Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Χ.Κ.Π.

ΦΩΤΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ χ.κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Recommended Posts

Στα συν η γνωριμία του Bujinkan από κοντά ο οποίος στην πρώτη του (ever) εμφάνιση στον Παρνασσό γράφτηκε και μέλος του συλλόγου. :D

Μπραβο ρε,600 χιλιομετρα πηγαινε-ελα για να γνωρισω την μουτσουνα σου και μου αφιερωσες 2 λεξεις μονο? :huh:

Ασε που τα 30 ευρω δεν βλεπω να πιανουν τοπο....(see my signature) :blink:

Κατα τα αλλα ηρθε ο νοτιος και σας εφερε ομιχλη :P

Αντε ναμαστε ολοι καλα,χαιρομαι πολυ που σας γνωρισα :P

elan primetime 33.jpg

Μην βιαζεστε να αποχαιρετισετε την σεζον....

Θα διακινδινεψω μια προβλεψη...

τουλαχιστον 20 μερες σκι ακομα...

Μεγαλοβδομαδα θα τσουλαμε!!!

...Μεγαλοβδομαδα θα τσουλαμε!!!

Να υποθέσω πως αναφέρεσαι σε ski ή waterski? :D Μακάρι βρε παιδιά, αλλά υπάρχει ένα piccolo problemo... ο Κέλσιος :P

Ρούλα

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Να υποθέσω πως αναφέρεσαι σε ski ή waterski? :D Μακάρι βρε παιδιά, αλλά υπάρχει ένα piccolo problemo... ο Κέλσιος :P

Ρούλα

Αναφερομαι σε σκι...

Σε σκληρο χιονακι το πρωι

σε μαλακο στα εκτος το μεσημερι...

Eπιτέλους μετά από ένα ΣΚ με δύσκολες καιρικές συνθήκες η σημερινή μέρα μας αποζημίωσε με το παραπάνω.

Το χιόνι ανοιξιάτικο καθ'όλη τη διάρκεια της μέρας, σκληρό το πρωί, μαλάκωνε όσο μεσημέριαζε και "σούπιαζε" -ειδικά κοντά στα 1950- το μεσημέρι.

Όπως και να έχει χαρείτε το όσο το έχουμε ακόμη, γιατί για τα υπόλοιπα θα τα έχουμε για περίπου 6 μήνες :D

Με τα υπόλοιπα λοιπόν snoclubάκια (κοπανατζήδες) χαρήκαμε σήμερα όλο -πραγματικά- το βουνό :D

Καλημέρα bowl και Γεροντόβραχε

100_0435.jpg

100_0436.jpg

100_0437.jpg

Σλουρπ

100_0438.jpg

Καρβοδιάδρομος Περικλής

100_0439.jpg

100_0440.jpg

...........και μετά αποφασίσαμε να πάμε σε αυτά τα απαίσια μέρη :P στην πίσω μεριά των Κελλαριών

100_0441.jpg

100_0442.jpg

όπου περάσαμε χαλια (ο τόνος δικός σας) και είδαμε και τη Σαχάρα με λίγο χιόνι :)

100_0443.jpg

(απλά κοιτάξτε πόσο θαμμένα είναι τα κολονάκια)

Για αυτό μην τελειώνεται την σεζόν πρόωρα γιατί μάλλον έχουμε -έστω και λίγο- ψωμί ακόμη, έστω και με τις επερχόμενες ζέστες ;):P

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

Ρε συ Χρήστο, την Κυριακή ήταν χαρά θεού, με φρέσκο χιόνι, σου το είπα όταν με ρώτησες σε ένα πέρασμά μου στα Κελάρια, αλλά εσύ εξακολουθούσες και είχες κολλήσει στα Κελάρια, ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ; Πάλι καλά που αρρώστησες ξαφνικά σήμερα χαχαχαχαχα

Μπραβο ρε,600 χιλιομετρα πηγαινε-ελα για να γνωρισω την μουτσουνα σου και μου αφιερωσες 2 λεξεις μονο? :P

Με 30 ψωροευρόπουλα τι περίμενες δηλαδή; Να σου γράψω μυθιστόρημα; :D

Make Parnassos Great Again!

Να σου γράψω μυθιστόρημα;

εγω που τα γράφω δωρεάν? μήπως κατι δεν κάνω καλα? :P

sorry mods για το off

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Elgreco, μας ξύπνησες και πάλι την ακόρεστη δίψα για απάτητο και εξερευνήσεις στις Όμορφες Λάκκες.

Πάνω που τα έκανα πακέτο όλα στο πλυντήριο και τα ski για service. Αρρώστια !!! :P

''Mood 2 Swing, Mood 2 Skiing''

Με 30 ψωροευρόπουλα τι περίμενες δηλαδή; Να σου γράψω μυθιστόρημα; :D

Φτανουν και περισσευουν για να γινω μελος

Και μαλιστα σε 2 ΜΟΝΟ μερες :P

elan primetime 33.jpg

Και την κυριακη ηταν καλα,για off piste διαδρομες!!

"Να ζεις την καθε στιγμη πριν γινει αναμνηση"

Η καλη μερα φαινεται...απο το απογευμα της προηγουμενης...z7shysterical.gif Καπακι στην διαπιστωση οτι ο Ιασονας 'ψηνεται' για μια καθημερινη, χτυπαει το κουδουνι και μου αφηνει η UPS το σακιδιο του Κορνηλιου και τα Atomic M2tron 9 :wub: , απο τον Γερμανο...Γρηγορα, τηλεφωνα, ΡΜ, αδειες, 'ψηθηκε' το ψητο!

Ο Ιασονας ειχε να κανει 1 1/2 ΣΚ σκι....Τι ωρα θα βαλουμε το ξυπνητηρι; :o 0600!!!thud.gif Βεβαια, ειμαστε στα Κελλαρια 8 παρα δεκα...10 αυτοκινητα στο παρκινγκ, μεταξυ των οποιων και ο ΤΖΙΜ!

Το Ski-Data δεν ειχε ξυπνησει ακομη (στην παλια ωρα εβλεπε 0710...δεν ειναι ωρα ακομη). Μας εζητησαν να τους επιδειξωμεν τις καρτες για να μας αφησουν να περασουμε απ' το πλαϊ. Τις επιδειξαμεν... :P

Μολις βγηκαμε απο το αυγο :blink: φοραει ο Ιασονας τα σκι και εξαφανιζεται με ψαροκοκαλλο-skating για την αφετηρια του Ηρακλη...(τοση καψα ειχε ο ερμος...) Αλλα το ski-data...δεν...Εδω δεν επιδειξαμεν τπτ... :rolleyes: επηδηξαμεν την μπαρα και παραταχτηκαμε και τα τεσσερα snowclubακια (για να γεμισουμε την καρεκλα ;) ). Ανεβαινοντας δεν υπηρχε ψυχη στις πιστες! Εμεις ανοιξαμε τον Ηρακλη!

Και τωρα τα ωραια...

Οι πιστες ηταν στρωμενες απο την μια πλευρα του βουνου (Ηρακλης) μεχρι απεναντι (Γεροντοβραχος).

Και οταν λεω στρωμενες...thumbsup4kk.gif εννοω οτι μονο περσι το Φλεβαρη που ανοιξε το βουνο τις εχω ξαναδει ετσι...worthy.gifworthy.gif

Εξετασεις Στερεομετριας στο Πολυτεχνειο! "Διδεται επιπεδον..." Αυτο κι αν ηταν επιπεδον! :lol: ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ (Ηρακλη κοκινη και μπλε, Περικλη, Αιολο και απο μακρια :( Βακχο κοκινη και μπλε) ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΡΑΦΗ!!! Καρβαραμε στο παγωμενο τσιμεντοκοτλε, ουτε μια ανωμαλια!mr4706xe2.gif Τετοιες πιστες δεν ειδα ουτε στο Stubai, ουτε στο La Plagne, ουτε στο Kaprun/Zell am See, ουτε στο Kitzbuhel!

Ρωτησα τον κ. Δριβα 'πως εγινε το θαυμα;' και η απαντηση ηταν 'ειχε κεφια ο Φιλιππος...'

Κυριε Φιλιππε, ειστε ο Micelangelo του ρατρακ! Να του πηγαινουμε του ανθρωπου σοκολατακια να εχει παντα κεφια!!...z7shysterical.gif

Καναμε ανελεητο μασαζ περνωντας το παγωμενο κοτλε...μεχρι που μεταμορφωθηκε σε πολυ σκληρο χιονι. Τοτε εγινε το ελα να δεις...εχουν εν τω μεταξυ καταφθασει ο Zox, Korn, Melo, LeoP, Makalu, Flocon με το κοριτσακι του, και καποιος ...αρρωστος με μουσακι (ονοματα δεν λεμε...υποληψεις δεν θιγουμε...) και πιασαμε ταχυτητες νυχτερινου με νταλα ηλιο!!moskingqa5.gif

Με τετοιο χιονι και τετοιο στρωσιμο, και με τα καινουρια μου πεδιλακια...μεχρι και ο ΜακηςΜ αισθανθηκε μαγκας σκιερ...z7shysterical.gif

Λ-Ι-Ω-Σ-Α-Μ-Ε στο σκι...Κατα τις δυο, βγηκαν καποια συννεφακια και σκληρυνε λιγο η σουπα που κολλαγε, και ολοι οι υπολοιποι σκιαρανε μεχρι να κλεισουν οι αναβατηρες,

Δεν θελαμε να φυγουμε...φυγαμε ομως για ενα λιτο γευμα στη Σουβαλα...αλλα δεν θελαμε να φυγουμε...φυγαμε ομως για ενα καϊφε στο Πετρινο...αλλα δεν θελαμε να φυγουμε...φυγαμε ομως για αλλο ενα καφε στου Ιασονα και της Ελενης...αλλα δεν θελαμε να φυγουμε...Τελικα κατα τις 10 και κατι...και με ορατο πλεον τον κινδυνο να κοιμηθουμε εκει στρωματσαδα και να χασουν καποιοι την Πεμπτη τις δουλειες τους...τελικα φυγαμε!

Χάλια περασαμε...εγω καθημερινη δεν ξαναπαω... :angry: μεχρι την Παρασκευη τουλαχιστον! :P

Ιασονα, Ελενη, ευχαριστω για την παρεα, τα tips και τη φιλοξενια, ΤΖΙΜ, Zox, Korn, Melo, El Gr.., LeoP, Makalu ευχαριστω για την παρεα, κε Φιλιππε ευχαριστω για τις φανταστικες πιστες, κε Δριβα ευχαριστω για το ΧΚΠ, Θεε μου ευχαριστω για την αξεχαστη μερα!

Φιλικα

ΜακηςΜ

ΥΓ: 0100 εφτασα σπιτι μου...

ΥΓ2: Δεν φανταζομαι να περιμενετε φωτογραφιες...για σκι πηγαμε, σιγα μην σταματαγαμε να τραβηξουμε φωτογραφιες. Κατι εκανε ο Makalu...αυτον βαρατε!

Πραγματικά η χτεσινή μέρα ήταν απλά υπέροχη :o

Δεν θέλαμε να φύγουμεμε τίποτα!Μπορώ να πω ότι τόσο σκι δεν έχω κάνει ποτέ αλλά με τέτοια παρέα που να σταματήσεις. Σας ευχαριστώ πολυ για την καλή παρέα και ιδιαίτερα τον Ιάσωνα για τις χρήσιμες συμβουλές του...

ΤΖΙΜ

Πραγματικά η χτεσινή μέρα ήταν απλά υπέροχη :lol:

Δεν θέλαμε να φύγουμεμε τίποτα!Μπορώ να πω ότι τόσο σκι δεν έχω κάνει ποτέ αλλά με τέτοια παρέα που να σταματήσεις. Σας ευχαριστώ πολυ για την καλή παρέα και ιδιαίτερα τον Ιάσωνα για τις χρήσιμες συμβουλές του...

ΤΖΙΜ

Εμενα δηλαδη που σου δανεισα τα ΚΑΤΑΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Metron μου δεν με ευχαριστεις; :rolleyes: Μην τολμησεις να παραπονεθεις για off-topic φουκαρα μου, θα σε φαει η μαρμαγκα! :angry::blink::wub:

Γεια σου ρε ΤΖΙΜ! Εισαι ωραια παρεα, και σου χαλασα και τη φαση με το πιπινι στο σαλε... :o:(

Φιλικα

ΜακηςΜ

Εμενα δηλαδη που σου δανεισα τα ΚΑΤΑΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Metron μου δεν με ευχαριστεις; :rolleyes: Μην τολμησεις να παραπονεθεις για off-topic φουκαρα μου, θα σε φαει η μαρμαγκα! :angry::blink::wub:

Γεια σου ρε ΤΖΙΜ! Εισαι ωραια παρεα, και σου χαλασα και τη φαση με το πιπινι στο σαλε... :o:(

Φιλικα

ΜακηςΜ

Συγνώμη Συγνώμη Συγνώμη Συγνώμη Συγνώμη Συγνώμη Συγνώμη Συγνώμη Συγνώμη Συγνώμη!

Πραγματικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ :lol: και για το πιπίνι δεν πειράζει!

Οσο για το off-topic τα έχουμε κάνει όλα μπάχαλο....

Είσαστε όλοι υπέροχη παρέα χαίρομαι που βρίσκομαι στο snowclub!!!!

TZIM

Είσαστε όλοι υπέροχη παρέα χαίρομαι που βρίσκομαι στο snowclub!!!!

και αυτό χαίρεται

(ηταν να μην πάρεις φόρα στην κόκκινη του Ηρακλή, ποιος σε πιάνει τώρα :o )

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

και αυτό χαίρεται

(ηταν να μην πάρεις φόρα στην κόκκινη του Ηρακλή, ποιος σε πιάνει τώρα :o )

Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κατέβηκα από κει!

αντε, και το γκράντ κουλοάρ τωρα :o

Πράγματι μια πάρα πολύ ωραία μέρα η χτεσινή.

Επειδή όμως είχε πολύ λίγο κόσμο αλλά και πολλά μέλη του Συλλόγου, αναρωτιέμαι με αφορμή μια σύγκρουση που έγινε στην πίστα δίπλα στο συρόμενο...

Μήπως ο άνθρωπος που - άθελά του προφανώς και ζήτησε και συγνώμη - πήγαινε σφαίρα και έριξε κάτω την κορούλα μου διαβάζει αυτές τις γραμμές;;;

Περασμένα ξεχασμένα... Εξάλλου η μικρή περισσότερο τρόμαξε παρά πόνεσε. Μου έμεινε όμως μια απορία... να της πω να αφήσει τις μεγάλες στροφές και τις τραβέρσες και να το ρίξει από τώρα στο κάρβινγκ για να γλιτώσει τις κακοτοπιές; :o

ΥΓ Προσωπικά διαφωνώ με το να μείνει κλειστό το τριπλό... Πατάνε που πατάμε (εξαιρετικά ομολογουμένως) τις πίστες θα χαλούσε το χιόνι ο λίγος κόσμος που θα χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο λιφτ;

Πράγματι μια πάρα πολύ ωραία μέρα η χτεσινή.

Επειδή όμως είχε πολύ λίγο κόσμο αλλά και πολλά μέλη του Συλλόγου, αναρωτιέμαι με αφορμή μια σύγκρουση που έγινε στην πίστα δίπλα στο συρόμενο...

Μήπως ο άνθρωπος που - άθελά του προφανώς και ζήτησε και συγνώμη - πήγαινε σφαίρα και έριξε κάτω την κορούλα μου διαβάζει αυτές τις γραμμές;;;

Περασμένα ξεχασμένα... Εξάλλου η μικρή περισσότερο τρόμαξε παρά πόνεσε. Μου έμεινε όμως μια απορία... να της πω να αφήσει τις μεγάλες στροφές και τις τραβέρσες και να το ρίξει από τώρα στο κάρβινγκ για να γλιτώσει τις κακοτοπιές; :rolleyes:

ΥΓ Προσωπικά διαφωνώ με το να μείνει κλειστό το τριπλό... Πατάνε που πατάμε (εξαιρετικά ομολογουμένως) τις πίστες θα χαλούσε το χιόνι ο λίγος κόσμος που θα χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο λιφτ;

Αυτός ο άνθρωπος αυτός ήμουν εγώ! :o

Και πάλι συγνώμη!

Αυτός ο άνθρωπος αυτός ήμουν εγώ! :angry:

Και πάλι συγνώμη!

Σφαιρα ε; :rolleyes: Παλιοπαιδο! Εγω σου δανεισα τα ΚΑΤΑΚΑΙΝΟΥΡΙΑ πεδιλακια μου να τα δοκιμασεις...οχι να σκοτωνεις τα παιδακια του κοσμου... :blink:

Francois μαλλον καποιος αλλος ητανε...δεν νομιζω οτι ο ΤΖΙΜ τα πηγαινε σφαιρα... :o

Φιλικα

ΜακηςΜ

Σφαιρα ε; :rolleyes: Παλιοπαιδο! Εγω σου δανεισα τα ΚΑΤΑΚΑΙΝΟΥΡΙΑ πεδιλακια μου να τα δοκιμασεις...οχι να σκοτωνεις τα παιδακια του κοσμου... :angry:

Francois μαλλον καποιος αλλος ητανε...δεν νομιζω οτι ο ΤΖΙΜ τα πηγαινε σφαιρα... :o

Φιλικα

ΜακηςΜ

Δεν ήμουν με τα METRON τότε!

Δυστυχώς εγώ έριξα την μικρή αλλά δεν πήγαινα και σφαίρα τα παραλέμε....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...