Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

εγω ειχα παρει ενα spyder ισοθερμικο το οποιο το βρηκα στο 75% της κανονικης τιμης

βεβαια ετυχε...ειχαμε παει για βολτα...

Snow is on my D.N.A.

τελικα ακυρο το Ischgl...θα παω κανα παγετωνα...

Snow is on my D.N.A.

μπα...δεν νομιζω οτι ηταν προσφορα...απλα ηταν φθηνοτερο μαλλον λογω αφορολογητου κλπ στο συγκεκριμενο μερος

Snow is on my D.N.A.

Εγώ πάντως απο τα intersport του ischgl πήρα μπουφάν με 70% έκπτωση και παντελόνι με 60% έκπτωση τιμές που δε βρήκα στο samnaun....

Επίσης όπως πολυ σωστά είπε ο mil καλές τιμές βρίσκεις Γερμανία.....

• Like 2

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

ειδικα τωρα...που ξεπουλανε οτι τους εμεινε....

Snow is on my D.N.A.

Μετά από τόσα χρόνια, ακόμα δεν ξέρω να σου πω αν υπάρχει κανόνας για τα ψώνια.

Συνήθως στο τελείωμα της σεζόν βρίσκεις πολύ καλές τιμές, αλλά σε ό,τι απέμεινε. Σπάνια βρίσκω κάτι στο νούμερο μου.

Στην Γερμανία, πολλές φορές έχω βρει πολύ καλές τιμές και ποικιλία (ανεξαρτήτως σεζόν), συνήθως όχι σε φίρμες, αλλά σε ρούχα που μας βόλεψαν οικογενειακώς και θα έλεγα αρκετά ποιοτικά.

Στο Ischgl, σπάνια έχω βρει καλή προσφορά/τιμή, κυρίως διότι υπάρχουν πολλοί Ρώσοι πάμπλουτοι, που πληρώνουν μετρητά, συνήθως αγοράζουν τα πολύ ακριβά (τους επιστρέφεται το ΦΠΑ). Πολλές φορές σε μαγαζί (μιλάμε για Ischgl), δύσκολα εύρισκες μπουφάν κάτω από 500 ευρώ. Θυμάμαι προσφορές σε μπουφάν μισοτιμής και πάλι το πούλαγαν πάνω από 500 ευρώ! Δεν έχω βρεθεί ποτέ τον Απρίλιο, αλλά ακόμα και Φεβρουάριο, κάποια πράγματα που μου άρεσαν, σε τιμές λογικά ακριβές, δεν είχαν νούμερα (είχαν ήδη ξεπουλήσει). Γενικά πάντως, σε Ischgl και Samnaun, αν αγοράσεις κάτι θα αγοράσεις από σύμπτωση (έτυχε να βρω μία προσφορά). Αν πας χωρίς μπουφάν, μπορεί να χάσεις 1 ημέρα και να το χρυσοπληρώσεις και να μην πάρεις αυτό που θέλεις τελικά.

Το μπουφάν που πήρα ηταν 2-3 σεζόν πίσω αλλα με πολυ καλα χαρακτηριστικά και γίαυτο το πήρα....

Το παντελόνι εντάξει ηταν κωλοφαρδια(απο τα παιδικά........)

Αυτο που λες για τους Ρώσους και ειναι σωστο.....

Οσους είδα κυκλοφορούσαν ίσως με τα ακριβοτερα( όχι όμως και με τα καλύτερα χαρακτηριστικά ) για τα χρήματα που κόστισαν αλλα ηταν όλοι μοντελακια.....

• Like 1

Θα σε συμβούλευα να μην πας σε παγετώνα, αλλά να κρατήσεις τα λεφτά σου να τα χαρείς του χρόνου τον χειμώνα. Σκέψου και την εκδρομή του συλλόγου. Πολύ πιθανώς να ξοδέψεις λιγότερα. Πάντως από τον παγετώνα, θα κάνεις σίγουρα πολλαπλάσιο σκι.

σου εστειλα ενα μηνυμα επ αυτου...οπως και να εχει την εκδρομη του συλλογου θα την ακολουθησω κατα κυριο λογο αν προκειται για Αυστρια....

Snow is on my D.N.A.

τελικα ισως παω μετα τις 15 Απριλη...βρηκα στο ιντερνετ καρτες λιφτ στα 29 ευρω....

Snow is on my D.N.A.

Turms, εμένα τη Δευτέρα που ήρθα Ischgl μου έδωσαν μια κάρτα από το δωμάτιο που μένω και πληρωσα συνολικά 240 για 7 σκι αλλά με την πρωτη μέρα half day ...

εσυ μιλας για την εκπτωση που εχεις αν μενεις στο Ischgl...αλλο αυτο

εγω λεω για προσφορα του.... LIDL....μπορει να παρει καποιος 2 καρτες της μιας ημερας στην τιμη των 2 Χ 29....για χρηση απο 15.04 και επειτα

Snow is on my D.N.A.

Για του χρόνου πάντως μου είπαν σήμερα απο το hotel οτι ισχύουν από 5/4 οι μειωμένες τιμές και για ξενοδοχεία και για κάρτες

• Like 1

Για του χρόνου πάντως μου είπαν σήμερα απο το hotel οτι ισχύουν από 5/4 οι μειωμένες τιμές και για ξενοδοχεία και για κάρτες

Τι χιονι ομως θα εχει εκεινη τη περιοδο ειναι το θεμα.......

• xafafohe.jpg

ετσι ηταν περσυ 10 Απριλιου 2012

και 21-4-2011

pop5mi3d.jpg

Snow is on my D.N.A.

δεν εινια και ασχημα...(που εισαι Mil να με υποστηριξεις?)

Snow is on my D.N.A.

χιονι σιγουρα θα εχει αρκετο!Ειχα παει 2-9 Απριλιου 2011.Το θεμα ειναι κατα ποσο εισαι διατεθειμενος να δωσεις κοντα στα 1000 ευρω(για ολο το πακετο με διαμονη μεσα στο χωριο) και το χιονι να σουπιαζει απο τις 11.-11.30.Εμενα αυτο μου συνεβει....μπορει να επεσα σε υψηλες θερμοκρασιες....ειχε βεβαια κ αρκετο κοσμο.

Well, εγώ γύρισα χτες το βράδυ ... Το χιόνι σουπιάζει υψομετρικά από το idalp και κάτω ειδικά μετα το mittelstation - και στο smuggler's run από τις 12-1 και μετά ... Το υπόλοιπο χιονοδρομικό είναι απλά υπεργαμάουα με το χιόνι να είναι από μαλακό μέχρι παγωμένο ανάλογα με τον προσανατολισμό μέχρι και τις 4.30 που κλείνει. Πάντως εμείς που παίρναμε τελευταίο lift 4.15 ώστε να κατεβούμε τις 13 και μετά 1 μέχρι το χωριό είμασταν μια χαρα με τις σουπες ωραίες περιπετειώδεις γεμάτες αλματάκια και bumps. Πάντως γενικά επειδή έχω κάνει πολλά ταξίδια Απρίλιο όπου και να έχω πάει, στις πίστες που βρίσκονται χαμηλότερα το μεσημέρι το χιόνι σουπιάζει. Ε και λοιπόν ?

• Like 1

Σημερινο Μηνυμα Απο την Σελιδα του Ischgl στο Facebook.Για οποιον ενδιαφερεται(και ξερει και λιγα Γερμανικα).

We go skiing until May 1st :) With plenty of sunshine and TOP pistes!

http://www.youtube.com/watch?v=VsX3to4ZA7s&feature=youtu.be

Edited by mik2fast
  • Like 2

Καθε χρονο εχουν super event στην εναρξη κ στο κλεισιμο....... Θα ηθελα και στην Ελλαδα κατι...... εδω γεια σας κλεισαμε καλο καλοκαιρι. Τελος!!!!

• Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!