aristot 0 Report post Posted September 4, 2007 Με λενε Αριστοτελη και ειμαι αρχαριος αλλα ... πορωμενος σκιερ!!! Χαιρομαι που σας ανακαλυψα!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
NINA 8 Report post Posted September 4, 2007 Γεια σου Αριστοτελη, ο 2ος του φορουμ. Καλως ηρθες στην παρεα μας. Quote Κέρκυρα, Κέρκυρα με το ποντικονήσι... Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted September 4, 2007 Καλώς όρισες Αριστοτέλη στην παρέα μας! Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted September 4, 2007 Καλως ηρθες Αριστοτέλη καλά να περνάς. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
aristot 0 Report post Posted September 4, 2007 Ευχαριστω για το καλωσορισμα!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 4, 2007 καλως ηρθες στο κλαμπ φιλαρακι Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted September 4, 2007 Καλως ηρθες Αριστοτέλη Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted September 5, 2007 Καλως ηρθες στο Snowclub Αριστοτελη Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted September 5, 2007 Καλώς όρισες Αριστοτέλη. Καλό χειμώνα με πολλά πολλά χιόνιααααα Φιλικά Δημήτρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted September 5, 2007 Kαλώς ήρθες Αριστοτέλη και καλή διαμονή.........και σύντομα μέλος!!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted September 5, 2007 Kαλως ηρθες Αριστοτέλη -- μην ανησυχεις, ολοι απο αρχαριοι ξεκινησαμε----κ παραμειναμε! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted September 5, 2007 Kαλως ηρθες Αριστοτέλη -- μην ανησυχεις, ολοι απο αρχαριοι ξεκινησαμε----κ παραμειναμε! look who is talking !!!!!!!! καλως ηρθες Αριστοτελη........................Αριστοτελης Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 5, 2007 Kαλως ήρθες καλό χειμώνα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 5, 2007 Γειά σου Αριστοτέλη, καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλό χειμώνα νά 'χουμε! Πού μένεις; Με τί άλλα ασχολήσαι; (Οι παραπάνω έχουν χάσει τη φόρμα τους από την καλοκαιρνή ραστώνη ...εδώ, όποιος πρωτομπαίνει, περνάει από κανονική ανάκριση!!! Πες μας λοιπόν αν θέλεις λίγα περισσότερα πράγματα για σένα και...stay tuned ώστε να μας έρθεις στην 1η συνάντηση να γνωριστούμε από κοντά! Φιλικά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
aristot 0 Report post Posted September 5, 2007 Λοιπον... Μενω Ν. Ερυθραια (για να καταλαβετε πριν απο λιγες μερες μπορουσες να δεις μια παρνηθα να καιγεται ....) Τρελαινομαι για οτι εχει σχεση με υπολογιστες, σκι και τενις ... Δυστυχως φετος ειμαι γ' λυκειου και ... καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ICEMAN 3 Report post Posted September 5, 2007 Τρελαινομαι για οτι εχει σχεση με υπολογιστες, σκι και τενις ... Δυστυχως φετος ειμαι γ' λυκειου και ... καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο ... Δυστυχώς ?????? είσαι Γ' λυκείου ??? ΤΥΧΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Κοίτα μόνο να περάσεις εκέι που θέλεις και μετά είναι τα καλά .... Βέβαια το "κουσούρι" με τους υπολογιστές προσπάθησε να το διορθώσεις Αριστοτέλη πριν είναι πολύ αργά. ....Ξέρεις μετά από λίγα χρόνια θα το καταλάβεις αλλά τότε θα είναι αργάαααα.... Φιλικά Δημήτρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 5, 2007 Δυστυχως φετος ειμαι γ' λυκειου και ... καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο ... Ότι έχεις ωραίες συμμαθήτριες; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted September 5, 2007 Αμαν ρε Λαππα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted September 5, 2007 Καλως ήρθες Αριστοτ-έλη Φιλικά, Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted September 5, 2007 Καλως ήρθες Αριστοτ-έλη Φιλικά, Οδυσσέας Αγαπητέ Οδυσσέα πέρνα και συ απο τα νέα μέλη να συστηθείς... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted September 5, 2007 Καλώς ήρθες Αρίστο..... Την ηλικία σου πίστεψε με θα την ήθελαν αρκετοί εδώ μέσα (και γω φυσικά)... Μια χαρά είναι η τρίτη λυκείου... Σκέψου την πενθήμερη... Ότι έχεις ωραίες συμμαθήτριες;Και μένα αυτό μου ήρθε πρώτο στο μυαλό.... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted September 5, 2007 Ότι έχεις ωραίες συμμαθήτριες;Λάππα,μπορεί να πηγαίνει σε αρρένων ο Νέος!Αμέσως εσύ,μη χάσεις ευκαιρία!Νέε μου, αν έχεις ωραίες συμμαθήτριες, μη τις φέρεις μαζί σου σε συνάντηση του snowclub... πήρες μια γεύση τι εστί Λάππας! Καλώς ήλθες και από μένα και καλά κουράγια! Θα σου χρειαστούν (στη γ΄ λυκείου έτσι, μη μπερδευόμαστε). Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 5, 2007 Υπαρχουν σχολεια Αρρενων την σημερον ημερα;; Κρυβε λογια Μητσαρα, δειχνεις την ηλικια σου... Αριστοτελη καλως ωρισες κι απο μενα και καλο κουραγιο, μια χρονια ειναι θα περασει! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted September 5, 2007 Κρυβε λογια Μητσαρα, δειχνεις την ηλικια σου... Και ξέρεις εγώ,έχω ένα πρόβλημα!!! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 5, 2007 Πενηντα ενα προβληματα εχεις για την ακριβεια... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites