PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 5, 2010 μεγαλη αντιπαράθεση στο σαιτ του καιμακ για διαφόρους λογους τους οποίους μεχρι πρότινος τους ρωτούσα και εγω τελικα δεν ήμουνα εγω μονο ο γραφικός και ο αντι καιμακσαλανος .............οταν εγραφα για τι παιδικες τους πιστες με βαθμο κλίσης παιδικης χαρας ........ Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 5, 2010 Που είναι η αντιπαράθεση; Το Καϊμάκ όντως δεν έχει σημαντικές κλίσεις στο υφιστάμενο χιονοδρομικό, εκτός από την υπέροχη πλαγιά προς τα Σκόπια (ο Πέτρος και η Ελένη την έχουν κατέβει). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το χιονοδρομικό δεν αξίζει, απλά ότι αν σου αρέσουν οι απότομες πλαγιές, υπάρχουν και καλύτερες επιλογές στην βόρεια χώρα (Βασιλίτσα, Πηγάδια, Φαλακρό Πισοδέρι). Όσες φορές έχουμε πάει Καϊμάκ πάντως έχουμε περάσει απίστευτα! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 5, 2010 Που είναι η αντιπαράθεση; Το Καϊμάκ όντως δεν έχει σημαντικές κλίσεις στο υφιστάμενο χιονοδρομικό, εκτός από την υπέροχη πλαγιά προς τα Σκόπια (ο Πέτρος και η Ελένη την έχουν κατέβει). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το χιονοδρομικό δεν αξίζει, απλά ότι αν σου αρέσουν οι απότομες πλαγιές, υπάρχουν και καλύτερες επιλογές στην βόρεια χώρα (Βασιλίτσα, Πηγάδια, Φαλακρό Πισοδέρι). Όσες φορές έχουμε πάει Καϊμάκ πάντως έχουμε περάσει απίστευτα! ενα χκ με την μη δυνατότητα επιλογής πιστων αναλογους βαθμίδας ειναι τενεκες χωρις τυρι το 90% τον πιστων ειναι μπλε και ποιο κατω αναγκάζοντας ολους του σκιερ μικρους μεγαλους σχολες αρχαριους κλπ σε μια πιστα διακεκριμένη Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 5, 2010 Τότε η λύση είναι απλή. Εφόσον δεν σου αρέσει, δεν πηγαίνεις εκεί. Γιατί να ασχολείσαι με το Καϊμάκ; Αν βρω χρόνο θα ανεβάσω τα βιντεάκια από τις πούδρες της Καθαράς Δευτέρας πρόπερσι και το πάρτι που ακολούθησε στο snowbar. Από τον άγιο Αθανάσιο δεν πρέπει να είχαμε βίντεο (παίζει να είχαμε φάει και την κάμερα )! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 5, 2010 Δηλώνω ενθερμη οπαδός του Καϊμάκ για τους παρακάτω λόγους: - Κρέμαση - κρέμαση - κρέμαση - τα λούκια πίσω από την κρέμαση - είναι το πρώτο που ξεκινάει και το τελευταίο που κλείνει τη σεζόν! - τον φίλο μου τον Πέτρο, παλιά δάσκαλο σκι, νυν πιστέρ - το μαγαζί του Κλαουδάτου + το φίλο μου τον Λάζαρο που μου βρήκε τα πιό όμορφα ELAN που υπάρχουν! - το γραφικότατο εκκκλησάκι που αντικρίζει τα Σκόπια - τα λιβάδια colgate - κάτασπρο αστραφτερό τοπίο, όπου φτάνει το μάτι σου που αντικρίζεις κοιτώντας από το εκκλησάκι προς το ΧΚ - τα σκι τεστ που γίνονται εκεί - τα apres ski πάρτυ στο snowbar - τον παλαιό Άγιο Αθανάσιο με τα εκπληκτικά καταλύματα - τα απίστευτες ταβέρνες στον παλαιό Αγ. Αθανάσιο με το αγριογούρουνο με δαμάσκηνα!! - όποτε έχουμε πάει έχουμε περάσει εκπληκτικά!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 5, 2010 Ρε Νικο μην κολλας στο χρωμα των πιστων .......πεδια ολης της κλιμακας δυσκολιας εχουν ολα τα ΒΟΥΝΑ.........οχι τα χιονοδραμικα Και στο κατω -κατω fun του καθε χιονοδρομικου θα υπαρχουν παντα Η δικη μου αποψη ειναι "καλη παρεα και οπου ναναι.......ας ειναι και το χιονι οριακο " Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 5, 2010 Τότε η λύση είναι απλή. Εφόσον δεν σου αρέσει, δεν πηγαίνεις εκεί. Γιατί να ασχολείσαι με το Καϊμάκ; Αν βρω χρόνο θα ανεβάσω τα βιντεάκια από τις πούδρες της Καθαράς Δευτέρας πρόπερσι και το πάρτι που ακολούθησε στο snowbar. Από τον άγιο Αθανάσιο δεν πρέπει να είχαμε βίντεο (παίζει να είχαμε φάει και την κάμερα )! μα φιλε μου και για αυτο δεν πηγαίνω ... στις 10 το πολλη 2 φορες αν θα μπορεις να κανει σκι οσο για φαγητο παντου εχει Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 5, 2010 Δηλώνω ενθερμη οπαδός του Καϊμάκ για τους παρακάτω λόγους: - Κρέμαση - κρέμαση - κρέμαση - τα λούκια πίσω από την κρέμαση - είναι το πρώτο που ξεκινάει και το τελευταίο που κλείνει τη σεζόν! - τον φίλο μου τον Πέτρο, παλιά δάσκαλο σκι, νυν πιστέρ - το μαγαζί του Κλαουδάτου + το φίλο μου τον Λάζαρο που μου βρήκε τα πιό όμορφα ELAN που υπάρχουν! - το γραφικότατο εκκκλησάκι που αντικρίζει τα Σκόπια - τα λιβάδια colgate - κάτασπρο αστραφτερό τοπίο, όπου φτάνει το μάτι σου που αντικρίζεις κοιτώντας από το εκκλησάκι προς το ΧΚ - τα σκι τεστ που γίνονται εκεί - τα apres ski πάρτυ στο snowbar - τον παλαιό Άγιο Αθανάσιο με τα εκπληκτικά καταλύματα - τα απίστευτες ταβέρνες στον παλαιό Αγ. Αθανάσιο με το αγριογούρουνο με δαμάσκηνα!! - όποτε έχουμε πάει έχουμε περάσει εκπληκτικά!!! δεν θα σου αντιπαραθέσω πανω σε αυτα που γραφεις ......... σαν απάντηση σε αυτα που γραφεις σε περιμενω και εσενα για ενα τεστ πιστ στο απέναντι βουνο .... Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 5, 2010 δεν θα σου αντιπαραθέσω πανω σε αυτα που γραφεις ......... σαν απάντηση σε αυτα που γραφεις σε περιμενω και εσενα για ενα τεστ πιστ στο απέναντι βουνο .... Και το Πισοδέρι πέρυσι το λατρέψαμε!! Και τη Βασίλω τη λατρεύω!! Πρέπει να υπάρχει αποκλειστικότητα στη σχέση χιονοδρόμος - χκ;;;;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 5, 2010 εαν κανεις και την διαδρομη που κανει ο Πετρος (απο πρ.Ηλεια εως το καταφυγιο τουΦΟΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 5ΧΛΜ FREERIDE διαδρομη )τοτε δεν θα θες να αλλαξεις βουνο........ υ.γ ασε που τωρα που ερχονται και οι ΑΡΑΒΕΣ θα κανουν tο snow-bar...... spa kai pool-bar Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
alpineman 225 Report post Posted October 9, 2010 εαν κανεις και την διαδρομη που κανει ο Πετρος (απο πρ.Ηλεια εως το καταφυγιο τουΦΟΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 5ΧΛΜ FREERIDE διαδρομη )τοτε δεν θα θες να αλλαξεις βουνο........ υ.γ ασε που τωρα που ερχονται και οι ΑΡΑΒΕΣ θα κανουν tο snow-bar...... spa kai pool-bar Ρε παιδια, τι ειναι αυτα που διαβαζω για αντιπαλοτητες και κοντρες? Μιλαμε σοβαρα? Θα μαλωσουμε για το ποιο χιονοδρομικο ειναι καλυτερο? Ολα ωραια ειναι αν σου γουσταρεις το σκι! Το να εισαι κολημμενος με ενα χιονοδρομικο ειναι λογικο (εγω ειμαι με το καιμακ!!!) αλλα δεν σημαινει οτι δεν παταω σε αλλα. Το καθε ενα εχει τα καλα και τα ασχημα του. Επιλεγεις! Δεν καταλαβαινω αυτην την απεχθεια του φιλου PRESIDENT για το καιμακ. Παντως συμφωνω με τους λογους που γραφει η Yota και ειδικα για τον πρωτο! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΡΕΜΑΣΗ!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted October 10, 2010 Δηλώνω ενθερμη οπαδός του Καϊμάκ για τους παρακάτω λόγους: - Κρέμαση - κρέμαση - κρέμαση - τα λούκια πίσω από την κρέμαση - είναι το πρώτο που ξεκινάει και το τελευταίο που κλείνει τη σεζόν! - τον φίλο μου τον Πέτρο, παλιά δάσκαλο σκι, νυν πιστέρ - το μαγαζί του Κλαουδάτου + το φίλο μου τον Λάζαρο που μου βρήκε τα πιό όμορφα ELAN που υπάρχουν! - το γραφικότατο εκκκλησάκι που αντικρίζει τα Σκόπια - τα λιβάδια colgate - κάτασπρο αστραφτερό τοπίο, όπου φτάνει το μάτι σου που αντικρίζεις κοιτώντας από το εκκλησάκι προς το ΧΚ - τα σκι τεστ που γίνονται εκεί - τα apres ski πάρτυ στο snowbar - τον παλαιό Άγιο Αθανάσιο με τα εκπληκτικά καταλύματα - τα απίστευτες ταβέρνες στον παλαιό Αγ. Αθανάσιο με το αγριογούρουνο με δαμάσκηνα!! - όποτε έχουμε πάει έχουμε περάσει εκπληκτικά!!! Η θέα από το εκκλησάκι είναι απερίγραπτη. To ίδιο το εκκλησάκι μοιάζει να είναι βγαλμένο από παραμύθι. Γενικά είναι απίστευτη η εικόνα της λίμνης(Βεγορίτιδα) κατεβαίνοντας τις πίστες Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 10, 2010 Έχουμε πολύ ωραίες αναμνήσεις από εκεί! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 10, 2010 Αλλά πάρα πολύ ωραίες!!! kaimak_5.bmp Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 11, 2010 Η κουβέντα για τις φωτογραφίες μεταφέρθηκε εδώ. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted October 17, 2010 Δημοσιεύμα της τοπικής εφημερίδας "ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ" στο χθεσινό φύλλο 16/10/2010 Τίτλος του άρθρου: "342 χιλ.ευρώ για την λειτουργία του Χιονοδρομικού κέντρου, στο πάρα πέντε οι ετοιμασίες για το χειμώνα" Με λίγα λόγια: Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα δώσει από δικούς της πόρους 342.000,00 ευρώ για την λειτουργία του Καιμάκ, ύστερα από απόφαση της γενικής γραμματέως της Περιφ.Κεντρ.Μακεδ. Μαρίας Λιόνη για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΕΥΡΩΑΠ. Ακόμα δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα γιατί δεν έχει πληρωθεί ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Ούτε ακόμα έχει διοριστεί διευθυντής. Τα παραπάνω, εν ολίγοις, αναφέρονται στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας. Ύστερα από δικό μου ψάξιμο, έμαθα ότι τα περί αράβων μάλλον είναι απλά φήμες, δυστυχώς ή ευτυχώς. Η υπεύθυνη τησ εταιρείας ΣΤΑΥΡΑΚΙΔΗΣ ΑΕ που εκμεταλλευόταν μέχρι πέρσι το σαλέ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα το έχει και φέτος. Το Καιμάκ θα λειτουργήσει και όλοι μας θέλουμε να συνεχίσει να λειτουργεί. Αναμένω καινούργια νέα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted October 18, 2010 Δημοσιεύμα της τοπικής εφημερίδας "ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ" στο χθεσινό φύλλο 16/10/2010Τίτλος του άρθρου: "342 χιλ.ευρώ για την λειτουργία του Χιονοδρομικού κέντρου, στο πάρα πέντε οι ετοιμασίες για το χειμώνα" Με λίγα λόγια: Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα δώσει από δικούς της πόρους 342.000,00 ευρώ για την λειτουργία του Καιμάκ, ύστερα από απόφαση της γενικής γραμματέως της Περιφ.Κεντρ.Μακεδ. Μαρίας Λιόνη για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΕΥΡΩΑΠ. Ακόμα δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα γιατί δεν έχει πληρωθεί ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Ούτε ακόμα έχει διοριστεί διευθυντής. Τα παραπάνω, εν ολίγοις, αναφέρονται στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας. Ύστερα από δικό μου ψάξιμο, έμαθα ότι τα περί αράβων μάλλον είναι απλά φήμες, δυστυχώς ή ευτυχώς. Η υπεύθυνη τησ εταιρείας ΣΤΑΥΡΑΚΙΔΗΣ ΑΕ που εκμεταλλευόταν μέχρι πέρσι το σαλέ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα το έχει και φέτος. Το Καιμάκ θα λειτουργήσει και όλοι μας θέλουμε να συνεχίσει να λειτουργεί. Αναμένω καινούργια νέα... Το ζητούμενο δεν είναι απλά να ανοίξει, αλλά να είναι μια υγιείς επιχείρηση που θα έχει κέρδη και όχι πολλαπλασιασμό των ζημιών. Από την άλλη όμως, ας ελπίσουμε ότι δεν θα πάμε στο άλλο άκρο να ξεπουληθεί όλο το βουνό και οι παραλίμνιες περιοχες της Βεγορίτιδας σε αετονύχιδες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted October 26, 2010 Το snow-forecast αγαπητέ φίλε Γιώργο από την όμορφη Βέροια, δίνει από Τετάρτη απόγευμα μέχρι Πέμπτη πρωί 14+16+5 εκατοστά χιόνι στο Καιμάκ!! Καλή αρχή να έχουμε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted October 26, 2010 Το snow-forecast αγαπητέ φίλε Γιώργο από την όμορφη Βέροια, δίνει από Τετάρτη απόγευμα μέχρι Πέμπτη πρωί 14+16+5 εκατοστά χιόνι στο Καιμάκ!!Καλή αρχή να έχουμε. Το snow-forecast για το Καιμακ, από εχθές το βράδυ μέχρι και τώρα έχει αλλάξει 3 φορές για την ποσότητα του χιονιού, την Τετάρτη. Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα έδινε για Τετάρτη 18cm με 35 αέρα, σήμερα το πρωί το πήγε στα 17cm με 25 αέρα (+2cm το πρωί και 7cm το απόγευμα) και τώρα το γύρισε σε 5,15,16(και 4 την Πέμπτη) με 20+10 αέρα.Σύμφωνα με τα γραφόμενα του snow-forecast το Καιμακ θα φάει χιόνι όπως και να'χει, αλλά τελικά πόσο θα φάει.... ?Υπομονή,μαλλον θα μάθουμε σε λίγες ώρες... (α ρε άτιμη Β.Ελλάδα...πάντα πρώτη στα λευκά... ) Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 27, 2010 Mισό μέτρο θα υπάρχει για χιονοπόλεμο μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης λογικά. Χωρίς βάση και με ζέστες από Παρασκευή και χωρίς άλλη κακοκαιρία στον ορίζοντα όποιος προλάβει Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted October 27, 2010 Κανένα νέο από Καιμακ...? Πριν λίγο το φορκαστ έδινε 31 πόντους...για σήμερα το βράδυ... και όσο να'ναι με τρώει η περιέργεια... Έριξε τελικά τπτ...?Αν ναι, και έχετε και φωτογραφίες παρακαλώ όπως μας τις παραθέσετε αλλά με το μαλακό...μην πάθουμε κανένα κοκομπλόκο βραδιάτικο... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
kotsos007 0 Report post Posted October 29, 2010 Το Καιμακ ειναι το μονο χ/κ που δεν εχουμε live εικονες.Ειδικα με το χτεσινο χιονι με ετρωγε η περιεργεια.Ξερει κανεις γιατι?Εχει να κανει με τη διοικηση που εκκρεμει?Η με κατι αλλο?Οποιος εχει καμια φωτο ας ποσταρει να παρουμε τη τζουρα μας Quote Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted October 29, 2010 (edited) το μόνο χκ; υπάρχουν άλλες snowcams πέρα από αυτές του sr ; γιατί τουλάχιστον από εκείνες, κάποιες είναι αυτές που δουλεύουν live (πχ Σέλι, Πηγάδια, Παρνασσός, Καλάβρυτα, Λαιλιάς) οι υπόλοιπες έχουν στατική εικόνα από τα τέλη της περασμένης σεζόν για παράδειγμα και στο Πισοδέρι δε λειτουργούν (ακόμη) οι κάμερες απλά εκεί οι άνθρωποι είχαν την ευαισθησία να βάλουν 1-2 φωτογραφίες από την πρόσφατη χιονόπτωση στο sr και να ενημερώσουν-προσκαλέσουν για χιονοπόλεμο τον κόσμο το ερχόμενο Σ/Κ που μάλιστα προβλέπεται κρύο αλλά με λιακάδα στο καιμάκ επικρατεί απόλυτη ησυχία.....(όσο για το site... δε λειτουργεί καν) Edited October 29, 2010 by jorge_ver Quote Share this post Link to post Share on other sites
grarxon 0 Report post Posted October 29, 2010 Μόνο αυτό μπόρεσα να βρω..... εγώ ζορίζομαι ακόμα πιο πολύ από όλους εσάς.... εγώ εδώ έχω ακόμα 35 C ..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted October 29, 2010 (edited) Πλάκα κάνεις....? Φαίνεται ότι έχει φάει πολύ πράμα... Πότε θα έρθει και προς τα κάτω....?!?! Edited October 29, 2010 by over-poulover Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites