Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
madskier

Συναντηση στα φλοκα

Recommended Posts

1. Την επόμενη φορά σε γήπεδο (π.χ. ΟΑΚΑ)

2. Όλο το χρόνο εξεταστική περίοδος είναι ;

Μήπως φταίει ότι ο χώρος είναι μικρός;

ποιός χώρος είναι μικρός; το ΜΑΟ; δε νομίζω...

Νόμιζα ότι ήταν το flocafe...

...και το Flocafe δεν είναι και κανα κιόσκι :D

είμαστε αδικαιολόγητοι έχετε δίκιο

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

'Οσοι έχουν εξεταστική έχουν δικαιολογία και μην ακούω το αντίθετο γιατί προσωπικά έδινα 5 μαθήματα σε 5 μέρες κ ούτε να κοιμηθώ δε προλάβαινα πόσο μάλλον για συνάντηση...όσο κι αν ήθελα να παρευρεθώ ήταν αδύνατο.

Το μακριά δεν είναι σίγουρα δικαιολογία. Υπάρχουν ΜΜΜ, ταξί και άλλα πρόθυμα μέλη να εξυπηρετήσουν (κ προσωπικά ευχαριστώ :shock: ) κι όσο για το χώρο, ναι, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά δε πας να πιεις ένα τυχαίο ποτό σ'ένα τυχαίο μαγαζί πας να δεις τα μέλη του συλλόγου που ανήκεις.

Dunno, εγώ στην επόμενη θα είμαι εκεί :wink:

(btw τον Ιούλιο ήμουν διακοπές :shock: )

Taste with your eyes

Feel with your head

And think with your heart...

Εμένα, πάλι, πέφτει λίγο μακριά...

Μα αν ερχόσουν εσύ δεν θα πήγαινε κανείς....

Εμένα, πάλι, πέφτει λίγο μακριά...

Μα αν ερχόσουν εσύ δεν θα πήγαινε κανείς....

Mα πως, :shock::shock::lol: εγώ είμαι καλό παιδί, μοιράζω και καραμέλες στις συναντήσεις. Ρώτα και τον πρόεδρο :wink: :wink: :wink:

Είμαι υπόδειγμα μέλους.

Κοίταξε φίλε Σταθucada,

Δεν ρωτάω τον πρόεδρο τίποτα. Δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση για ένα άτομο σαν κι εσένα.....αρκετά τραβάει ο άνθρωπος.

Όσον αφορά στο θέμα της συμμετοχής στις εκδηλώσεις-συναντήσεις του συλλόγου νομίζω ότι ο Ιάσωνας (Jey) έχει απόλυτο δίκιο. Και αυτή την φορά δεν μπορεί να πει κανείς πως η ανακοίνωση βγήκε τελευταία στιγμή αφού υπάρχει στο forum εδω και μια εβδομάδα. Το προεδρείο έχει βγάλει από το καλοκαίρο ήδη το πρόγραμμα εκδηλώσεων, αυτό δεν σημαίνει πως θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τα του συλλόγου όταν θα πέσουν τα πρώτια χιόνια. Διαφορετικά να μην κλαιγόμεστε αν η επόμενη συναντηση στην Αθήνα θα γίνει στο Opening Party τον Νοέμβριο :!: :!:

Φιλικά

Ηλίας

Snow to the people!

Ηλία πολύ σωστός ο προβληματισμός του Ιάσωνα. Φαίνεται να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση για τη συγκεκριμένη συγκέντρωση, των παιδιών της Θεσσαλονίκης από τα παιδιά της Αθήνας. Οι Θεσσαλονικείς μαζεύονται κάθε εβδομάδα και περνάνε καλά. Εμείς εδώ κάτω δεν.... Προφανώς δεν υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον.

Θα είναι χρήσιμο να γράψει ο καθένας είτε τους λόγους που δεν μπορεί (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι ανακρίνουμε κανέναν), είτε τους λόγους για τους οποίους θα βρεί ενδιαφέρουσα μια τέτοια συνάντηση. Και εάν δεν θέλει να γράψει δημόσια, ας στείλει p.m.

ΑΛΕΞΗΣ ΛΥΓΓΙΤΣΟΣ

ΑΡΓΟΣ

Δεν αφορά μόνο τα μέλη:

Όλοι εσείς που έχετε γραφτεί πρόσφατα, ή τουλάχιστον από το τέλος της χειμερινής σεζόν και μετά, δεν έχετε απορία να δείτε τα άλλα άτομα του συλλόγου στον οποίο γραφτήκατε; Δε δαγκώνουμε.

Εγώ προσωπικά την ύπαρξη του snowclub την έμαθα μετά το τέλος της χειμερινής σαιζόν.

και στις 2 συναντήσεις που έγιναν (ιούλιο και την προχθεσινή) ήθελα να έρθω, αλλά αυτό που με κράτησε μακριά ήταν η δουλειά μου, γιατί σχόλασα 20.30 το βράδυ, έπρεπε να πάω απο μεταμόρφωση πειραιά στο σπίτι μου (για εμφανείς λόγους) και μετά να έρ8ω στο σημείο συνάντησης. άρα θα ερχόμουν αργοπορημένος κατα 1 με 1,5 ώρα, στην καλύτερη περίπτωση.

δεν λέω να γίνονται οι συναντήσεις στις 11 το βράδυ για εμένα, αλλά πιστεύω πως αν γινόταν μια συνάντηση κάποια κυριακή πρωί ή μεσημεράκι, πως θα υπήρχε μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου.

Ας λάβουμε και υπόψιν οτι τις καθημερινές κάποιοι δουλεύουν την επόμενη μέρα νωρίς το πρωι.

Φιλικά Ηλίας..

Κυριοι -ες Μελοι και Φιλοι του Snowclub,

Ο Συλλογος ειναι Χιονοδρομικος,δυστυχως στην Ελλαδα περα απο εξεταστικες(οπου εχω και εγω) ,Δουλιες και υποχρεωσεις ,η χειμερινη μουρλα μας πιανει οταν ερθει Νοεμβρης και νιωθουμε πως ερχεται ο Χειμωνας.......

<το παραπανω ισχυει για το 90% των χιονοδρομων>

Εμεις εδω ομως ειμαστε τρελαμενοι ολο το χρονο!

Οι περισσοτεροι μαλλον....γιατι αρκετα νεα μελη που εχουν την διαθεση να ειναι μελη ενος Χιονοδρομικου Συλλογου,δεν ειναι και υποχρεωμενοι να ερχονται Σεπτεμβρη μηνα,οποτε οσοι μπορουν και νιωθουν οτι ανταποκρινονται παιρνουν μερος στις εκδηλωσεις.

Κακα τα ψεματα μονο λιγα ατομα πονανε αυτο το Συλλογο και λιγοι ασχολουνται πραγματικα,κακως εχουν γινει καποιες κλικες και καποιοι ξενερωσαν και δεν ερχονται.(κατι ηδη γνωστο κ ισως αποδεκτο).

Προσωπικα θεωρω οτι οι συναντησεις τυπου Flocafe δεν εχουν ιδιαιτερο ενδιαφερον και αυτο γιατι οποιος γνωριζε την ομαδα των ιδρυτικων μελων και τις τοτε συναντησεις ,καταλαβαινει τι μεγαλη διαφορα ποιοτικως υπαρχει.Και για να γινω πιο συγκεκριμενος,οταν ειμαστε σε μια συναντηση 60 ατομα,με 30 πηγαδακια ,ουτε κατι επικοδομητικο συζητιεται αλλα μετα απο 5,10 συναντησεις καταληγεις να λες τα ιδια πραγματα

<Γεια ...τι κανετε,ποτε πηγες τελευταια φορα για σκι....?ο καιρος καλος?>

Πιστευω οτι αν γινοταν κατι οπως περσυ τον Οκτωβη στο Bon Pate με μικροφωνο και το προεδρειο να θετει ζητηματα διαλογου και κουβεντας,στην οποια μπορουν να συμμετεχουν και τα απλα μελη θα ηταν πιο ενδιαφερον και πιστευω θα ειχε μεγαλυτερη αξια για τις ενεργες θεσεις του Συλλογου.

:arrow:

Να σημιωθει οτι περσυ συμμετειχα στο 95% των συναντησεων και το πορισμα ειναι προσωπικο μεν , ερχεται σε συμφωνια με πολλα μελη δε. :!:

Φιλικα

Γιωργος

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

Τον Ιούλιο έλειπα,

τώρα, ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ :lol: , το θυμήθηκα την Παρασκευή και χτυπιόμουνα...

Ισχύει ότι όταν έχει χιόνι αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον των μελών του συλλόγου και του φόρουμ για τις συναντησεις.

Τις βρίσκω αυτές τις συναντήσεις να είναι ελαφρώς επιφανειακές και όχι αρκετά επικοδομητικές για τα θέματα του συλλόγου, αλλά και πάλι δεν είναι ΓΣ, συνάντηση to know us better είναι.

Από αυτήν την άποψη, αν ο σκοπός μας είναι να γνωριστούμε καλύτερα και από κοντά, τη δουλειά τους την κάνουν, μια πρώτη γνωριμία κάνουμε, διαλέγουμε αν κάποιος μας κάνει για πάμε μαζί για σκι ή και να κάνουμε παρέα. Εμένα, μου συντηρούν και μου ενισχύουν και τον ενθουσιασμό μου για το άθλημα! Ανταλλάσουμε και δια ζώσης τις απόψεις μας για εξοπλισμό και χιονοδρομικά, όλα μια χαρά!

Αν θέλουμε να είναι κάτι σαν μικρές γενικές-τοπικές συνελεύσεις, δεν βρίσκω ότι λειτουργούν ως τέτοιες.

Προσωπικά το μόνο που με ενοχλεί στους χώρους όπου έχω παρευρεθεί σε συναντήσεις είναι η μουσική που κάποιες φορές ήταν δυνατή.

Το ΜΑΟ μου πέφτει κάπως μακρυά και ψιλοβαριέμαι να κατεβαίνω, αλλά τι να κάνω, άμα αυτό σας αρέσει και σας βολεύει την επόμενη φορά ελπίζω να το θυμηθώ :oops: και να έρθω.

Εγώ προσωπικά την ύπαρξη του snowclub την έμαθα μετά το τέλος της χειμερινής σαιζόν.

και στις 2 συναντήσεις που έγιναν (ιούλιο και την προχθεσινή) ήθελα να έρθω, αλλά αυτό που με κράτησε μακριά ήταν η δουλειά μου, γιατί σχόλασα 20.30 το βράδυ, έπρεπε να πάω απο μεταμόρφωση πειραιά στο σπίτι μου (για εμφανείς λόγους) και μετά να έρ8ω στο σημείο συνάντησης. άρα θα ερχόμουν αργοπορημένος κατα 1 με 1,5 ώρα, στην καλύτερη περίπτωση.

δεν λέω να γίνονται οι συναντήσεις στις 11 το βράδυ για εμένα, αλλά πιστεύω πως αν γινόταν μια συνάντηση κάποια κυριακή πρωί ή μεσημεράκι, πως θα υπήρχε μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου.

Ας λάβουμε και υπόψιν οτι τις καθημερινές κάποιοι δουλεύουν την επόμενη μέρα νωρίς το πρωι.

Φιλικά Ηλίας..

Πίστεψε με συνονόματε Ηλία υπήρξαν άτομα που ήρθαν και μετά τις έντεκα το βράδυ στην συνάντηση. Το θέμα είναι κατά πόσο είμαστε πρόθυμοι να προχωρήσουμε τον Σύλλογο ένα βήμα παραπέρα, από μια μεγάλη παρέα σε ένα σύνολο ατόμων που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τα πράγματα στην τουριστική χιονοδρομία της Ελλάδας και κυρίως ενδιαφέρονται να δουλέψουν πάνω σε αυτό.

Πιστευω οτι αν γινοταν κατι οπως περσυ τον Οκτωβη στο Bon Pate με μικροφωνο και το προεδρειο να θετει ζητηματα διαλογου και κουβεντας,στην οποια μπορουν να συμμετεχουν και τα απλα μελη θα ηταν πιο ενδιαφερον και πιστευω θα ειχε μεγαλυτερη αξια για τις ενεργες θεσεις του Συλλογου.

:arrow:

Γιώργο δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο σε μια τέτοια πρωτοβουλία. Πρέπει όμως να καταλάβουμε πως όλα αυτά δεν κανονίζονται μόνο μέσα από το forum αλλά και με την ενεργό συμμετοχή μας στις συναντήσεις.

Κάνω λοιπόν μια ανοιχτή πρόταση προς το προεδρείο για μια συνάντηση στην Αθήνα πριν τo Opening Party του Νοεμβρίου όπου εκτός από το "to know us better" μέρος θα μπορέσουμε να συζητήσουμε και θέματα όπως το φετινό πρόγραμμα εκδρομών, το φλέγον (για πολλούς μεταξύ των οποίων και εγω) θέμα της παραγγελίας εξοπλισμού κ.α. χωρίς την "αυστηρότητα" μιας γενικής συνέλευσης. Ίσως θα μπορούσε να κανονιστεί Σαββατοκύριακο ώστε να διευκολινθούν ακόμα περισσότερα άτομα να συμμετάσχουν.

Με θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ηλίας Αδάμ

Υ.Γ. Ανδρέα (MAC) ήσουν πολύ όμορφος στην TV :lol:8)8)

Snow to the people!

Να πούμε για μία Κυριακή πρωί προς μεσημέρι. Δηλαδή από 11:00 και μετά. Κάπου που να βολεύονται οι περισσότεροι. Γράψτε πότε βολεύεστε. Ας μήν είναι απαραίτητα η επόμενη Κυριακή. Ας είναι όμως κάποια.

Σκεφθείτε....

Θα συμφωνήσω κι εγώ σε μια συνάντηση Κυριακή πρωί προς μεσημέρι, πιστεύω ότι θα βολεύει πολλούς που δουλεύουν πολύ πρωί τις καθημερινές, αλλά και κάποιους που μένουν πιο μακριά (μικρέ Αργίτη περιμένω να σε δω). Εντός Αθηνών ή λίγο πιο έξω, όπου θέλετε. Αρκεί να μην έχει σαλπάρει το βαπόρι.

ΥΓ. Thanks Ηλία.

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ESCAPE ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ? ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Το escape ειναι πολυ Δυτικα και δεν εχει προσβαση ευκολη με Μεσα Μεταφορας(μετρο,ηλεκτρικο κλπ)

Προτεινω να κλεισουμε ενα μαγαζι με μικροφωνο(πχ bonne Pate)

και να γινει ανακοινωση απο το ΔΣ 1 εβδομαδα νωριτερα ωστε να μπορουν να ερθουν οσο το δυνατον περισσοτεροι.

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

Προτεινω να κλεισουμε ενα μαγαζι με μικροφωνο(πχ bonne Pate)

Πάλι θα ταξιδέψεις χιλιόμετρα βρε Γιώργο για να έρθεις :):lol::cry:

Snow to the people!

εγω παλι που θελω να ερθω αλλα παντα το βλεπω μια μερα μετα οτι εχουμε συναντηση?

δεν γινεται να μας ερχεται ενα mail που να μας λει τα σχετικα ???

εμενα προσωπικα θα με βοηθουσε να ερθω :roll:

Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...

Στην πρώτη σελάδα του site γράφτηκε κάτι για συνάντηση για σήμερα. Πότε πρωτοδημοσιεύτηκε, γιατί εγώ το είδα μόλις 3 ώρες πριν το ραντεβού; Γιατί στις ανακοινώσεις του συλλόγου δεν γράφτηκε τίποτα; Και που είναι το flocafe Κρήνης;

Νομίζω ότι για εμάς τους άσχετους θα πρέπει να δίνετε μερικές πληροφορίες παραπάνω, διότι πολλές φορές ακόμα και αν κάποιος θα ήθελε να έρθει δεν θα τα καταφέρει. Λίγο καλύτερη οργάνωση την επόμενη φορά.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Αφορα την συνάντηση στην Θεσσαλονίκη, σήμερα. Η Κρήνη είναι στην παραλία της Καλαμαριάς.

Για Αθήνα απ' ότι είδα μάλλον δεν κανονισαν τίποτε γι' αυτή τη βδομάδα.

Αλέξη ετοιμάζεται συνάντηση και στην Αθήνα για την Κυριακή 23-10-2005 στις 11:00 το πρωί. Λεπτομέρειες στην ανακοίνωση που θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.