Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Spy

ενα ωραιο gadget

Recommended Posts

Καλα, δεν ειναι ακριβως ski (αρα ειμαι off-topic) αλλα ειναι πολυ κοντα :

http://www.segaarcade.com/archive/segaski.aspx

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

temporary info: Σπύρος Καββαδίας

To 'χω δοκιμασει στο Piccadilly circus πριν καμια δεκαρια χρονια 98' (πριν κλεισoυν τα arcades πανω απο το Planet Hollywood!). Για ηλεκτρονικη μπουρδιτσα ηταν πολυ καλη προσομοιωση. Πολυ καλυτερη απο το οργανο γυμναστικης skiers edge μιας κ ειχες κ υπαρκτη προκληση μπροστα σου (πχ. Hahnenkamm)!

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Εγω το ειχα δοκιμασει στην Ozaka καπου τοτε και ειχε πλακα (αν εξαιρεσεις το γεγονος

πως δεν πολυχωραγα, μαλλον ηταν σε Japan-XS size).

Εψαξα για τιμη, το καλυτερο που βρηκα ειναι 15.000$. Εισαι μεσα ?? (παμε για διαζυγιο μετα)

χα χα μπορούμε όταν με το καλό έχουμε δικό μας χώρο στο σύλλογο να τσοντάρουμε όλοι μαζί και να το αγοράσουμε :rolleyes:

..θα λυνονται κ ολες οι διαφορες...παιζοντας! :rolleyes:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

..θα λυνονται κ ολες οι διαφορες...παιζοντας! :)

Μπα γιατί? για να μας κερδίζεις να έχουμε και ένα με σκοποβολή για να λύνουμε τις διαφορές μας :rolleyes::D

Αυτό το skier's edge το έχεις δοκιμάσει; Λέει τίποτις άραγε;

Θα σου πω εγώ και ας μην το έχω δοκιμάσει ...

Μεγαλύτερη παπαριά για προσομείωση δεν υπάρχει! ...

..αυτά ! :rolleyes:

Λοιπον τα έχουμε ξαναπει , σαν τι να λέει ρε παιδιά ένα τέτοιο μηχάνημα; πραγματικά;

Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε ένα τετοιο μαραφέτι είναι μια τύπου αερόβιας άσκησης. Σκέψου τώρα οτι το σκι κατάβασης είναι κατα βάση μια αναερόβια δραστηριότητα. Παει αυτο ....

Το δευτερο που θα μας απασχολόυσε είναι η τεχνική προσομείωση , δηλαδη το κατα πόσο μας βοηθά να βελτιώσουμε την τεχνική μας στο σκι. Αν και η κινηση μπορεί να μοιάζει , η δυνατότητα μιμησης στο skier edge δεν πιστευω οτι προσεγγίζει το 5% πανω κάτω , των πραγματικών συνθηκών. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί το μηχανημα επουδενι προσομειώνει την ανατροφοδότηση του σκιερ με το φσυικό terrain. Η άσκηση αυτή είναι μεμονομένου χαρακτήρα, δηλαδή γίνεται ακριβώς το ίδιο πραγμα σε έναν ρυθμό, δεν υπάρχει ποικιλία στην ένθεση ενός κινητικού μοτιβου.Το μόνο που προσομειωνει το σκι είναι .....το σκι!

Αφήνω απαίξω την προπαρασκευαστική περίοδο, η μιμητική προπονηση εκεί αποσκοπεί ακριβώς στην ποικιλομορφία του ερεθίσματος διαφόρων ασκήσεων , όπως ακριβώς θα συνέβαινε και υπο πραγματικές συνθήκες. Φυσικά και στην περίοδο αυτή η μιμητική άσκηση δεν πλησιάζει τις πραγματικές συνθήκες.

Γιατί λοιπον να λεει; :)

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Γιατί κάνει κάτι περισσότερο από τα πόδια επάνω στον τραπεζάκι μπροστά από τον καναπέ της τηλεόρασης... Βάζεις αυτό μπροστά από την τηλεόραση..... και συνεχίζεις να βλέπεις την τριλογία (4,5,6) Starwars...

(δεν είναι επιχείρημα...)

Αυτό που μου κάνει πρσγματικά εντύπωση δεν είναι το μηχάνημα το ίδιο , αλλά τα reviews στην ιστοσελίδα τους. Είναι πραγματικά τρομακτικό πως μια καλοστημένη μπισνα και καλά πλασαρισμένη με μαρκετινγκ , μπορεί να πείσει για παράδειγμα πως τρωγωντας καρότα μπορείς να κάνεις καλύτερο σκι και να σπονσοράρουν 5 -10 αθλητές να μας το διαβεβαιώνουν. Oh god !

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Δεδομένου οτι όλα τα όργανα γυμναστικής βοηθούν ως ένα βαθμό να τονώσουν τους μυς για συγκεκριμένα αθλήματα και κανένα δεν μπορεί να θεωρηθεί πραγματική προσομοίωση (εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις πχ. κοπηλασιά και το αντίστοιχο όργανο), και το συγκεκριμένο μαραφέτι κάτι κάνει...

Πάντως το οτι βγήκε αυτό το μηχανάκι δεν βλάπτει... Κανένα προϊόν δεν βγαίνει τέλειο από την αρχή. Όλα χρίζουν βελτίωσης και από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις.

Πχ. βλέποντας αυτό και παρατηρώντας οτι η κίνησή του είναι μονότονη, ίσως το επόμενο version να έχει και σερβομηχανισμούς που να αλλάζουν την κλίση (αυξομείωση της κλίσης της πλαγιάς) ή/και να προκαλούν δόνηση (πάγος), να προκαλούν προσομοίωση bumps κλπ... θα έχει και συνοδευτικό cd με σύνδεση για Playstation οπότε θα επιλέγεις πίστα στην τηλεόραση και θα ξαναβάλεις την τριλογία Starwars στο ράφι... :P

Είναι μ@λ@κία να δίνεις ένα σωρό λεφτά για όργανα γυμναστικής, που σε κλείνουν μέσα στο σπίτι και έχουν και αμφίβολο αποτέλεσμα...

Πόσο κάνει το skiers edge;

Πιστεύω με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλά πατίνια η ένα φτηνό ποδήλατο που σε γυμνάζουν πολύ καλύτερα και σε φυσικό χώρο...να φεύγουμε και λίγο έξω... ;)

Εξάλλου όλα τα όργανα στο σπίτι, μετά από λίγο καιρό γίνονται κρεμάστρες και απλώστρες για ρούχα το χειμώνα... <_<

Αυτό που μου κάνει πρσγματικά εντύπωση δεν είναι το μηχάνημα το ίδιο , αλλά τα reviews στην ιστοσελίδα τους. Είναι πραγματικά τρομακτικό πως μια καλοστημένη μπισνα και καλά πλασαρισμένη με μαρκετινγκ , μπορεί να πείσει για παράδειγμα πως τρωγωντας καρότα μπορείς να κάνεις καλύτερο σκι και να σπονσοράρουν 5 -10 αθλητές να μας το διαβεβαιώνουν. Oh god !

Αυτό ισχύει. Από τότε που τα ξεκίνησα έχω ανεβάσει τις τελικές μου κατά τουλάχιστον 15 χλμ/ώρα. <_>

Make Parnassos Great Again!

Αυτό ισχύει. Από τότε που τα ξεκίνησα έχω ανεβάσει τις τελικές μου κατά τουλάχιστον 15 χλμ/ώρα. <_<

Που να τρωγες χιονοκαροτα να δεις τι τελικες θα'βγαζες!! ;)

Φιλικα

ΜακηςΜ

μπορεί να μη κάνει τίποτα σαν εξασκηση, αλλα θα είχε μεγαλο ενδιαφέρον ο ανταγωνισμός στα γραφεία του συλλόγου... <_<

μπορεί να μη κάνει τίποτα σαν εξασκηση, αλλα θα είχε μεγαλο ενδιαφέρον ο ανταγωνισμός στα γραφεία του συλλόγου... :P

Αν μπορουμε να φαμε πιο πολλα καροτα απο το Λαππα; ;)

Ασε καλυτερα <_<

Φιλικα

ΜακηςΜ

To 'χω δοκιμασει στο Piccadilly circus πριν καμια δεκαρια χρονια 98' (πριν κλεισoυν τα arcades πανω απο το Planet Hollywood!). Για ηλεκτρονικη μπουρδιτσα ηταν πολυ καλη προσομοιωση. Πολυ καλυτερη απο το οργανο γυμναστικης skiers edge μιας κ ειχες κ υπαρκτη προκληση μπροστα σου (πχ. Hahnenkamm)!

..... :):D είπα να δοκιμάσω και εγώ και γέλαγαν και τα πλακάκια! βέβαια τότε δεν είχα καμία σχέση με το άθλημα ..οχι οτι τώρα έχω αλλα λέμε.. :D

.....φυσικά και καλύτερο απο skiers edge.

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Δεδομένου οτι όλα τα όργανα γυμναστικής βοηθούν (...)...μπλα μπλα μπλα μπλα και το συγκεκριμένο μαραφέτι κάτι κάνει... μπλα.

Jey αγόρι μου , κοιτα στο παρακάτω βίντεο να δεις τι θα πει προσομείωση :

αυτό μάλιστα....! αυτό ποσο κάνει ρε παιδιά???

Αν σπρώξουμε κάνα τέτοιο στο XKΠ τότε θα βγάλει πολύ χρήμα ο σύλλογος...!

αυτό μάλιστα....! αυτό ποσο κάνει ρε παιδιά???

Αν σπρώξουμε κάνα τέτοιο στο XKΠ τότε θα βγάλει πολύ χρήμα ο σύλλογος...!

...some people will never get it ! :wub:

Μα βρε συ Fidelio, νομίζω οτι παραλείπεις τον παράγοντα "χώρο"... Δεν διαφωνεί κανείς οτι είναι ...ημίμετρα, απλά ΧΩΡΟΥΝ στο ΣΠΙΤΙ ή το γυμναστήριο (δεν νομίζω το παραπάνω μαραφέτι και αυτό της προηγούμενης σελίδας να προορίζονται για τα ΧΚ το καλοκαίρι...) :wub: .

Οτιδηποτε μιμειται κατι, δεν πιανει ουτε το 10% της αισθησης του πραγματικου.

Και ισχυει για ΟΛΑ τα πραγματα αυτο, δεν συμφωνειτε ?? (οποιος τολμαει ας διαφωνησει)

:):lol::lol::lol: