active123 0 Report post Posted December 4, 2007 Καλησπέρα, σε όλους. Με λένε Σίμο και είμαι από την Θεσσαλονίκη. Ασχολούμε με το snowboard απο το 1990, είμαι μέλος του club από τον Δεκέμβριο '06 αλλά σήμερα είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ λόγω της παρότρυνσης της φίλης μου Barbie (Χρόνια Πολλά!) Επίσης το καλοκαίρι κάνω windsurf και όταν δεν έχει χιόνια και αέρα χορεύω στους τρελλούς ρυθμούς της salsa γιατί είμαι ένας salsero!!!! Αυτά προς το παρόν, θα με βρείτε φυσικά στα χιονοδρομικά, Βασιλίτσα και Καιμακ... Bye-Bye Quote Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted December 4, 2007 Kαλωσήρθες στην παρέα του φόρουμ ωρε καρντάς,κ σου προτείνω σύντομα να σε καλωσορίσουν κ τα παιδια στο σύλλογο ως μέλος Επεξεργασία: Πέρνα μια βόλτα αύριο απο τη συνάντηση στην Κρήνη..Θα γνωρίσεις πολλά παιδιά κ θα εγκλιματιστείς γενικότερα πιο γρήγορα κ εύκολα.. Άντε μη μας πιάσουν τα χιόνια! ( http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=7824 ) Φιλικά, Δημήτρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 4, 2007 Καλώς τον. Τί έγινε σήμερα είδατε κρύο και είπατε να μπείτε ε? Ωραία, ωραία! Συντοπίτη έλα και εσύ στο flocafe αύριο...άντε να δούμε που θα χωρέσουμε... Δέσποινα ... ετοίμασε πολλά σκαμπό Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 4, 2007 καλως ηρθες στο κλαμπ Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted December 4, 2007 καλωσήρθεεεεεςς!!πέρνα αύριο από τη συνάντηση να δεις ότι το ίδιο σούπερ κλίμα επικρατεί και εκτός φόρουμ!!Βέβαια η Αυτού Μεγαλειότης μου θα απουσιάζει αλλά υπάρχουν πολλά υπέροχα άτομα που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν το σπίτι σου αμέσως!! καλώς ήλθες και καλό χειμώναααα!! Λενα Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted December 5, 2007 πέρνα αύριο από τη συνάντηση καλωσήρθεεεεεςς!!Συντοπίτη έλα και εσύ στο flocafe αύριο...άντε να δούμε που θα χωρέσουμε Καλως ηλθες Σιμο.Και μην τους ακους..Η συναντηση ειναι σημερα Τεταρτη και οχι αυριο.. Πιθανον να σου ριξουν καποια βελη μερικοι αρχαριοι σκιερ λογω του οτι κανεις σανιδι,αλλα μην πτοησαι.. Αντε και κανενας σανιδας εδω στα βορεια.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
vvlah 2 Report post Posted December 5, 2007 Καλώς ήρθες και καλή δισκέδαση στις συναντήσεις και στα βουνά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted December 5, 2007 Καλώς όρισες Σίμο και με το καλό ΚΑΙ μέλος! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted December 5, 2007 Σίμο καλή σου αρχή στη salsa γιατί με το snowboard ασχολείσαι πολλά χρόνια ήδη! Άντε να σε δούμε κι ενεργό μέλος του συλλόγου! Η Θεσσαλονικιά της Αθήνας... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 5, 2007 Η Θεσσαλονικιά της Αθήνας... Σαν να λεμε μπουγατσα νηστισιμη... Ο νους μου στο φαϊ εμενα Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 5, 2007 Μόνο νηστίσιμη δεν είναι η Άννα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted December 5, 2007 Καλως ηρθες Σιμο Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 5, 2007 Μόνο νηστίσιμη δεν είναι η Άννα. Εσυ το βιολι σου!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted December 5, 2007 Μόνο νηστίσιμη δεν είναι η Άννα. Λάππα δοκίμασε το σχέδιο "Β"... Σίμο, ξεκίνησες από ski πρώτα ή πήγες κατευθείαν στο snowboard? Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted December 5, 2007 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Σίμο ελπίζω να σου αρέσει και να περνάς καλά εδώ μέσα, όπως και εγώ… Πολύ θα ήθελα να σε δω να χορεύεις salsa με την σανίδα…. Τα λέμε Barbie Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
active123 0 Report post Posted December 5, 2007 Λάππα δοκίμασε το σχέδιο "Β"... Σίμο, ξεκίνησες από ski πρώτα ή πήγες κατευθείαν στο snowboard? ΞΕΚΙΝΙΣΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΚΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟ WINDSURF ( ΠΛΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΚΛΠ ) ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ SNOWBOARD ... ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΙ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΕΧΝΙΚΟ , ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΝΟΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΣΚΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΙΑΔΕΔΩΜΕΝΟ ΤΟ SNOWBOARD ΣΗΜΕΡΑ ......................... Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted March 23, 2008 Σίμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!! Χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα απο κοντά σήμερα! Εννοείται ότι θα σε εισάγουμε και στα ενδότερα του club!!ετοιμάζουμε την τελετή μύησης!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted March 24, 2008 Kαλημέρα Σίμο Καλώς ήρθες Σίμο!!!! Θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη το Μάϊο οπότε θα σε γνωρίσουμε απο κοντά!!! Καλή συνέχεια!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites