Sp 480 Report post Posted April 5, 2004 Τί γνώμη έχετε για τις μπότες LANGE;Αξίζει να αγοράσει κάποιος προϊόν της εταιρεία αυτής; Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted April 5, 2004 Είναι καταπληκτικές μπότες αλλα δεν ενδείκνυνται για όσους έχουν πλατιά πόδια.Τις δοκίμασα και εγω φέτος αλλα τελικά κατέληξα στις NORDICA.Αν σου είναι καλές στα πόδια αγόρασε τις. Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted April 5, 2004 Βασικά όπως έχει χιλιοειπωθεί σχετικά με αυτό το θέμα, οι μπότες είναι πως θα σου κάτσουν στο πόδι. Τώρα εταιρείες όπως Salomon,Rossigniol,Dalbello,Nordica,Tecnica,Lowa,Lange κ.ο.κ είναι μπότες με ποιότητα οι οποίες δεν αποτελούν συγκρίσιμα μεγέθη μεταξύ τους καθώς δεν μπορεί να συγκριθεί το ανθρώπινο πόδι Άρα το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό. Σημείωση: μετά από πολλαπλές συγκρίσεις μποτών έχω παρατηρήσει πως οι Nordica έχουν το πιο μεγάλο (σε όγκο, πάχος κλπ) παπουτσάκι (το εσωτερικό της μπότας). Μπορεί κατά συνέπεια να είναι και πολύ άνετες (αυτό προϋποθέτει ότι θα σε βολέψει και το εσωτερικό της μπότας, το "καλούπι" της) Αυτά. Ο κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted April 5, 2004 telika protimisa technica kai to montelo ENTRYX 7 afoy htan h monh poy moy erxotan kala kai se timh pou mporousa na plirwsw Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 0 Report post Posted April 5, 2004 Ρε.."άρρωστε" αγόρασες κιόλας?? Με γεια Εύχομαι οι επόμενες να είναι οι ICON XT Race :wink: Πάω στο site να τις δω :!: :wink: Quote O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ... Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ... Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted April 5, 2004 Πραφματικά είμαι "άρωστος"!!! Του χρόνου θα τις "λιώσω"!!!Απο την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Χελμού Αποστόλη θα κάνουμε παρέα σκι (τηρουμένων των αναλογιών βέβαια,εσύ σε κόκινες και μαύρες και εγώ σε μπλέ αν τα καταφέρω!!! ) Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 0 Report post Posted April 5, 2004 και μαύρες λες ε? Quote O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ... Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ... Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted April 5, 2004 Σταθη οι LANGE είναι οι καλυτερες μποτες για σκι κατά την ταπεινή μου γνώμη. Αλλά στα "χαμηλά" μοντέλα δεν αξίζει να πληρώσεις το όνομα Lange.Αυτές που πήρες νομίζω είναι πολύ καλές και μη μασάς κατεβαίνουν και μαύρες πίστες Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 5, 2004 Πάντως -και με άλλα παιδιά του συλλόγου που το συζητάγαμε- οι καινούργιες μπότες (τουλάχιστον τα σχετικά σκληρά μοντέλα) στα πρώτα 10 σκι περίπου σκοτώνουν. Θυμάμαι ότι οι δικές μου πέρυσι με είχαν βασανίσει πολύ ειδικά στις μαύρες πίστες με οξύτατο πόνο στην καμάρα των ποδιών, κάτι που δεν είχα παρατηρήσει στα 45 περίπου λεπτά που τις είχα φορέσει στο μαγαζί για να τις δοκιμάσω. Όταν βέβαια τις συνήθισα (ή με συνηθίσανε αυτές), βελτιώσανε το σκι μου κατά 300%. Τώρα την μπότα που φοράω δεν θα την άλλαζα με τίποτα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted April 5, 2004 Σταθη οι LANGE είναι οι καλυτερες μποτες για σκι κατά την ταπεινή μου γνώμη. Αλλά στα "χαμηλά" μοντέλα δεν αξίζει να πληρώσεις το όνομα Lange.Αυτές που πήρες νομίζω είναι πολύ καλές και μη μασάς κατεβαίνουν και μαύρες πίστες Συνονόματε δοκίμασα lange αλλά δεν μου ήταν καλά στο πόδι.Ίσως φταίει και η μικρή πλατυποδία που έχω...Πάντως οι TECHNICA ENTRYX 7 που αγόρασα μου ήρθαν καλά.Και ήταν φθηνες 147 ευρώ μόνο.. Τώρα όσον αφορά μαύρες πίστες...ας κατέβω του χρόνου μπλε και βλέπουμε σε 10 χρονια Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 5, 2004 Τώρα όσον αφορά μαύρες πίστες...ας κατέβω του χρόνου μπλε και βλέπουμε σε 10 χρόνια Αν έρχεσαι μαζί μας του χρόνου θα κατεβαίνεις και μαύρες. Ίσως όχι και πολύ σωστά στην αρχή, (και εγώ σαν ηλίθιος τις κατεβαίνω,) αλλά θα τις κατεβαίνεις και θα σου αρέσει. Ως εκπαιδευτικός, θα χαρακτήριζα τα παιδιά του συλλόγου σαν μια καλή τάξη με μαθητές που έχουν όρεξη να προοδεύσουν και τραβούν ο ένας τον άλλο προς τα επάνω. Η μαγεία του snowclub είναι ακριβώς το ότι επειδή έχεις μια παρέα που κατεβαίνει μαζί σου και νοιάζεται για εσένα, ξέρεις ότι και μια πτώση να έχεις, θα υπάρχει κάποιος πίσω σου να σου μαζέψει τα πέδιλα και να σε βοηθήσει γενικότερα. Πίστεψε με, αυτό είναι μεγάλη υπόθεση και σου λύνει τα χέρια ώστε να δοκιμάσεις πράγματα που μόνος σου δεν θα έκανες ποτέ, ή θα τα τολμούσες πολύ αργότερα στην χιονοδρομική σου καριέρα :wink: ... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted April 5, 2004 Κ.Λάππα του χρόνου με φρέσκο χιόνι θα δούμε...Μισώ τον πάγο μετά απο μια εμπειρία στον Χελμό φέτος... Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted April 5, 2004 Αυτό με τα πέδιλα δεν μου το είπες από την Παρασκευή να δεις θα ερχόμουν μαζί σας. Εκείνη η Λιάνα δεν με άφησε να κάνω λίγο σκι συνεχώς με πέδιλα στον ώμο ήμουν όλο το Σαββάτο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted April 5, 2004 ... Κύριε Λάππα εγώ εξ' ολοκλήρου είμαι τα υπόλοιπα μέρη του συλλόγου με τα οποία έχετε συζητήσει το θέμα με τις μπότες :twisted: (είδες τι σου έλεγα στο mirc Στάθη?) Θανάση είσαι και πολύ γκρινιάρης... Βοηθάς μια όμορφη οδοντίατρο και έχεις και παράπονα? ΤΣΤΣΤΣ τι αγνωμοσύνη Θεέ μου... Saludos Amigos O κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted April 5, 2004 Ελα βρε Θαναση -ολο παραπονα εισαι....Τι να πει κι ο Τασος που τα κουβαλησε και τα 2 μαζι με τα δικα του κανα 10'??????????? Τοσοι αντρες πρεπει να ειστε και ιπποτες!!!!!!!!! Παντως χαρηκα που σε γνωρισα κι απο κοντα!!!!!!! Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted April 5, 2004 ...νομίζω ότι πέθανε με την εφεύρεση των πυροβόλων όπλων... Μήπως η Λιανούλα ψάχνει τον ιππότη της? Τόσοι άντρες? Εγώ ακούω κάτι φήμες ότι μερικοί έβγαλαν 34% στο gaytest και τους ανεβάζουν και χειροκίνητα το ποσοστό... Με "αδελφικούς" χαιρετισμούς Ο κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Υ.Γ. Το ξέρω ότι ξεφύγαμε από το θέμα αλλά τα σχόλια έπρεπε να γίνουν (θα έσκαγα αλλιώς) Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 6, 2004 ... Κύριε Λάππα εγώ εξ' ολοκλήρου είμαι τα υπόλοιπα μέρη του συλλόγου με τα οποία έχετε συζητήσει το θέμα με τις μπότες :twisted: Όχι μόνο εσύ. Το συζητάγαμε και με τον vipersx στην Βασιλίτσα αν δεν κάνω λάθος. :roll: ParaΠάνο, αρχίζεις να με τσαντίζεις και θα ανέβει το σκορ σου... :twisted: :twisted: :twisted: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted April 6, 2004 Βασικά στην πρόταση που κάνεις quote έπρεπε να είχα βάλει ένα ερωτηματικό και να διαβάζεται ως ερώτηση όχι ως δήλωση. Γιατί κύριε Λάππα σας εκνευρίζω? Πως θα ανεβάσετε το σκόρ μου? Μήπως πρέπει να ανησυχείτε που το δικό σας παραείναι μικρό στα όρια του... αντισεξουαλικού? Με παρά-πονά Ο κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 7, 2004 Ε, καλά. Μην στεναχωριέσαι κιόλας! Μετά το Parapente την Παρασκευή (ελπίζω να κάνουμε) θα το έχεις ξεχάσει! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted April 7, 2004 Αν έχει έρχομαι και κάνω κιόλας (πως θα τρέχω δεν ξέρω με τις πατερίτσες)... Αλλιώς με βλέπω να αναζητώ τους υπολοίπους πληγωμένους του συλλόγου να πιούμε καφέ κάπου... Πονώντας Ο πληγωμένος κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 28, 2005 Ξερει κανεις ποιος φερνει στην Ελλαδα μποτες Lange?? Στο επισημο site παντως δεν εχει dealers για την Ελλαδα.Μαλλον εκριναν οι Ελληνες αντιπροσωποι,οτι δεν ειναι καλη εταιρια......(ε ρε γλεντια...) Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted December 28, 2005 Μπότες Lange πουλάει ο Δημητριάδης, αλλά δεν ξέρω αν είναι ο εισαγωγέας. Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted December 28, 2005 Πράγματι ο Δημητριάδης φέρνει lange.Απλά να σημειώσω οτι στο ίδιο ράφι αραδιάζει μοντέλα του 2005-2006 μαζί με παλαιότερα.Άρα καλύτερα να μπεις στο site της lange για να δεις χαρακτηριστικά από τα νέα μοντέλα και να είσαι ενήμερος Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 28, 2005 Πράγματι ο Δημητριάδης φέρνει lange.Απλά να σημειώσω οτι στο ίδιο ράφι αραδιάζει μοντέλα του 2005-2006 μαζί με παλαιότερα.Άρα καλύτερα να μπεις στο site της lange για να δεις χαρακτηριστικά από τα νέα μοντέλα και να είσαι ενήμερος Φερνει και "καλα" μοντελα?(comp κτλ??) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted December 28, 2005 Σε επίσκεψή μου πριν δεκα ημέρες είδα τις σειρές comp,crl, και concept.Πριν τον επισκευτείς πάρε καλύτερα ένα τηλεφωνο.210-2525064/210-2533950 Quote Share this post Link to post Share on other sites