Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

α)Ποσο εχει ενα 1ωρο η 2ωρο μαθηματακι απο καποια καλη σχολη-instructor?

β)Θα εισαι τελικα πανω την περιοδο 20-25 οπως ελεγες?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ

Eχει μία σχολή που κάνει Groupakia.Γενικά πάρα πολύ οργανωση.

Kάνουν και ιδιαίτερα αλλα το κόστος ανεβαίνει.

Σου κάνουν και ένα μικρό testaki στην αρχή και σε βάζουν στο κατάλληλο Group.(Aρχάριους-Προχωρημένους κτλπ).

Το κόστος δεν το θυμάμαι πολύ καλά,αλλα για 3 ημερών μάθημα είναι περίπου στα 100?.Οσο πιο πολλά πάρεις,τόσο καλύτερη τιμή θα έχεις.Επίσης κοίτα να έχετε αποφασίσει ακριβώς πόσα μαθηματα θέλετε να κάνετε,για να τα 'αγοράσετε΄ απο την αρχή,και να πάρετε καλύτερη τιμή.

Γνώμη μου...πάρτε όλες τις μέρες μαθήματα!

Σε παίρνουν απο της 9:00 το πρωί που έχετε ραντεβού,και σας επιστρέφουν κατα της 14:30.(και πιστεψε με,θα είσαι τοσο κουρασμένος που δεν θα μπορεί να κάνεις άλλο.)

Μερικούς απο εμάς μας έβαλαν στο μέτριo Group,εκτός οτι μας έμαθε πολλά,νόμιζα οτι είχα πληρώσει οδηγό για το βουνό!Μας πήγε σε απίστευτα μέρη,απάτητα στο πουθενά,περιοχές με μηδέν κόσμο και γενικά γυρίσαμε όλο το βουνό,πράγμα που δεν θα κάναμε μόνοι μας.

Επίσης οι Κοπέλες μας που είχαν κάνει ski 3-4 φορές μπήκαν στο group των αρχάριων (δεν είχα και την έννοια κίολας τι κάνουν :P ) και οταν φύγαμε απο το Ischgl πραγματικά το επίπεδο τους είχε ανέβει κατα πολύ!Πλέον μας ακολουθούσαν παντού χωρίς πρόβλημα.

Edited by oddin

Scripta Manent

Γερναει αυτος που αρχιζει να ζει μονο με αναμνησεις......

και οταν φύγαμε απο το Ischgl πραγματικά το επίπεδο τους είχε ανέβει κατα πολύ!Πλέον μας ακολουθούσαν παντού χωρίς πρόβλημα.

Αυτό τώρα δεν ξέρω αν είναι και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα......

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Oddin εχεις πιασει ακριβως το πως σκεφτομαι.Κατι τετοιο θα με ενδιεφερε πολυ!

Επειδη θα κανω μονο 4 μερες σκι(ισως κανω και ενα τραβηγμενο απο τα μαλλια 3ωρο την 5η μερα) ελεγα να κανω 1-2 μερες μαθημα,τοσο για οικονομικους λογους,οσο και για την αισθηση ελευθεριας και τουρισμου τις αλλες 2-3 που θα κανω ελευθερα.

Δηλαδη πρωτα μαθαινω και μετα εφαρμοζω και το απολαμβανω.Αλλα αν ειναι οπως τα λες,δηλαδη γυρισμα του βουνου,απατητα κλπ και με τετοια δελεαστικη τιμη,τοτε αυτο ειναι ακριβως που ψαχνω.

Αν εχεις πληροφοριες που τους βρισκω(στο χωριο η στο ΧΚ η μεσω νετ) θα με υποχρεωνες!

Mil με εβαλες σε σκεψεις.

Υ.Γ. 4 και σημερα

Πλέον μας ακολουθούσαν παντού χωρίς πρόβλημα.

Επαυξανοντας τον Mil, εγω θα ζητουσα ολα τα χρηματα πισω ΚΑΙ αποζημιωση. :P

Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing.

Αυτό τώρα δεν ξέρω αν είναι και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα......

:lol:

Επαυξανοντας τον Mil, εγω θα ζητουσα ολα τα χρηματα πισω ΚΑΙ αποζημιωση. :P

:lol::lol:

Oddin εχεις πιασει ακριβως το πως σκεφτομαι.Κατι τετοιο θα με ενδιεφερε πολυ!

Επειδη θα κανω μονο 4 μερες σκι(ισως κανω και ενα τραβηγμενο απο τα μαλλια 3ωρο την 5η μερα) ελεγα να κανω 1-2 μερες μαθημα,τοσο για οικονομικους λογους,οσο και για την αισθηση ελευθεριας και τουρισμου τις αλλες 2-3 που θα κανω ελευθερα.

Δηλαδη πρωτα μαθαινω και μετα εφαρμοζω και το απολαμβανω.Αλλα αν ειναι οπως τα λες,δηλαδη γυρισμα του βουνου,απατητα κλπ και με τετοια δελεαστικη τιμη,τοτε αυτο ειναι ακριβως που ψαχνω.

Αν εχεις πληροφοριες που τους βρισκω(στο χωριο η στο ΧΚ η μεσω νετ) θα με υποχρεωνες!

Mil με εβαλες σε σκεψεις.

Υ.Γ. 4 και σημερα

Μαθήματα μπορείς να κλείσεις στην κεντρική γόνδολα εκεί που βγάζεις τα εισητήρια,έχει και το γραφείο τους!

Επίσης στο κεντρικό σαλέ στις πίστες,έχει ακόμα ένα γραφείο τους που είναι και το σημείο συνάντησης που ξεκινούν τα μαθήματα.Μπορείς ακόμα και εκεί να κλείσεις πληρώσεις.

Να κάνεις μαθήματα και δεν θα χάσεις!

Αυτά μου είπε κάποτε και εμένα ο mil και πραγματικά δεν έχασα,κέρδισα!(η μήπως έχασα τελικά... :P )

Scripta Manent

Γερναει αυτος που αρχιζει να ζει μονο με αναμνησεις......

Μόλις γυρίσαμε από Ischgl , και πέσαμε στον καύσωνα.

Μέχρι και εχτές το βουνό ψηλά ήταν μέσα στην πούδρα, ενώ χαμηλά οργωμένο και έτοιμο για φύτεμα.

To βουνό είναι αρκετά καλό, είχαμε την τύχη να το δούμε στα high του αλλά και στα low του. Gaultur και Kappl είναι απίθανα μικρά χιονοδρομικά, μία μέρα για το καθένα είναι αρκετή, αλλά δεν πρέπει να τα υποτιμήσει κανείς. Νυχτερινό στο Ischgl καθώς και οι δύο περιφερειακές για Samnaun είναι επίσης φοβερά.

Το offpiste είναι απλά οκ (ειδικά για σανιδάδες), όχι όπως παράδειγμα sankt anton, αλλά με trik όπως catski που έχει στο Gaultur(δυστυχώς εμείς δεν προλάβαμε να κλείσουμε ) μεγαλώνουν οι επιλογές για εκτός.

Τα πάρκα επίσης για τρέλες κάθε τύπου και επιπέδου στα χιονοδρομικά δίνουν την ευκαιρία δοκιμάζεις και την τύχη σου στις πιο θεαματικές τούμπες (με μπαλόνια η φρέσκο χιόνι να κάνουν την κατά τα άλλα ανώμαλη προσγείωση ανώδυνη) .

Μετά απο διαμονή στον Giannis50 έχω να πω ότι όσοι δεν τον γνωρίζουν καλό είναι να μάθουν και να τον έχουν σαν μια καλή επιλογή πριν αποφασίσουν ταξίδι προς τα εκεί?

αρνητικό η απόσταση 20-25 λεπτά για Ischgl, αλλά στα θετικά είναι πεντακάθαρα δωμάτια, και πρωινό κάθε πρωί με ολόφρεσκο γάλα , παραλαβή από αεροδρόμιο, καλή τιμή, και καθημερινή μεταφορά στο βουνό για σκι και apres, ειδικά για apres θα σας εκπλήξει, πρέπει να είναι ο μόνος έλληνας που ξέρουν όλοι οι djs στα μαγαζιά!

Νυχτερινή ζωή είναι αρκετά έντονη. Θα έλεγα η πιο έντονη από οποιοδήποτε άλλο προορισμό έχω βρεθεί μέχρι σήμερα, οπότε και το apres αν και ιδιαίτερο έχει πολύ ενδιαφέρον, το Icebar στις πίστες και το Kuhstall στην πόλη είναι must με την προϋπόθεση ότι έχετε διάθεση για μπύρα , φασαρία και πολύ χαβαλέ!

Γενικά ως προορισμός είναι καλός, το βουνό θα έλεγα ότι δεν είναι για αρχάριους , όμως αφήνει εξίσου ευχαριστημένους όσους θέλουν το κάτι τις παραπάνω by night αλλά και όσους θέλουν μαμ, σκι και νάνι .

όπως μας λέει και μία ψυχή στην παρέα....Wunderbar :lol:

Edited by moonsoda

Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μόλις γυρίσαμε από Ischgl , και πέσαμε στον καύσωνα.

Μέχρι και εχτές το βουνό ψηλά ήταν μέσα στην πούδρα, ενώ χαμηλά οργωμένο και έτοιμο για φύτεμα.

To βουνό είναι αρκετά καλό, είχαμε την τύχη να το δούμε στα high του αλλά και στα low του. Gaultur και Kappl είναι απίθανα μικρά χιονοδρομικά, μία μέρα για το καθένα είναι αρκετή, αλλά δεν πρέπει να τα υποτιμήσει κανείς. Νυχτερινό στο Ischgl καθώς και οι δύο περιφερειακές για Samnaun είναι επίσης φοβερά.

Το offpiste είναι απλά οκ (ειδικά για σανιδάδες), όχι όπως παράδειγμα sankt anton, αλλά με trik όπως catski που έχει στο Gaultur(δυστυχώς εμείς δεν προλάβαμε να κλείσουμε ) μεγαλώνουν οι επιλογές για εκτός.

Τα πάρκα επίσης για τρέλες κάθε τύπου και επιπέδου στα χιονοδρομικά δίνουν την ευκαιρία δοκιμάζεις και την τύχη σου στις πιο θεαματικές τούμπες (με μπαλόνια η φρέσκο χιόνι να κάνουν την κατά τα άλλα ανώμαλη προσγείωση ανώδυνη) .

Μετά απο διαμονή στον Giannis50 έχω να πω ότι όσοι δεν τον γνωρίζουν καλό είναι να μάθουν και να τον έχουν σαν μια καλή επιλογή πριν αποφασίσουν ταξίδι προς τα εκεί?

αρνητικό η απόσταση 20-25 λεπτά για Ischgl, αλλά στα θετικά είναι πεντακάθαρα δωμάτια, και πρωινό κάθε πρωί με ολόφρεσκο γάλα , παραλαβή από αεροδρόμιο, καλή τιμή, και καθημερινή μεταφορά στο βουνό για σκι και apres, ειδικά για apres θα σας εκπλήξει, πρέπει να είναι ο μόνος έλληνας που ξέρουν όλοι οι djs στα μαγαζιά!

Νυχτερινή ζωή είναι αρκετά έντονη. Θα έλεγα η πιο έντονη από οποιοδήποτε άλλο προορισμό έχω βρεθεί μέχρι σήμερα, οπότε και το apres αν και ιδιαίτερο έχει πολύ ενδιαφέρον, το Icebar στις πίστες και το Kuhstall στην πόλη είναι must με την προϋπόθεση ότι έχετε διάθεση για μπύρα , φασαρία και πολύ χαβαλέ!

Γενικά ως προορισμός είναι καλός, το βουνό θα έλεγα ότι δεν είναι για αρχάριους , όμως αφήνει εξίσου ευχαριστημένους όσους θέλουν το κάτι τις παραπάνω by night αλλά και όσους θέλουν μαμ, σκι και νάνι .

όπως μας λέει και μία ψυχή στην παρέα....Wunderbar :D

6 και σημερα νεαρουλη....θα σε παρω τηλ αυριο να μου πεις λεπτομερειες για το γατοσκι στο Galtur, μιας και περυσι δεν υποπεσε στην αντιληψη μου.... :P

Βαλτε ρε χαμενα κορμια εσυ και ο αλλος καμμια φωτο να γουσταρουμε και να ζεσταινομαστε σιγα σιγα και κανενα βιδεο δεν θα μας χαλαγε καθολου!! :)

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

τι το θελεις το βιντεο ηθελα ναξερα

απ'εξω την ξερεις την περιοχη

περσι ισως να μην επαιζε καν κατ σκι στο γκαλτουρ δεν ειχαμε ακουσει τιποτα

για κοιτα φετος να δεις τι γινεται εκει

γιατι συντομα θα ξαναπαμε στον μπαρμπαμητρουση

ακριβως οπως τα ειπε ο Κωστακης πιο πανω για την κοιλαδα της σιλβρετα

παιχνιδι για ολες τις καταστασεις και επιπεδα αλλα για off καταστασεις στα 45 λεπτα απο εκει ειναι ο παραδεισος του freeride ο αγιος αντωνακης :P

DALTONS POW ROBBERY.....

2 και σημερα χωρις αδεια απολυσεως κιολας και αντε να φυγουν οι Αλκυονιδες των Αλπεων,απο Τεταρτη ερχονται κρυα και λιγα φρεσκα χιονια

Info της τελυταιας στιγμης ευπροσδεκτα

2 και σημερα χωρις αδεια απολυσεως κιολας και αντε να φυγουν οι Αλκυονιδες των Αλπεων,απο Τεταρτη ερχονται κρυα και λιγα φρεσκα χιονια

Info της τελυταιας στιγμης ευπροσδεκτα

Να κάνεις σκι!

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Καλημερα

Σε λιγο αναχωρω για αεροδρομιο το βραδυ θα ειμαι Ischgl(Kappl)

Ελπιζω να καταφερω live ενημερωσεις,αν οχι,μολις επιστρεψω!

Θα περιμένω ανυπόμονα, φέρε και φωτογραφίες.

Αν θέλεις για φαγητό, στο Kappl, στο ξενοδοχείο Post, έχω φάει κάποιες φορές. Θα το χαρακτήριζα από καλά και πάνω, σε πολύ ικανοποιητικές τιμές γι'αυτό που σου προσφέρει. Δοκίμασε και φαγητό δικό τους.

Νομίζω ότι θα έχει και νυχτερινό έλκυθρο. μην το χάσεις.

Mil, δωσε αν μπορεις τιποτα tips για καλοπεραση στο Kitzbuhel. Μπορει μετα απο ολα αυτα τα χρονια, κατι να μου εχει διαφυγει... :rolleyes:

Έχω πολλά χρόνια να πάω εκεί για σκι.

Απ'ότι θυμάμαι, καλύτερες πίστες και υψόμετρα είναι στο Pass Thurn, που έχει (είχε τουλάχιστον) αρκετά λιγότερο κόσμο (και λιγότερο ταλαιπωρημένες πίστες).

Το πήγαινε έλα με τα σκι είναι λίγο χρονοβόρο (αν και με το 3S πρέπει να απλοποιήθηκαν τα πράγματα), αλλά και σαν βόλτα είναι ευχάριστη η εναλλαγή πιστών. Κατά την γνώμη μου αξίζει να διαθέσεις χρόνο να κάνεις τις πίστες του Pass Thurn, αν και το πήγαινε έλα είναι χρονοβόρο και δεν θα σου μείνει πολύς χρόνος διαθέσιμος εκεί (μπορείς να δεις δρομολόγια λεωφορείων από P.T προς Kitz).

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι καιρικές συνθήκες, λόγω χαμηλών υψομέτρων καθώς και αν το σκι στα χαμηλά είναι ικανοποιητικό.

Αν θα μένεις εντός Kitz, καλά είναι να είσαι κοντά σε λιφτ, γιατί πάντα θυμάμαι κυκλοφοριακό πρόβλημα στο χωριό, εκτός και αν μένεις λίγο πιο έξω (κοντά σε στάση). Τα πάρκιγκ τα θυμάμαι πάντα να γεμίζουν νωρίς, αν και από τότε φαντάζομαι ότι θα έχουν αλλάξει πολλά. αν σκεφτόμουν με τα δικά μου δεδομένα, μάλλον θα προτιμούσα να μένω στο Kirchberg, ή Jochberg, πιστεύοντας ότι θα βρω καλύτερες τιμές, όχι χειρότερη ποιότητα, πιθανώς καλύτερη πρόσβαση στην αφετηρία των λιφτ, λιγότερο κόσμο και ανετότερη άνοδο στο ΧΚ. Επίσης υπό προϋποθέσεις θα σκεφτόμουν την διαμονή στο Pass Thurn, που υπάρχουν 1-2 ξενοδοχεία (που παλιά τα θεωρούσα αρκετά καλά), αν και είναι λίγο απομονωμένα, εκεί μάλλον θα έχεις ημιδιατροφή και για να κάνεις μία βόλτα σε χωριό, θα πρέπει να πάρεις αυτοκίνητο.

το 2009 πηγα τελευταια φορα και πανω κατω ολα ειανι ακομα οπως τα ειπες.

Πάντως και εγω απο Kirchberg ανεβαινα στο χιονοδρομικο...

Snow is on my D.N.A.

Επιστρεψαμε μετα απο 5 μερες στο Ischgl.

Σαγονι στο πατωμα

Χερια που τρεμουν

Μουρη ελαφρως μαυρισμενη

Ματια βομβαρδισμενα με καινουριες εικονες

Μυαλο θολωμενο,χτυπημενο στο μπλεντερ

Ποδια περηφανα,με βγαλανε ασπροπροσωπο (αν εξαιρεσεις ενα μικρο πιασιματακι στον υποκνημιδιο)

Μολις καταφερω να συνελθω ερχεται και περιγραφη και φωτογραφιες

1η Ημερα

Φτασαμε Μοναχο με την Aegean κατα τις 6 το απογευμα.Εκει μας περιμενε ο Μενελαος,οικογενειακος φιλος του giannis50 που ειχε αναλαβει ολες τις μεταφορες μας (σε πολυ πιο οικονομικη τιμη απο το να νοικιαζαμε αυτοκινητο).

Η Mercedes (A-Class νομιζω) ειχε μπαγκαζιερα οροφης διμετρη για τα πεδιλα και χωρο απλετο στα πισω καθισματα.Πραγματικα δεν θυμαμαι απο ποτε ειχα να χωρεσω σε πισω καθισμα.

Η διαδρομη μεχρι το Ischgl κρατησε 3μιση περιπου ωρες καθως πετυχαμε κινηση στο Μοναχο και πολυ εντονη χιονοπτωση λιγο πριν τα συνορα.Σε ολο το ταξιδι κουβεντουλα και βομβαρδισμος του Μενελαου με ερωτησεις,πως,τι,που,ποτε και γιατι.

Στο Ischgl εριχνε χιονακι με θερμοκρασια στους -8 περιπου οταν φτασαμε,κατα τις 9μιση.Αφησαμε το αμαξι στο τεραστιο,ανοιχτο,ΔΩΡΕΑΝ παρκιν που βρισκεται στα 30 μετρα απο την κεντρικη γονδολα.Κοσμος αρκετος να κοβει βολτες στα μαγαζια (παραδεισος του χειμερινου shopping),ενα νυχτερινο event μολις ειχε τελειωσει,τραγουδια ακουγοντουσαν απο τα apres μπαρακια,γενικα πολυ ζωντανο κλιμα.

Κατσαμε για φαγητο στο Silvretta Sports Hotel και αυτο ακριβως διπλα στη γονδολα και στο Kuhstall το κεντρικοτερο και δημοφιλεστερο apres μπαρακι της περιοχης..Ειχε εσωτερικη διακοσμηση με ξυλο,ξυπνιους και γρηγορους σερβιτορους (που απο οτι ακουσαμε δεν παιρνανε ρεπο ΠΟΤΕ) με λογικες τιμες και πολυ καλο μενου.Το ραγου ελαφι με σαλτσα απο cranberries θα το θυμαμαι για καιρο.

Μετα το φαγητο μας αφησε ο Μενελαος στο Kappl οπου ηταν το ξενοδοχειο μας (52 ευρω το δικλινο με πρωινο,στα συν η πολυ ζεστη και φιλοξενη κυρια Ingrid,λες και ηταν θεια μας ενα πραμα) οπου και ξεραθηκαμε σχεδον αμεσως,για να εχουμε δυναμεις για την επομενη μερα!Το ραντεβου ηταν στις 8 το πρωι,για να προλαβουμε οσο το δυνατον περισσοτερο σκι,μιας και οι πιστες ανοιγαν στις 8μιση!

συνεχιζεται...

Edited by kotsos007

στο Kappl οπου ηταν το ξενοδοχειο μας (52 ευρω το δικλινο με πρωινο)

52 ευρώ;;;

Δεν ξερουν απο Αραχωβα και Αγιο Αθανασιο, οι ασχετοι;;; :D

συνεχιζεται...

Αναμενουμε...

:rolleyes:

Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing.

2η Ημερα

Ξυπνημα απο τις 7 και αμεσως τρεξιμο στο παραθυρο να δουμε πρωινο χιονισμενο τοπιο.

img1440g.th.jpg

Ειχα να δω χιονι τοσο καιρο που μου φανηκε μαγικο!!!Αμεσως μετα πρωινο και προσπαθειες συνεννοησης στα Αγγλογερμανικοαυστριακοελληνικα με την κυρια Ingrid (αυτο στα μειον,δεν το ειχε το αγγλικο) που ηθελε να μας πει οτι θα ειχε κρυο σημερα πανω και να ντυθουμε καλα.Φρεσκο χτεσινοβραδινο χιονι και -18 για σημερα,ελεγε η προγνωση στην τηλεοραση,ενος καναλιου που απο οτι καταλαβα ηταν αφιερωμενο 24/7 αποκλειστικα και μονο στα χιονοδρομικα της Αυστριας.

Ο Μενελαος στην ωρα του 8 νταν και καρφι να παμε να νοικιασουμε πεδιλα στη μικρη απο το Sport Huber,στο οποιο ειχα νοικιασει online ενα μηνα πριν με εκπτωση 10% ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ.Απλα εστειλα μια φορμα με τα στοιχεια μου,μου στειλανε πισω ενα μειλ,το οποιο απλα το εκτυπωσα,τους το εφερα και ειχα ενα 10%.Τοσο απλα.Δεν γλιτωσα κανενα τραγικο ποσο,μας πηρανε 36 ευρω για 4 μερες,αντι για 40 αλλα ειναι η ψυχολογια οτι το εψαξα και ειχα ησυχη συνειδηση.Μολις παιρνει η μικρη το πεδιλο ζηταω απο τον υπαλληλο αν μπορει να μου ρυθμισει το δικο μου πεδιλο (καινουριο) στις μποτες μου.Μου δειχνει ενα μηχανημα,μου εξηγει πως η ρυθμιση γινεται σε αυτο και πως η διαδικασια στοιχιζει 12 ευρω.Το μηχανημα ειχε οθονη αφης και πληκτρολογουσες βαρος,επιπεδο,υψος εβαζες τη μποτα πανω και τα εκανε ολα μονο του.Αφου ρυθμιστηκε το πρωτο,μολις εβαλε το 2ο πανω αρχισε να ζοριζεται μεχρι που εκανε ενα τσαφ,εβγαλε λιγο καπνο και εσβησε.Βραχυκυκλωμα σε ενα καλωδιακι μας ειπε,ρυθμισε το 2ο πεδιλο με τις ρυθμισεις που ειχε ηδη το 1ο πρωτο χειροκινητα και μας ειπε "No charge".....Εκανα την καρδια μου πετρα :P :P πηρα τα πεδιλα ευχαριστησα και εφυγα.

9 παρα εικοσι ειχαμε παρκαρει στο παρκιν διπλα στη γονδολα (και αυτο δωρεαν ξαναθυμιζω) στα γρηγορα μερικες φωτογραφιες

img1447.th.jpg

Μενελαος και Δημητρα

img1449g.th.jpg

Η κοιλαδα της Silvretta

img1448d.th.jpg

Το Ischgl και ενα απο τα τελειωματα της πιστας που κατεβαινει μεσα στο χωριο

και κατευθυνση προς τα εκδοτηρια που ηταν διπλα ακριβως στη γονδολα.Δεν ειχε καθολου ουρα,κλεισαμε για 4 μερες,για ολη την κοιλαδα 150 το ατομο (μαζι και το κοστος της πλαστικης καρτας) και τελος η γραφειοκρατια,ηρθε η ωρα να μπουμε στην γονδολα.

img1451bo.th.jpg

Κοσμο ειχε αρκετο αλλα η αναμονη δεν ηταν πανω απο 3 λεπτα.Αν ειναι δυνατον,καποιος μας κανει πλακα,ηδη αναπολουσα τον Παρνασσο ακου εκει 3 λεπτα.

img1452s.th.jpg

Μολις φτασαμε πανω η εκσταση η ιδια.Λιακαδα,χιονι τελειο,ατελειωτα λιφτ να ξεκινανε απο παντου και να διασχιζουν ολο το βουνο προς καθε κατευθυνση και εμεις με το χαζο χαμογελο!

img1458v.th.jpg

img1457ra.th.jpg

img1469b.th.jpg

...συνεχιζεται...

Edited by kotsos007

κώτσο κάθε μέρα μπαίνω για να δω την συνέχεια..τα πόστ σου είναι μια όαση μέσα στην έρημο της εξεταστικής μου...

...ατελειωτα λιφτ να ξεκινανε απο παντου και να διασχιζουν ολο το βουνο προς καθε κατευθυνση και εμεις με το χαζο χαμογελο!

...

YouTube Video ->

Αlps Trida... στην Ελβετικη πλευρα του Ischgl/Samnaun.

Προς το τελος του βιντεο, εχω την αισθηση οτι αν χασουν τα λιφτ το συγχρονισμο τους, θα γινουν ενας τεραστιος φιογκος!... Κουβαρι... :P :P :P

κλεισαμε για 5 μερες,για ολη την κοιλαδα 150 το ατομο (μαζι και το κοστος της πλαστικης καρτας)

Μηπως κανεις ενα μικρο λαθος εδω. :P

Πολύ ωραια ολη η κοιλαδα 3 χρονια σερι,φετος μου ξεφυγε λογω Solden,...την επομενη φορά

Edited by ΝΙΚΟΣ