Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Spy

Mountain Bike, city, fitness, road or hybrid

Recommended Posts

Αγρίνιο...

Αυτό ήταν ένα μικρό κομμάτι στο τέλος της διαδρομής, αλλά στα προηγούμενα τμήματα η κάμερα έγραφε στραβά και δεν το είχαμε προσέξει...

Το θέμα μπορείτε να το πάτε και στο ποδήλατο, από λάθος μάλλον το έκανα ξεχωριστά... :P

Nice ride louis!

Κάπως έτσι θα κηνυγάω και εγώ την Κυριακή τον αντιπρόεδρο, αλλά αυτός δεν πιάνεται με τίποτα είναι πουλί

Edited by ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ

Snow to the people!

DSC02940-1.jpg

DSC02939-1.jpg

DSC02947-1.jpg

DSC02949-1.jpg

DSC02942-1.jpg

DSC02952-1.jpg

DSC02946-1.jpg

DSC02953-1.jpg

DSC02945-1.jpg

λιγοι και καλοι 80 Ηλιας, Κωστης, Ολγα, el Greco, alcatraz, Mina. αργότερα ηρθαν και Πατσιος, Αντωνης.

συναντήσαμε τυχαία τον Θοδωρή με τους φιλους του, τον C και την παρεα τους τένις του Αμαρουσιου

συμφωνώ με τον αντιπρόεδρο, παραήταν ευκολη η διαδρομή 80 . ωραια γυμναστική, εξαιρώντας τις φουσκαλες στα χερια απο το τιμονι και οτι θα μου παρεο κανα διήμερο για να καθίσω κανονικα σε καρεκλα

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

DSC02940-1.jpg

DSC02939-1.jpg

DSC02947-1.jpg

DSC02949-1.jpg

DSC02942-1.jpg

DSC02952-1.jpg

DSC02946-1.jpg

DSC02953-1.jpg

DSC02945-1.jpg

λιγοι και καλοι :) Ηλιας, Κωστης, Ολγα, el Greco, alcatraz, Mina. αργότερα ηρθαν και Πατσιος, Αντωνης.

συναντήσαμε τυχαία τον Θοδωρή με τους φιλους του, τον C και την παρεα τους τένις του Αμαρουσιου

συμφωνώ με τον αντιπρόεδρο, παραήταν ευκολη η διαδρομή :P . ωραια γυμναστική, εξαιρώντας τις φουσκαλες στα χερια απο το τιμονι και οτι θα μου παρεο κανα διήμερο για να καθίσω κανονικα σε καρεκλα

θοδώρη???

o Θοδωρης στις επαλξεις παλι βλεπω ε?μπραβο!

θα επανελθει δρυμιτερος φετος στο πουδρι

DALTONS POW ROBBERY.....

θοδώρη???

????????

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Μηπως Βαρυμπομπη?

Βαρυμπομπη εδώ! Ο αναβάτης είναι snowclubίτης...

YouTube Video ->

Κι ο εκπληκτικής ομορφιάς Χελμός! Κάπου μεταξύ Ζαρούχλας και Λίμνης Δόξας/Φενεού...

YouTube Video ->

αυτη τη παρασκευη το freeday παει σε ιστορικες περιοχες στα δυτικα προαστια

μια.... σχεδον βιομηχανικη ζωνη ζει την απολυτη παρακμη τα τελευταια χρονια αφου οι μηχανες που καποτε δουλευαν ασταματητα εχουν σιωπησει

οι εργατες πια ειναι λιγοστοι αφου τα καραβια που πανε για επισκευη εχουν μηδενιστει

...ετσι διαμορφωθηκε μια underground ταση κατω απο τον ''θρονο του ξερξη''

αυτο ακριβως παμε να διαπιστωσουμε !!!!!!!!

freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeday re!!

FREEDAY ποδηλατοβολτα

21:30-02:00

καθε Παρασκευη , 21:30 Σταθμος Θησειου (πλατεια Ασωματων)

02:00-07:00

freeday παλαβοβολτα

Edited by Γιωργος Πατσιος

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!!

Πολύ ενδιαφέρουσα δραστηριότητα Γιώργο το FREEDAY γενικά και κάποια στιγμή σίγουρα θα ακολουθήσω!

Απλά όχι σήμερα λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων! :blink::unsure:

Θα μπορούσαμε να το κανονίσουμε να έρθουμε παρέα όσα άτομα από το σύλλογο θέλουν να συμμετέχουν.

Να περάσετε πάρα πολύ όμορφα! :unsure:

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Μπάβο Πάτς,

θα έρθω μόνο εαν μου δώσεις το καλό σου το ποδήλατο :unsure::unsure: .....

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

ΟΚ ..θα στο δωσω αλλα χωρις σελα...

ΟΚ ..θα στο δωσω αλλα χωρις σελα...

Τοτε ρε Γιωργο θα το κρατησει κιολας....για παντα! :unsure:

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

Τοτε ρε Γιωργο θα το κρατησει κιολας....για παντα! :unsure:

Ξέρω γιατί τα λες αυτά παλιοζηλιάρη...... αφού ξέρεις οτι θα στο δανείζω .....δεν μπορώ να σου χαλάσω χατήρι :unsure::blink: ......

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Μια κατάβαση στον Αράκυνθο, στη λίμνη Τριχωνίδα, το απόγευμα της Τετάρτης...

Guest afrodite

Σημερα λεω να παω κι εγω σ' αυτό το freeday. Θα ακολουθήσει κανείς; Εγω θα ξεκινήσω με το ποδήλατο από Παπαγου και τσουκου τσουκου θα πάω Θησείο κι απο κει όπου πάνε. Ελπίζω να τη βγάλω τη διαδρομή και να μη με μαζεύουν.

Guest afrodite

Εγω υποψιάζομαι οτι θα παμε σε περιοχή με κέντρα διασκέδασης. Που βγαίνει ο κόσμος; Οποτε ή Πειραιως, ή Μπουρνάζι ή Κηφισσιά (μιας και λεει sic). Αν και υπάρχουν κεντρα διασκέδασης στη κηφισσια; Μπα... Αυτά τα αινιγματα τους...χαθηκε να το λένε ξεκάθαρα;

EDIT: Διαβασα ολα τα σχόλια στο φατσοβιβλίο μπας και βγάλω ακρη. Θα πάμε Πειραιά και μάλλον ακολουθεί clubbing μετά γι' αυτο λεει να βάλουμε τα καλά μας.

Edited by afrodite

Θα ειμαι εκει με 2 φιλαρακια... Λαππα τι επαθες?? ξαφνικα θυμηθηκες το ποδηλατο??? σημερα θα προλαβεις??? παρε με τηλ να σου πω που θα κινουμαστε.

Guest afrodite

FREEDAY= FREEPAIN :) ... Δε μου τα 'χατε πει αυτά....

Θα μου πεις που πας κι εσυ ρε Καραμήτρο έχεις να κανεις σοβαρό ποδήλατο από πέρσι... Τι περίμενες; Που πας απροπόνητη; Περίμενς οτι θα βγάλεις απόσταση 72χλμ έτσι αλώβητα;; Τόσα μέτρησε το κοντερ οτι εκανα χτες. 46χλμ η διαδρομή του Freeday και τα υπολοιπα πηγαινε έλα απο το σπιτι μου στο σπιτι ενος φίλου (τερμα Πατησιων) απο κει Θησειο, και απο το Θησείο στο σπίτι μου μετα τη λήξη του Freeday.

Bεβαια η όλη φάση ήταν καταπληκτική. Φτασαμε Θησείο και ήταν απειρα ποδήλατα. Οτι μπορουσες να φανταστεις κυκλοφορούσε. Όλοι με τρελό κέφι. Ο προορισμος ηταν Πειραιας αλλα μεχρι να φτασουμε εκει... Καναμε βολτες μεσα στο κεντρο της Αθήνας μετα καταληξαμε Μπουρνάζι οπου και καναμε 30 ωρα σταση για φαγητο. Απο κει κατεβηκαμε Πειραια, πασαλιμανι, μαρινα Ζεας και σε όλη την Πειραικη και γυρισμο στο Θησειο. Ο κοσμος στη διαδρομη που μας έβλεπε εβγαινε εξω στα μπαλκονια, φωτογραφιζε τραβαγε βιντεο. Αλλοι χειροκροταγανε, αλλοι μας βρίζανε (ναι είχαμε και απο αυτά). Ολοι ρωτούσαν τι κάνουμε, κορνες ζητωκραυγές κλπ. Μαζι μας μεχρι και αδέσποτα σκυλιά τρέχαν. Και μαλιστα λεει το κάνουν κάθε Παρασκευη. Σε κάθε σταση μας περιμέναν και οταν ξεκιναγαμε ξεκιναγαν κι αυτα. Με τη γλωσσα έξω τα καημένα αλλα το φχαρηστιοντουσαν. Μπροστα αυτά πισω εμεις.

Αν θα το ξανακάνω; Εχτες ορκίστηκα πως ήταν η πρωτη και η τελευταία φορα!! Καήκαν οι τετρακέφαλοι μου (δε ξερω αν γλιτωσα την θλαση) και μονο τα κλάματα δεν εβαλα μεχρι να φτασω σπιτι. Σημερα δε μπορω να περπατησω. Για τη σελα δεν το συζητω... Το ποδήλατο μου είναι... Δεν ειναι για κατι τέτοια. Οταν πάρω ενα σωστο ποδήλατο τοτε το ξανασυζητάμε... αλλα δεν ειναι περίοδος για έξοδα. Οποτε.. απο του χρονου και βλέπουμε!

Αράκυνθος αντ ντραι μπρεντ :):P

Ζηλεύωω πολύύύ :P

Η βόλτα ήταν ανάβαση -κατάβαση, η μόνο κατάβαση ?

Ποιός αγόρασε το οικόπεδο?

Edited by Captain Powder

Αράκυνθος αντ ντραι μπρεντ <_<:lol:

Ζηλεύωω πολύύύ :lol:

Η βόλτα ήταν ανάβαση -κατάβαση, η μόνο κατάβαση ?

Ποιός αγόρασε το οικόπεδο?

Μόνο κατάβαση, από το ύψος του Αι Γιώργη στα 815μ περίπου μέχρι τα 40μ κάτω στο Ζευγαράκι...

Το "σαμποτάζ" έγινε στον NonR, αλλά πιο κάτω "φάγαμε" όλοι από ένα! B)

Τελικά το κάναμε downhill spot...Την Κυριακή κατεβήκαμε 3 φορές το μονοπάτι με διάφορες παραλλαγές και συνολικά 26χλμ κατάβαση!

Αν το κάνεις από πάνω που πήγαμε μαζί είναι 13χλμ, αλλά έχει και κάποιες ανηφόρες. Μπορεί όμως να βγει μόνο κατηφορική διαδρομή από πάνω, γύρω στα 11χλμ πιστεύω...

Πάρε το ποδήλατο σου και τις εξαρτήσεις σου από τα inline και έλα... :D