hakem 682 Report post Posted November 21, 2014 Αυτό που θα ήθελα από το Kozuf είναι να μπορώ να πάω μερικές φορές αυθημερόν κι ας μην πατάνε τίποτα, να παίρνουμε και τα αντίστοιχα πέδιλα, αλλά τόσο prive μόνο, με χαλάει ... δεν φαίνεται να αναγράφει τίποτα για τιμές ημερήσιας κάρτας στα λιφτ, παρά μόνο για γκρουπ και catski... έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ, θα είναι μόνο prive, αποκλειστικά για γκρουπ και αυτό με ανησυχεί ... κατάλαβε κανείς κάτι διαφορετικό ;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,695 Report post Posted November 21, 2014 1.000 ευρω? σαν πολλα μου ακουγονται...τελος παντων... Βασικα εμενα μου φαινεται οτι η ολη φαση παλι σε μουφα θα βγει. Και στην αρχη οταν ξεκινησε το χιονοδρομικο να φτιαχνεται λεγανε τοσα και τοσα...θα παρει ολο το κοσμο απο θεσνικη, θα γινει καλος δρομος και ολοι θα πανε εκει, μπλα μπλα μπλα μπλα τα χρονια περασανε και εμεινε τελικα μια καρεκλα και μια αγκυρα... τωρα το θεμα ΧΚ το εγκαταλειψανε και το γυρισανε σε απατητο..τελος παντων...δεν ξερω τι θα βγει. Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 21, 2014 κυριοι!! τα πραγματα ειναι απλα για να πατήσεις πιστες θελει χρημα και μαλιστα αρκετο ,,,και ασε που μπορει να πατήσεις ,,,πιστες και να μην πατήσει κανενας για σκι οποτε αφηνουμε το βουνο απατητο , για ναχαμε να λεγαμε και αν ερθουν τιποτα νταλντον κλπ το ανοιγουμε διαφορετικα ,καλες ειναι και η καφεδες στα σαλε και μαλιστα ανεξοδες υσ δικο σκεπτικο 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
mario79 60 Report post Posted November 21, 2014 κατι δεν παει καλα γιατι αν πηγαιναν ολα καλα γιατι να μην πατουσαν εστω καποιες πιστες για να ''πιασουν'' και πελατες που θελουν πιστες και αφου εχουν τοσο μεγαλο πεδιο off (οπως λενε)θα ''επιαναν'' φυσικα και τους εκτος πιστας!!!!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 21, 2014 Εγώ πάλι δεν βρίσκω καθόλου κακή ιδέα την μετατροπή ενός χιονοδρομικού σε παράδεισο του freeride, (γιατί όχι κιόλας; ). Σε τελική ανάλυση, συμβατικά χιονοδρομικά υπάρχουν άφθονα στην ευρύτερη περιοχή για όποιον προτιμά το πατημένο. Και αν δουλέψει η συνταγή δεν είναι καθόλου κακή: Μειωμένα λειτουργικά έξοδα, προσέλκυση πιο ψαγμένου κοινού, δημιουργία αίγλης (η La Grave των Βαλκανίων άμα λάχει ναούμ) και ορίστε πως κάνεις την διαφορά από τον ανταγωνισμό... Αν τους κάτσει ο τζόγος μπορούν να φτιάξουν πολύ όμορφο όνομα. Μακάρι να υπήρχε ένα λιφτάκι και από την δική μας μεριά. 6 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted November 21, 2014 Σαν να μου φαίνεται ότι πάει να γίνει μόδα το freeride X/K. Κατά το κοινώς λεγόμενο: Ανάγκα φιλοτιμίαν ποιούμενα... 1 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,695 Report post Posted November 21, 2014 εγω πιστευω οτι ειναι αυτο που λεει ο Προεδρος... "ωχ ρε αδερφε...θα τους ανεβαζουμε δυο φορες πανω στο βουνο, θα κατεβαινουν και θα χαιρονται...που να πατας πιστες τωρα" Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted November 21, 2014 (edited) Παιδια τα πραγματα ειναι απλα, θα υπαρχει ημερησια καρτα των 15ευρω και πατημενες πιστες μεσα στο χιονοδρομικο, αλλά απο κει και περα θα υπαρχει η επιλογη του freeride zone με ολο το υπολοιπο πεδιο απατητο μπροστα σας με ολο το πακετο οπως το διαφημιζουνε στο προσπεκτους τους. Το βουνο εχει τεραστιο πεδιο για τετοιες καταστασεις που λογικα δεν φτανεις με τα λιφτ. Νικο ηρεμησε λιγακι με τις κρισεις προς αλλα Χ.Κ. διοτι αυτο που καταφερνεις ειναι πολυ απλα την μη προσελευση κοσμου προς το ομορφο Πισοδερι, αλλωστε στο ξαναλεω και παλι μηπως και το εμπεδωσεις μην συγκρινεις ανομοια πραγματα. Edited November 21, 2014 by spider 2 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,695 Report post Posted November 21, 2014 αν εξακολουθουν να εχουν τις πιστες και να τις στρωνουν τοτε απλα προσανατολιζονται σε αλλη αγορα... το εχω πει οτι σε αλλη κουβεντα οτι εχω πετυχει διαφημισεις για εκδρομες σε απατητο στα Σκοπια. Μαλιστα την μια την ειχα δει σε διαφημιση μεσα σε ενα προσπεκτους του blue tomato... ηταν ενα απο αυτα τα δυο...το ιδιο ειναι βεβαια αλλα δεν θυμαμαι ποιος απο τους δυο ηταν στο προσπεκτους www.eskimo-freeride.com http://www.luex.com/eskimo-snowcat-freeriding.html Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 23, 2014 (edited) Νικο ηρεμησε λιγακι με τις κρισεις προς αλλα Χ.Κ. διοτι αυτο που καταφερνεις ειναι πολυ απλα την μη προσελευση κοσμου προς το ομορφο Πισοδερι, αλλωστε στο ξαναλεω και παλι μηπως και το εμπεδωσεις μην συγκρινεις ανομοια πραγματα. δηλαδη σταθη αν καταλαβα καλα μου λες οτι δεν πρεπει να λεω τιποτα για τα χκ οποτε με τον τροπο αυτο τις μη συμμετοχής -γνωμης μου για τα χκ ,θα ερθει περισσοτερος κοσμος στο πισοδερι λες και εχω ιχ οφελος απο αυτη την παρουσια του κοσμου σε ενημερωνω οτι δεν εχω καμια ιχ ωφέλειά απο την προσελευση κοσμου στο πισοδερι /οποιος θελει ερχεται βλεπει και κρινει αυτο βεβαια που μου προσφωνείς οτι συγκρίνω ανομια πραγματα κλπ δεν νομιζω οτι ειναι οπως τα λες μιας και στο πισοδερι δεν εχει τερεν για απατητο αλλα καλο τερεν πατημενο και την κουβεντα με τους σκοπιανους εγινε, για το αυτο χκ ΚΟΖΟΥΦ χωρις να αναφερθει αν εχει πατημένες -απατητες πιστες και για αυτο εγραψα σταθη σε ενημερωνω και παλι οτι δεν εχω προσωπικά κερδος απο το πισοδερι σε αντιθεση με εσενα που εχεις απο το ΚΟΖΟΥΦ [λογο συμμετοχής στο περιοδικο] σου πραγμα που δεν μπορεσες να εχεις απο το πισοδερι Edited November 23, 2014 by PRESIDENT Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 23, 2014 (edited) Τι λέτε ρε παιδιά 1000+ € πενθήμερο για Σκόπια :shock: ήμαστε με τα καλά μας ή έχουμε ξεφύγει τελείως.....??????? μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι??????? Edited November 23, 2014 by vangelis_k Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted November 23, 2014 (edited) 1. Στο site ειναι ξεκαθάρο πως το κλείνες πριβέ για την παρέα σου από 2 μέρες ώς 1 εβδομάδα 2. Μόνο για freeride 3. Μαγκία τους και πρόβλημάτους το αν ζητούν λίγα ή πολλά. Δεν υπάρχει συγκρίσιμο μέγεθος. Άλλωστε τρελλός δεν είναι αυτός που τα ζητα. Τρελλός είναι αυτός που τα δίνει. Εδω υπάρχουν ακόμα άτομοα πουθ πληρώνουν 3 ευρώ την ξαπλώστρα στον Παρνασσό!!!! 4. Στάθη ό,τι ξέρεις,αν θες το μοιράζεσαι και μαζί μας ως μελος αυτής της κοινότητας. Καλό θα είναι. 5. Από την εμεπιρία μου με τους γείτονες, δεν κρατώ μικρό καλάθι. Ούτε πανέρι!!!!!! 6. Μια δοκιμή θα μας πείσει!!!! Edited November 23, 2014 by Dim 2 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted November 23, 2014 Αγαθοπουλε ουτε εγω ειχα κανενα κερδος απο το Πισοδερι αλλά ουτε και απο το Kozuf, ουτε εισεπραξα ενα σεντς απο το Πισοδερι αλλά ουτε και απο το Kozuf ετσι για να εχουμε να λεμε, για την κουβεντα οπως λες και συ. Αλλο οι βουρτσες Αγαθοπουλε και αλλο οι.... σε ολα, μεταξυ αυτων των δυο βουνων, αν ηταν κανενα Πηλιο απεναντι σου τοτε να συγκρινεις τα ασυγκριτα αλλιως εισαι εκτος τοπου και χρονου. Δημητρη οταν ξερω κατι που αφορα τον κοσμο πρωτα θα κοιταξω να ενημερωσω τον κοσμο απο τα δικα μου μεσα και μετα απο το φορουμ....Ηλια Ζακ και Γιαννη μετα μου λετε εσεις "γιατι δεν σας γραφω".... 2 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted November 23, 2014 μια χαρα συγκισιμο ειναι το κοζουφ με πισοδερι-βασιλιτσα-πηγαδια κλπ....τι παει να πει απατητο και πιστα.....εγω ξερω οτι εχει 6θεσιο αποσυμπλεκομενο και 2 αγκυρες....αρα περισσοτερο σκι....και μια πιστα πατημενη να εχει θα κανεις το 10πλασιο σκι απο ολα τα χκ της β ελλαδας σε μια μερα... 1 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted November 24, 2014 μια χαρα συγκισιμο ειναι το κοζουφ με πισοδερι-βασιλιτσα-πηγαδια κλπ....τι παει να πει απατητο και πιστα.....εγω ξερω οτι εχει 6θεσιο αποσυμπλεκομενο και 2 αγκυρες....αρα περισσοτερο σκι....και μια πιστα πατημενη να εχει θα κανεις το 10πλασιο σκι απο ολα τα χκ της β ελλαδας σε μια μερα... Συμφωνώ ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι το express καρεκλάκι που είναι το μοναδικό σε κοντινή απόσταση από Θεσνίκη για αυθημερόν, οπότε και έχεις τριπλασιο χρόνο στις πίστες χωρίς να προλάβεις να ξεπαγιάσεις ... το μοναδικό ερώτημα είναι εάν θα πατάνε πίστες και πόσες θα πατάνε. Το πισοδέρι για μενα έχει από τις καλύτερες πίστες στην ελλάδα αλλά εάν πατηθούν όλες του Κοζούφ πάλι δεν θα μπορεί να συγκριθεί - Πρωσοπική μου άποψη και όχι κανόνας ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
hakem 682 Report post Posted November 24, 2014 Όμως, για εμένα το θέμα δεν είναι να κάνουμε σα μικρά παιδιά συγκρίνοντας τα χιονοδρομικά και να μαλώνουμε για αυτό, αλλά να υπάρχουν όσο το δυνατό περισσότερα και καλύτερα κοντά μας για να ευχαριστιόμαστε το χόμπι μας και να αλλάζουμε και παραστάσεις ! Παιδια τα πραγματα ειναι απλα, θα υπαρχει ημερησια καρτα των 15ευρω και πατημενες πιστες μεσα στο χιονοδρομικο, αλλά απο κει και περα θα υπαρχει η επιλογη του freeride zone με ολο το υπολοιπο πεδιο απατητο μπροστα σας με ολο το πακετο οπως το διαφημιζουνε στο προσπεκτους τους. Φίλε spider, όλα δείχνουν για prive χιονοδρομικό, μακάρι να ισχύει αυτό που λες για ημερήσια κάρτα αλλά από το site δεν φαίνεται ... Ίσως να αλλάξει κάτι στο μέλλον αλλά το "exclusive" και το γεγονός ότι δεν υπάρχει χάρτης με πίστες, παρά μόνο ένας με όλη την έκταση, καθώς ούτε και τιμές ημερήσιας δείχνουν άλλα ... Εύχομαι η πληροφόρησή σου να είναι έγκυρη γιατί σε διαφορετική περίπτωση απλά θα μπει ακυρωθεί και αυτό ο προορισμός για τον ερχόμενο χειμώνα ... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted November 24, 2014 Όπως ακριβώς τα είπε ο συνάδελφος!!!!! 1 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted November 25, 2014 Επανερχομαι στο θεμα και υστερα απο συνομιλια που ειχα με ατομο τους, τελικα το χιονοδρομικο θα ειναι πριβε δηλ., μονο οταν θα ανεβαινει ενα γκρουπ κατοπιν κρατησης τοτε θα το ανοιγουν και οπως ειναι φυσικο το γκρουπ θα εχει ολο το πεδιο για παρτη του με ολες τις παροχες στις τιμες που αναφερονται και στο προσπεκτους.... Οσο αναφορα την ημερησια καρτα, αυτη δεν θα υπαρχει για φετος.... Αν εχω καποια αλλά νεοτερα τοτε θα σας ενημερωσω. 1 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 25, 2014 μονο οταν θα ανεβαινει ενα γκρουπ κατοπιν κρατησης τοτε θα το ανοιγουν και οπως ειναι φυσικο το γκρουπ θα εχει ολο το πεδιο για παρτη του . εμ, ετσι δικαιολογειται το χιλιαρικο 1 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted November 25, 2014 Prive τους βλέπω να είναι όλη την σεζόν! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted November 25, 2014 Ωραία λογική... Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 25, 2014 μην συγκρίνεται ανομία πράγματα το χκ ειναι καθαρα πριβε ..οπως κανενα αλλο χκ στα βαλκανια αρα δεν παταμε καμια πιστα και αν ερθουν ατομα που θελουν να παρουν το σκλαπ του βουνου ,,τοτε το ανοιγουμε ,, αφου πρωτα βεβαια τους παρουμε το σκλαπ τους χρηματικά εμεις ,με το καλημερα σας Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 25, 2014 Εγώ άλλο είχα καταλάβει. Ότι δηλαδή το λιφτάκι θα δουλεύει, απλά δεν θα πατούν πίστες. Έτσι όπως το λένε, παραείναι πριβέ το πράγμα. Εν πάση περιπτώσει, αν αυτούς τους βγαίνουν έτσι τα κουκιά, εμένα μου περισσεύει. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted November 25, 2014 Είναι ένα πρωτότυπο και ενδιαφέρον project. Ας το δούμε αν και πως θα δουλέψει στην πράξη. Επίσης, ας μην σχολιάζουμε πράγματα που ζηλεύουμε οι ίδιοι. Ποιός δηλαδή δεν θα ήθελε ένα lift served βουνό με απάτητο ΜΟΝΟ για την πάρτη του; 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,774 Report post Posted November 25, 2014 Είναι ένα πρωτότυπο και ενδιαφέρον project. Ας το δούμε αν και πως θα δουλέψει στην πράξη. Επίσης, ας μην σχολιάζουμε πράγματα που ζηλεύουμε οι ίδιοι. Ποιός δηλαδή δεν θα ήθελε ένα lift served βουνό με απάτητο ΜΟΝΟ για την πάρτη του; ΕΓΩ Το βουνό μου αρέσει και μου αρέσει να πηγαίνω και με παρέα και μόνος μου. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω κάνει και ταξίδι στο εξωτερικό για σκι, μόνος μου. Όμως εκεί που πάω, δεν είμαι μόνος στο βουνό. Θα μου πεις γούστα είναι, αλλά στο βουνό δεν πάω για να μονάσω, ούτε και έχω καμία ανθρωποφοβία. 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites