wraith 6,406 Report post Posted November 25, 2014 Κάτσε να έκανες και απάτητο και θα σου έλεγα εγώ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted November 25, 2014 Κάτσε να έκανες και απάτητο και θα σου έλεγα εγώ... Αν είμαι μόνος μου, ποιος θα θαυμάζει το καινούριο μου μπουφάν, που θα γράφει snowclub.gr ?????????? Τόσα λεφτά πληρώσαμε, τζάμπα η φιγούρα;;;;;;;;;;;;;;;;; 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted November 25, 2014 Στο apres ski αυτά! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted November 25, 2014 (edited) Αρα ένα εξειδικευμένο γραφείο αλπικού τουρισμού μπορεί να προωθήσει / παρουσιάσει / μεταβάλει την ΠΙΝΔΟ σε ένα τεράστιο FREERIDE πεδίο. Μπορεί το tour να έχει όση απομόνωση και ιδιωτικότητα απαιτείται . Μπορεί να προσφέρει πακέτο αλπικής κακουχίας -περιπέτειας-πολυτέλειας με κλίμακα έντασης και δράσης . ΟΛΑ τακτοποιούνται...ΟΛΑ ανοίγουν και κλείνουν όταν υπάρχει χρόνος και ...χρήμα . 1. με διαμονή σε εξαιρετικούς παραδοσιακούς ορεινούς οικισμούς ,μοναστήρια,καλύβες, σκηνές . 2. με οικοσύστημα - περιβάλλον που << τα σπάει >> άγριο,υποβλητικό...freeride όσο δεν πάει άλλο ! 3. με διεθνές αν κρίνει συνεργείο χιονοδρόμων /ορειβατών /οδηγών μπορεί άνετα να ανοίγει και να κλείνει με τον εξοπλισμό και τα χιονο- οχήματα του πλαγιές με κλίμακα δυσκολίας ,περιπέτειας ή και θεματικά snow-mountaintour . To κόστος πακέτου και η ονομασία έπονται . Private περιοχές και Βαλκανικές υποδομές είναι ένα στοίχημα γιά λύτες και επισκέπτες που ξεπερνούν ετικέτες και συμπεράσματα κοινού νού . Το << ανοίγω >> private freeride μοιάζει μοιάζει σαν να πουλάω πρόσβαση σε ελεύθερες παραλίες . Το μεταφορικό μέσο -σαν το καίκι που μεταφέρει σε απρόσιτη παραλία λουόμενους ή δύτες στα ανοικτά - πληρώνεται ... η θάλασσα και τα φύκια όχι . Edited November 25, 2014 by snowhow 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted November 26, 2014 σωστοτατος ο θανος...θα μπορουσαν ανετα να εχουν τα λιφτ για τους κοινους θνητους που δεν εχουν το χιλιαρικο να τσουλανε στις liftserved πλαγιες και τον γατο να μεταφερει χιονοδρομους εκει που τα λιφτ δεν φτανουν... Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted November 26, 2014 Στο apres ski αυτά! εκει ειμαστε ημιγυμνοι! 3 Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 26, 2014 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΝΔΟ! 3 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted November 26, 2014 εκει ειμαστε ημιγυμνοι! Τι άδικα τα πήραμε τα μπουφάν;;;;; Άσε που στο apres ski αρχίζει να πέφτει η νύχτα και να κάνει κρύο.... Αλλά τα νιάτα σου δεν κρύβονται, μας βάζεις όλους κάτω! Όταν βράζει το αίμα σου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 23, 2014 Τα μηνύματα για τις φόρμες του συλλόγου μεταφέρθηκαν στο σωστό νήμα: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=17295&page=18 Εδώ συνεχίζουμε την συζήτηση για το Kozuf. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted February 2, 2015 Πετρο "aeras" τι γινετε εκει πανω, εχουμε κανενα νεο, πρεπει να εχει βαλει "την μανα του και τον πατερα του" Θα τα πουμε συντομα... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted December 21, 2015 Μετά από μια συνομιλία που είχα με κάποιον αρμόδιο του χ/κ μου έστειλε το παρακάτω. Hi Giannis, the resort will not be opened this season due to problem with the road. It still has some small rocks uncleared and road maintenance company said it will take a while since then have old machinery for this job. If there are any changes I will personally inform you. Just to inform you that we will offer freeride skiing, backcountry powder catskiing after new year. We will have package for group of 8to12 ppl all included catskiing with snowgroomer, more than 6 to 8 runs per day, accomodation up top in the mountain near the terrains, natural gourmet cousine etc. More detailed info will be published soon and i will send you pdf to have a look. Also we can organize daily catskiing for such a group as well. Διευκρίνηση: Το χ/κ μέχρι και τα τέλη του 2015 (ότι απέμεινε δηλαδή), θα παραμείνει κλειστό. Απ΄το 2016 και μετά λειτουργεί αλλά χωρίς lift, κάρτες κλπ. Μόνο με snowgroomers για catskiing που θα εμπεριέχονται σε πακέτα που θα περιλαμβάνουν διαμονή, φαγητό ή και αυθημερόν. Θα περιμένω το pdf με τις τιμές και τις δραστηριότητες που προσφέρουν, απλώς επειδή με ενδιαφέρει το όλο θέμα και βλέπω και στις προηγούμενες σελίδες ότι και πέρυσι λειτούργησαν έτσι, έχει κάποιος κατάλογο με τιμές να πάρω μια ιδέα; 3 Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted December 21, 2015 Θα περιμένω το pdf με τις τιμές και τις δραστηριότητες που προσφέρουν, απλώς επειδή με ενδιαφέρει το όλο θέμα και βλέπω και στις προηγούμενες σελίδες ότι και πέρυσι λειτούργησαν έτσι, έχει κάποιος κατάλογο με τιμές να πάρω μια ιδέα; Έτσι όπως λές ήθελαν να δουλέψουν την προηγούμενη χρονιά αλλά δεν δούλεψαν, σωστότερα, δεν άνοιξαν καθόλου. Δες στο περιοδικό skimag+ του Δεκεμβρίου 2014 εδώ στην σελίδα 75. Κάπου είχα δει και το pdf που αναφέρεις αλλά δεν θυμάμαι που. Φιλικά 7ψυχος 1 Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 21, 2015 Και οι τιμες ηταν λιγο τσουχτερες send from mob with tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted December 21, 2015 Έτσι όπως λές ήθελαν να δουλέψουν την προηγούμενη χρονιά αλλά δεν δούλεψαν, σωστότερα, δεν άνοιξαν καθόλου. Δες στο περιοδικό skimag+ του Δεκεμβρίου 2014 εδώ στην σελίδα 75. Κάπου είχα δει και το pdf που αναφέρεις αλλά δεν θυμάμαι που. Φιλικά 7ψυχος Καθόλου μα καθόλου; Ούτε για απλή χιονοδρομία; Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted December 21, 2015 Και οι τιμες ηταν λιγο τσουχτερες send from mob with tapatalk Για ένα αυθημερόν catskiing ας πούμε πόσο πήγαινε το μαλλί; Θυμάσαι; Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 21, 2015 Δεν θυμαμαι γιαννη... send from mob with tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted December 21, 2015 Θυμάμαι ότι ήταν πολλά...απευθυνότανε κυρίως σε ευκατάστατους Ρώσους... Quote Share this post Link to post Share on other sites
headlock 271 Report post Posted December 21, 2015 Απο την σελίδα 15 Η χρέωση είναι 220Ε την ημέρα. Για να σε διευκολύνω, 1.100Ε το πενθήμερο !! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 21, 2015 τι λαμογια θα παιξε κ εκει ενας θεος ξερει...τετοια επενδυση και εχει ν ανοιξει 5? χρονια!!! Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
herman 1,011 Report post Posted December 21, 2015 Ξεκίνησαν πολύ καλά, αλλά την πάτησαν στην κατασκευή του δρόμου. Ο παλιός ήταν καλός αλλά πολύ στενός. Ο καινούργιος κατασκευάστηκε χωρίς σωστή μελέτη. Έκοψαν το βουνό με αποτέλεσμα με τις βροχές να γεμίζει ο δρόμος λάσπη και πέτρες. Στην αρχή πίστευα οτι είχαν θεμα αποχιονισμού επειδή ενα μέρος του ήταν σε μεγάλο υψόμετρο και εκτεθειμένος. Όταν το επισκέφτηκα είδα ότι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι κατολισθήσεις. Μάλλον το κόστος σταθεροποίησης του εδάφους είναι πολύ μεγάλο γιατί πρέπει να γίνουν επεμβάσεις σε όλο το βουνό. Ήταν απίστευτη η λάσπη που είχε ο δρόμος, επικίνδυνα πολύ. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
StavRos 1,194 Report post Posted December 21, 2015 Πάντως επειδή το είδα Γιάννη που το ποσταρες στο facebook και το έψαξα . Τους έστειλα και εγώ email με ερωτήσεις . Μόλις απαντήσουν θα ποστάρω εδώ. Μου φαίνονται πάντως λίγες οι καταβάσεις για ολόκληρη ημέρα . Ειδικά για αυτές τις τιμές ..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted December 21, 2015 Απο την σελίδα 15 Η χρέωση είναι 220Ε την ημέρα. Για να σε διευκολύνω, 1.100Ε το πενθήμερο !! Κατ΄άτομο αυτά; Αν είναι έτσι είναι πάρα πολλά. Αν πάλι είναι δια τα άτομα που θα μοιράζονται το snowgroomer τότε είναι πολύ καλά. Πάντως επειδή το είδα Γιάννη που το ποσταρες στο facebook και το έψαξα . Τους έστειλα και εγώ email με ερωτήσεις . Μόλις απαντήσουν θα ποστάρω εδώ. Μου φαίνονται πάντως λίγες οι καταβάσεις για ολόκληρη ημέρα . Ειδικά για αυτές τις τιμές ..... Ναι εγώ για γενικότερα τους ρώτησα, αλλά με έστειλε pm μετά ένας τύπος ο οποίος θα είναι μάλλον κάποιος αρμόδιος και με ενημέρωσε ότι θα ανοίξει μόνο κάτω απ΄αυτές τις συνθήκες. Τον δρόμο τουλάχιστον να κάνανε. Τέσσερις φορές έχω πάει στο kofuz και τις δυο έκανα ski. (Αξέχαστο παρεπιπτόντως.) Τις άλλες δεν ανεβήκαμε καν γιατί ο δρόμος ήταν κάπως έτσι.. 3 Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
herman 1,011 Report post Posted December 21, 2015 Κατ΄άτομο αυτά; Αν είναι έτσι είναι πάρα πολλά. Αν πάλι είναι δια τα άτομα που θα μοιράζονται το snowgroomer τότε είναι πολύ καλά. Ναι εγώ για γενικότερα τους ρώτησα, αλλά με έστειλε pm μετά ένας τύπος ο οποίος θα είναι μάλλον κάποιος αρμόδιος και με ενημέρωσε ότι θα ανοίξει μόνο κάτω απ΄αυτές τις συνθήκες. Τον δρόμο τουλάχιστον να κάνανε. Τέσσερις φορές έχω πάει στο kofuz και τις δυο έκανα ski. (Αξέχαστο παρεπιπτόντως.) Τις άλλες δεν ανεβήκαμε καν γιατί ο δρόμος ήταν κάπως έτσι.. Γιάννη δεν πιστεύω να κατάφεραν να φτιάξανε τον δρόμο (εαν δεν το δω, δεν το πιστεύω). Σκέψου τι τοιχειο αντιστήριξης θέλει το σημείο που είσαι στην φωτογραφία και εαν θυμάμαι καλά υπήρχαν πολλά παρόμοια σημεία. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted December 21, 2015 Γιάννη δεν πιστεύω να κατάφεραν να φτιάξανε τον δρόμο (εαν δεν το δω, δεν το πιστεύω). Σκέψου τι τοιχειο αντιστήριξης θέλει το σημείο που είσαι στην φωτογραφία και εαν θυμάμαι καλά υπήρχαν πολλά παρόμοια σημεία. Όπως τα λες είναι. Και στην απάντηση που μου έδωσαν μου είπαν ότι ακόμη έχει κάποιους βράχους ο δρόμος και η υπηρεσία που θα τον καθαρίσει είπε ότι θα καθυστερήσει καθώς το μηχάνημα που έχουν γι΄αυτήν την δουλειά είναι παλιό. Πέρα απ΄το τοιχίο αντιστήριξης, κάτι χοντρά σύρματα που βλέπω ότι βάζουν σε ορισμένους δρόμους που προστατεύουν τις πέτρες απ΄το να κατρακυλάνε δεν θα κάνανε δουλειά; Φαντάζομαι είναι και οικονομικότερο σαν έργο. Αλλά αν πάλι δεν κάνουν τίποτα, αν δηλαδή απλά πάλι καθαρίζουν απλά τον δρόμο απ΄τις πέτρες, για να ανέβεις θα πρέπει να΄χεις τζιπάκι με τετρακίνηση. Πρώτον γιατί δεν θυμάμαι να αποχιονίζαν συχνά τον δρόμο και δεύτερο και κυριότερο, επειδή μετά από κάθε κακοκαιρία θα γίνεται ο δρόμος όπως στην φωτογραφία παραπάνω και χειρότερα. Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted December 22, 2015 Αναμένουμε. 2 Quote BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites