eleni 343 Report post Posted March 26, 2009 +1 Άντε να σμίξει καμιά φορά με την Aeroπαρέα σας, Ελένη, να γίνει του κουτρούλη ο γάμος, και από σκι και από βίντεο... Ναι, να μάθω να κάνω αυτή τη κολοτούμπα που μ άρεσε, χαχα! Παραλίγο θα την είχα και εγώ στα πλάνα μου.. Εφέ πάντως μπορώ να κλέβω και χωρίς να βρεθούμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted March 26, 2009 Καλός ηρθες φίλε, Πολύ καλά τα Βιντεάκια, Bravo, το backloop ολα τα λεφτά, αλλα εκείνο το καρεκλάκι σαν σταματημένο φαινετε , με πόσο πάει ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 26, 2009 Όχι πιο αργά από τον Βάκχο/Ερμή/7. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 26, 2009 Εκοψε και ωραία πλάκα... πάντα αμολάει εντυπωσιακή ποσότητα εκεί... Το ήξερε ότι θα την κόψει ή του βγήκε στην τύχη? όποιον τσάκωνε θα του έκανε ζημιά. ωραίο video... καλως ήλθες Hellbent. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 26, 2009 Βλέπω όχι μόνο καλλιτεχνικές ανησυχίες, αλλά και πολύ καλό χιονοδρομικό επίπεδο. Τέτοια μηνύματα ομορφαίνουν το forum. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted March 26, 2009 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ μοντάζ - ΑΨΟΓΑ πλάνα! όντως η συγκεκριμένη πλάκα ήταν πολύ καλή, συν το γεγονός ότι η πλαγιά αυτή είναι πάνω από το baby lift.....!! :LOL: ....αμάν αυτό το δίδυμο (Άλεξ - Κώστας) τα ξεσκίζουν όλα στο πρώτο πεντάλεπτο - συγκράτησε τους λίγο....... Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted March 26, 2009 Παρα τριχα να πέσετε σε φάκες HellbentRider... Φοβερος συνδυασμος μουσικης και εικονας κυρίως την στιγμη τις αποκολησης της πλακας στο δευτερο video Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 26, 2009 Αυριο αναμένεται σχετική άπνοια... (10-15 km/h) με σχετική λιακάδα... Χιονίζει από τις 15:00 και από τα 1300μ και πανω... όσο περνάει η ώρα οι χιονόπτωση κατεβαίνει όλο και πιο χαμηλά... Πάμε για κανα 30ποντο ακόμα πλέον χτεσινοβραδυνών 20.....!!! Ενα δειγματάκι από πάνω σήμερα το πρωί... Από την πλατεία με φοντο την Στυγα.... Αφετηρια Θετις... με το σπιτάκι της... Αφετηρία Αρτεμης... με το σπιτάκι της... Τρελο θαψιμο λέμε...!!!!!! Και εις άλλα με υγεία... Ετοιμαστείτε για ψητό στην λαδόκολα... Υπάρχει ακόμα διαθεσιμοτητα στα ξενοδοχεία των Καλαβρύτων για το Πάσχα.... Φιλικά Τεο... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted March 26, 2009 Χαίρομαι που σας άρεσαν τα βιντεάκια. Θυσίασα αρκετές κατεβασιές για να τα τραβήξω, τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο. Δεν νομίζω οτι υπάρχει κίνδυνος απο τις χιονοστοιβάδες στην ελλάδα τουλάχιστον απο 25 cm ελαφριά πούδρα αν και ενα λίγο πιο διακριτικό πέρασμα απο το φρύδι δεν θα εβλαπτε Όντως το επίπεδο της χιονοδρομίας έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια και αυτό ειναι πολύ ευχάριστο. Εγώ προσωπικά κάνω σκι από 8 χρονών και αυτό ήταν το 1968! Ναι, είμαι 48 και μυαλό δε βάζω... Είμαι φωτογράφος στο επάγγελμα και έχω φωτογραφικό αρχείο από τα ελληνικά χιονοδρομικά και από τον πατέρα μου, από το 1950 και μετά δηλαδή. Στο μέλλον θα σας κάνω post μερικές φωτό από την αρχή της χιονοδρομίας στην Ελλάδα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted March 26, 2009 Εγώ προσωπικά κάνω σκι από 8 χρονών και αυτό ήταν το 1968! Ναι, είμαι 48 και μυαλό δε βάζω... Είμαι φωτογράφος στο επάγγελμα και έχω φωτογραφικό αρχείο από τα ελληνικά χιονοδρομικά και από τον πατέρα μου, από το 1950 και μετά δηλαδή. Στο μέλλον θα σας κάνω post μερικές φωτό από την αρχή της χιονοδρομίας στην Ελλάδα. Τώρα μας αποτελείωσες. Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted March 26, 2009 Εδώ και 5 ώρες συνεχή βροχόπτωση στο Αίγιο τυχεροί όσοι βρεθούν επάνω αύριο . Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 27, 2009 Νεότερα από την χτεσινοβραδινη χιονόπτωση... Λουσοι στα 1000 μέτρα... Φιλικά Τεο... Υ.Γ. Όσοι βρεθούν σημερα πάνω... τι να λέμε...!!! Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 27, 2009 βλέπω έφυγες νωρίς να αρχίσεις το ξεθάψιμο... ευγε τέκνον μου... καλό φτυάρισμα (σχεδόν Απρίλη... πάντα τέτοια) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 27, 2009 Ναι, είμαι 48 και μυαλό δε βάζω... έχουμε ελπίδες για αρκετά ωραία χρόνια μπροστά μας και οι νεότεροι που κάνουμε σκι σαν τρελοί λες και σε λιγα χρόνια δεν θα μπορουμε... να είσαι καλά κοίτα απο μια χιονοστιβάδα οπως ήταν αυτή μπορεί απο το να χάσεις τα σκί σου μέχρι την άνοιξη που θα λιώσουν τα χιόνια (την κυριακή έχουμε αποστολή να βρούμε ενος φίλου που τα έχασε την προηγουμενη εβδομάδα) μέχρι να σου σπάσει ποδι/χιαστό... είναι αδιανόητη η δύναμη που έχουν ακόμα και ηπιοτερες απο αυτήν... αν και στο τέλος της που συσσωρευεται το χιονι θα μπορουσε και να σε θάψει... αν σε ξεκινήσει απο τα πόδια προς τα επάνω δεν τρέχει τίποτα, αν σε ξαπλώσει μπρουμυτα και αν εισαι και καντεμης να σε έχει με το κεφάλι προς την "κατηφόρα" τότε μπορεί να σε βάλει 30 ποντους κάτω απο το χιόνι και το ρολόι μετράει αντίστροφα... αν δεν είχες και το στόμα κλειστό να μην καταπιείς καμια φτυαριά χιόνι τότε έχεις μερικά λεπτά να σε βρεί ο απο πίσω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 27, 2009 35 ποντοι είναι πολλοί.....? Τι σας έλεγα....? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ...!!!! Καποιοι ... ετοιμάζουν... bar... Μην χασετε τις σημερινες φωτό στο επίσημο site του κέντρου... Εχει ενδιαφέρον θεματολογία...!!! Καθαρίστε σούβλες ρε... Αν δεν μας την κάνει ασχημα το πρώτο 10ήμερο του Απρίλη... ΑΝΕΤΑ μέχρι την Κυριακή του Πασχα...!!! Φιλικά Τεο... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted March 27, 2009 Μια χαρά έγινε το βουνό πάλι Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 27, 2009 35 ποντοι είναι πολλοί.....? Τι σας έλεγα....? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ...!!!! Καποιοι ... ετοιμάζουν... bar... Μην χασετε τις σημερινες φωτό στο επίσημο site του κέντρου... Εχει ενδιαφέρον θεματολογία...!!! Καθαρίστε σούβλες ρε... Αν δεν μας την κάνει ασχημα το πρώτο 10ήμερο του Απρίλη... ΑΝΕΤΑ μέχρι την Κυριακή του Πασχα...!!! Φιλικά Τεο... Αυτος επιτηδες το κανει... Για να μας σπαει τα νευρα!!... Το παιρνω τελειως προσωπικα το θεμα!! Θοδωρ, παρατα το καφε και πηγαινε κανε καμμια 100στη κατεβασιες γιατι αλλιως θα εισαι εντελως μα εντελως αχρηστος! Και που'σαι, βαλε και καμμια φωτο για μας που πρεπει να περιμενουμε μεχρι αυριο! Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ: Πρωτα μου 30 δευτερολεπτα σε Ελληνικο ΧΚ ever (ΧΚΚ Γεναρης 2002): Ρε αυτοι εδω κανουνε σκι!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 27, 2009 Τι λες τώρα.......? Κανονικός κουραμπιές ο Χελμός.....κατευθείαν για φάγωμα.......!Αυτά είναι......! Σλουρπ......! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 27, 2009 Αμαρτία είναι τέτοιο χιόνι να το κιτρινίσει η επερχόμενη ζέστη. Δεν μπορούσε να μας το είχε κάνει αυτό Δεκέμβριο, όταν ξεκινήσαμε; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted March 27, 2009 Εχει να μου προτεινει καποιος ενα ξενοδοχειο σχετικα κοντα (κατα προτιμηση μεσα στο χωριο ) σε μια λογικη τιμη γιατι εχω πηξει στην δουλεια και δεν εχω αρκετο χρονο να ψαξω.... Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 27, 2009 Εχει να μου προτεινει καποιος ενα ξενοδοχειο σχετικα κοντα (κατα προτιμηση μεσα στο χωριο ) σε μια λογικη τιμη γιατι εχω πηξει στην δουλεια και δεν εχω αρκετο χρονο να ψαξω.... Θα σε απογοητεύσω αλλά πληροφορίες που έχω θέλουν όλα τα ξενοδοχεία φουλ….! Ολοι ελπίζουν σε ακυρώσεις…..! Τώρα είναι φήμες…..είναι αλήθειες…..δεν ξέρω……!! Ψάξε όμως…..ποτέ δεν ξέρεις…..! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted March 27, 2009 35 ποντοι είναι πολλοί.....?Τι σας έλεγα....? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ...!!!! Καποιοι ... ετοιμάζουν... bar... Μην χασετε τις σημερινες φωτό στο επίσημο site του κέντρου... Εχει ενδιαφέρον θεματολογία...!!! Καθαρίστε σούβλες ρε... Αν δεν μας την κάνει ασχημα το πρώτο 10ήμερο του Απρίλη... ΑΝΕΤΑ μέχρι την Κυριακή του Πασχα...!!! Φιλικά Τεο... Τεο, όταν ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφίες να στέλνεις κ χαπάκια για την πίεση... Κανονικός κουραμπιές ο Χελμός.....κατευθείαν για φάγωμα.......!Αυτά είναι......! Σλουρπ......! Over-poulover, όχι κανονικός κουραμπιές , extra large περιποιημένος κουραμπιές για μερακλήδες -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 27, 2009 Over-poulover, όχι κανονικός κουραμπιές , extra large περιποιημένος κουραμπιές για μερακλήδες -Β- ....Χα!Χα!Χα!....... Θα είσαι κ εσύ πάνω αύριο.....? Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 27, 2009 35 ποντοι είναι πολλοί.....? Εξαρτάται για τι μιλάμε! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted March 27, 2009 ....Χα!Χα!Χα!....... Θα είσαι κ εσύ πάνω αύριο.....? Maybe... -B- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites