Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 15, 2007 Πωλούνται Atomic 11 B5 connected, ύψος 1.64. Τα σκι αγοράστηκαν πέρσι (όσοι παρακολουθούν το forum θα θυμούνται το σίριαλ ) και χρησιμοποιήθηκαν -με πολλή στοργή- 18 φορές. Τα δίνω γιατί αποφάσισα ότι θα με βολέψει περισσότερο το μικρότερο μέγεθος, το 1.58. Τιμή 399.99 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 15, 2007 Τι εγινε; Εν τω μεταξυ, κοντυνες;; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 15, 2007 Είχα μακρά συζήτηση με άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά το αντικείμενο και μου επιβεβαίωσε αυτό που υποψιαζόμουν και μόνος μου ένα χρόνο τώρα. Τώρα ξέρω τι θα συμβεί Θα με πάρει τηλέφωνο ο Nickel και θα μου ζαλίσει τον έρωτα για να με μεταπείσει. BTW, there's a curious thing! Τα καινούργια δεν υπάρχουν σε κανένα από τα γνωστά internetικά μαγαζιά. Να υποθέσω ότι είναι νωρίς ακόμα; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 15, 2007 Nickel προλαβέ τον,πριν κάνει το έγκλημα Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 15, 2007 Σιγά τα αίματα! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted October 15, 2007 Τελικα το αποφασισες ε???? Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 15, 2007 Πες μου ποια από τις 18 φορές δεν σε ικανοποίησαν ? Μην βιαστείς Χρήστο.Καμιά φορά ένα πέδιλο το εκτιμάς με τον καιρό.Αν μου λες ότι με αυτό έχεις κάνει μονάχα 18 φορές...μιας κωλοσεζόν όπως η περσινή,τότε πολύ πιθανόν να μην έχεις ξεκλειδώσει τα μυστικά τους. Π.χ εγώ είχα κι έχω πέδιλα που την πρώτη σεζόν δεν τα πολυπήγαινα.Συνήθως όταν ανέβαινα κατηγορία είτε σε σκληρότητα είτε σε μήκος είτε σε φάρδος,μου φαίνονταν κάπως περίεργα.Όμως από την δεύτερη σεζόν και βάζοντας κάποια παραπάνω χλμ. μαζί τους και δοκιμάζοντάς τα σε ποικιλία χιονιών/συνθηκών τελικά τα εκτίμησα (κι ας χρειάστηκε αργότερα να τα αποχωριστώ). Και πες όντως ότι έκανες λάθος επιλογή.Να μου λεγες πάω σε μαλακότερο πέδιλο Ο.Κ το δέχομαι.Αλλά σε κοντύτερο... Τέλοσπάντων ίσως λέω πολλά,χωρίς να μου πέφτει και λόγος .Αν ΗΔΗ έχει δοκιμάσει τα 1.58 σε ποικιλία συνθηκών και όντως σε βόλεψαν καλύτερα,τότε πάω πάσο. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 15, 2007 Στάθη, το πεδιλάκι μου αρέσει. Αλλά στην πίστα και ειδικά σε δύσκολα σφιχτά χιόνια έχει πολύ αργό transition και για αυτό δεν φταίει ούτε η σκληρότητα του, ούτε η φαρδιά μέση του. Φταίει πολύ απλά το ότι είναι μεγαλύτερο από όσο πρέπει για εμένα. Το μεγαλύτερο ύψος επίσης σημαίνει ότι το πέδιλο προσπαθεί να τρέξει περισσότερο από όσο θέλω εγώ, αντί να δουλεύει αυτό για εμένα, το κυνηγάω εγώ. Δεν σου λέω ότι δεν το απόλαυσα πέρσι γιατί θα είναι μεγάλο ψέμα. Το θέμα όμως είναι ότι θα απολαύσω πολύ περισσότερο το ίδιο πεδιλάκι στο σωστό ύψος, αυτό που προτείνει και η ίδια η εταιρία. Θα χάσω κάτι σε flotation στην πούδρα; Ίσως, αλλά θα το κερδίσω σε ταχύτητα αλλαγών από στροφή σε στροφή (maneuverability), και κυρίως στο ότι θα είναι πιο κοντά στα δικά μου όρια ταχύτητας όταν αφεθεί να διαγράψει σωστά τα τόξα του, όπως πρέπει να χρησιμοποιείται δηλαδή. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 15, 2007 Σήριαλ έγινε για να τα πάρεις...ε ας γίνει σήριαλ και για να τα αποχωριστείς. Χρήστο το αργό transition μπορεί να οφείλεται σε πολλά.Καταρχήν από την τεχνική του σκιέρ,μετά το χιόνι μέχρι και πιο "εξοπλιστικά" πράγματα.Αν το λεπτολογήσουμε κι οι μπότες παίζουν το ρόλο τους (στο πως μεταβιβάζουν την ενέργεια),ωστόσο αν περιορίζαμε τους παράγοντες σε εκείνους που έχουν να κάνουν με τη γεωμετρία του πεδίλου και μόνο θα έλεγα ότι το φάρδος μετράει περισσότερο. Διότι ουσιστικά όταν λέμε edge transiton εννοούμε την μετάβαση από το γώνισμα της μιας ακμής του πεδίλου στην άλλη κατά διάρκεια του σλαλομ.Ο χρόνος για την μετάβαση αυτή,είναι αυτό που εκλαμβάνουμε ως "καθυστέρηση",είναι εκείνος ο απειροελάχιστος χρόνος όταν το πέδιλο αναγκαστικά πατάει στη βάση του ή καλύτερα ο χρόνος εκείνος που δεν εφαρμόζεται τάση στις ακμές του.Όσο φαρδύτερο είναι ένα πέδιλο τόσο περισσότερο χρόνο -και κόπο- χρειάζεται να το γύρεις από τη μια ή την άλλη. Αν πάρεις στροφές με ένα 100άρι στη μέση θα σου φανεί νταλίκα,αν πάρεις στροφές με 80άρι θα σου φανεί SUV,αν πας με slalomάδικο θα σου φανεί Porsche.Το μήκος δεν μετράει καθόλου,το έχω επαληθεύσει ουκ ολίγες φορές.Είχα πέδιλο σε 1.63 με μέση 78mm και πολύ απλά είχε αργότερο transition από άλλα μου πέδιλα 1.70 μήκος και μέση 69mm. Από εκεί και πέρα έχω την αίσθηση -κι όχι τη γνώση- ότι ο συνδιασμός ενός κάπως σκληρούτσικου flex,με ένα καλό grip (=αξιοπρεπές torsional rigidity,σοβαρές ακμές,λάμες) + την απαραίτητη φόρτιση από τον σκιέρ,μπορεί να προσδώσει πολύ καλό rebound και να "συμμαζέψει" κάπως τα πράγματα έναντι της καθυστέρησης στο edge transition λόγω φάρδους.Σίγουρα δεν θα στρίβεις με τη σκέψη,αλλά ζωντανεύει κάπως αυτή η ψόφια αίσθηση νταλίκας. Συγκεκριμένα γνώμη μου είναι ότι ένα πέδιλο με μέση γύρω στα 75mm,όπως τα Metron (κι άλλα που έτυχε να έχω ή να δανειστώ),δεν αντιμετωπίζει και τόσο πρόβλημα καθυστέρησης edge transition,θα έλεγα ότι μπορεί να στρίβει σαν BMW. _____________________________________________________________________________ Εγώ Χρήστο από αυτά που λες και έχοντας κάνει σκι μαζί,νομίζω ότι μάλλον σε ενοχλεί η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ. Αυτό που λες ότι το πέδιλο τρέχει παραπάνω από εσένα,μπορεί να οφείλεται ότι είναι τόσο σκληρό που δεν μπορείς να το λυγίσεις επαρκώς.Είναι τόσο σκληρό που φαντάζομαι ότι δεν θα σε διευκολύνει στην εισαγωγή της στροφής,κι ας έχει τόνους sidecut.(Ουσιαστικά θα πρέπει να κινείσαι με διπλάσια ταχύτητα και να έχεις πολύ πιο γυμνασμένα μπούτια,ώστε εκμεταλλευόμενος την ορμή σου -διότι ευτυχώς δεν είσαι βαρύς- να καταφέρεις να τα λυγίσεις και να ξεζουμίσεις το όντως μικρό turning radius που διαθέτουν). Μην μπορώντας να ξεκινήσεις σωστά τη στροφή σου και λυγίζοντας λιγότερο από το επιθυμητό το πέδιλο συμβαίνουν πολλά άσχημα. 1) Συνεχίζεις να αποκτάς ταχύτητα,για την οποία δεν ήσουν προετοιμασμένος 2) Χάνεις grip 3) Οδηγήσε σε backseat Τα παραπάνω σε φτάνουν σε μια κατάσταση που νιώθεις ότι το πέδιλο δεν στρίβει γρήγορα,κάτι που ίσως εσύ να το ερμηνεύεις ως αργό transition.Όπως λες κι εσύ "το κυνηγάς". __________________________________________________________ Χρήστο τόσο σκληρά πέδιλα μπορεί να γίνουν δύστροπα.Χρειάζεται να είσαι μονίμως full επίθεση.Ακόμα κι αν τα ξεζούμιζες στο λύγισμα,θα έπρεπε να αντιμετωπίσεις το τεράστιο sidecut,το οποίο θα σε έστριβε τόσο απότομα,που ενδεχομένως να οδηγόσουν σε backseat λόγω αυτού αυτή τη φορά. Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τα 9άρια στο ίδιο μήκος.ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΙ ΜΑΖΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.Και εννοείται ότι με 1.58,ακόμα και μαλακά να ήταν, πούδρες δεν πας ,απλά θα κολλάς και θα βουλιάζεις (επίσης στο λέω εκ πείρας).Πόσο μάλλον που είναι και σκληρά....sorry no hope. Απλά επειδή δεν θέλεις να πας μονίμως στην τσίτα και επιπλέον γουστάρεις darka απατησίες,ίσως ένα μαλακότερο πέδιλο να σου ερχόταν κουτί.Εξάλλου και τα Dynastar που είχες και έμαθες να στρίβεις,μην ξεχνάς ότι ήταν μαλακότερα από τα 11 Β5,κι όχι απλά κοντύτερα ή στενότερα.. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted October 15, 2007 Χρήστο, δεν το δοκίμασες πέρυσι σε 1.58 cm να δεις την διαφορά; Όχι; κακώς..! Στάθη, with all due respect... μήπως θα έπρεπε να δοκιμάσεις ο ίδιος πιό κοντά πέδιλα, γιατί δεν μπορώ να πω οτι στην πίστα πιάνεις τόσα πολλά γκάζια για να χρειάζεσαι μεγάλο πέδιλο, ούτε οτι (ωχ, θα το φάω το κεραμίδι τώρα) έχεις βγάλει όλη την θεωρία σε ...εμπειρία. Πιθανολογώ οτι προτιμάς πιό μακρυά πέδιλα για να μπορείς να βγαίνεις πιό εύκολα/άνετα στο εκτός, κάτι που όμως τον Χρήστο δεν τον νοιάζει τόσο απ'ότι έχω καταλάβει. Αν ο Χρήστος αποκτήσει την εμπιστοσύνη και την τεχνική (προηγείται η εμπιστοσύνη) που χρειάζεται στα πέδιλά του, θα μπορεί να βγαίνει στο εκτός και με 1.58. Τρίχες για 6 εκατοστά αν δεν καταλαβαίνεις (ο οποιοσδήποτε), στον βαθμό που χρειάζεται για να εκμεταλλευτείς σκοπίμως, το μήκος/sidecut/rebound και άλλα χαρακτηριστικά ενός πεδίλου. Χρήστο, σημασία έχει να κάνεις αυτό που θες και να αντλείς χαρά από αυτό (βλ όμως παρακάτω). Πόσες φορές έχω ακούσει "πάρε πέδιλο για εκτός"... Δε λέω, άλλη η χάρη του... Αλλά και με τα SL9, καθαρά πιστάρικα, μια χαρά χαρούλες κάνει κανείς στο εκτός (ειδικά αν το ποσοστό του "βγαίνω εκτός" είναι κάτω του, πες, 30% των κατεβασιών). Κουραστικότερο μεν, αλλά αν έχεις μάθει να αξιοποιείς ένα πέδιλο το κάνεις ότι θες. Και στην πίστα όσο πιό κοντό ένα πέδιλο τόσο πιό παιγνίδι γίνεται (εννοείται οτι μετά κόβεις σε σταθερότητα στην ταχύτητα καθώς και "τελική" <--- ποσώς δηλαδή). Αν το 1.64 cm σου φαίνεται μακρύ (στο είχα πει τότε αλλά δεν...) τότε by all means πάρε το σε 1.58 cm. Θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς και να αποκτήσεις την εμπιστοσύνη και την οικειότητα που χρειάζεται. Αν θες ένα πέδιλο με το οποίο να μπορείς να βγαίνεις άνετα στο εκτός τότε πάρε ένα 50-50 και όχι μια τάβλα που πάει σαν τρένο και επειδή το έβγαλαν σκληρό αλλά φαρδύ το πουλάνε για "εκτός-compatible". Αυτά όσον αφορά το μήκος. Τώρα, αν θες Χρήστο να ακούσεις την γνώμη μου μην ξαναπάρεις το ίδιο. Αυτό το πέδιλο είναι για αρκετά έως πολύ καλούς σκιερ (πέρα από τα reviews στα διάφορα site είχα την τύχη να το δοκιμάσω πέρυσι - πιό σκληρά και βαριά από τα SL9 μου φάνηκαν). Σίγουρα μπορεί να το πάει ο οποιοσδήποτε, μην ξαναρχίζουμε όμως τις κουβέντες για καθυστέρηση/παύση στην εξέλιξη από λάθος επιλογές. Αυτό είναι ένα πέδιλο που "σφάζει" ό,τι bumps/ανωμαλία κλπ βρει στο διάβα του, κρύβοντας από τον αναβάτη πολλά από τα δικά του λάθη. Αν θες, που δεν νομίζω, να κατεβαίνεις μαλλιοκούβαρα σε σφικτό-παγωμένο-λιωμένο-στρωμένο-αλαφιασμένο-όλα-σε-ένα χιόνι τότε είναι μια πολύ καλή επιλογή για τουριστικό-δεν-θα-μάθω-ποτέ-γιατί πέδιλο. Την ίδια λογική βέβαια ακολούθησε ο Δαμιανός με τα SL9 τα οποία πούλησε, γιατί άραγε..; Α, και κάτι τελευταίο... για το αργό transition που αναφέρεις είναι επειδή είναι πολύ φαρδιά σαν πέδιλα γενικώς και επειδή είναι φαρδιά στη μέση, μετά σειρά έχει το βάρος τους (πραγματικά ένιωθα σαν να φορούσα δύο πέδιλα σαν τα δικά μου στο κάθε πόδι), το μήκος φταίει πολύ-πολύ λιγότερο όπως και το οτι "προσπαθούν" να τρέξουν περισσότερο από ό,τι θες εσύ. Ελπίζω να βοήθησα, σίγουρα όχι το πορτοφόλι σου (αρκετά από τα παραπάνω με πρόλαβε ο Στάθης, προσπαθώ να post-άρω πόση ώρα) Quote Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted October 15, 2007 Χρήστο δεν θα πάμε φέτος για cat ski Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 15, 2007 Η λύση ενός χαμηλότερης κατηγορίας πέδιλου δεν μου ακούγεται άσχημη, Ιάσων. Ξέρεις ότι είμαι ο τελευταίος που θα υπερτιμήσει τις δυνατότητες του. Απλά, επειδή το συγκεκριμένο το δοκίμασα μια χρονιά και με άρεσε, από πολύ έως πάρα πολύ σε καλά και μέτρια χιόνια, πιθανολογώ ότι μπορώ -στο σωστό μήκος- να πάρω το κάτι τις παραπάνω σε περιπτώσεις που τώρα με ταλαιπωρούν. Είναι αυτονόητο ότι το καλύτερο θα ήταν να μπορέσω πρώτα να δοκιμάσω το 1.58. Ίσως κάτι τέτοιο να γίνει στην Γαλλία γιατί εδώ το κόβω χλωμό. Αν είναι έτσι, τότε ίσως θα έπρεπε να αναβάλω τις αγοραπωλησίες για την εκδρομή, ή και για μετά από αυτή. Ήταν να μην κολλήσω το μικρόβιο. Τώρα πια, Λάππας και εκτός πίστας (έστω και φλώρικο) είναι αλληλένδετοι όροι, Νεκτάριε! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted October 15, 2007 Α οκ είπα και εγώ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted October 15, 2007 Πιστωτικες δεχεσαι ? Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted October 15, 2007 σιγουρα δεχεται μεσω καποιου γνωστου Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted October 16, 2007 Χρηστάρα, αν και δεν είμαι ο πλέον ειδικός στα πέδιλα, έχω να σου πώ τα εξής: Με 18 φορές δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για ένα τόσο καλό-απαιτητικό πέδιλο..... Λιώστο ρε λίγο ακόμα για να καταλάβεις τι φοράς....επίσης οι μπότες σου είναι καλές πλέον για γλάστρες να φυτέψεις κανά φυτό, και όχι να κάνεις σκί Δεν αρχίζεις λοιπόν από την αγορά μιάς καλής μποτούλας, βγάζει η Rossignol κάτι γυναικείες στο αγαπημένο σου ρόζ χρώμα με flex 50 , και μετά το ξανασυζητάμε.... Οσον αφορά τα σκί τώρα, ταπεινή μου άποψη είναι ότι πρέπει πρώτα να παίξεις με την σκληρότητα του πεδίλου πρώτα και μετά με το ύψος.... Μπορεί για παράδειγμα το metron 10 να το πηγαίνεις μπούνια στο 1.64 και να σε βολεύει και λόγω μήκους και στο απάτητο. Δεν πιστεύω ότι ξαφνικά με μερικά ποντάκια παρακάτω θα ανακαλύψεις την πυρίτιδα και θα σε φωνάζουμε Herman..... αν και το MARC δύσκολα το αποχωρίζεσαι Πρίν κάνεις κάποια κίνηση λοιπόν πάρε μπότες και μετά άρχισε τις δοκιμές στην Γαλλία.... Φιλικά Σπύρος Υγ: ότι και να πάρεις θα σου κάνω δώρο ένα ζευγάρι κυάλια.... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 16, 2007 To 1.64 είναι μια χαρά ΚΟΝΤΟ πέδιλο. Χρήστο Λάππα είσαι ένας ελεεινός τεμπέλης που δε θέλει σε καμία περίπτωση να ιδρώσει ο .... αυτος του και να προσπαθήσει να ανέβει επίπεδο. Τα 11αρια όπως έχω γράψει και στο μυνημα του C είναι όντως για προχωρημένους σκιερ αλλα ποιος απο τα παιδια που τον ξέρουν διαφωνει οτι ο Χρηστος ειναι προχωρημενος και ότι τα έχει τα πεδιλάκια γιαα πλάκα. (αρκεί να το πει και στον εαυτο του ο ιδιος και οχι μονο οι αλλοι) Δεν υπάρχει all around πεδιλο με γρηγορο transition γιατι τοτε στις εκτος πιστας διαδρομες θα χαροπαλευες να σωθεις. Οπως ειπε ο Ιασονας το ποσο γρηγορο θα ειναι το transition εχει σχέση με το γενικο φαρδος του πεδιλου και καποιες αλλες παραμετρους. Εαν πάρεις ενα πιο κοντο 11αρι θα έχεις ενα πολυ νευρικό πεδιλο σε σχεση με αυτο που φοράς και τότε ίσως καθεσαι πιο ευκολα backseat για να το ακολουθεις στις στροφες του. Το μόνο που θα μπορούσα να καταλάβω είναι αν έλεγες ότι έχασες πολλά κιλά και θέλεις να δοκιμάσεις το metron 10 το οποιο βεβαια αλλαζει και sidecut και γινεται γενικα πιο ευκολο/ξεγνοιαστο πεδιλο απο το 11 Β5 connected. Tεσπα, θα τα ακουσεις απο το τηλεφωνο τα υπολοιπα γιατι ειναι ακαταλληλα για ανηλικους. Απο Ταξιαρχη: Τον προσεχες χειμώνα θα υπαρχουν τα 11 B5 connected για demo ride/ενοικιαση σε 1.52 ,1.58 1.64 , 1.70 όπως και τα metron10 se 150,157,164,171 μονο και μονο για τον Λαππα μπας και χαλαρωσει το φορουμ απο τα 2 χρονια ασχολιας να βρει το καταλληλο σκι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted October 19, 2007 Λοιπον Χρηστο τα πουλησες????? Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 19, 2007 Μην τα δωσεις Χρήστο!!! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 19, 2007 Πουλα Χρηστο. Αγορασε Χρηστο. Οχι οχι πουλα. Οχι αγορασε ρε. Αφου καταφερες να κανεις ενα ολοκληρο site Σοφοκλεους ρε Λαππα,σου βγαζω το καπελλο!!!!!! Αλλαξε επαγγελμα,νεαρος!!!!!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 19, 2007 Eγώ λέω να περιμένουμε να βγάλει και τα παντελόνια του για πούλημα να πάρουμε κοψωχρονιά. Αλεξίπτωτα πέδιλα... Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted September 22, 2008 Τελικα ο αγαπητος φιλος μας θα τα πουλησει φετος τα πεδιλακια του Βλεπετε καινουργιο τουτου καινουργια πεδιλα αυτα πανε πακετο ευτυχως καταλαβε οτι πρεπει να παρει Κ2 Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted September 22, 2008 νατα νατααααααα σε λιγο καιρο θα καταλαβει πως πρεπει να πεταξει και το mac χοχοχο Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted September 22, 2008 oxi και το mac ειπαμε τα αλλα ναι αυτο ομως....... Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted September 22, 2008 Xρηστο μη ξεχάσεις να τα πάρεις μεγαλυτερα απο τα Β5 τα καινουργια...για να μπαινεις και στις πουδρες... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites