Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

καλα εσυ πως παει το γονατο???

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

ναι και μενα μου χαρισε μια πτωση απο 5 μετρα ελευθερας στην δουλεια μου και δεν μπορω να περπατησω :rolleyes::angry::lol: οχι να σκιαρω

DALTONS POW ROBBERY.....

κριμα

περαστικα

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Συγνωμη για το ασχετο αλλα θελω να πω οτι ενω ειμαι μελος απο τον νοεμβρη εμφανιζομαι σαν επισκεπτης.Δεν με χαλαει αλα για λογους ταξης αν μπορει καποιος υπευθυνος να μου δωσει μια εξηγηση ειναι δεκτη :rolleyes:

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

Περαστικα Χρηστο....

Γιαννη αν και δεν ειμαι υπευθυνος μπορω να σου απαντησω και οταν το δει καποιος υπευθυνος μπορει να σου δωσει μια πιο ολοκληρωμενη απαντηση....

Το snowclub αποτελειται απο δυο ξεχωριστα πραγματα ... Απο τον Ελληνικο συλλογο τουριστικης χιονοδρομιας και απο το site/forum το οποιο αποτελει εκφραση του στο internet... Αρα οσοι απλα γραφουν στο forum και διαβαζουν το site (ο καθε ενας μπορει να το κανει αυτο) αναφερονται ως "επισκεπτεςς" ενω ΜΟΝΟ οσοι ειναι μελη του συλλογου (εχουν πληρωσει την αντιστοιχη συνδρομη κτλ κτλ) αναφερονται ως μελη :unsure:

Eλπιζω να τα ειπα σωστα

Συγνωμη για το ασχετο αλλα θελω να πω οτι ενω ειμαι μελος απο τον νοεμβρη εμφανιζομαι σαν επισκεπτης.Δεν με χαλαει αλα για λογους ταξης αν μπορει καποιος υπευθυνος να μου δωσει μια εξηγηση ειναι δεκτη :unsure:

Έχω ήδη ενημερώσει τον διαχειριστή. :D

Make Parnassos Great Again!

Περαστικα Χρηστο....

Γιαννη αν και δεν ειμαι υπευθυνος μπορω να σου απαντησω και οταν το δει καποιος υπευθυνος μπορει να σου δωσει μια πιο ολοκληρωμενη απαντηση....

Το snowclub αποτελειται απο δυο ξεχωριστα πραγματα ... Απο τον Ελληνικο συλλογο τουριστικης χιονοδρομιας και απο το site/forum το οποιο αποτελει εκφραση του στο internet... Αρα οσοι απλα γραφουν στο forum και διαβαζουν το site (ο καθε ενας μπορει να το κανει αυτο) αναφερονται ως "επισκεπτεςς" ενω ΜΟΝΟ οσοι ειναι μελη του συλλογου (εχουν πληρωσει την αντιστοιχη συνδρομη κτλ κτλ) αναφερονται ως μελη :unsure:

Eλπιζω να τα ειπα σωστα

Ξεκάθαρα ανέφερε πως είναι μέλος απο τον νοέμβρη :D

Περαστικα Χρηστο....

Το snowclub αποτελειται απο δυο ξεχωριστα πραγματα ... Απο τον Ελληνικο συλλογο τουριστικης χιονοδρομιας και απο το site/forum το οποιο αποτελει εκφραση του στο internet... Αρα οσοι απλα γραφουν στο forum και διαβαζουν το site (ο καθε ενας μπορει να το κανει αυτο) αναφερονται ως "επισκεπτεςς" ενω ΜΟΝΟ οσοι ειναι μελη του συλλογου (εχουν πληρωσει την αντιστοιχη συνδρομη κτλ κτλ) αναφερονται ως μελη :D

Eλπιζω να τα ειπα σωστα

Ευχαριστω.Οντως εχω πληρωσει συνδρομη.Αλλα οπως ειδες ανελαβε ο χρηστος .Τον εχετε βαλει στοχο :unsure: και του κανετε πλακιτσες αλλα σας παιζει νια χαρα! ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΕΣ :D ευχαριστω χρηστο

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους