Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Yota

χ/κ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

Recommended Posts

Μήπως εννοεί κάποιο πιο σύντομο δρόμο; Δεν τα ξέρω καλά τα μέρη, αλλά σίγουρα ο δρόμος από τον οποίο μας έστειλε ο πλοηγός μου από το Καϊμάκ στα Πηγάδια την Καθαρά Δευτέρα που μας πέρασε δεν ήταν ο πιο γρήγορος.

Make Parnassos Great Again!

να αυτα διαβασω και ασπρίσουν τα μαλλιά μου ... :blink:

τα δυο βουνα σε ευθεια ειναι σχετικα κοντα καμια 80 χιλμ ,,οδικός αστα να πανε ..οποτε τελος εναέριο τελεφερικ και σας βαγαμε λοιπα χκ .. :heat:

ρε αι !!! ..ας συνδεθούν πρωτα με το σελι που ειναι ενα βουνο και μετα βλεπουμε για τα αλλα ..

υσ και αυτο κολπο αλλα φωτια ψινακη ....για να εχουμε ντορο και προβολη σαν δημος :happy2:

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Δεν καταλαβαίνω τι είδους ένωση των Χ/Κ εννοούν. Με τελεφερίκ ή με πούλμαν? Γιατί εάν εννούν με τελεφερίκ... τότε μην το περιμένετε ούτε σε 100 χρόνια!!!

ε, προφανώς ρε παιδιά δεν εννοούν σύνδεση με λιφτ :blink: αλλά τουριστική σύνδεση.

Τουριστικό πακέτο βλέπουν μπροστά τους για άνοιγμα και συνεργασία στην περιοχή.

Ρίχνουν έτσι το γάντι στα Πηγάδια.

Μου αρέσουν.

Δείχνουν να έχουν στόχους και ιδέες και θα το παλέψουν.

Να δούμε που θα βγει και ποιος θα ακολουθήσει...

Ο αφηγητης στο βιντεο ηταν κατατοπιστικοτατος γιαυτους που ειναι η γνωριζουν την περιοχη.

Η κουτσουφλιανη ειναι πριν τα πηγαδια 4χλμ. και θα γινει ο δρομος -που ειδη υπαρχει-προς το Ανω Γραμματικο (βρισκεται στον ορεινο ογκο του βερμιου (ΒΒΔ) για να γινω ποιο κατατοπιστικος .......οταν περναμε το χωριο του Αγρα μετα την διασταυροση της Κερασιας εχει πινακιδα κοιτωντας αριστερα μας (8χλμ)

Προπερσι πηρε αποσπαση εκει ο γαμπρος μου (ηταν ο 1ος γυμναστης που πηγε μετα απο 12 χρονια!!!!!!!!!)

Ανεβηκε με το jeep 2 φορες ολο το χειμωνα και δεν ξαναπηγε :blink:

Edited by Gavis

o τρελος του χωριου......

Λοιπόν τα νέα είναι καλά από το βουνό. Οι νέοι ιδιοκτήτες του Καϊμάκ κράτησαν στη θέση του τον Δ/ντη κ. Θωμά Αποστόλου ενώ προσέλαβαν για προϊστάμενο εκμετάλλευσης αναβατήρων τον κ. Θεόδωρο Μπάρκα, άνθρωπο με πολύ μεγάλη εμπειρία στο χώρο και επί σειρά ετών Δ/ντη του Χ/Κ Καρπενησίου (τις παλιές καλές εποχές).

Επίσης με ενημέρωσαν ότι οι συντηρήσεις που χρειάζονται για φέτος στο βουνό είναι μικρής κλίμακας, αφού δεν υπάρχουν υποχρεώσεις πενταετίας, κι έτσι σε μικρό χρονικό διάστημα το βουνό θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει.

Επίσης μέχρι την έναρξη της σεζόν θα είναι πανέτοιμο και το σαλέ, ενώ στα πλάνα της εταιρείας είναι να ενισχυθεί άμεσα η τεχνητή χιόνωση του βουνού με 4 νέα κανόνια!

Αυτά και για ότι νέο εδώ είμαστε...

ολα καλα θα πανε,,,,,,,,,μονο μην μας προλαβει η πτωχευση

Πολυ καλα νεα Σωτηρη..στους χαλεπους καιρους αυτους καποιοι σηκωνουν

τα μανικια τους κι ετοιμαζονται για δουλεια...

Μακαρι να σκιαρουμε και φετος με πολυ χιονι

και λιγο γεματη τσεπη... :(

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Βασικα μονο για ζημια ειναι αυτα τα χιονια, τωρα που θα επρεπε να ετοιμαζονται πιστες και λιφτ. Και κλασικα το Δεκεμβριο θα ψαχνουμε καμια νιφαδα... :shysterical:

Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing.

Στο χωριό λέμε, "'Οταν η ζωή σου πετάει λεμόνια (στα φέρνει στραβά), φτιάξε λεμονάδα". :shysterical:

Αν ζούσα κοντά στο καϊμάκ θα ξεσκόνιζα τα πετροσκί και τις φώκιες μου για 2-3 στροφές πάντως.

Βασικα μονο για ζημια ειναι αυτα τα χιονια, τωρα που θα επρεπε να ετοιμαζονται πιστες και λιφτ. Και κλασικα το Δεκεμβριο θα ψαχνουμε καμια νιφαδα... :angry:

σωστοτατος

το απογευμα θα παω για ποδηλατο σε εναν λοφο στην περιοχη μου ......και θα εχω "πιατο" ολα τα βουνα .......ξεκινωντας απο νοτια ,ολυμπο,πιερια,βερμιο,καιμακ(ολα τα λεφτα!!!!!πολυχιονι) και τελος Παικο!!!

Θα βγαλω πανοραμικες φωτογραφιες και με ζοομ και θα τις ανεβασω μεσω ....κουκου!!!!

εχθες που ανεβηκα ειχε πολυ συννεφο και δεβ μπορεσα να βγαλω αλλα σημερα με τον βαρδαρη που φυσαει......

υ.γ

Αφιερωμενες ολες στον φιλο ΜΙκ...........για να μην περιμενει το weathereport με τις καμερες ;)

Edited by Gavis

υ.γ

Αφιερωμενες ολες στον φιλο ΜΙκ...........για να μην περιμενει το weathereport με τις καμερες ;)

Δε μπορεί να περιμένουμε 8 μήνες για χιόνια και να βλέπω εικόνα του Μαίου. Μια άσπρη μέρα περιμένουμε σαν χώρα, σαν άνθρωποι σαν χιονοδρόμοι

Πρέπει να έχει μπόλικο ε?

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Δε μπορεί να περιμένουμε 8 μήνες για χιόνια και να βλέπω εικόνα του Μαίου. Μια άσπρη μέρα περιμένουμε σαν χώρα, σαν άνθρωποι σαν χιονοδρόμοι

Πρέπει να έχει μπόλικο ε?

Ειμαι στην ευθεια με το καιμακ ........γυρω στα 50χλμ(πιστευω οχι παραπανω)και το πρωι επαθα απο το ποσο χαμηλα εχει πεσει το χιονι αλλα και απο την ποσοτητα!!!!!!

Οπως το κοβω απο τα 800-900 μετρα και ως την κορυφη δεν φαινεται ....ψεγαδι!!!!.......καιμακiiiii ;)

Edited by Gavis

1) Γιατι δεν είσαι εκει να κανείς μερικες στροφές με τα παλιά σου ski; (γιαλαντζί χιονοδρόμοι) ;)

2) γιατι δεν είχε χτες χιόνι το χωριο μου στην Εύβοια να χαρω και εγω ο φουκαράς; Υπάρχει θεός;

1) Γιατι δεν είσαι εκει να κανείς μερικες στροφές με τα παλιά σου ski; (γιαλαντζί χιονοδρόμοι) :)

2) γιατι δεν είχε χτες χιόνι το χωριο μου στην Εύβοια να χαρω και εγω ο φουκαράς; Υπάρχει θεός;

1) ....ειναι εποχη ποδηλατου!

ανηφορα-κατηφορα χτηζεις 4κεφαλο

;)

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ στο φύλλο της 27/10/2011, οι εργασίες στο Καιμακτσαλάν ήδη άρχισαν. Ετοιμάζεται ο μηχανολογικός εξοπλισμός και καθαρίζονται οι πίστες.

Από συζητήσεις με γνωστούς, έμαθα ότι η εταιρεία έχει ήδη ανεβάσει πάνω 3 ή 4, αν θυμάμαι καλά, κανόνια!!!!

Πιστεύω ότι πάμε καλά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ στο φύλλο της 27/10/2011, οι εργασίες στο Καιμακτσαλάν ήδη άρχισαν. Ετοιμάζεται ο μηχανολογικός εξοπλισμός και καθαρίζονται οι πίστες.

Από συζητήσεις με γνωστούς, έμαθα ότι η εταιρεία έχει ήδη ανεβάσει πάνω 3 ή 4, αν θυμάμαι καλά, κανόνια!!!!

Πιστεύω ότι πάμε καλά.

\

Εκει που λεγαμε οτι θα κανουμε σκι σε 1-2 κεντρα το πολυ φετος εδω επανω ....στο τελος θα τα δουμε ολα ανοιχτα!!!!

Φέτος, οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να λάβουν τον λόγο, πιέζοντας για τη λειτουργία των χ/κ. Ας είμαστε αισιόδοξοι.

Από ότι μαθαίνω, τα πράγματα πάνε καλά πάνω. Πρέπει να τέλειωσαν οι έλεγχοι στα λιφτ και στα μηχανήματα.

Το σαλέ φτιάχνεται και από ότι άκουσα θα είναι σαν καταφύγιο και όχι σαν ξεχοδοχείο με δωμάτια. Επίσης απ'ότι άκουσα, στο snowbar θα κάνουνε μια μεγάλη βεράντα.

Είδομεν.

βεραντα στο Καιμακ?

καλη φαση αλλα εκει ρε παιδια 6 στις 10 φορες που παμε ή εχει αερα + κρυο , ή εχει ομιχλη....

Snow is on my D.N.A.

βεραντα στο Καιμακ?

καλη φαση αλλα εκει ρε παιδια 6 στις 10 φορες που παμε ή εχει αερα + κρυο , ή εχει ομιχλη....

Πως κάνεις έτσι ρε συ Κώστα,θα βάλουν υαλοπετάσματα-ανεμοθραύστες και σόμπες μανιτάρια για τις δύσκολες μέρες! :P

σιγα μη σου δωσουν και ηλεκτρικες κουβερτες :P

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!