ΜΙΚ 17,605 Report post Posted September 9, 2008 Γιατί ρε φιλαράκι επέστρεψα το paint it black? Eγώ latin ακούω Χμμμ. Για το χιονισμένο δάσος που λες. Φτερόλλακα Παρνασσού συχνάζω όταν χιονίζει. Κλειστό ή ανοιχτό το λιφτ πάντως...περπατάω. Και αν θες οι πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου εκεί είναι. Είδικά αν ο nickel τρώει 10 τούμπες το λεπτό Γιο δεν έχω είχα μαζί το σκυλί μου όμως. Όταν κάνω τα λέμε. ερώτηση:(υπάρχει αλεξίπτωτο για τα κιλά μου; ..... μόλις χειρουργηθώ, λέω (τώρα στα γεράματα) να γίνω παραπεντάς .... χιόνι μπορεί να μην υπάρχει, αλλά αέρας θα υπάρχει σίγουρα ..... Φυσικά πάρε τηλ όποτε θες να πετάξεις ένα διθέσιο να δεις....τη γη από ψηλά. Οκ notes taken. I do think that this country deserves something CORRECT at one ore more of its mountains. The candidates are 4 to 6 mountains. You are right, the "greek" way of investing does not have any central environmental planning, up to now, with serious and in most cases distructive consequences for our mountains. On the other hand most pockets are full this way. For the next project what me you and everybody should do is ensure it is done CORRECTLY. For me this means one thing for you it means another, for skimad a completely different and for the investor perhaps something entirely different. You are more than welcomed to assist in the CORRECT planning of such project. Προς skimad: Έτσι και χιονοδρομικό αρχίζει να κόβει δέντρα προσωπικά από μένα θα τη βρει. Διαφωνώ ριζικά μαζί σου και η γνώμη μου είνα ότι τα Αλπικά που θερίσαν δέντρα και τα Ελληνικά (3-5, Πισοδέρι, Πήλιο, Πήλιο, Περτούλι) θα έπρεπε να έχιε πάει κόσμος φυλακή. Παν μέτρον άριστον και φυσικά στα χ χιλιάδες στρέματα δάσους μπορεί να γίνει μια αντιπυρική με λιφτ και μια πίστα αλλά....πχ το Πισοδέρι για μένα είναι έγκλημα. Για μένα πάντα χωρίς να απαιτώ να συμεριστείς τη γνώμη μου. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted September 9, 2008 Το "Paint It Black" ήταν ο εθνικός ύμνος της γενιάς μου ..... εμείς το είχαμε γράψει τότε το τραγούδι, και το δώσαμε στoυς Stones για να το πουν .....τώρα μας το επιστρέφει ο Μικ ........ Γιατί ρε φιλαράκι επέστρεψα το paint it black? όχι εσένα βρέ ..... τον άλλον Μικ λέω .... τον Τζάγκερ ... Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted September 9, 2008 Απλή συνονυμία δηλαδή Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 9, 2008 Μιχαλη μαζι σου. αν δεις απαντησα στον κωστακη για την γαλλια.υπαρχουν και μερη που δεν εχουν δεντρα για να αναπτυχθει ενα κεντρο οπως των καλαβρυτων.δεν ειμαι υπερ την κοπης δεντρων φιλε Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted September 9, 2008 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΝΤΙΚΟΥΣ Tahoe Ski Resort to Cut Down Ancient Trees Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted September 10, 2008 Ναι skimad Μόνο που η αλπική ζώνη αρχίζει πάνω απο τα 2000 μέτρα.Η La Tania είναι χαμηλά. Και οι γάλλοι είμαι βέβαιος οτι αν κόψανε 100 δέντρα , θα φυτέψανε παραδίπλα 1000. Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 10, 2008 ωραια θα φυτεψουμε και μεις τα διπλασια αν ανοιχτουν πιστες μεσα σε δεντρα δυσκολο ειναι; :LOL: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted September 10, 2008 Προς το παρόν όταν ο Ξηρόκαμπος δείχνει να μετατρέπεται σε.... Βαλτόκαμπο... (όλα έχουν βαλτώσει....) τα νέα από τον νέο δρόμο.... είναι ευχάριστα.... Ολοκληρώθηκαν οι κατασκευαστικές εργασίες του οδικού άξονα Ακράτα – Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, που αποτελεί ένα σημαντικό έργο υποδομής για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Ακράτας. Τα εγκαίνια του οδικού άξονα θα πραγματοποιηθούν στις 13 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 11:30 στην περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Περιστέρας, από το Νομάρχη Αχαΐας Δημήτρη Κατσικόπουλο και το Δήμαρχο Ακράτας Πάνο Μελή. Ως γνωστόν, αυτό το μεγάλο έργο για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής στα υπόλοιπα κονδύλια του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (Κ.Π.Σ.) με το ποσό των 2.000.000 ευρώ και η Δημοτική Αρχή Ακράτας εκφράζει τις ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Επιπλέον, ο κ. Μελής ευχαριστεί τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας, που με άμεσες ενέργειες, ως φορέας υλοποίησης του έργου και φυσικά με τη συνεργασία της με το Δήμο Ακράτας, το δημοπράτησε στις 19 Σεπτεμβρίου 2006 και σήμερα το έργο παραδόθηκε για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών. Ο νέος άξονας Ακράτας σύνδεσης με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων θα είναι σε χρόνο μόλις 45 λεπτών, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ιδιαίτερα προσιτός στους επισκέπτες από την Αθήνα. Φυσικά, αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα η τουριστική κίνηση στην ορεινή Ακράτα, που κρύβει ξεχωριστές φυσικές ομορφιές και είναι μια αναπτυσσόμενη περιοχή σε παροχή ξενοδοχειακών και παραθεριστικών υπηρεσιών. Πηγή:http://www.akrata.gr/ Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 10, 2008 Θοδωρη εσυ τον επισκεπτηκες; τι ειδες; Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted September 11, 2008 Χρήστο την τελευταία φορά που τον είδα εγώ είχε ακόμα το γαρμπίλι πισσαρισμένο... Προσπαθώ να κανονισω να πάω στα εγκαίνια... συνδυάζοντας και κάποιες "άλλες" δουλειές που έχω πάνω... Θα δείξει... Αν πάω πάντως θα ανέβω από εκεί... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 11, 2008 εχεις χασει επισοδεια δηλαδη.για ξαναμπες σιγι σιγα στο προγραμμα :blink: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted September 12, 2008 Σήμερα το απόγευμα θα γίνει στα Καλάβρυτα η κρίσιμη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων. Το πρώτο θέμα της Συζήτησης θα είναι το μέλλον του ΧΚΚ ......... "Περί παρουσίασης της Οικονομοτεχνικής Μελέτης Βιωσιμότητας για τη μετατροπή της Δημοτικής Επιχείρησης «Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, σε «Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Ανώνυμη Εταιρεία» και σύστασης επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής". Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 12, 2008 ωραια περιμενουμε τις εξελιξεις λοιπον ελπιζω να ανακοινωθουν απο το site του κεντρου Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted September 12, 2008 Σήμερα το απόγευμα θα γίνει στα Καλάβρυτα η κρίσιμη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων. Το πρώτο θέμα της Συζήτησης θα είναι το μέλλον του ΧΚΚ ......... "Περί παρουσίασης της Οικονομοτεχνικής Μελέτης Βιωσιμότητας για τη μετατροπή της Δημοτικής Επιχείρησης «Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, σε «Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Ανώνυμη Εταιρεία» και σύστασης επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής". Μα και στη συνεδρίαση της 27ης Αυγούστου 2008 ήταν το Νο 6 θέμα συζήτησης... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted September 12, 2008 ναι, αλλά σήμερα είναι το 1ο θέμα προς συζήτηση ............ (η εμπειρία λέει ..... ότι δεν έχει τόσο σημασία αν το θέμα είναι στην ημερήσια διάταξη όσο το ποια σειρά έχει στον κατάλογο των προς συζήτηση θεμάτων ...... ) Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted September 12, 2008 ναι, αλλά σήμερα είναι το 1ο θέμα προς συζήτηση ............ (η εμπειρία λέει ..... ότι δεν έχει τόσο σημασία αν το θέμα είναι στην ημερήσια διάταξη όσο το ποια σειρά έχει στον κατάλογο των προς συζήτηση θεμάτων ...... ) Αν στις 27/8 σταμάτησαν στο 5ο ζήτημα από τα 29... σήμερα θα έπρεπε να θίξουν τα υπόλοιπα 24 από την προηγούμενη φορά. Αντίθετα, ανακοινώθηκε ότι σήμερα θα συζητηθούν συνολικά 14... και τελείως καινούρια! Το μόνο ζήτημα το οποίο υπολοίπεται ή επανέρχονται σε αυτό από την προηγούμενη συνεδρίαση, είναι αυτό του ΧΚΚ. Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 12, 2008 παλι δεν βλεπω να συζητανε τιποτα παμε για του χρονου σιγα το πραμα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted September 13, 2008 Σήμερα το απόγευμα θα γίνει στα Καλάβρυτα η κρίσιμη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων. Το πρώτο θέμα της Συζήτησης θα είναι το μέλλον του ΧΚΚ ......... "Περί παρουσίασης της Οικονομοτεχνικής Μελέτης Βιωσιμότητας για τη μετατροπή της Δημοτικής Επιχείρησης «Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, σε «Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Ανώνυμη Εταιρεία» και σύστασης επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής". Κανενα νεωτερο εχουμε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 14, 2008 Γιατί ρε ... σας έχω αφήσει ποτέ παραπονεμένους....? Μη με προσβάλεις τώρα.... ( ) Έχουμε νέα και μάλιστα πολλά.... Δώστε μου λίγο χρόνο... Μπορεί να τα παίρνω χοντρά από εκεί... έχω όμως και πολλές αρμοδιότητες ... οπότε .... δεν έχω και πολύ χρόνο.... ... Θέλω ... τζόγο όμως.... ακούω στοιχήματα... Καλά... ή κακά τα μαντάτα... για να δω.... βρε Θοδωρακη για το δημοτικο συμβουλιο λεμε να πεσει φωτια να μας καψει αν εχουμε παραπονο απο σενα :P Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted September 14, 2008 Αφιερωμένο αυτό το ποστ... στον Skimad..... Τα νέα πολλά αλλά κατα βάση ευχάριστα... BooBoo... Ξεκινώ με τα ... δυσάρεστα... Το Σάββατο λοιπόν είχαμε τα εγκαίνια του δρόμου που θα συνδέει το Χιονοδρομικό Κέντρο με την Άκράτα... Τα πρώτα συμπεράσματα ,χώρις εγώ προσωπικά να έχω διασχίσει το νέο δρόμο, είναι ότι το "Ακράτα-ΧΚΚ σε 40 λεπτά" δεν ισχύει... Αυτό που και εγώ αλλά και οι περισσότεροι μάλλον είχαμε στο νου, ήταν η κατασκευή ένος εντελώς νέου αυτοκινητόδρομου που έκανε την συνδεση αυτή... όμως στην πραγματικότητα το μόνο νέο κομμάτι της διαδρομής είναι αυτό από την Περιστέρα μέχρι το ΧΚΚ... Όλο το προηγούμενο κομμάτι είναι ο γνωστός δρόμος που προϋπήρχε διασχίζοντας τα χωριά νότια της Ακράτας... Άρα τουλάχιστον μέχρι να το δούμε με τα ίδια μας τα μάτια... "κρατάμε μια πισινή" ως προς το χρόνο... Να σημειώσω ότι τα εγκαίνια αυτά ήταν... "πολιτικού" χαρακτήρα... και ότι οι εργασίες ... ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί πλήρως.... Υπάρχουν ακόμα σημεία που χρειάζονται επισκευή λόγο κατολισθήσεων... αλλά ο δρόμος είναι ανοικτός για όποιον ενδιαφέρεται να τον διασχίσει... Στα υπ'όψιν ότι η αποπεράτωση και η επισκευή του δρόμου από τις κατολισθήσεις... μειοδοτήθηκε... στην καταπληκτική τιμή των... 670.000 €...!!! (δεν γνωρίζω από ... συγκοινωνιακά έργα.. αλλά μου μοιάζουν... πάρα πολλά...-αυτό με επιφύλαξη...) Αυτά από τον δρόμο... που όλοι περιμέναμε...!!! Σχετικές φωτογραφίες... από το επίσημο site του χιονοδρομικού... (Τι να είναι άραγε ... η Στύγα 1...?) Στην ουσία τώρα ... και στα του Κέντρου....: Με την λήξη της περσινής περιόδου ο διευθυντής του κέντρου κ. Γιώργος Τσεκούρας σε πλήρη κορεσμό πλέον της υπομονής του, είχε θέσει προς συζήτηση στο Δ.Σ. την απαραίτητη πια διευθέτηση πολλών λειτουργικών προβλημάτων, καθώς και την περάτωση ορισμένων έργων (όπως π.χ. χωματουργικών) τα οποία θα έδιναν λύση σε πολλά χρόνια προβλήματα του κέντρου... και φυσικά θα ικανοποιούσαν σε μεγάλο βαθμό τους πελάτες του κέντρου. Αρχικά ο Δήμαρχος και το Δ.Σ. έδωσαν την έγκριση... άλλα όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενες ενημερώσεις... μέτα από ένα διάστημα... την αναίρεσαν (για την ακρίβεια πάγωσαν) ... πλήρως αδικαιολόγητα ... διακόπτωντας προς στιγμήν τα έργα... Όπως καταλαβαίνετε... αυτό είχε σαν αποτέλεσμα... να χαθεί πολύτιμος χρόνος ... για την αποπεράτωση... εν μέσω του καλοκαιριού... στις ιδανικότερες δηλαδή συνθήκες για εργασίες στο βουνό... και όλα αυτά... χωρίς ουσιαστική... αιτιολόγηση αφήνωντας στα κρύα του λουτρού την διεύθυνση του Κέντρου και τους υπαλλήλους... μόνιμους και έκτακτους... που προσλήφθηκαν για τα έργα αυτά... Τα είχα αναφέρει αυτά... και είχαμε πάει όλοι διακοπές... με αυτήν την κρυάδα και την απογοήτευση στην τσέπη... όμως.... Στροφή 180 μοιρών... με ιλιγγιώδη ταχύτητα από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο ... ως προς την αντιμετώπιση... των αναγκαίων έργων στο Κέντρο... Μετά την λήξη της συνεδρίασης ... κανείς δεν πίστευε... τα αποτελέσματα... Το σημαντικότερο όλων το οποίο αποτελεί και κομβικό σημείο για το κέντρο και συνεπώς για την ανάπτυξή του, είναι η μετατροπή του ισχύων ιδιοκτησιακού καθεστώτος σε Α.Ε. μέχρι το τέλος του έτος... όπου φυσικά αρχίζει... και το δικό μας πάρτυ... Διευθετώντας τα γραφειοκρατικά ... όπως π.χ. την επίβλεψη-παραλαβή τελικά έχουμε την είσοδο της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης στη νέα Α.Ε. που θα προκύψει... καθώς και το κάλεσμα για συμμετοχή και των όμορων στον Χελμό δήμων και κοινοτήτων. Σε ιδιώτες ακόμα δεν θα γίνει πρόσκληση... και δεν περιμένουμε ... χρήματα αξιόλογα να εισέλθουν από τους νεοεμπλεκόμενους δήμους αλλά το σημαντικότερο όλων αυτών είναι: 1ον η τελείως διαφορετική χρηματοδότηση που θα έχει το κέντρο με την είσοδο της Νομαρχίας... καθώς και η επιρροή του Νομάρχη Αχαΐας προς τον Περιφερειάρχη και τις κρατικές επιδοτήσεις (π.χ. Ε.Σ.Π.Α.) που θα δικαιούται πλέον το κέντρο και 2ον ο καταμερισμός των ευθυνών καθώς και η οικονομική επιβάρυνση που θα προκύψει από τυχόν αποτυχημένη διαχείρηση ή κακή χιονοχρονιά ...(μακριά από μας...). Μπορεί κάποια απ'όλα αυτά να είναι ψιλά γράμματα για εμάς... το ποιός θα αναλάβει π.χ. την προεδρεία του Δ.Σ. που θα δημιουργηθεί... κ.α. .. αλλά αυτό που πραγματικά έχει σημασία... είναι η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο κέντρο... Ποιοι θα πάρουν τα εύσημα ή την τύχη του κέντρου στα χέρια τους... (ο Τσεκούρας παραμένει φυσικά... μην χαίρεστε μερικοί... ) έρχονται σε 2η μοίρα... εδώ θα είμαστε... και θα κριθούν από τις αποφάσεις τους και τα έργα τους... Για άλλη μια φορά... ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΚΚ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ... Επί της ουσίας των έργων.... Ο χρόνος είναι περιορισμένος... και στο ΧΚ πλέον... δεν περπατάνε... ΤΡΕΧΟΥΝ...!!! Τα χωματουργικά που ξεκίνησαν το καλοκαίρι... θα ολοκληρωθούν... Ο εργολάβος που ήδη βρίσκεται στο βουνό με τα μηχανήματα του για την επιδιόρθωση του δρόμου είναι πρώτος υποψήφιος να αναλάβει ... την πλήρη ασφαλτόστρωση του πάρκιν... και άλλα πολλά... που θα ενημερωθούμε σχετικά... (μάλλον από μένα...). Ενημερωτικά... για να κλείσω... το κέντρο... δέχεται προσφορές... για την αγορά 2 νέων διαστρωτικών μηχανημάτων που θα ενσωματωθούν στον ήδη υπάρχον στόλο... Όσοι ενδιαφερόμενοι... στα τηλ του κέντρου... Προσεχώς οι εξελίξεις.... Καταλήγωντας σε αυτό το παραλήρημα... χαράς...(προσωπικά για εμένα... ) σας πληροφορώ ότι ουσιαστικές αλλάγές... που θα τρίβουμε τα μάτια μας δεν πρόκητε να δούμε... Ούτε το Zermatt θα μετακομίσει στο Καλάβρυτο... Το βασικότερο είναι ότι θα λυθούν τα χέρια της διεύθυνσης ως προς την λειτουργεία και ότι η λογική της διοίκησης πλέον θα είναι τελείως διαφορετική... Αυτό κρατάμε... με αυτό θα πορευθούμε και η εκτίμηση μου είναι ότι το μόνο βασικό που θα έχουμε να ασχοληθούμε μέχρι την έναρξη της περιόδου είναι το master-plan και φυσικά να μας κάνει το χατήρι ο χειμώνας. Αυτά είναι τα βασικά για την μακροπρόθεσμη σχεδίαση-επιβίωση-ανάπτυξη που θα πρέπει να μας καίνε... Όσο για τα ... έργα.... stay-tuned... Φιλικά Τεο... ο Καλαβρυτινονεοφόρος.... (Satisfied Mr. Skimad...? ) Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 14, 2008 Θοδωρακη αυτο το τελευταιο που εγραψες μ'αρεσε(Τεο... ο Καλαβρυτινονεοφόρος....) :LOL: λοιπον ακου.εμενα το μονο που μου εμεινε απο αυτη την εξελιξη ξερεις πιο ειναι;τα δυο νεα ρατρακ που λενε να αγορασουν και ξερεις γιατι; γιατι δεν θα φωναζει ο EL μετα για τις αστρωτες πιστες :P ολα τα αλλα και ειδικα το περασμα της νομαρχιας στο κεντρο ειναι καλα news για περαιτερω εξελιξη του κεντρου ομως θα περιμενουμε αρκετα ακομα πιστευω και μιλαω για επεκταση προς αυγο,αντικατασταση στυγας με 4πλο αποσυμπλεκομενο.τα δυο σημαντικοτερα. αν και γω θα ηθελα μονο η ειρηνη να ειχε ενα δικο της αποκλειστικα λιφτ συνεχισε να δινεις καλα νεα και θα εχουμε και καλο χειμωνα αυτο ειναι σιγουρο αισιοδοξια πανω απ'ολα φιλε μου Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 15, 2008 Nα ανοιγουν τα εκδοτήρια πιο νωρίς (να οργανωθει το εργασιακο προγραμμα με της υπερωριες κλπ) να τελειωσουν τα χωματουργικά να πάρουν τους 2 χιονοστρωτηρες για να στρωνεται γρηγορα και σωστο το κεντρο. και να συνεχισουν την καλη τους αποδοση στον αποχιονισμο μετα απο παγοποιηση που είχαν πρωτη φορά περσι. με αυτά τα 4 θα είμαστε οκ για φέτος νομίζω. Του χρόνου μακάρι να βρεθούν λεφτά (το οποιο πρεπει να ξεκινησει απο τώρα) και ας βαλουν ότι μπορούν με μελέτη και όχι άσκοπα. Σκιμαντ ολόκληρος Παρνασσός με το κράτος απο πίσω με το ζόρι και άν ,προσπαθεί να βάλει ένα "ποταπό" συρόμενο στη Σαχάρα μην περιμένεις απο το χκΚ θαυματα μετά απο ένα ΔΣ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted September 15, 2008 ...την είσοδο της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης στη νέα Α.Ε. ...η τελείως διαφορετική χρηματοδότηση που θα έχει το κέντρο με την είσοδο της Νομαρχίας... Προβληματίζομαι διότι, η είσοδος της νομαρχίας στη λειτουργία του χ/κ, έχει πιο πολλές πιθανότητες να είναι καταστροφική, παρά ευεργετική. Οι νομαρχίες δεν έχουν/διαχειρίζονται χρήματα. Αυτά πηγαίνουν από την περιφέρεια κατ' ευθείαν στους δήμους. Μακάρι όμως το ενδιαφέρον του νομάρχη να αποβεί χρήσιμο. Και μάλιστα έχουμε κι ένα παράδειγμα προς αποφυγή, αυτό του χ/κ Φαλακρού (το ''φαλακρό'' δεν έχει σχέση με μένα...απλή συνωνυμία). Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 15, 2008 Nα ανοιγουν τα εκδοτήρια πιο νωρίς (να οργανωθει το εργασιακο προγραμμα με της υπερωριες κλπ)να τελειωσουν τα χωματουργικά να πάρουν τους 2 χιονοστρωτηρες για να στρωνεται γρηγορα και σωστο το κεντρο. και να συνεχισουν την καλη τους αποδοση στον αποχιονισμο μετα απο παγοποιηση που είχαν πρωτη φορά περσι. με αυτά τα 4 θα είμαστε οκ για φέτος νομίζω. Του χρόνου μακάρι να βρεθούν λεφτά (το οποιο πρεπει να ξεκινησει απο τώρα) και ας βαλουν ότι μπορούν με μελέτη και όχι άσκοπα. Σκιμαντ ολόκληρος Παρνασσός με το κράτος απο πίσω με το ζόρι και άν ,προσπαθεί να βάλει ένα "ποταπό" συρόμενο στη Σαχάρα μην περιμένεις απο το χκΚ θαυματα μετά απο ένα ΔΣ... αυτα τα δυο που ειπες Πανο ειναι ολα τα λεφτασυμφωνω σε ολα βεβαια.αν γινουν θα λειτουργησει αψογα το κεντρο ΤΕΟ να τα πεις αυτα κανε τα κονε σου Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted September 15, 2008 "Οργασμός Εργασιών" είναι η μόνη λέξη... που μπορεί να περιγράψει την κατάσταση από σήμερα και μέχρι την έναρξη της χιονοδρομικής περιόδου στο κέντρο... Η διεύθυνση του κέντρου... προσανατολίζεται στον πλήρη εκβραχιονισμό ΌΛΟΥ του πεδίου μέχρι την έναρξη λειτουργίας... (ναι ναι ακόμα και του Αχιλλέα... ). Και επειδή δεν θέλω να φαμφαρολογώ... θα προχωράμε λάου λάου .... μαζί με τις εξελίξεις.... Π.χ. σήμερα.... Θέτις... από το επίσημο site του κέντρου... Και για να μην χαθεί το τόπι... συνεχίζω... Η διεύθυνση του κέντρου προσανατολίζεται στην αγορά 2 νέων διαστρωτικών που το όνομα του ενός θα θυμίζει ... κάτι από ... ψηλό βουνό... ή από γνωστή αλυσίδα... εστιατορίου-fast food... (ρε λες να είναι Γρηγόρης-μικρογεύματα...? ). Υπάρχει η πιθανότητα να αγοραστεί μόνο ένα... θα εξαρτηθεί από το κόστος... θα δούμε ... Πάντως η αγορά θα γίνει άμεσα... για τον φετινό χειμώνα... και όχι ... μακροπρόθεσμα... Η διεύθυνση του κέντρου επίσης προσανατολίζεται σε αγορά εκχιονιστικών μηχανημάτων άγνωστος προς το παρόν (σε εμένα) ο αριθμός τα οποία θα βοηθήσουν τα μάλλα στον καθαρισμό των δρόμων καθώς και του πλήρως ασφαλτοστρωμένου πάρκιν του κέντρου. Η αγορά θα γίνει άμεσα... για τον φετινό χειμώνα... και όχι ... μακροπρόθεσμα... Καλά το πάω...? (μεταξύ μας το πάνε... ) Δεν περιγράφω άλλο...!!!! Υπενθυμίζω για να μην αρχίσουμε τις ερωτήσεις... "πότε θα μπει αποσυμπλεκόμενο στη Στύγα" και άλλου τέτοιου είδους ερωτήσεις... ότι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε ως θετικό είναι... οι ριζικές αλλαγές που έχουν γίνει στην Διοίκηση του κέντρου... Τα υπόλοιπα θα έρθουν στην ώρα τους... Τουλάχιστον αυτή είναι η εκτίμηση μου... Νομίζω ότι θα δούμε... πάρα πάρα πολλές αλλαγές φέτος τουλάχιστον στην λειτουργία του κέντρου... Το οργανωτικό κομμάτι θα μας απασχολήσει αργότερα... Θα έρθει η ώρα του... Το κέντρο τώρα πρέπει να τρέξει... να προλάβει ότι μπορεί μέχρι να χειμωνιάσει... Μην ξεχνατε ότι ο καιρός από εδώ και πέρα θα αρχίσει να χαλάει και οι εργασίες θα γίνονται με δυσκολία... Είπαμε.. χάθηκε πολύτιμος χρόνος... αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ... Υ.Γ. Προς τον συνονόματο...(πλέον)... Γιατί αρνείστε την σχέση σας με το Φαλακρό Mr Τέως...? Το ΧΚΦ είναι ... καταπληκτικό... ΧΚ... απλά... όταν έφτασαν σε αυτά τα χρέη... δεν ήταν Α.Ε.... ή κάνω λάθος...? Φιλικά Τεο... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites