Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Nickel

χ/κ Καλαβρύτων

Recommended Posts

χρηστο

μαγαζια ειναι και τα 2

αν δεν δουλεψουν σωστα μονοι τους θα μεινουν

αυτο πρεπει να καταλαβουν

Γιατί οι συγκρίσεις ανάμεσα στα δυο "μαγαζιά" (αναπόφευκτες φαίνεται αφού και ο Χρήστος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό) γίνονται πάντα στα θέματα του ίδιου "μαγαζιού";;;

Μήπως θα ήταν καλό τελικά να μπεί για κάθε ΧΚ ένα θέμα με τίτλο "Προσωπικές απόψεις για το ΧΚ Τάδε";

Μετά από μια υπέροχη ημέρα για σκι στο χιονοδρομικό... άλλη μια... σε εξέλιξη...

Ηλιοφάνεια με μεγάλη διάυγεια ελαφρύ αεράκι περίπου 3 bf με Δυτική συνιστώσα και θερμοκρασία βάσης στους -6 C.

Σε λειτουργία όλο το κέντρο... με εξαιρεσή την Δάφνη... και την Άρτεμις προσωρινά για τεχνικούς λόγους...

Σήμερα το χιονοδρομικό αναμένει μια πολύ σημαντική επίσκεψη.... Προσεχώς τα νεότερα...

Να πούμε δυο λόγια και για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις 2 επόμενες μέρες... με βάση τις προβλέψεις του Σάκη Αρναούτογλου και όχι του Snowforecast...

Σήμερα η μέρα αναμένεται να κυλίσει ομαλά ... με σχετικούς ανέμους έως 4 bf Δ/ΒΔ ... και κατά την διάρκεια της νύχτας όπου δεν περιμένουμε κάποια αξιόλογη μεταβολή ...

Το ξημέρωμα του Σαββάτου θα μας βρει με σχετική άπνοια ... και κάποιες συννεφιές... αλλά όσο θα βαδίζουμε στην ημέρα η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια φαινόμενα αλλά περιορισμένα... λόγο της χαμηλής σχετικής υγρασίας... Οι ανεμοι δείχνουν να ενισχύονται προς το μεσημέρι και μετά καθώς και να αλλάζουν κατεύθυνση και να στρέφονται σε Β/ΒΑ καθώς το ψυχρό ρεύμα που θα επικρατήσει σε όλη την Ελλάδα θα αρχίσει να επηρεάζει έντονα και το χιονοδρομικό... Τα φαινόμενα επαναλαμβάνω περιορισμένα ....

Την Κυριακή αν και νωρίς ακόμα γαι να είμαστε σίγουροι αναμένονται κάποια φαινόμενα μικρής έντασης ... όμως θα επικρατήσουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που στη βάση του χιονοδρομικού δεν θα ξεπεράσει τους -10/-12 άνεμοι Β/ΒΔ με ένταση περίπου στα 6 bf... Θα δούμε την Κυριακή αναλυτικότερα.... αύριο...

Νεότερα για την επικείμενη επίσκεψη πολύ σημαντικού προσώπου στο ΧΚ καθώς και φωτό ...προσεχώς....

Φιλικά

Θοδωρής...

teo@skigr.org

Οι ενημέρωσεις και οι εκιμήσεις αυτές γίνονται με πρωτοβουλία του συντάκτη και δεν αποτελούν επίσημη ενημέρωση του ΧΚΚ.

O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς

1956280u02tpdods5.gif

Ωραια ενημερωση! Μπραβο στον συνταξαντα! :lol:

Ο συνταξας

Του συνταξαντος

Τον συνταξαντα

Ω ... οποιος βρει την σωστη κλητικη κερδιζει μια σφυριχτρα του Snowclub με πυξιδα στην καταπληκτικη τιμη-ευκαιρια των 5€... B)

Ωραια Θοδωρ και χωρις πολυ...μοκεττα αυτη τη φορα!! :) (Ποσες φορες εγραψες μοκεττα στο προηγουμενο ποστ; :lol::lol: )

Φιλικα

ΜακηςΜ

Αυτό είναι το θέμα ALCATRAZ και εδω πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω το χιονοδρομικό, στόν τομέα της ενημέρωσης. Ολες οι γκρίνιες και ολα τα προβλήματα απο εκεί ξεκινάνε.

To ΧΚΚ δεν προκειτε ποτε να μας παρεχει ενημερωση οσο βλεπει τις ασχημιες που παρουσιαζοντε στα threads που το αφορουν.Και καλα κανουν.

Εμενα μου αρκει που πλεον το κεντρο δουλευει καλα και εχει βελτιωθει σε πολυ σημαντικο βαθμο.Μην ξεχναμε οτι η Στυγα ανοιξε πολυ γρηγορα μετα απο εντονη κακοκαιρια...κατι που πολλοι περιμεναν για να αποδειξουν την αναξιοπιστια της διοικησης.

Καλο θα ειναι να μην αναλωνομαστε στα ιδια και τα ιδια...τα εχουμε αναλυσει 100000000000000 φορες.Το ΧΚΚ παρεχει την ενημεωση που χρειαζεται ενας χιονοδρομος,αρκει καποιος να ειναι καλοπιστος και να θελει να τη δει.

Μπορω να αποδειξω οτι η ενημερωση του ΧΚΠ δεν ειναι αποτελεσμτικοτερη σε ουσια απο αυτη που παρεχει το ΧΚΚ,αλλα δεν το κανω γιατι θα χαρακτηριστω εμπαθης...
Προσωπικα δεν θα σε χαρακτηρισω εμπαθη αλλα λιγο περισσοτερο υποψιασμενο απο το συνηθες και αντικειμενικο.......... :)(αρχισα να μιλαω με υπονοουμενα και κατι δεν παει καλα...με μενα :lol: )

ORDEM E PROGRESSO

To ΧΚΚ δεν προκειτε ποτε να μας παρεχει ενημερωση οσο βλεπει τις ασχημιες που παρουσιαζοντε στα threads που το αφορουν.Και καλα κανουν.

...

Το ΧΚΚ παρεχει την ενημεωση που χρειαζεται ενας χιονοδρομος,αρκει καποιος να ειναι καλοπιστος και να θελει να τη δει

Τελικά παρέχει ή δεν παρέχει ενημέρωση? Προσωπικά δεν θεωρώ ότι το ΧΚΚ παρέχει κανενός είδους ενημέρωση.Καλοδεχούμενες οι αναφορές που δίνουν τα μέλη του forum αλλά ώς τέτοιες τις εκλαμβάνω και όχι ως επίσημη ενημέρωση απο τους ανθρώπους του ΧΚΚ.

Το αν κάνουν καλά ή όχι δεν είναι δικό μου θέμα να κρίνω, έτσι αποφασίσανε, αυτό κάνουνε. Πάντως εγώ δεν θα θεωρώ ότι έχω κάποια ενημέρωση απο το βουνό μέχρι να δω posts απο κάποιον άνθρωπο του ΧΚΚ.

papadakn-portes2_3.jpg

Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Κηφισιάς

Nea Kifisia Weather Station

Locus-delicti.com Blog

Από το site του ΧΚ Καλαβρύτων

Ο υπεύθυνος ασφαλείας πιστών του χιονοδρομικού κέντρου Val d’Isere, Γαλλία, κος Bernard Pascal Moussellard, βρίσκεται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων προκειμένου να πραγματοποιήσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους για την ασφάλειατου βουνού από χιονοστιβάδες, μετά τις τελευταίες έντονες χιονοπτώσεις. Παράλληλα θα επιθεωρήσει όλη τη λειτουργία των πιστών του κέντρου ( σήμανση, διάστρωση κλπ.) και θα ενημερώσει την ομάδα ασφαλείας πιστών του κέντρου για όλα τα τελευταία νέα στο τομέα αυτόν. Η διαρκής συνεργασία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων με ένα από τα 10 μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης, αποδεικνύει τη σημασία που δίνεται σε θέματα ασφαλείας χιονοδρόμων και επισκεπτών στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και το ενδιαφέρον για τη συνεχή εκπαίδευση των στελεχών του. ( valdisere.com )

Ποδήλατα μέσα στις πίστες και στα lift επιτρέπονται στο valdisere τον χειμώνα !!?? μήπως θα μπορούσες να μας ενημερώσεις σχετικά TEOXALANDRI δεδομένου ότι προσπαθείς να καλύψεις ένα κενό ενημέρωσης και επικοινωνίας με το ΧΚ

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Νεότερα...

Ο υπεύθυνος ασφαλείας πιστών του χιονοδρομικού κέντρου Val d’Isere, Γαλλία, κος Bernard Pascal Moussellard, βρίσκεται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων προκειμένου να πραγματοποιήσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους για την ασφάλειατου βουνού από χιονοστιβάδες, μετά τις τελευταίες έντονες χιονοπτώσεις. Παράλληλα θα επιθεωρήσει όλη τη λειτουργία των πιστών του κέντρου ( σήμανση, διάστρωση κλπ.) και θα ενημερώσει την ομάδα ασφαλείας πιστών του κέντρου για όλα τα τελευταία νέα στο τομέα αυτόν. Η διαρκής συνεργασία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων με ένα από τα 10 μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης, αποδεικνύει τη σημασία που δίνεται σε θέματα ασφαλείας χιονοδρόμων και επισκεπτών στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και το ενδιαφέρον για τη συνεχή εκπαίδευση των στελεχών του. Λεπτομέρειες προσεχώς..

Παρακαλώ θα ήθελα να ξεκαθαρίσουμε το θέμα των ποδηλάτων στα ΧΚ... Δεν απαγορεύονται είδη χιονοδρομίας να χρησιμοποιούν τα λιφτ όπως τα παρακάτω...

DSC01501_1.jpg

Μήπως να διώξουμε τον Κ. Γιάννη Βλάχο από το βουνό....?

giannis20vlaxos.jpg

απλά στα ποδήλατα και μόνο απαγορεύεται η χρήση των πιστών...

DSC01520.jpg

Σας παρακαλώ να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στις τοποθετήσεις μας ... Όλοι οφειλουμε να ακολουθούμε κάποιους κανόνες στα χιονοδρομικά άσχετα αν χρησιμοποιούμε σανίδι ή πέδιλα... ή κάποιον άλλο εξοπλισμό χιονοδρομίας αναγνωρισμένο... και νόμιμο...

Επίσης θα ήθελα να σας ξαναπαρακαλέσω να ξεχωρίσετε το ΧΚΚ από εμένα και τις ενημερώσεις και εκτιμήσεις που κάνω... Αν αυριο το πρωι έχει 10 bf ούτε το ΧΚΚ θα φταίει ούτε ο Αρναούτογλου... Εγώ λέω ότι πιστεύω και αυτό είναι όλο.... Αν στην πορεία κάτι άλλαξει (ως προς την ενημέρωση) θα το μάθετε... :lol:

Φιλικά

Θοδωρής...

Οι ενημέρωσεις και οι εκιμήσεις αυτές γίνονται με πρωτοβουλία του συντάκτη και δεν αποτελούν επίσημη ενημέρωση του ΧΚΚ.

Υ.Γ. Μάκη... μπορεί να χρειαστώ διορθωτή... Ενδιαφέρεσε...? :):lol::lol:

1956280u02tpdods5.gif

Μα ειναι δυνατον να συγκρινουμε τον Γιαννη Βλαχο με τον "τρελο" που μπηκε με το ποδηλατο??????

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Η πρόγνωση για τον καιρό του ΣΚ έχει διαφοροποιηθεί σύμφωνα με τις τελευταίες εικόνες που δίνουν τα μοντέλα. Συγκεκριμένα από Σάββατο απόγευμα και μετά τα ΧΚ Πηλίου, Παρνασσού και Καλαβρύτων αναμένεται να δεχτούν καλές ποσότητες χιονιού. Η χρονική σειρά θα είναι από Βορά προς Νότο και το Πήλιο μάλλον θα πάρει και αρκετά μεγάλη ποσότητα.

Αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις αλλά φαίνονται σε όλους τους χάρτες και τις επισημαίνουν και άλλοι φίλοι που ασχολούνται ερασιτεχνικά με τον καιρό. Λογικά θα είναι αλλαγμένες σήμερα και οι επίσημες προγνώσεις φυσικά και αυτή του Αρναούτογλου.

Τον κύριο Βλάχο τον έχω δει με τα μάτια μου να κάνει σκι στο ΧΚ Πηλίου φέτος και είναι πραγματικά κάτι, τουλάχιστον, αξιοθαύμαστο...Δεν γνώριζα το όνομα του αλλά προφανώς περί αυτού θα πρόκειται, εκτός και αν υπάρχει και άλλος.

Η σύγκριση με τον ποδηλάτη εντός των πιστών του ΧΚ είναι ΑΤΥΧΗΣ...

ΟΚ επιτρέπονται τα ποδήλατα να χρησιμοποιούν τα lift και εκεί το ΧΚ έπραξε σωστά. Εκτός όμως από την χρήση του lift, ο ποδηλάτης κάνει και χρήση των πιστών. Αυτό δεν είναι ΛΑΘΟΣ?

Σε τελική ανάλυση για ένα ποδηλάτη μιλάμε, τόσο δύσκολο είναι να ελεγχθεί? Αφού βλέπει το ΧΚ ότι υπάρχουν παράπονα.

Το ΧΚΚ δεν ενημερώνει το κοινό του όπως πρέπει και αυτό είναι σαφές. Θα συμφωνήσω ότι η ενημέρωση που παρέχει το ΧΚΠ είναι περισσότερο επικοινωνιακή χωρίς πολύ ουσία αλλά αυτό δεν είναι κακό.

Αν το ΧΚΚ είχε απλά τμήμα marketing τότε δεν θα είχαμε λόγους να συζητάμε. Και ας το αποτελούσαν αυτό το τμήμα 1-2 άτομα. Όταν την προώθηση του ΧΚΚ την κάνει ένας που είναι υπεύθυνος για όλα και προφανώς ΔΕΝ γνωρίζει από marketing τότε θα υπάρχουν ΠΑΝΤΑ παράπονα...

Να πούμε δυο λόγια και για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις 2 επόμενες μέρες... με βάση τις προβλέψεις του Σάκη Αρναούτογλου

Σας παρακαλώ να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στις τοποθετήσεις μας ........

Επίσης θα ήθελα να σας ξαναπαρακαλέσω να ξεχωρίσετε το ΧΚΚ από εμένα και τις ενημερώσεις και εκτιμήσεις που κάνω... Αν αυριο το πρωι έχει 10 bf ούτε το ΧΚΚ θα φταίει ούτε ο Αρναούτογλου... Εγώ λέω ότι πιστεύω και αυτό είναι όλο....

...OK μπερδευτικα!! :)

Εμενα μου αρέσει η ενημέρωση που κάνεις πραγματικά, αλλά στις 12 το μεσημέρι δεν με βοηθάει αν θέλω να ανέβω στο βουνό?

....αφου εχεις την καλή διάθεση να μας ενημερώνεις τουλάχιστον να πιάνει και τόπο εκτός απο χώρο. Πες μας για την επόμενη ημέρα, κυρίως για τα βασικά δλδ για τους αναβατήρες.

Σε καμία περιπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί ο κος Βλάχος με τον ποδηλατη.

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να εχει καποιος τμήμα marketing για να κανει ενημερωση στους πελάτες.

Οπως και να εχει εμένα μου κάνει και η ενημέρωση απο μέλη είτε θετική είτε αρνητική ΑΡΚΕΙ να μένει στην ενημέρωση.

Thnks :lol:

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

...Τον κύριο Βλάχο τον έχω δει με τα μάτια μου να κάνει σκι στο ΧΚ Πηλίου φέτος και είναι πραγματικά κάτι, τουλάχιστον, αξιοθαύμαστο...

Η σύγκριση με τον ποδηλάτη εντός των πιστών του ΧΚ είναι ΑΤΥΧΗΣ...

Το παραπάνω quote με βρίσκει 100% σύμφωνο.

Make Parnassos Great Again!

TEO

πριν 3 μερες επεστρεψα απο Γαλλια και ειδα συναφη πατινια σαν αυτα που αναφερες αλλα σε συγκεκριμενους χωρους και πιστες

ειδα ελκυθρα θα ανεβασω φωτο σε δικες τους πιστες για ναμην ενοχλουνται οι σκιερ και πιστεψε με ηταν παρα πολλοι.

ειδα και speedflying απο κοντα για πρωτη φορα και εντυπωσιαστηκα αλλα σε αλλο μερος του χιονοδρομικου

εχει την πολυτελεια το χιον καλαβρυτων να κλεινει χωρους η πιστες για να κανει ο ενας ποδηλατο και ο αλλος πατινι η speedflying η κατι αλλο εκτος απο τα γνωστα σκι και snowboard ?????

εδω δεν μπορει να συμμαζεψει τα ελκηθρα που γινεται χαμος

johni

οταν ανοιξε το κεντρο δεν υπηρχε το ιντερνετ τοσο διαδεδομενο ωστε να εχουμε ενημερωση και συ μαλλον ησουν μικρος για να θυμασαι.

ειδα ομως και οταν αρχισε να διαδιδεται το ιντερνετ και πριν αρχισουν να λενε διαφορα το ποσο ενημερωτικοι ησαν.

επειδη εγω και αρκετοι φιλοι το τιμουμε απο την ημερα που ανοιξε ασε να λεμε καμμια κουβεντα παραπανω

να εισαι σιγουρος οτι τιποτα δε λεγεται με φθονο τουλαχιστον απο μενα και ισως εμεις που μενουμε διπλα και δεν εχουμε εναλλακτικη λυση το ποναμε περισσοτερο γιατι θελουμε να γινει το καλυτερο

Το ότι άνοιξε η Στύγα Πέμπτη μετα τη παγοποιηση που είχε και η Άρτεμης είναι άξιο συγχαρητηρίων απο όποια πλευρά και αν το δείς!

Ο Ηρακλής με Σκέπαστρο η Στύγα στον αέρα και άνοιξαν ίδια μέρα άσχετα τους λόγους, αερα,συντηρηση,βλαβες,αποπαγοποιηση η ουσία είναι ότι άνοιξαν ίδια μέρα και έδωσαν και τα 2 χκ ευχαρίστηση στους πελάτες τους.

Τετάρτη δεν δούλευε η Στύγα;

Οχι Χρηστο δεν ανοιξε.

TEO

επειδη εγω και αρκετοι φιλοι το τιμουμε απο την ημερα που ανοιξε ασε να λεμε καμμια κουβεντα παραπανω

να εισαι σιγουρος οτι τιποτα δε λεγεται με φθονο τουλαχιστον απο μενα και ισως εμεις που μενουμε διπλα και δεν εχουμε εναλλακτικη λυση το ποναμε περισσοτερο γιατι θελουμε να γινει το καλυτερο

100% συμφωνώ!!!

Ρε παιδιά το ΧΚΚ είναι ουσιαστικά μονόδρομος για εμάς προκειμένου να ασκήσουμε το χόμπυ μας, είναι δυνατόν να είμαστε κακοπροαίρετοι?

Άσε που όταν ανεβαίνεις σε ένα βουνό συνέχει, το αγαπάς στο τέλος. ΟΛΟΙ μας που συχνάζουμε εκεί το αγαπάμε το ΧΚ.

Όμως...και είναι αρκετά μεγάλο ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει η αγάπη μου με το βουνό από τις απαιτήσεις που έχω από μια υπηρεσία που πληρώνω. Το ΧΚ ΑΠΑΙΤΕΙ από εμένα 24€. Του τα δίνω. Από την στιγμή που πληρώνω για υπηρεσίες έχω το δικαίωμα να απαιτώ την καλυτέρευση τους.

Κουβέντες όπως "αν δεν σου αρέσει πήγαινε αλλού..." είναι αστείες και να τις συζητάμε...

Το τμήμα marketing προφανώς για μια εταιρία μεγέθους σαν αυτή που έχει το ΧΚΚ να είναι κάτι που μπορεί να υποκατασταθεί, δεν αμφιβάλλω. Όμως θα μπορούσαν να έχουν ΕΝΑ (1) άνθρωπο που να ασχολείται ΜΟΝΟ με αυτό. Κάποιον που ξέρει από marketing και από χιονοδρομία. Όποιος γνωρίζει από δομή επιχειρήσεων καταλαβαίνει τι θέλω να πω. Αυτό κάνει σε μεγάλο βαθμό ο κ. Δρίβας στο ΧΚ Παρνασσού και έχει καλά αποτελέσματα.

Εγώ στο ΧΚΚ θα συνεχίσω να ανεβαίνω και θα το αγαπάω ως βουνό. Αν με ρωτήσει όμως κάποιος για την διοίκηση μάλλον δεν θα πω καλά λόγια.

Διοίκηση που δεν μπορεί να ανοίξει τα εκδοτήρια μισή ώρα νωρίτερα...Τρομερά δύσκολο, πραγματικά...

Την Τετάρτη δούλεψε μόνο η Άρτεμις από τους 2 αγαπημένους αναβατήρες του ΧΚΚ. Πέμπτη και οι 2.

Λοιπόν... θα θεωρήσω την σύγκριση ατυχής... αλλά σκοπός μου δεν ήταν η σύγκριση αλλά ο παραδειγματισμός... Μόνο και μόνο από σεβασμο στον συγκεκριμένο άνθρωπό αλλά και σε όλους τους ΑΜΕΑ και από δέος προς την προσπάθεια που κάνουν δεν θα μπορούσα να συγκρίνω... Αν έτσι φάνηκε ζητώ συγνώμη...

Τι εννοώ... όλα τα παρακάτω επιτρέπονται να κάνουν χρήση των λιφτ...

Rohloff_24inch_wheelset_rear_drives.jpg

ist2_2184608_snow_downhill_on_bike.jpg

downhill-mountain-bike-snow.jpg

5700.jpg

images2.jpg

images.jpg

images1.jpg

Οι φώτο είναι από το εξωτερικό...

αλλά συγκεκριμένα το ποδήλατο που εμφανίστηκε στο ΧΚΚ επειδή δεν υπάρχει συγκεκριμένος χώρος όπως είπε και ο Κώστας ...επιτρέπεται μόνο εκτός πίστας όπου και παρέμεινε... όπως φένεται από τις φώτο.Αν μπήκε σε πίστα δεν έγινε με την άδεια του ΧΚ και προφανώς χωρίς να τον καταλάβουν οι πιστερ ... Σε αυτό δυστυχώς τον βοήθησε και οι καιρικές συνθηκες καθότι επικρατούσε περιορισμένη ορατότητα... Όσον αφορά την ασφάλεια του ΧΚ ... μείνετε συντονισμένοι ... Τις επόμενες μέρες θα σας παραθέσω πολλά για να σας λυθούν κάποιες απορίες...

Ήρα... οι εκτιμήσεις για τον καιρό αν ανατρέξεις σε προηγούμενα ποστ θα δεις ότι αναφέρουν την επόμενη μέρα... (όπως και σήμερα... για αυριο λέω)Αναφέρω την κατάσταση στο ΧΚ εκείνη την στιγμή και μετά εκτιμώ την επόμενη μέρα (καιρό, λιφτ κλπ)σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω... Το κάνω από προσωπικό ενδιαφέρον και ξεχωρίζω την θέση μου από το ΧΚΚ για να μην ζητηθούν αλλού ευθύνες σε τυχόν αποτυχημένη εκτίμηση/πληροφόρηση... Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη αυτών που γράφω... τελεία και παύλα...

Το ζητούμενο όμως δεν είναι αυτό... Δυστυχώς ενώ έχω όλη την καλή διάθεση να κάνω όλα τα προαναφερθέντα και το γράφω επανηλλημένα ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΧΚΚ.... οι περρισότεροι ασχολήστε με λεπτομέρειες και μου ζητάτε να απαντήσω σε θέματα που δεν μπορώ... Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην σκέψη οτι κακοπροαίρετα γίνεται αυτό...Την ενημέρωση για την λειτουργία του κέντρου την έχετε...Επειδή δεν μπορώ να απαντάω όλη μέρα σε ποστ θα μείνω στο κομμάτι της ενημέρωσεις και μόνο...

Gordonas δεν αμφιβάλλω για το καιρό... μέχρι το βράδι θα δούμε... Απλά επειδή πολλά μέλη θέλουν να ακολουθήσουν την εκδρομή του συλλόγου έδωσα μια πρώτη γεύση του καιρού...

1956280u02tpdods5.gif

Gordonas δεν αμφιβάλλω για το καιρό... μέχρι το βράδι θα δούμε... Απλά επειδή πολλά μέλη θέλουν να ακολουθήσουν την εκδρομή του συλλόγου έδωσα μια πρώτη γεύση του καιρού...

Teo no problem, δεν είμαι και θεός εξάλλου. Πάντως άλλαξαν τα δεδομένα από χτες. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ τις συνθήκες που θα επικρατούν την Κυριακή το πρωί στο χιονοδρομικό. Wind Chill -25 τουλάχιστον!!!

Εγώ προσωπικά πάντως δεν σε ταυτίζω με το ΧΚ και για αυτό δεν σου ζητάω και τίποτα. Τα παράπονα μου τα γράφω σε δημόσιο φόρουμ, όποιος υπεύθυνος νοιώθει την ανάγκη ας μπει να τα διαβάσει...

Για άλλη μια φορά θα γεμίσει το τόπικ με 500 θρέντς.

ΟΚ ας βγάλουμε το ιντερνέτ απέξω . Είναι δύσκολο π.χ να ξέρουμε απο το προηγούμενο βράδυ ποιές πίστες είναι πατημένες.Οπως επίσεις είναι πολύ δύσκολο περιμένοντας καλό καιρό την άλλη μέρα να ξέρουμε ποιοί αναβατήρες θα δωθούν σε λειτουργία.Οπως επίσεις είναι πολύ δύσκολο να υπάρχεις ενας άνθρωπος στο τηλέφωνο απο τις 7 το πρωί και να ενημερώνει για το τι θα είναι ανοικτό. Οπως επίσης είναι ακόμα πιο δύσκολο να ανοίγουν τα εκδοτήρια απο τις 8:30. Αντιπαρέρχομε τις δυσκολίες του καιρού δηλαδή παγοπιήσεις και ισχυρούς ανέμους που κάνουν δύσκολη τη λειτουργία του χ.κ αλλά των ανθρώπων που εργάζοντε εκεί πάνω.

Ομως στα προηγούμενα που ανέφερα εγώ και οι υπόλοιποι συμφορουμήτες δεν εγινε ποτέ κάτι για αυτό εδω και είκοσι χρόνια που λειτουργεί το κέντρο.ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ;;;;

Σεβασμό στόν πελάτη ζητάμε

ΤΕΟ πραγματικά σεβομαι αυτό που κάνεις όμως η ενημέρωση που δίνεις είναι άκαιρη κατά 24 ώρες.

Θα με ευχαριστούσε πάρα πολύ να εβλεπα κάπου ενημέρωση π.χ σήμερα το βράδυ ή αυριο στις 7 το πρωί για το τι θα λειτουργεί για αύριο. Αν θα το κάνουν αυτό είμαι σίγουρος οτι εγώ αλλά και οι υπόλοιποι εδω μέσα που γκρινιάζουν απο την επόμενη θα είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές τους.Και αν δεν το κάνω εγώ προσωπικά να βγήτε όλοι σας τότε και να με φτήσετε.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΛΜ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΙ ΤΟΥ.......................................

9-2-05020.jpg

τεο

κατι που ξεχασα ειναι οτι η μεταφορα ποδηλατου με λιφτ απαιτει ιδαιτερη στηριξη στο πλαι πραγμα που δεν εχει κανενα λιφτ αποσα ξερω στην ελλαδα

τωρα αυτος ανεβαινε με το ποδηλατο στα χερια ?

σταματησαν το λιφτ για να το παρει ?

οταν εβγαινε πως εβγαινε ?

πολυ θα ηθελα να δω κανενα βιντεο που πιστευω θα υπαρχει

αυτο δεν ειναι επικινδυνο?

δεν ευθυνονται οι λιφτιερηδες ?

εδω για τα σανιδια εγινε ολοκληρη ιστορια να μην τα παιρνουμε στο χερι

Σας μεταφέρω την ενημέρωση της Τετάρτης... που έκανα στο ...άλλο φόρουμ... Εδώ μετα τα εκτροπα έκανα μια παραπομπή η οποία εξαφανίστηκε... μέχρι νεοτέρας.... από τους μοντ/ορς.

Λοιπόν.... Τα νεότερα... :D

Αν δεν το έχετε δει τελικά η Άρτεμις σήμερα λειτούργησε από το μεσημέρι και μετά... Η Αρτεμις είχε μεγαλύτερη παγοποίηση από την Στύγα και όμως το team έκανε άψογα την δουλειά του και καθάρισε το λιφτ ... όσο πιο γρήγορα γινόταν... ;)

Ο καιρός από το μεσημέρι άνοιξε και επικράτησε ηλιοφάνεια με μεγάλη διαύγεια και πολυ καλή ορατότητα... αλλά με σχετίκο βοριαδάκι.... Όπως φαίνετε και στην φώτο κάτω....

ΤΡΕΛΕΣ ΠΟΥΔΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ... και όχι μόνο...

1-8.jpg

Άρκετός ο κόσμος για καθημερινή λόγο της απεργίας ...Το πάρκιν είναι γεμάτο...

Από το βράδυ όπως όλα δείχνουν εξασθενούν και οι άνεμοι και αύριο και θα επικρατήσει λιακάδα.... και σχετική νηνεμία με αρνητικές όμως θερμοκρασίες ακόμα και στην βάση... Που θα πάει κάποια στιγμή θα αποκτήσει και κάποιον αξιόπιστο μετεωρολογικό σταθμό και το ΧΚΚ όπως έχουν στηθεί σε άλλα ΧΚ από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και θα μας δίνει δεδομένα για τις συνθήκες που επικρατούν ...live... ;)

Λαμβάνοντας υπ'όψιν λοιπόν αυτές τις παραμέτρους και το ότι το γνωστό team έχει ξεπαγώσει και την Στύγα αν το επιτρέψει ο αέρας θα λειτουργήσει αύριο... Τα ρατρακ είναι έξω και πατάνε μανιωδώς τις πίστες.... οπότε....

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΚΙ..... ΤΡΕΧΤΕ.... γιατί ο καιρός από Παρασκευή βράδυ δείχνει ότι αλλάζει και έίναι αβέβαιο το ΣΚ...

Φιλικά

Θοδωρής...

teo@skigr.org

Οι ενημέρωσεις και οι εκιμήσεις αυτές γίνονται με πρωτοβουλία δικιά μου και δεν αποτελούν επίσημη ενημέρωση του ΧΚΚ.

Οπότε δεν ενημερώθηκε το φόρουμ εδώ... και μετά από παρέμβαση του Προέδρου αποφάσισα να συνεχίσω και εδώ... Ομολογώ ότι ξέχασα να γράψω τι προβλέπεται για σήμερα αλλα μεταξύ μας αναλύοντας τις καιρικές συνθήκες (από χτες για σήμερα)συν το γεγονός ότι όλα είχαν πλέον ξεπαγώσει αν κάποιος ήθελε να ανέβει θα το καταλάβαινε ή στην χειρότερη θα με ρώταγε.... Τέσπα δεν το θεώρησα σημαντικό και μην ξεχνάτε ότι δεν κάνω το εργασιακό μου καθήκον αλλά το... χόμπι μου... :P

Τέσπα... και σήμερα μέχρι το βράδι θα σας παραθέσω τα νεότερα που θα έχω όπως και τι προβλέπεται να δουλέψει αύριο... οκ..? όχι τι είναι πατημένο και άλλες λεπτομέρειες που δεν τις δινει κανείς στο φόρουμ..(ΧΚΠ,ΕΚΧΣ)

Βρε Κώστα μου ένα ποδήλατο εμφανίστηκε ...έλεος με έχετε φάει.... Τραβάτε στον Τσεκούρα και εκτελέστε τον.... Και στο κάτω κάτω ... αφού εγω δεν σας καλύπτω μα τις απαντήσεις μου... γιατί δεν ρωτάμε στο ΧΚΠ τι κάνουν με τα ποδήλατα.... γιατί ότι γίνεται στο ΧΚΚ γίνεται και εκεί... ε..? :P Μην το πέρεις στραβά... και μένα με έχει προβληματίσει το θέμα του ποδηλάτου... αλλά μην κάνουμε την τρίχα.... τροιχιά...(ή τριχιά...ή μήπως... τρηχιά.... δεν ξέρω... Μακηηηηηηη..... help....!!! :D )

Φιλικά

Θοδωρής....

1956280u02tpdods5.gif

Λοιπόν... τα νεότερα... Υπέροχη μέρα ... τέλειο σκι... αλλά... προς το παρόν...

...το πιο σημαντικό για σήμερα φυσικά ήταν ο κ. Bernard Pascal Moussellard που ήρθε να επιθεωρήσει/βοηθήσει/ενημερώσει το ΧΚΚ και τους εργαζόμενους εκεί... :P

Ο κ. Bernard σε πρώτο πλάνο.... μισοθαμένος... στο χιόνι.... ;D

gallos1.jpg

Τραβώντας την κορυφογραμμή από την Στύγα... έχει φτάσει σχεδόν... πάνω από τα εκδοτήρια... σε ένα αγαπημένο σημείο για "εκτός πουδροκαταστάσεις..."

gallosanemosouria.jpg

gallosaristerastyga.jpg

Επιτόπια ανάλυση των δεδομένων... και ενημέρωση... με πρώτο βιολί του "μαέστρου..." το κ.Σπανό... :P

epitopiaseminaria.jpg

epitopiaseminaria1.jpg

Πάνω από την Άρτεμις 3....

termatikoartem.jpg

Στην βαθιά Λάκκα... ο..."μαέστρος"... με το βιολί του... ;D ;D ;D

bauialakka.jpg

Όσον αφορά... τα λεγόμενα του και τα πορίσματα του.... Μείνετε συντονισμένοι... :D

Φιλικά

Θοδωρής...

teo@skigr.org

1956280u02tpdods5.gif

Λοιπόν... τα νεότερα... Υπέροχη μέρα ... τέλειο σκι... αλλά... προς το παρόν...

...το πιο σημαντικό για σήμερα φυσικά ήταν ο κ. Bernard Pascal Moussellard που ήρθε να επιθεωρήσει/βοηθήσει/ενημερώσει το ΧΚΚ και τους εργαζόμενους εκεί... :D

Ο κ. Bernard σε πρώτο πλάνο.... μισοθαμένος... στο χιόνι.... ;D

gallos1.jpg

Τραβώντας την κορυφογραμμή από την Στύγα... έχει φτάσει σχεδόν... πάνω από τα εκδοτήρια... σε ένα αγαπημένο σημείο για "εκτός πουδροκαταστάσεις..."

gallosanemosouria.jpg

gallosaristerastyga.jpg

Επιτόπια ανάλυση των δεδομένων... και ενημέρωση... με πρώτο βιολί του "μαέστρου..." το κ.Σπανό... ;)

epitopiaseminaria.jpg

epitopiaseminaria1.jpg

Πάνω από την Άρτεμις 3....

termatikoartem.jpg

Στην βαθιά Λάκκα... ο..."μαέστρος"... με το βιολί του... ;D ;D ;D

bauialakka.jpg

Όσον αφορά... τα λεγόμενα του και τα πορίσματα του.... Μείνετε συντονισμένοι... ;)

Φιλικά

Θοδωρής...

teo@skigr.org

Ποιός σου είπε να με πιστέψεις.... Για να σε παραπλανήσω το κάνω....φίλε... Για να σας στείλω όλους εκει πάνω και να είναι κλειστό... και μετά να με κυνηγάτε... να με σκίσετε.... :P:P:D

Την μια μου λες ότι η ενημέρωση είναι καθυστερημένη κατά μια μέρα ... και μετα με ρωτάς ποιος είμαι εγώ που θα στο πω.... Κάτι μου λέει οτι τα έχεις μπερδέψει.... Ενα μέλος είμαι που έχω όλη την καλή διαθεση να σας ενημερώνω με δική μου πρωτοβουλία για το ΧΚΚ.... αλλά αμα μου τα σπάσετε πολύ ακόμα... θα το κόψω και Άλέξη ... μετα τέλος..... Άπλά τα πράγματα Μαιναλο... Έχω ξεκαθαρίσει την θέση μου και την σχέση μου με το ΧΚΚ και αν θες τα πιστεύεις αυτά που γράφω... ΑΝ δεν θες μην με σκοτίζεις .... προσπαθώ να ενημερώσω κάποιους που θέλουν....

Εγώ από εσένα δεν ζήτησα τίποτα... Δώστο σε αυτόν που στο ζήτησε.... Και αυτόν που μίλήσες....

Ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση Θοδωρη, μπραβο.