gioand 1,811 Report post Posted February 5, 2013 Λοιπόν Γιάννη όπως βλέπεις, με τόση συμπσράσταση και ευχές είναι αδύνατον να μην πάνε καλά τα πράγματα . Ακόμη και με τόσα καλά σχόλια, μάλλον θα πρέπει να βιαστούμε να κλείσουμε για του χρόνου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΝΙΚΟΣ 45 Report post Posted February 5, 2013 Πραγματικά τι να πεις για τον Γιάννη.Ειχα σκεφθεί να μην γραψω για το ταξιδι που εγινε στο Ischgl 19-26 Ιαν γιατί στεναχωρήθηκα παρα πολύ.Μαζί μας ο Γιάννης 1η μερα στο kappl και τραυματιστηκε εκει που δεν το περιμένεις.Τι να πεις? Παρόλα αυτά ο Γιάννης ηταν συνεχεια εκει για να μας βοηθησει. Ο φίλος poseidon πιο πανω τα περιεγραψε αψογα... Προσωπικά πηγα με ρισκο για σκι φετος, λογω ριξης 2 cm στον εσω μηνίσκο!αλλα κατα περίεργο τρόπο γυρισα με πιο δυνατό ποδι,ειχε γινει ενοειτε 2μηνη ενδυναμωση τετρακεφαλων κλπ.Την επεμβαση πάντως δεν βλεπω να την γλυτώνω. Γιαννη υπομονή και του χρόνου δυνατός κ παλι 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 6, 2013 Εχω μια ελπιδα σε σενα .........θα μπορεσεις να με κατεβαζεις αμα με παρεις επανω στο σβερκο σου?θα σου δινω ρυθμο και θα σου λεω τραγουδακια!! http://m.youtube.com/#/watch?v=M5FG9XEe1w4&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DM5FG9XEe1w4&gl=IT Αυτο να μου τραγουδας κ θα σε πηγαίνω όπου θες...... Πόσες μείνανε; 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted February 6, 2013 Γιάννη! γρήγορα περαστικά κι από μένα ... κι ας μην σε ξέρω... έχω ακούσει ΤΟΣΑ καλά :) για σένα ... περαστικά κι αγύριστα! 1 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 8, 2013 Πήρα ειδική βάση για τον ώμο.... Ετοιμάσου , αύριο θα κάνουμε πρόβα στο Σπιτι 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted February 8, 2013 Ρηξη του προσθιου χιαστου Χρηστο.........ευχαριστω .... Περαστικα γρηγορα και ευκολα αν γινεται !!! ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ !!! 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 26, 2013 Γιαννη να σε ευχαριστησω και εδω για την τελεια εβδομαδα που μοιραστικες μαζι μας καθως και για τις προσπαθειες που εκανες για να βρουμε γρηγορα γιατρο οταν χτυπησε μελος της χιονοπαρεας μας...... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,776 Report post Posted February 26, 2013 (edited) .. Edited October 8, 2017 by mil Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,695 Report post Posted March 7, 2013 καλα πετυχα στις ειδησεις ρεπορταζ για το Σαμναουν....εδειξε τους εφοριακους στο βουνο που κανουν ελεγχο οσους ερχονται απο ελβετια τι εχουν αγορασει κλπ Και δειξανε φωτογραφιες με τυπους που ειχαν κουτες με τσιγαρα κολημενες με κολητικη ταινια μεσα απο τα ρουχα χααχαχαχαχ εξπρες του μεσονυκτιου και ετσι ο αλλος ειχε κολησει κουτες με τσιγαρα ακομα και κατω απο το παντελονι....απορω πως καθοταν στο καρεκλακι μετα 4 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted March 10, 2013 (edited) ... Edited October 10, 2017 by gianis50 2 Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,776 Report post Posted March 10, 2013 (edited) . Edited October 8, 2017 by mil 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,695 Report post Posted March 10, 2013 εγω επειδη παντα φορουσα τσαντα στην πλατη , 9 στις 10 με σταματουσαν...δεν ξερω γιατι (ισως πηγαινα αργα?) αλλα δεν πηρα ποτε τιποτα εκτος μια φορας που πηρα ενα ισοθερμικο, αλλα το φορεσα (το αλλο δεν εκανε δουλεια, οχι για να το περασω λαθραια..χαχα) Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted March 10, 2013 Να το εκαναν με ρολογια τουλαχιστον....με τσιγαρα βρηκαν να το κανουν? παντως υπαρχει δρομος να τους αποφυγεις......αφου σκεπτομαι να γινω λαθρεμπορας Να ψάχνω σκιντου τσιγαράδικο? 3 Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted March 20, 2013 Πφφφφφφφ Γκαντεμοσαυρες.... Ποτέ δε με έχουν σταματήσει. Πόσες σοκολάτες ελβετικες είναι το όριο, γιατί κάτω απο 10 δε φέρνω ποτέ πίσω....... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted March 21, 2013 Όχι πάλι τα ίδια.... Για βάλε και καμία φωτογραφία. Galtur...Πισω η λιμνη που εχει παγωσει... See... See... Galtur.... 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted March 21, 2013 Samnaun αφορολογητες σοκολατες.... Μεσα στο μπαρ στο Samnaun Ferrari Πεδιλα αξιας 2.500......... Πανοραμικη απο Ischgl..... Οδηγος για να γνωριζεις που εισαι...... 14 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,776 Report post Posted March 22, 2013 (edited) . Edited October 8, 2017 by mil Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,695 Report post Posted March 27, 2013 ψηθηκα με τις φωτο...αλλα πολυ ακριβο μου καθεται.... Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted March 27, 2013 Ευχαριστώ φίλε mil....... Καλα να είμαστε..... Γιατί φέτος μας πήρε σβάρνα Φίλε Turms.....gianis50 έχεις δοκιμάσει; Αν όχι δοκίμασε κ θα δεις..... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted March 28, 2013 Δημήτρη εχω την εντύπωση οτι στο Σαμνάουν ειναι επιεικώς κλέφτες, ολα πανάκριβα, μόνο τα ποτά συμφέρουν. Ομως που να τα κουβαλάς μετά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted March 28, 2013 Δημήτρη εχω την εντύπωση οτι στο Σαμνάουν ειναι επιεικώς κλέφτες, ολα πανάκριβα, μόνο τα ποτά συμφέρουν. Ομως που να τα κουβαλάς μετά. Και τα πούρα συμφέρουν πολύ Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,776 Report post Posted March 28, 2013 (edited) . Edited October 8, 2017 by mil 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 28, 2013 Εκεί δεν είναι που σε σταματούν για έλεγχο στις πλαγιές; 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,776 Report post Posted March 28, 2013 (edited) . Edited October 8, 2017 by mil Quote Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted March 28, 2013 Εγώ προσωπικά .. Που με διακρίνει και μια ασθένεια άσκοπου καταναλωτισμού θα συμφωνήσω με τον φίλο gioand οτι όλα ήταν πανάκριβα .. Και επίσης πολύ τουριστικά ... Εκτός των ποτών και πουρων που δεν τα κοίταξα καθόλου .. Μόνο κάτι Swiss knifes άξιζαν σαν τιμή ... Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites