Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Yota

χ/κ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

Recommended Posts

Δεν έχουμε την high definition, αλλά την παρήγγειλε ο φίλος μας ~220 ευρώ νομίζω...

Εμείς την είχαμε πάρει 220 ευρώ (από αγγλικό site), τώρα η δική μας έχει ~180. Ποιότητα δεν έχει πολύ καλή, απλά γράφουν ωραία τα παιδιά με τα άλματα, τα γκάζια και την επεξεργασία που πέφτει στο movie maker...

τώρα από ρυθμίσεις θα μας πει ο Πέτρος, εγώ ξέρω μόνο να την ανοίγω...

Edited by eleni

Την αγόρασα 180 € από κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας πριν λίγες μέρες

είναι η απλή, έχει καλό βίντεο

2cor3ms.jpg

Η ζωή δεν μετριέται με τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,

αλλά από τις στιγμές που αυτές.... "κόβονται".

YouTube Video ->Original Video
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

Αυτή που έχω έχει 170 μοίρες λήψη,

δεν είναι η απλή αλλά ούτε και καινούρια HD,

νομίζω ότι έχει κάποια ρύθμιση στην ποιοτητα L η Η.

powder_2009.gif

Αυτή που έχω έχει 170 μοίρες λήψη,

δεν είναι η απλή αλλά ούτε και καινούρια HD,

νομίζω ότι έχει κάποια ρύθμιση στην ποιοτητα L η Η.

ωραια,να σε ρωτησω...ο ηχος εχει καλη ποιοτητα?σε εμενα εχει κακιστη,την ιδια καμερα εχουμε αλλα νομιζω δεν εχω κανει τις σωστες ρυθμισεις.οσο για την εικονα και παλι δε μου φαινεται οτι εχω την ιδια αποδοση : (

τωρα ειναι στην Αυστρια με ενα φιλο η καμερα μου αλλα ερχετε το σαββατο,ελπιζω να κανω τις ρυθμισεις που πρεπει γιατι παραπονο το εχω.

rafting.png mountain-podilato.png anarrixisi.png pezoporia.png gpx-kml-downloads.png

εγκυρες πηγες με πληροφορησαν οτι η καμερα σου blades χαθηκε μες τις πουδρες στην Αυστρια....

δυστυχως δεν βρεθηκε...

συνεπως ο φιλος σου ναι μεν θα ερθει το Σαββατο...η καμερα ομως οχι...οταν λιωσουν τα χιονια ισως βρεθει....καλο Μαιο δηλαδη...λυπαμαι....

Snow is on my D.N.A.

χαχχχχαχχαααα ε τοτε θα ερθει το Μαη και ο Harhoudas

rafting.png mountain-podilato.png anarrixisi.png pezoporia.png gpx-kml-downloads.png

type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>">
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!!!!!!! <_<

το σκέφτομαι και γω για καμερουλα..

τι σκι φοράτε?

Κατάβαση στα Σκόπια, στην "πλαγιά" πισω απο το Εκκλησακι

type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Edited by Aeras

powder_2009.gif

Κατάβαση στα Σκόπια, στην "πλαγιά" πισω απο το Εκκλησακι

:rolleyes::blink: επιτρεπεται?

Και μετα?Ποδαρατοι πισω?

υ.ο.

Πετραν,την ελδε την εχεις/ασχολεισαι ακομα με το μαγαζι? ;)

Πετραν,την ελδε την εχεις/ασχολεισαι ακομα με το μαγαζι? ;)

Φυσικά και ασχολουμε,

εδώ και καιρό δεν εχω ελδε

εχω γινει Χρηματιστηριακή για να μπορώ να κανω και παραγωγα

powder_2009.gif

Φυσικά και ασχολουμε,

εδώ και καιρό δεν εχω ελδε

εχω γινει Χρηματιστηριακή για να μπορώ να κανω και παραγωγα

Πως λέγεται η Χρηματιστηριακή?

Ν.

αν θελεις στείλε πμ

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Ωραία εικόνα το Καιμάκ....!!! Εχει βάλει πράμα...!!! http://www.snowreport.gr/snowcam/kaimaktsa...rantovrisi.html

Edited by Spiderman

With great mountains, comes great skiing!

Από το επίσημο site του Καϊμακτσαλάν,

Τελευταία Ενημέρωση: 25/02/2010 07:50

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ

Μετερίζι (Μονοθέσιος συρόμενος)

Σαραντόβρυση 2 (Μονοθέσιος συρόμενος)

Κρέμαση (Διθέσιος αναβατήρας) :blink:

Σαραντόβρυση 1 (Διθέσιος συρόμενος) :P

Baby lift 1 (Μονοθέσιος συρόμενος)

Baby lift 2 (Μονοθέσιος συρόμενος)

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Θερμοκρασία Βάσης:-5c

Ποιότητα χιονιού: 10 πόντους φρέσκο χιόνι :blink:

Τελ. Χιονόπτωση: Πριν 8 ημέρες :D

Συννεφιά, 30 χλμ. αέρα :o

ΣΗΜΕΡΑ ΈΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΈΧΕΙ ΔΥΟ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΑΡΑΝΤΟΒΡΥΣΗ

ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ ? ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΗ !!!

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

:P:P:D;):unsure::blink: :blink: :angry: :angry:

Edited by Aeras

powder_2009.gif

Από το επίσημο site του Καϊμακτσαλάν,

ΣΗΜΕΡΑ ΈΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΈΧΕΙ ΔΥΟ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΑΡΑΝΤΟΒΡΥΣΗ

ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ ? ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΗ !!!

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

:rolleyes::blink::lol::P:D:blink: :blink: :angry: :angry:

εχεις προσεξει ότι κλεινουνε λόγω ανεμου την Κρεμαση -που ειναι συρόμενο, ....περιεργο δεν ειναι????

Απίστευτη μέρα σήμερα στο Καϊμάκ!!!

Το πρωί τα απάτητα της κρέμασης ήταν λίγο με κρούστα από αέρα αλλά όσο περνούσε η ώρα και μαλάκωνε το χιόνι, καλυτέρευε η κατάσταση!!

Στις 1 παρά, εννώθηκε η ομάδα των powder hunters, και βουρ κατευθείαν για την freeride διαδρομή στο ΦΟΕ. SUPER!! Ένα κομμάτι που κάναμε, δεν υπήρχε!!έφευγε χιονοστιβάδα χωρίς να φεύγει..λολ..σε ανοιξιάτικο μαλακό χιόνι, απίθανη αίσθηση...από την πολύ πόρωση βέβαια, φύγαμε 50 μετράκια παρακάτω με αποτέλεσμα να φάμε λίγο λούκι σπρώξιμο/περπάτημα (προπόνηση:-)). Φόρτωμα στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα που είχαμε αφήσει εκεί... και... στις δύο το μεσημέρι είμασταν πάλι κρέμαση. Το χιόνι είχε μαλακώσει πολύ και ήταν πολύ ωραίο. Είχε και κάτι τέλεια αλματάκια, πολύ εύκολα, τα οποία σε εκτίναζαν πολύ ψηλά και έπεφτες στα μαλακά χωρίς τράνταγμα. Προπόνηση μέχρι τις 3-15 που έκλεισε η κρέμαση και ξανά ΦΟΕ να πάρουμε το 2ο αυτοκίνητο. Αυτή τη φορά δεν φύγαμε παρακάτω, πολύ γκάζια, πολύ ωραία!! βέβαια είχε πάλι λίγο σπρώξιμο μια κ κολούσε το χιόνι στα χαμηλά, αλλά καμία σχέση με την 1η φορά. Πάντως αν δεν πας με άτομο που την ξέρει τη διαδρομή, τι χάρτη να έχεις μαζί σου τι να μην έχεις, μπορείς να βγεις αλλού γι αλλού...Μαζί μας ήταν και ο Herman (σωστά το γράφω?), ο οποίος ακολουθούσε κανονικά και χωρίς καθυστερήσεις!! Γεμάτη μέρα σήμερα!!

Απίστευτη μέρα σήμερα στο Καϊμάκ!!!

Το πρωί τα απάτητα της κρέμασης ήταν λίγο με κρούστα από αέρα αλλά όσο περνούσε η ώρα και μαλάκωνε το χιόνι, καλυτέρευε η κατάσταση!!

Στις 1 παρά, εννώθηκε η ομάδα των powder hunters, και βουρ κατευθείαν για την freeride διαδρομή στο ΦΟΕ. SUPER!! Ένα κομμάτι που κάναμε, δεν υπήρχε!!έφευγε χιονοστιβάδα χωρίς να φεύγει..λολ..σε ανοιξιάτικο μαλακό χιόνι, απίθανη αίσθηση...από την πολύ πόρωση βέβαια, φύγαμε 50 μετράκια παρακάτω με αποτέλεσμα να φάμε λίγο λούκι σπρώξιμο/περπάτημα (προπόνηση:-)). Φόρτωμα στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα που είχαμε αφήσει εκεί... και... στις δύο το μεσημέρι είμασταν πάλι κρέμαση. Το χιόνι είχε μαλακώσει πολύ και ήταν πολύ ωραίο. Είχε και κάτι τέλεια αλματάκια, πολύ εύκολα, τα οποία σε εκτίναζαν πολύ ψηλά και έπεφτες στα μαλακά χωρίς τράνταγμα. Προπόνηση μέχρι τις 3-15 που έκλεισε η κρέμαση και ξανά ΦΟΕ να πάρουμε το 2ο αυτοκίνητο. Αυτή τη φορά δεν φύγαμε παρακάτω, πολύ γκάζια, πολύ ωραία!! βέβαια είχε πάλι λίγο σπρώξιμο μια κ κολούσε το χιόνι στα χαμηλά, αλλά καμία σχέση με την 1η φορά. Πάντως αν δεν πας με άτομο που την ξέρει τη διαδρομή, τι χάρτη να έχεις μαζί σου τι να μην έχεις, μπορείς να βγεις αλλού γι αλλού...Μαζί μας ήταν και ο Herman (σωστά το γράφω?), ο οποίος ακολουθούσε κανονικά και χωρίς καθυστερήσεις!! Γεμάτη μέρα σήμερα!!

ΦΟΕ?το ΦΟΕ τι ειναι?

ΦΟΕ?το ΦΟΕ τι ειναι?

Είναι μια περιοχή στο Καιμακτσαλάν, κάπου πίσω από το Μετερίζι, στο ρέμα του Φλώρου.

την ονομάζουμε ΦΟΕ επειδή εκεί υπάρχει ένα καταφύγιο που ανήκει στον Φυσιολατρικό Όμιλο Εδεσσας.

Επιθυμία μας εδώ και πολλά χρόνια είναι να τοποθετηθεί εκεί ένα λιφτ καρεκλάκι μόλις 1200μ,

με το οποίο θα δημιουργηθεί η μεγαλύτερη διαδρομή σε Ελληνικό Χιονοδρομικό κέντρο μήκους 6.000μ, με υψομετρική 950μ, .

Edited by Aeras

powder_2009.gif

Επιθυμία μας εδώ και πολλά χρόνια είναι να τοποθετηθεί εκεί ένα λιφτ καρεκλάκι μόλις 1200μ,

με το οποίο θα δημιουργηθεί η μεγαλύτερη διαδρομή σε Ελληνικό Χιονοδρομικό κέντρο μήκους 6.000μ, με υψομετρική 950μ, .

μακαρι να γινει κατι τετοιο, αν και δε γνωριζω που ειναι το μερος αυτο στο καιμακ αφου δε το επισκεπτομαι συχνα (χριστουγεννα και καποιο σ/κ), απο αυτο που λες θα ειναι πολυ ωραιο να γινει κατι τετοιο!! αντε να δουμε ποτε και αν γινει κανενα εργο οχι μονο στο καιμακ αλλα και σε αλλα χιονοδρομικα της ελλαδας..

Είναι μια περιοχή στο Καιμακτσαλάν, κάπου πίσω από το Μετερίζι, στο ρέμα του Φλώρου.

την ονομάζουμε ΦΟΕ επειδή εκεί υπάρχει ένα καταφύγιο που ανήκει στον Φυσιολατρικό Όμιλο Εδεσσας.

;)

Από κλίσεις τι λέει, Πέτρο;

Make Parnassos Great Again!

σημερα ηταν οντως καταπληκτικα....με ενοχλησε λιγο το χιονι, που ηταν γεματο παγο-πετρες, αλλα κατα τα αλλα τελεια...

καποια στιγμη ημασταν μονο εγω κ η γυναικα μου στην πιστα...κανενας αλλος....ΤΕΛΕΙΑ

αλλα ρε παιδια...το καρεκλακι ποσο αργο ειναι;;;;

ανεβηκα μια μονος μου καποια στιγμη....με φυσουσε αερας απο τα αριστερα, κ εβαλα το χερι καπως να μην μπανεις κατω απο το κρανος...κ οπως στηριξα το κεφαλι στο χερι, ημουνα κ κουρασμενος, κ για 3-4 λεπτα πρεπει να με πηρε ο υπνος...κυριολεκτικα....αιωνας μου φανηκε να φτασω πανω...

Snow is on my D.N.A.

Φεύγοντας χθες από το χιονοδρομικό, πρόσεξα οτι είχε αριστερά από το δρόμο, παρατημένο - μισοθαμένο στο χιόνι, μάλλον κάποιο παλιό(μεταχειρισμένο) λιφτ.

Ξερει κανείς τι είναι αυτό και αν σκοπεύουν να το εγκαταστήσουν κάπου;

Φεύγοντας χθες από το χιονοδρομικό, πρόσεξα οτι είχε αριστερά από το δρόμο, παρατημένο - μισοθαμένο στο χιόνι, μάλλον κάποιο παλιό(μεταχειρισμένο) λιφτ.

Ξερει κανείς τι είναι αυτό και αν σκοπεύουν να το εγκαταστήσουν κάπου;

Επειδή στην Νομαρχία πριν πέντε χρόνια τους περίσσευαν κάτι λεφτά :P ,

είπανε, αντί να τα ΠΕΤΑΞΟΥΝ από τους καταρράκτες της Εδεσσας B) ,

να αγοράσουν ένα παλιό και άχρηστο λιφτ από κάποια αναπτυγμένο κράτος που το απέσυρε λόγο παλαιότητας :( .

Τότε, δεν υπήρξε άλλος παλιατζής και έτσι την "κερδίσαμε" την Δημοπρασία :lol:

και να το

post-111-1267294533_thumb.jpg

post-111-1267294482_thumb.jpg

Edited by Aeras

powder_2009.gif

Επειδή στην Νομαρχία πριν πέντε χρόνια τους περίσσευαν κάτι λεφτά :P ,

είπανε, αντί να τα ΠΕΤΑΞΟΥΝ από τους καταρράκτες της Εδεσσας B) ,

να αγοράσουν ένα παλιό και άχρηστο λιφτ από κάποιο αναπτυγμένο κράτος που το απέσυρε λόγω παλαιότητας :lol: .

Τελικά σ' αυτή τη χώρα απ' όπου και να δεις "μπάζουμε"...

Δηλαδή όλα αυτά είναι εκεί πέντε χρόνια; Και τι λέει η νομαρχία και το χιονοδρομικό;