lari 0 Report post Posted October 13, 2007 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΛΕΓΟΜΑΙ ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΗΣ ΑΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ski ΚΑΙ ΚΑΝΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ!! ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ,ΝΑΟΥΣΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ MSN ΤΟΥΣ ΣΕ PM ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΓΝΟΜΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΕΙΡΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted October 13, 2007 Καλώς ήρθες Λάζαρε στην παρέα μας, και καλή διαμονή στο φόρουμ και στο σύλλογο. Ειμαι σίγουρη οτι θα βρείς οτι ζητάς. Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 13, 2007 Kαλως ηρθες Lari στείλε pm στον anemar, sirios36 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted October 14, 2007 Kαλως ηρθες Lari αν θες πες μας ύψος και βάρος Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
lari 0 Report post Posted October 14, 2007 ΕΙΜΑΙ 1,70 ΚΑΙ 65-70 ΚΙΛΑ(ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 65 ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΣΩ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted October 14, 2007 Καλώς όρισες! Μην αγχώνεσαι εδώ θα βρεις απαντήσεις σχεδόν σε όλα τα ερωτήματά σου. Έχει πολλούς γκουρού! Γιαννιτσά ε? Οποτε πάμε Καϊμάκ (πράγμα που βλέπω να γίνεται πιο συχνά πλέον ) περνάμε και σε παίρνουμε. Ωραίο avatar. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 14, 2007 καλως ηρθες στο κλαμπ.αν εχεις ορεξη για διαβασμα εδγω θα βρεις τα παντα για οτι ζητας.καλο διαβασμα λοιπον Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted October 14, 2007 .... ΕΙΜΑΙ 65 ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΣΩ) Αν τρως μεσ΄από σκάφη θα δεις πού θα φτάσεις. Καλώς ήλθες και καλό ξεμπέρδεμα με τον εξοπλισμό.Είναι κάτι που θέλει υπομονή και ψάξιμο.Θα έπρεπε να είχες ήδη μπεί σ΄αυτήν τη διαδικασία,ούτως ώστε να προλάβεις...γιατί τα χιόνια έρχονται. Γνώμη μου είναι μη κοιτάξεις μοντέλα 2008 γιατί θα τα πληρώσεις ακριβά.Μπες σε όσο το δυνατόν περισσότερα μαγαζιά,πες το επίπεδό σου και όσοι αναφερθούν στο ίδιο πράγμα,εκεί να καταλήξεις. Υ.Γ.Προτίμησε να γράφεις με μικρά και όχι κεφαλαία γράμματα. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted October 14, 2007 Καλώς όρισες Λάζαρε και καλή διαμονή. Σίγουρα θα σε βοηθήσουμε όλοι μας να βρεις αυτό που ψάχνεις και να σε βοηθήσει να εξεληχτείς. Όπως είπε και ο Nickel pm στον sirios36 ο οποίος είναι κοντά σου και γνώστης του αντικειμένου. Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 15, 2007 Γεια σου Λάζαρε, καλως ήρθες. Σε περιμενουμε να τα πουμε κι απο κοντά στις συναντήσεις του συλλογου... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted October 15, 2007 welcome λαζαρε συντομα και μελος! Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
talarian 175 Report post Posted October 15, 2007 welcome λαζαρε συντομα και μελος! Λάζαρε καλώς ήρθες Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 15, 2007 ΕΙΜΑΙ 1,70 ΚΑΙ 65-70 ΚΙΛΑ(ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 65 ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΣΩ) Γειά σου Λάζαρε, καλώς ήρθες στο φόρουμ, άντε σύντομα μέλος και του Συλλόγου! Αν σε ενδιαφέρουν οι δίαιτες, έχουμε να σου προτείνουμε πολλές και διάφορες! Μάλιστα, αν σε αναλάβω προσωπικά σου εγγυώμαι απίστευτο αποτέλεσμα σε dt!!! Υ.Γ. Γιατί παλικάρι μου ένας πιτσιρικάς κατηγορίας φτερού κάνει δίαιτα;;;;;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted October 15, 2007 Μάλιστα, αν σε αναλάβω προσωπικά σου εγγυώμαι απίστευτο αποτέλεσμα σε dt!!! Υ.Γ. Γιατί παλικάρι μου ένας πιτσιρικάς κατηγορίας φτερού κάνει δίαιτα;;;;;; 1.Αν ειναι για τετοιο αποτελεσμα,να παρω και εγω...(αν και λενε οσο πιο αργα τοσο πιο καλα...) 2.Και εγω την ιδια απορια εχω για τον ευατο μου Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted October 15, 2007 Καλως (μας) ηρθες Λαζαρε !!! Εδω που εμπλεξες ,ορεξη ν'αχεις για διαβασμα ,και θα λυθουν ολες σου οι αποριες....... Quote Share this post Link to post Share on other sites