕΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ EXTREME) EXOYN ΔΗΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΚΑΨΑΝ. VAL DÍSERE Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ 2 ΠΑΡΝΑΣΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 5 ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΛΕ ΣΤΑ 3000 ΜΕΤΡΑ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΛΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΣΕ ΜΑΥΡΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

 

ST.ANTON ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΕΞΑΘΕΣΙΑ ΜΕ ΜΠΛΕ ΠΙΣΤΕΣ 2.5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ(ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΜΕ 10 ΤΕΤΟΙΑ)

 

ΠΙΣΤΑ ΚΑΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΜΥΔΡΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΡΟΖ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΚΩΛΟ....

 

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΞΗΣ

 

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ,ΝΑΙ ΕΣΥ, ΜΙΚΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΣΚΙΕΡ ΣΚΙ.

 

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ

 

ΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

 

ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ

 

ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ 500000 ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ. ΑΠΛΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΕΦΕΡΩ ΙΑΠΩΝΕΖΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ST.ANTON ΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ 15000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΣΕ 100 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΝΑΙ ΡΕ ΤΗΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ :lol::shock::shock::shock:8):P

 

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΙΚΟΝΙΜΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΠΟΥΔΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ (ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

 

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΙ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ :?: :?: :?:


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μισό να συνθέσω εγκέφαλο γιατί έκαψα κάτι μύρια εγκεφαλικά κύτταρα :lol:

Επανάληψη φράσης στην εκδρομή της Βασιλίτσας: Ο ΜΙΚ γαμ..ται!

Από το κινητό το φώναζα, στο φορουμ θα το γράψω και από κοντά θα του το πω: ΑΙ ΚΑΙ ΣΙΧΤΙΡ...

:shock:

Χρωστάς: ένα πληκτρολόγιο (χάλασε, κόλλησαν κάτι άσπρα πάνω και δεν μπορώ να γράψω, κολλάνε τα δάχτυλα)

:shock:

μια οθόνη (επίσης άσπρα, πήγα να τη ξύσω με μαχαίρι και την αποτέλειωσα)

:?

ένα μποξεράκι (περιττό να πω και εδώ για την εμφάνιση άσπρων)

τα εγκεφαλικά κύταρα που προανέφερα (κανόνισε να ανακαλύψεις την μεταμόσχευση εγκεφαλικού φλοιού) :oops:

 

Σπύρο μάζευε φράγκα έχουμε φύγει από τώρα.

:shock:

Μικ θα σε στείλουμε στη Βασιλίτσα να κάνεις σούπες (να μαζεύεις τούμπες και αιματώματα)

:twisted:

Τον Tilt θα τον στείλω στις ομίχλες που έκανα στα 3-5 πηγάδια

να μην αναφέρω ότι δεν βρήκαμε γυναίκα στη βασιλίτσα, πόσο μάλλον με σαλέ (ρε γαμώτο πρέπει να λέω ότι είμαι 33 και όχι 23- Πάτσιο μη σου μπαίνουν ιδέες, ανθρωποθυσίες δεν κάνω :!: )


Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ...

FAX ΣΤΟΝ ΧΑΝΣ=ΟΠΟΥ ΧΑΝΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ST ANTON.TA ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΥΧΕΡΟΙ ΖΟΧ ΚΑΙ TILT ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ...ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΦΙΛΟΔΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 36000 ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ 1Χ1.

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΙ NUTELLA=ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΥΔΡΑΣ...ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ...

FROYLYDIA=ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ,ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙ,ΚΑΙ 750 ΠΡΟΒΑΤΑ...ΣΕ ΜΙΣΟΥΜΕ!!!

COME TO GREECE TO SKI=Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΑ 20(ΧΑΧΑΧΑ) ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ(ΧΑΑΧΑΑ) ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΤΡΕΛΟ ΧΙΟΝΙ....ΛΑΟΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-ΜΙΚ

ΒΙΑΖΩ ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ=ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΒΕΡΣΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤ ΑΝΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ZURS ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΑΤΗΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ 30Μ.ΕΚΕΙ ΞΕΔΙΝΕΙΣ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΒΙΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ!!!!

 

ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ...

1) ΞΑΦΝΟΥ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟ ΥΦΟΣ ΛΕΕΙ ''ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΔΕΝΤΡΟ''

2) ''ΠΟΠΟ ΕΞΩ ΡΙΧΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ''...ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΙΩΔΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

3) ''ΠΑΩ ΠΡΩΤΟΣ''...ΣΥΝΗΘΗΣ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΤΗΕ DOGIAKOS ΟΤΑΝ ΒΟΥΤΑΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 360 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΜΟΛΙΣ 20 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ...ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ....

ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΕΕΕ ΜΙΚ????

4)Η ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΧ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΤΑ DROPS( 1 ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ...ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΜΕ ΒΡΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!)

 

ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...

1)ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΕΝΗ ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΕΡΗ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ

2)ΤΑ ΕΞΑΘΕΣΙΑ ΠΑΝ-ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΦΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΛΙΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ

3)Η ΠΟΥΔΡΑ

4)ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΡΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ....ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ...ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΙΞΑΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΣΕΒΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...

 

ΜΙΑ ΕΥΧΗ

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙ

1)ΟΙ ΠΡΟΣΘΙΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΜΗΡΙΑOI ΤΟΥ ΜΙΚ :lol::shock:

2)Η ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΖΟΧ ΓΙΑ ΤΑ (ΨΗΛΑ) DROPAKIA :shock::shock:

3)ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ...ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΣΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΣΤΟ VAL D'ISERE. :wink:

 

THANKS GUYS...

 

Υ.Γ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

ΜΙΚ καλώς όρισες,

χαίρομαι που πέρασες καλά ( σαν τον στραβό που βρήκε το φώς του)!

 

Καλή προσγείωση...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θέλω drop,θέλω drop,θέλω drop.........Εκείνο το ωραιότατο 2μετρο dropάκι που κατέληγε σε ΟΛΟΦΡΕΣΚΙΑ πούδρα περίπου 50 μοίρες κλίση....αααχ το έχασα.Αύριο έχω κλείσει εισητήρια για Stuben,έχω κλείσει και το ελικόπτερο να με πάει κατευθείαν στο hot spot.Βέβαια,ο κακόμοιρος

ΖΟΧούλης,δεν είχε λάβει υπόψην το διαβόητο ....Dogiakos.

 

 

 

KAI ΤΩΡΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ......DOGIAKO :twisted: :twisted: :twisted:

 

 

To φαινόμενο Dogiakos πρωτοπαρουσιάστηκε στα ελληνικά βουνά.Λίγες είναι οι μαρτυρίες για αυτό το είδος.Φήμες θέλουν το Dogiakos να γυρνάει σχεδόν όλο το χρόνο στα ελληνικά βουνά.Κυρίως σε Χελμό,Παρνασσό και λιγότερο σε Βασιλίτσα και Πήλιο.Ελάχιστοι έχουν δει το Dogiakos,ίσως γιατί συχνάζει σε απόκρημνες πλαγιές.Εκεί βιάζει ανελέητα και κατά συρροή ότι πούδρα βρεθεί.Καμιά φορά,όταν στα ελληνικά βουνά δεν έχει πούδρα,το Dogiakos κατεβαίνει και στις πίστες.Και πάλι όμως όμως είναι δύσκολο να παρατηρηθεί μιας και αναπτύσει ιλλιγγιώδης ταχύτητες.Ειδικά αν το terrain είναι full πάγος(..τσίμεντο) το Dogiakos πιάνει τρελές ταχύτητες.

Πολλοί Έλληνες λάτρεις του βουνού προσπάθησαν να ακολουθήσουν το Dogiakos,τις σπάνιες φορές που κατάφεραν να το βρουν.Μάταια όμως.Όλοι ατύχησαν και μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που έχασαν το δρόμο του γυρισμού.

Οι διευθυντές των ελληνικών χ/κ γνωρίζουν την ύπαρξη του αρπακτικού Dogiakos και για αυτό δεν επεκτείνουν τα λιφτ σε νέες πλαγιές.Όπως καταλαβαίνετε τα Άνω Κελλάρια θα είχαν γίνει χ/κ εδώ και πολύ καιρό,αλλά η παρουσία του Dogiakos έχει ματαιώσει κάθε προσπάθεια.Οπότε οι διευθυντές αφήνουν τις καλύτερες περιοχές στο σπάνιο αυτό είδος του βουνού,έτσι ώστε να μην νευριάζει και να μην κατεβαίνει στα χ/κ τους καικατακρεουργεί τον κόσμο....

Η ύπαρξη της Στύγας 1 ήταν κάτι που νευρίασε πολύ το Dogiakos και από τότε το Dogiakos παραμονεύει στη Στύγα.... :twisted: :twisted: :twisted:

 

Στην Ελλάδα όμως η πούδρα δεν είναι αρκετή.Η κύρια τροφή του Dogiakos είναι η πούδρα,οπότε κάποιες σεζόν μεταναστεύει σε περιοχές των Άλπεων.όπου η πούδρα είναι άφθονη.

 

Φέτος το Dogiakos ανακάλυψε,μέσω του meteologous Ufous Mikous,ενός επίσης σπάνιου είδους,αλλά λιγότερο δολοφονικού,ότι τεράστιες ποσοτητες ολόφρεσκιας ξερής πούδρας(κλάσης weigthlessness,όπως λέει το Μεγάλο Μπουφάν),θα πέσουν στην Ευρύτερη περιοχή του Arlberg στην Αυστρία.

 

Το Dogiakos ,λοιπόν,μαζί με το meteorologous Ufous Mikous ,το expertus Erastous Doctorus Tiltus και το maniodropus darth-vader kranous zoxus αποφάσισαν να πάνε στην εν λόγω περιοχή και να βιάσουν την παρθένα πούδρα,αδιαφορώντας για τα τοπικά φιλήσυχα είδη.

 

Βέβαια,τα υπόλοιπα είδη προσπάθησαν να αναπτύξουν πρώτα καλές σχέσεις με τα ντόπια εκεί είδη.Το Tiltus ζαχάρωνε συνεχώς τη Frau Lydia και με υπονοούμενα και πονηρές ατάκες-ματιές,προσπάθησε να την ....προσεγγίσει.

Το Mikous προσπαθούσε μάταια μάλλον,να προσυλιτήσει Νορβηγούς και Αυστριακούς να επισκευθούν τα υπέροχα και υπερσύγχρονα χ/κ της Ελλάδας.

Το Ζοxus είχε ρέψει με τα νέα μοντέλα σκι στα μαγαζιά και έκανε διάφορα περίεργα μπροστά (και πάνω)στις βιτρίνες,ενώ παράλληλα προσπαθούσε να χωρέσει το μαλλιαρό κρανίο του σε κράνη.

 

Το Dogiakos όμως δεν είχε καιρό για τέτοια...Από την πρώτη μέρα απομονώθηκε και στάμπαρε τα μέρη΄,όπου θα έβρισκε βορά..... :twisted: :twisted: :twisted:

 

Οπότε όταν ξημέρωσε,χύμηξε.......

 

Οι Αυστριακοί έπαθαν την πλάκα τους και ο ένας μετά τον άλλο πήραν το δρόμο για το Δαφνί...Ειδικά όταν ο Herr Rendl αντίκρυσε το Dogiakos να περνάει πάνω από τη αλυσίδα,αντί να περάσει μπροστά από το μηχάνημα της κάρτας,ενώ δεν υπήρχε κανείς τριγύρω και καθώς φεύγαμε από το λιφτ,έπαθε εγκεφαλικό.Το Dogiakos του άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία της ύπαρξής του.Ο καημένος ο Herr πρεπει να είναι στο τρελλάδικο τώρα...

 

Ο μόνος που δε μάσησε με το Dogiakos ήταν ο Herr στο τελεφερικ των 64 ατόμων.Στην παρατήρηση του ανύμπορου Τiltus "es gibt kein platzt!! :) 80 80 o Herr μουγκρίζοντας :D:D:D μας άρπαξε και μας στούμπωσε μέσα σα σαρδέλες.Να η λύση στις ουρές της Ελλάδας.O Herr Wolfgang έκανε σωστά τη δουλειά του και έστελνε το τελεφερικ πάνω ξεχειλισμένο από κόσμο.

 

Στις πλαγιές πο όλοι κώλωναν και κοντοστέκονταν το Dogiakos δίχως καθυστερήσεις έπεφτε και βίαζε ανελέητα πούδρες ενός μέτρου.Όσο πιο δολοφονική η κλίση τόσο το καλύτερο για το Dogiakos.Οι εκπαιδευτές σκίσαν τα πτυχία τους.Ξεχάστε ότι ξέρατε για την τεχνική που κατεβαίνουμε το απάτητο.Η τεχνική Dogiakos αν και ακραία,είναι απόλυτη.

Πλαγιές που οι οδηγοί φυλούσαν σαν κελεπούρια για τους πελάτες βιάζονταν από το Dogiakos.Me πινακίδες μαύρες και νεκροκεφαλές προσπάθησαν οι Αυστριακοί να συγκρατήσουν το Dogiakos,αλλά μάταια.Παντού έβρισκαν δυο γραμμές.

Η Freeride ομάδα της Αυστρίας αποσύρθηκε κακήν κακώς.Το ελικόπτερο πετούσε και έριχνε εκρηκτικά σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποτρέψουν το Dogiakos να φάει όλες τις πούδρες.

 

Τα υπόλοιπα τρία περίεργα μέλη της ομάδας προσπαθούσαν να ακολουθήσουν το Dogiakos.....Το Mikous θαβόταν στο χιόνι και έχανε τα πέδιλά του,το Tiltus έτρωγε τούμπες και το κεφάλι του θαβόταν μέσα στην πούδρα,ενώ τα πεδιλάκια του έχασκαν έξω από το χιόνι,ενώ το Zoxus ανακάλυπτε θαμμένα ελατάκια μέσα στην πούδρα πετάγοντας την ατάκα που έγραψε ιστορία"ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΝΤΡΟ ΕΔΩ".

 

Το Dogiakos απλά αδιαφορούσε και ορμούσε στους επόμενους γκρεμούς.

 

Την ημέρα που έφυγαν οι Ελληνάρες,οι Αυστριακοί έκαναν τρελό πάρτυ και όρισαν εκείνη την ημέρα ,"ΗΜΕΡΑ ΦΥΓΗΣ ΤΟΥ DOGIAKO"

 

Μετά τις πλαγιές,τη μεγαλύτερη ζημιά την επαθε ο Δήμος του St Anton.Με κύριο εκτελεστή το Zoxus και το Tiltus ο ταλαίπωρος Δημαρχος έλαβε πολλά fax και έχει βρει το μπελά του.

 

Μάγκες προσοχή το Dogiakos και η τρελοπαρέα του θα ξαναχτυπήσουν στις Γαλλικές Άλπεις τηνεπόμενη φορά.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:


p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ! ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ DOGIAKOS

ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΑΚΟΜΑ......

ΠΩΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ!!! :lol::lol::lol::lol:

 

ΠΩΣ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ DOGIAKOS, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΡΑΤΣΑ!!!!!

ΤΗ DOGIAKOS BASTARDUS THE POWDER EATER-NEW AND IMPROVED!!!! :P:lol::P:P:P :twisted: :twisted:


ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό

πληροφορίες μόνο με pm

Share this post


Link to post
Share on other sites

αν εισαι ασπρη πλατια με κλιση ανω των 45 μοιρων τότε θα σε βρει αυτό να σε βιάσει χρύσα

 

Πάντως παιδιά αν νομίζετε ότι οι έλληνες λιφτιέριδες είναι αγενείς δεν έχετε φάει κλωτσιά από Αυστριακό μουστακαλή μπιροπότη λιφτιέρη ττου οποίου ο παππούς στο dahau είσε μάθει να βάζει 64 εβραίους στο φούρνο όπως και να χει, και ο εγγονός περήφανος συνεχίζει την παράδοση με Έλληνες σκιερ σε τελεφερίκ.

 

ΤΙΛΤ: (χαμογελο)Es gibt kein platz

HERR WOLFGANG: ES GIPT SCHWEINEN(Κλωτσιά, σπρωξιμο, καπνοί από τα αυτιά)

H συνέχεια είναι τέσσερις Έλληνες σκιερ να θαυμάζουν τη θέα με το ένα μάγουλο κολλημένο στο τζάμι για 3 λεπτά.

 

TEΛΟΣ ΤΙ ΑΚΟΥΩ: Ο ΜΙΚ Γ....ΤΑΙ φωνάζατε και εγώ νόμιζα ότι στέλνατε φιλάκια

 

Τελικά από το τουριστικό πρακτορείο μου είπανε ότι η εκδρομή val disere θα βγει πολυ παραπάνω από 600 ευρώ για κάποιους


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites
KAI ΤΩΡΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ......DOGIAKO :twisted: :twisted: :twisted:

 

…κατι σαν το YETI (Big Foot) των Ιμαλαιων :?:

 

ΠΩΣ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ DOGIAKOS, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΡΑΤΣΑ!!!!!

 

Αληθεια...θα εχει και Pedigree :?:


Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

 

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είναι το Yeti στα Ιμαλάια,το Dodo στα Γκαλαπάγκος,το Tέρας το Λοχ Νες στη Σκοτία και φυσικά το Dogiakos στα ελληνικά βουνά και πλέον και στις Άλπεις.


p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ύστερα από πολυετή έρευνα φωτογραφίθηκε το dogiakus να μελετάει βιασμό πούδρας της επόμενης μέρας

 

ski5~0.jpg

 

 

 

-ΖΟΧ: XMMMMMMMMMM. αυτό που χει ο χάρτης εδώ λες να είναι drop :?:

 

-MIK: Αυτή εδώ η πλαγιά αν είμαστε στο λιφτ πριν τις 7 το πρωί θα είμαστε οι πρώτοι που θα κατέβουμε

 

-The DOGIAKOS: Άμα βγάλω τη μούρη μου από το ουίσκι θα σας πάω σε αυτή τη πλαγιά που ήταν ο πρωταθλητής Αυστρίας στο freeride και με κυνήγαγε να με ρωτήσει πως κατεβαίνω έτσι

 

-TILT: Κάτσε να βγάλω καμιά φωτογραφία τώρα γιατί αύριο πρέπει να τελειοποιήσω την τεχνική μου στο faceplant...

 

18130173094073ff7faf566.jpg


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

1066893.jpg?party_id=&use_db1=yes

 

ENO O MIK ALAKAS PSAXNETE STHN CHILE XESKIZONTE


Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ποιος σου τα μαθέ τα portillo ρε και μας κάνεις τον έξυπνο :?:

 

Άντε γιατί έχω κάτι βίντεο με τίτλο"πως να μη τρώτε μια τούμπα κάθε δύο δευτερόλεπτα στα απάτητα των χιονοδρομικών που κατηγορείτε"


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

 • Posts

  • Mην γράφεις ανακρίβειες. Άλλο δεν αντιμετωπίζω όπως θα ήθελε κάποιος και άλλο δεν αντιμετωπίζω καν. Να μην φοβάστε τίποτα, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ. Το forum θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι το 2033. ΜΙΚ  Να τηρούνε το καταστατικό το καταστατικό του Συλλόγου. Να μας ενημερώνουν τι έχουν κάνει για το βασικό σκοπό του καταστατικού. Και το τίποτα είναι μια αποδεκτή απάντηση. Και το στείλαμε τρεις επιστολές είναι μια αποδεκτή απάντηση. Το στείλαμε, κάναμε αλλά δεν σας είπαμε κουβέντα? Το σύντομα ας πούμε είναι λιγότερο από 14 μήνες?    
  • Σήμερα είχαμε ταινία μεγάλου μήκους πολλαπλών γυρισμάτων μέχρι τις 14:30, τα ονόματα θα βγουν στα credits με ψευδώνυμα για προστασία.
  • Σύντομα και πριν το καλοκαίρι θα μας καλέσει το ΔΣ για εκλογές . Τωρα όλοι ξέρουν , όσοι θέλουν να κάνουν κριτική και να έχουν απαιτήσεις για προβλήματα που υπάρχουν και δεν αντιμετωπίζονται όπως θα ήθελαν να έρθουν να γίνουν μέλη να ψηφίσουν και να θέσουν υποψηφιότητα .  Φοβαμαι ότι πιθανά να είναι η πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια που μπορεί να φτάσουμε σε διορισμό διοίκησης από δικαστήριο !!!! ακόμα θα είναι η πρώτη φορά που θα τεθεί σε συζήτηση η δυνατότητα συνέχισης της ύπαρξης του forum.   
  • Και το σχετικό αναλυτικότατο άρθρο:  https://www.news247.gr/sunday-edition/ta-trena-itan-tyfla-sti-larisa-peftei-i-teleytaia-grammi-amynas-tis-kyvernisis.9983603.html
  • Φτάσαμε σε νέο επίπεδο γελοιότητας:
 • Upcoming Events

  No upcoming events found
 • Today's Birthdays

  1. Elite IAS Academy
   Elite IAS Academy
   (42 years old)
  2. imtaaa
   imtaaa
   (42 years old)
  3. newsmagnify
   newsmagnify
   (42 years old)
  4. Obiyan Infotech
   Obiyan Infotech
   (42 years old)
  5. patterndrive
   patterndrive
   (42 years old)
 • Who is online

 • Forum Statistics

  • Total Topics
   17,013
  • Total Posts
   455,534
 • Member Statistics

  • Total Members
   9,473
  • Most Online
   1,823

  Newest Member
  john vick
  Joined
×
×
 • Create New...