Turms 2,694 Report post Posted December 20, 2011 ανοιξανε τα baby lift φυγαμε.... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 20, 2011 ανοιξανε τα baby liftφυγαμε.... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted December 20, 2011 ανοιξανε τα baby liftφυγαμε.... Κουφάλα... Όλες οι πούδρες για πάρτυ σου! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 20, 2011 λετε να ανοιξουν και την Κρεμαση;;; Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 25, 2011 λοιπον... 24-12-2011 ψιλομετρια η ημερα εχουμε και λεμε + ανοιξε το ΧΚ επιτελους... + πολυ λιγος κοσμος. Στις 9.30 το παρκινγκ ειχε 20-30 αμαξια βαρια, και ακομα και πιο υστερα η πλειοψηφια ηταν επισκεπτες για καφε και σουβλακια (αθανατη ελλαδα) + τρομερη ηλιοφανεια, απιστευτη θεα, και πανω απο την ομιχλη... - φυσουσε πολυ....σε παγωνε ο αερας και το χιονι το επαιρνε απο καποια σημεια στις πιστες και εμενε χορταρακι και πετρες - δεν ξερω αν φταει το λιγο χιονι και ο αερας αλλα οι πιστες δεν ηταν καλα στρωμενες. - δεν λειτουργουσε το συστημα με τις καρτες...στις επομενες μερες μου ειπε ο Παρασχου. - το καρεκλακι ανοιξε κατα τις 12....κανενα προβλημα αλλα φυσουσε τοσο πολυ που πανω απο 2-3 φορες δεν ελεγε. Και οπως ειπα η πιστα δεν το αξιζε... - ΠΑΛΙ ΚΑΠΝΙΖΑΝΕ ΣΤΟ ΣΑΛΕ....ευτυχως ηταν μισογεματο...αν ομως ειναι 100% φουλ τι θα γινει;;; ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;; φωτο αργοτερα....περιμενει η πεθερα για φαγητο... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 26, 2011 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 29, 2011 Αληθεια ,με την Κρεμαση τι γινεται και δεν ανοιγει???? Καπου στο φατσοβιβλιο πηρε το ματι μου για λογους ασφαλειας. Ξερουμε κατι???Γιατι νομιζω και πολυ χιονι εχει και ιδανικες συνθηκες ειναι για να ανοιξει.... Δεν πιστευω να εχει καμια βλαβη το συρομενο,οπως το 3πλο στη βασιλιτσα.... Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted December 29, 2011 Αληθεια ,με την Κρεμαση τι γινεται και δεν ανοιγει????Καπου στο φατσοβιβλιο πηρε το ματι μου για λογους ασφαλειας. Ξερουμε κατι???Γιατι νομιζω και πολυ χιονι εχει και ιδανικες συνθηκες ειναι για να ανοιξει.... Δεν πιστευω να εχει καμια βλαβη το συρομενο,οπως το 3πλο στη βασιλιτσα.... να μην απαντισω εγω λιανα για την κρεμαση ..καλυτερα να μας τα πει ο κουμπαρος Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted December 29, 2011 Η τροχαλία του λιφτ της Κρέμασης χάλασε πριν δύο χρόνια στην αρχή της σαιζόν και επισκευάστηκε. Έχει ξυρίσει ο αέρας το χιόνι στο λούκι της Κρέμασης και περιμένουν να ξαναχιονίσει ώστε να γεμίσει με χιόνι και να ανοίξουν την πίστα. Αυτά γνωρίζω εγώ,εάν κάποιος άλλος έχει πιό έγκυρη ενημέρωση ας μας πει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 30, 2011 Μμμμμμ,τι λες βρε παιδι μου.....απαπα τετοιος αερας στο βουνο και ξυρισε το χιονι εεε????πρωτοφανεις συνθηκες για καιμακ.....ελπιζω παντως να χιονισει γρηγορα για να ....γεμισει παλι με χιονι. ευχαριστω παντως... προεδρε να σαι καλα κι εχω μιλησει με τον ανταποκριτη μας.... Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 30, 2011 και εγω..θα ξανανεβω απο βδομαδα Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted December 30, 2011 Σημερινές φωτογραφίες από κρέμαση (30-12-2011). Πήγε για βόλτα ο Πέτρος με τις φώκιες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
alpineman 225 Report post Posted December 30, 2011 Μμμμμμ,τι λες βρε παιδι μου.....απαπα τετοιος αερας στο βουνο και ξυρισε το χιονι εεε????πρωτοφανεις συνθηκες για καιμακ.....ελπιζω παντως να χιονισει γρηγορα για να ....γεμισει παλι με χιονι. ευχαριστω παντως... προεδρε να σαι καλα κι εχω μιλησει με τον ανταποκριτη μας.... Και τι λεει ο ανταποκριτης? Υπαρχει περιπτωση να μην ανοιξει? Ρωταω γιατι βλεπω οτι δεν εχουν κρεμασει ακομα τις αγκυρες Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted December 31, 2011 επισης: στρωστε καπως την αποβιβαση απο το καρεκλακι το καρεκλακι ειναι πολυ ψηλα, και το χιονι ολο λακουβες Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
snowkat 105 Report post Posted December 31, 2011 Πάντως σήμερα είχε πολύ αέρα πάνω...άσε που το παληκάρι στο πιατάκι το κοπάνησε με όλη του την δύναμη πάνω σε ένα παιδί από την παρέα μας και του έσκισε το παντελόνι! υπερβάλων ζήλος?? ήταν και καινούργιο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted January 2, 2012 καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους με υγεια ,, καλα ρε παιδια στην κρέμαση ακομα δεν εχουν κρεμαση τις αγκυρες !!! ισως να ειναι ακομα νωρις φαίνεται .. Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 2, 2012 καλα εσυ τωρα...πια Κρεμαση....κατα φλεβαρη μαρτη ΥΓ αν κρινω απο το υπολοιπο ΧΚ οντως δεν ξερω αν το χιονι επαρκει Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 3, 2012 λοιπον...ενα μεγαλο αισχοσ σημερα στο καιμακ...αν εξαιρεσεισ την κοκκινη διπλα στο κατω συρομενο οι αλλες πιστεσ και ειδικα στο καρεκλακι ηταν σε τραγικη κατασταση. Δεν εχω ξαναδει το καιμακ σε τετοιο χαλι....η μιση πιιστα ηταν μεσ το χωμα.σημανση δεν ξερω αν υπηρχε γιατι απλα δεν μπηκα στο κοπο να παω...τραγικα.καλυτερα κλειστε το το ρημαδι....κριμα που εκλεισα και τρια βραδια...κριμα... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted January 9, 2012 μεγαλη πικρα για το χ.κ φετος. Αυτος ο Παρασχος νομιζεις οτι εχει συνεταιρο τον Μητσοτακη..... Ασε που το υπαρχων χιονι ειναι λιγοστο οταν στα διπλανα χ.κ γινεται το θαψιμο,εχει σε καθημερινη βαση την ομιχλη και τον αερα. Αλλες χρονιες τουλαχιστον μεσα Ιανουαριου μπορει να μηνειχε τις τελειες συνθηκες για σκι αλλα ηταν φουλ στο χιονι Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted January 9, 2012 ασε....πηγα 3 φορες ... αλλες 3 να κανω αποσβεση την ετησια και κατα τα αλλα δεν βλεπω να πηγαινω... ελπιζω ως τελη μαρτη να μαζεψει λιγο χιονι ακομα παντως αυτο το ΣΚ αν παω , για πισοδερι με βλεπω Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 1, 2012 τι γινετε επανω ..ρε παιδια !! εχει καποιος τιποτα νεωτερο ..πολλη νεκρο φετος το χκ ..κριμα το προμοσιον που κανανε !! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 1, 2012 κοιτα...απο αρχες γεναρη που πηγα οι πιστες ηταν σε τραγικη κατασταση. απο οτι ειδα πεσανε 10-15 εκ. χιονι. Με αυτα + τον αερα που φυσαει εκει, οι πιστες δεν εινια σε καλη κατασταση οποτε βαριεμαι να παω μονο για ενα λιφτ και αν... το Καιμακ θελει 50 εκ. χιονι για να μπορεσεις να κανεις αξιολογα....αλλιως... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 9, 2012 επεσε τρελο χιονι... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 14, 2012 μεγαλη πικρα για το χ.κ φετος. Αυτος ο Παρασχος νομιζεις οτι εχει συνεταιρο τον Μητσοτακη..... Ασε που το υπαρχων χιονι ειναι λιγοστο οταν στα διπλανα χ.κ γινεται το θαψιμο,εχει σε καθημερινη βαση την ομιχλη και τον αερα. Αλλες χρονιες τουλαχιστον μεσα Ιανουαριου μπορει να μηνειχε τις τελειες συνθηκες για σκι αλλα ηταν φουλ στο χιονι ενω τωρα που ο μητσοτακης εφυγε απο το ΧΚ ειδα τι κανουνε... εχουν 2 μετρα χιονι, και ακομα λειτουργουν με τα συρομενα... αλλα να φωνζουν DJs για παρτυ και σφηνακια σε αυτα ειναι πρωτοι...καλα... ε ναι...τι Χιονοδρομικο Κεντρο , τι Κεντρο Διασκεδασης. Κεντρο το ενα Κεντρο το αλλο.... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted February 14, 2012 πηγα 3 φορες. Ελπιζω να παω αλλες 3 απλα και μονο μην χασω τα λεφτα μου απο την καρτα. Ελπιζα και πιστευα αλλα τελικα.... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ;;; ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΑΦΟΥ Η ΠΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΗΜΕΝΗ;; μηπως την ειδανε ξαφνικα LaGrave?; ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΚΟΜΑ.... ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ;;;; 2 μ ΧΙΟΝΙ ΕΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. 2 μηνες εχουμε ακομα στο Καιμακ και αν... τι περιμενουν; να παρουμε την επομενη δοση; ή τις εκλογες; Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites