penoula-16 0 Report post Posted November 22, 2007 hi elpizw na mhn sas enoxlw! prin 2 mhnes eixa ena atyxhma k ektos apo ena spasimo sto gonato moy poy apokatastauike meta apo magnitiki anakalipsa oti exw riksi prosthioy xiastoy syndesmou k esw plagioy syndesmoy! apofasisa na kanw arthroskopisi k tha kleisw rantebou thn trith gia thn exgirisi! tha ithela na exw kapoies plirofories gia thn exgirisi an kapoios mporei na me boithisei! eyxaristw ek tvn proterwn!!!!!!java script:emoticon ____________________________________________________________________ Hi, ελπίζω να μην σας ενοχλώ! Πριν 2 μήνες είχα ένα ατύχημα και εκτός από ένα σπάσιμο στο γόνατο μου,που αποκαταστάθηκε μετά από μαγνητική ανακάλυψα ότι έχω ρήξη προσθίου χιαστού συνδέσμου και έσω πλαγίου συνδέσμου! Απόφάσισα να κάνω αρθροσκόπηση και θα κλείσω ραντεβού την Τρίτη για την εγχείρηση! Θα ήθελα να έχω κάποιες πληροφορίες για την εγχείρηση αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!! Καλωσήρθατε στο φόρουμ του Snowclub κι ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε στις πληροφορίες που αναζητείτε.Παρακαλούμε να γράφετε ελληνικά κι όχι greeklish σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ. ,Moderating Team Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted November 22, 2007 Καλως ηρθες αλλα μας στραβωσες ρε κοπελια !!!!!!!!!!!!! Που θα την κανεις θα βαλεις δικο σου μοσχευμα???? Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
penoula-16 0 Report post Posted November 22, 2007 NAI! APO OTI MOU EIPAN DEN KSERW AKOMA POLLES LEPOMERIES SORRY !!!!! THANKS! ______________________________________ Ναι! Από ότι μου είπαν Δεν ξέρω ακόμα πολλές λεπτομέρειες SORRY THANKS! Παρακαλούμε να γράφετε ελληνικά κι όχι greeklish σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ. ,Moderating Team Quote Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted November 22, 2007 Μην λογοκρινεται το κοριτσι για τα greeklish ορε Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted November 22, 2007 Δεν λογοκρίνουμε κανένα. Θα παρακαλέσω όμως αυτό που έχουμε να γράψουμε να το γράφουμε στα Ελληνικά. Πενούλα καλωσήλθες στο Snowclub! Να υποθέσω ότι το "-16" υποδηλώνει την ηλικία σου; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted November 22, 2007 Πενούλα καλωσήλθες στο Snowclub! Να υποθέσω ότι το "-16" υποδηλώνει την ηλικία σου; Δηλαδή είναι -16 ετών κύριε συντονιστά? Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted November 23, 2007 ...οχι οτι ειναι 16 χλμ το"prison"....!!!! Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 23, 2007 ...οχι οτι ειναι 16 χλμ το"prison"....!!!! Έτσι Τίμο Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted November 23, 2007 Έτσι Τίμο Kαλως ηρθες penoula Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 23, 2007 ...οχι οτι ειναι 16 χλμ το"prison"....!!!! O Λαππας ειναι πιο κοντά... Καλως ήρθες, μην τους δινεις σημασία, ο ποιο σοβαρος εδω μεσα ειμαι εγώ. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 23, 2007 καλως ηρθες Πενυ και περαστικα σου.πες μας καποιες πληροφοριες για σενα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted November 23, 2007 Καλός ήλθες penoula πληροφορίες για ατυχήματα, γόνατα κλπ εδώ Καλό διάβασμα και περαστικά! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
penoula-16 0 Report post Posted November 23, 2007 Γεια σας και πάλι και σορυ για το πως έγραφα αλλά μπαίνω από καφέ και είχε πρόβλημα!!!! Δεν μπορούσα να γράψω αλλιώς......τι πληροφορίες ακριβώς????? ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες...! και ναι το16 δηλώνει ηλικία! Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted November 23, 2007 ... ο ποιο σοβαρος εδω μεσα ειμαι εγώ. Καλώς ήλθες καλό χειμώνα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted November 23, 2007 Καλώς ήλθες καλό χειμώνα Αυτά τα ανθρωπάκια που γυρνάνε ανάποδα,τι κάνουν;γελάνε;...και αν γελάνε,γιατί το κάνουν;...επειδή ο Batu είπε ότι είναι ο πιό σοβαρός άνθρωπος εδώ μέσα; Kαλώς ήλθες και ....μη μας δίνεις και τόση σημασία..... Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 23, 2007 καλωσήρθες πέννυ!!καλο χειμώνα..περαστικά με το γόνατο σου.. αν και παλαιότερα κι εγώ κάποιο ανάλογο πρόβλημα ευτυχώς δεν χρειάστηκε τελικά αρθροσκόπηση , οπότε δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω .. αλλά όπως σημειώνει και ο elgreco υπάρχει ενα ειδικό topic σχετικά με ρήξεις χιαστών κλπ και ατυχήματα όπου ενδεχομένως να βρεις περισσότερες πληροφορίες! και πάλι καλωσήρθες!!και επίσης να ξέρεις εγώ είμαι η πιο σοβαρή εδώ..(λέμε τώρα!!) Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 23, 2007 καλως ήλθες Πενυ, πάρτυ αύριο στο Vitrine, ευκαιρια να γνωρισεις τα παιδια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted November 24, 2007 Θα ειναι και το διασημο μελος μας Chris Lapas Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted November 24, 2007 Καλως ηρθες Πένυ στην χιονοπαρέα!! Αντε να πεφτει σιγα-σιγα ο μεσος ορος του forum! Επιτελους.. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted November 26, 2007 Καλως ηρθες Πένυ στην χιονοπαρέα!! Αντε να πεφτει σιγα-σιγα ο μεσος ορος του forum! Επιτελους.. Aυτο σηκώνει μεγάαααααααααααααααααααααααλη συζητηση..(Η ετσι νομίζω) Δεν ξέρω κατα πόσον είναι εφικτό,κ τίθεται κ θέμα θετικότητας αυτού.. Kαλωσήρθες Πένυ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted November 26, 2007 Γειά σου Πέννυ, καλωσήρθες στο φόρουμ! Όπως προείπαν και τα παιδιά παραπάνω, υπάρχει ολόκληρη ενότητα σχετικά με τη ρήξη πρόσθιου χιαστού, που θα καλύψει πιστεύω τις περισσότερες από τις απορίες σου. Επειδή είσαι τόσο μικρούλα ελπίζω και σου εύχομαι τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία, όπως επίσης, φυσικά, πλήρη αποκατάσταση! Να έχεις γενικά υπόψη σου ότι η επέμβαση είναι το 50%, το υπόλοιπο 50% είναι η αποκατάσταση στην οποία πρέπει να ρίξεις ιδιαίτερο βάρος από την αρχή για να ανακτήσεις γρήγορα την αυτοπεποίθησή σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να συνεχίσεις δυναμικά και να πας καλά πολύ γρήγορα. Ένας προβληματισμός από εμένα που προτείνω να συζητήσεις με τον γιατρό σου: Είσαι πολύ νεαρή και ίσως η ανάπτυξή σου να μην έχει ακόμη ολοκληρωθεί πλήρως...μήπως αυτό επηρεάζει σε κάποιο βαθμό την επέμβαση, το μόσχευμα που θα χρησιμοποιήσουν, κλπ; Βέβαια στα 16 σου και κοπέλα, το πιθανότερο είναι ότι δεν έχεις να πάρεις και πολύ μπόϊ ακόμη. Όμως, θεωρητικά το σώμα αναπτύσσεται τουλάχιστον μέχρι τα 18 μή σου πώ 21 χρόνια...Δεν ξέρω..στη βιβλιογραφία έχω διαβάσει ότι στα παιδιά βέβαια, συνιστάται να μην κάνουν επέμβαση για κάποια χρόνια, μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάπτυξή τους....δεν ξέρω τί ισχύει για τους εφήβους...Δες το πάντως λίγο! Φιλικά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted November 27, 2007 Aυτο σηκώνει μεγάαααααααααααααααααααααααλη συζητηση..(Η ετσι νομίζω) Δεν ξέρω κατα πόσον είναι εφικτό,κ τίθεται κ θέμα θετικότητας αυτού.. Κοιτα ειναι δυσκολο αλλα νομιζω μπορει να γινει καποια στιγμη..!! Ελπιζω μονο οταν γινει να μην ειμαι εγω "παππους" πια.. Πλακα Πλακα δεν μπορουμε να κανουμε κανενα γκαλοπ γιαυτο? Θα εχει ενδιαφερον Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
penoula-16 0 Report post Posted November 27, 2007 Γεια σας ξανά...... Τι κάνετε? πώς είστε? λοιπόν.....έχω νέα.....μεθαύριο μπαίνω για την εγχείρηση..... όταν έχω νέα θα σας ξαναγράψω! κ ελπίζω να είναι καλά!!!! ως τότε φιλιά και για ακόμα μια φορά ευχαριστώ πολύ!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted November 27, 2007 Αντε σιδερενια και γρηγορα κοντα μας Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 27, 2007 καλη επιτυχια Πενυ σιδερενια Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites