vperle 1,172 Report post Posted February 26, 2008 Θα ειναι κανεις πανω το επομενο τριημερο για να ανταλλαξουμε αντιηλιακα υψηλου δεικτη προστασιας; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 26, 2008 για την Τε το δικό μου 50+ είναι διαθέσιμο Βασίλη Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 26, 2008 και γω για Τετάρτη 50% είμαι (το άλλο 50% εξαρτάται από την παρέα) Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
DiTz 0 Report post Posted February 26, 2008 Εγώ αυριο εκτός απροόπτου θα ανέβω με Κλαουδάτο. Αν θα υπάρχει και κανενας άλλος στο Ski Bus ας το γράψει τουλάχιστον να έχω παρέα, γιατί πάω μόνος μου. Quote Διαμαντής. Once you go Mac, you never go back! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 26, 2008 το χιόνι φαίνεται να είναι πιο καλό την Παρασκευή... θα ταλαιπωρηθεί το βουνό απο της υψηλές θερμοκρασίες όλη την εβδομάδα... μάχη με τις Σούπες extra προσοχή. Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted February 26, 2008 extra προσοχή. ........ και μιας και θα εισαι συνεχομενες ημερες επανω ,δεν αφηνεις και τα πεδιλα σου για ενα καλο κερωμα το απογευμα της πρωτης ημερας ,να τα παρεις ετοιμα την επομενη το πρωι ??? εξτρα προσοχη ΚΑΙ τα παιδια !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted February 26, 2008 για να ανταλλαξουμε αντιηλιακα υψηλου δεικτη προστασιας; μάχη με τις Σούπες extra προσοχή. εξτρα προσοχη ΚΑΙ τα παιδια !!! Τι να κανουμε τωρα εχουν διακοπες τα παιδια. Μαζι με τα αντιηλιακα θα δοκιμασουμε και σουπες για δεκατιανο Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted February 26, 2008 ....και εγω πανω...6974073052 για να βρεθουμε!!!!!! Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 26, 2008 Κανείς αύριο με ελευθερο χωρο για ενα ατομο (με τα σκι του)?? αν ειναι pm! Φιλικα Ορεστης Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 26, 2008 να προσέχεις Τιμο μην μαυρίσεις ... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 26, 2008 Κανείς αύριο με ελευθερο χωρο για ενα ατομο (με τα σκι του)?? αν ειναι pm! Φιλικα Ορεστης κανεις??? (και βαριέμαι το ski bus.. ) Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
DiTz 0 Report post Posted February 27, 2008 Σήμερα έψαξα στα μαγαζιά, αλλα δεν μπόρεσα να βρω θήκη για τα ski και τις μπότες μου... Μπορώ χωρίς θήκη να πάω αυριο με ski bus, ή θα υπάρχει κάποιο προβλημα;;; Αν βάλω τις μπότες πχ σε ένα μικρό σάκο μπορώ να τον αφήσω μέσα στο λεωφορείο όσο θα κάνω σκι;; Συγνώμη για την ίσως "χαζή" ερώτηση αλλα δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ski bus. Ευχαριστώ! Quote Διαμαντής. Once you go Mac, you never go back! Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted February 27, 2008 Σήμερα έψαξα στα μαγαζιά, αλλα δεν μπόρεσα να βρω θήκη για τα ski και τις μπότες μου... Μπορώ χωρίς θήκη να πάω αυριο με ski bus, ή θα υπάρχει κάποιο προβλημα;;; Αν βάλω τις μπότες πχ σε ένα μικρό σάκο μπορώ να τον αφήσω μέσα στο λεωφορείο όσο θα κάνω σκι;; Συγνώμη για την ίσως "χαζή" ερώτηση αλλα δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ski bus. Ευχαριστώ! Αγαπητέ DiTz, μπορείς να πας με τα σκι σου χύμα και φυσικά μπορείς να αφήσεις ό,τι θέλεις στο λεωρορείο, διότι το κλειδώνουν. Φιλικά g tsap Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 27, 2008 Σήμερα έψαξα στα μαγαζιά, αλλα δεν μπόρεσα να βρω θήκη για τα ski και τις μπότες μου... Μπορώ χωρίς θήκη να πάω αυριο με ski bus, ή θα υπάρχει κάποιο προβλημα;;; Αν βάλω τις μπότες πχ σε ένα μικρό σάκο μπορώ να τον αφήσω μέσα στο λεωφορείο όσο θα κάνω σκι;; Συγνώμη για την ίσως "χαζή" ερώτηση αλλα δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ski bus. Ευχαριστώ! Βέβαια θα ήταν καλύτερα να έχεις μια θηκη γιατι έτσι όπως τα τοποθετουν μαζί με άλλα σκι και μπατόν μπορούν να χτυπηθουν η δε ξερω και γω τι.. Στο λέω γιατι έχω δει να πετάνε κυριολεκτικά τα σκι (από την ενοικίαση) μέσα επείδη βιάζονταν.. Αλλά αύριο νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα εξάλλου ο κόσμος θα είναι ελάχιστος! Α και δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
DiTz 0 Report post Posted February 27, 2008 Βέβαια θα ήταν καλύτερα να έχεις μια θηκη γιατι έτσι όπως τα τοποθετουν μαζί με άλλα σκι και μπατόν μπορούν να χτυπηθουν η δε ξερω και γω τι.. Στο λέω γιατι έχω δει να πετάνε κυριολεκτικά τα σκι (από την ενοικίαση) μέσα επείδη βιάζονταν.. Αλλά αύριο νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα εξάλλου ο κόσμος θα είναι ελάχιστος! Α και δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις! Πήγα σήμερα σε Δημητριάδη και Best O αλλα δεν είχαν τπτ... Έχετε κανένα online μαγαζί απο εξωτερικό για θήκες;; Μόλις έκλεισα και την θεση μου για αυριο... Θα είναι κανένας άλλος πάνω;; Quote Διαμαντής. Once you go Mac, you never go back! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 27, 2008 check pm! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
DiTz 0 Report post Posted February 29, 2008 Μια μικρή ενημέρωση για τις 28/02 ημέρα Πέμπτη... Πήγα το πρωι με κλαουδάτο (ήταν κανένας άλλος απο το forum;;; ). To Ski Bus ήταν γεμάτο!! Δεν το περίμενα για καθημερινή. Μάλιστα δυο κοπέλες που μπήκαν απο Αράχωβα ήταν όρθιες. Φτάνοντας στο ΧΚΠ είχε αρκετή ζέστη... Περίπου στις 9 και κάτι φτάνω 1950... Εγώ και άλλα 5 ατόμα, τα πάντα στρωμένα, και πολύ παγωμένα... Το πάρκο στα κελάρια! Αργότερα είχε τρελό κόσμο για καθημερινή, και για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν λειτουργούσαν Βάκχος, Οδυσσέας και Τηλέμαχος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μικρή αναμονή στον Ηρακλή που στην ουσία εξυπηρετούσε όλο το ΧΚ μόνος του. Και τέλος μια photo απο το μεσημέρι όταν τα πόδια μου δεν άντεχαν άλλο και είχα κάτσει στο Σαλέ. Είχε τρελή ζέστη και το χιόνι ήταν καλό μόνο για καμια ώρα απο τις 11 εως τις 12 περίπου! Τα λέμε και το ΣΚ πάνω!! Quote Διαμαντής. Once you go Mac, you never go back! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 29, 2008 οταν πρωτογνωρισα το Συλλογο, καποιος ειχε στη υπογραφη του: "Οι τεμπεληδες, οι φοιτητες και οι ελευθεροι επαγγελματιες, κανουν σκι καθε Τεταρτη στον Παρνασσο" Δυστυχως μας χαλασανε την πιατσα... Και η κουτση Μαρια ανεβαινει πλεον και καθημερινη Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 29, 2008 θα προσθέσω και τους δημοσιους υπαλληλους… (οσο ήμουν ελευθερος επαγγελματίας δεν ειχα ανεβει ΠΟΤΕ καθημερινή στο βουνο ) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 29, 2008 ..."Οι τεμπεληδες, οι φοιτητες και οι ελευθεροι επαγγελματιες, κανουν σκι καθε Τεταρτη στον Παρνασσο" θα προσθέσω και τους δημοσιους υπαλληλους… Μα... τους Δημοσιους Υπαλληλους τους εχω συμπεριλαβει ηδη Ολγα μου... (εξ ορισμου... ) Αυτο που κανεις ειναι σαν να διπλοψηφιζεις... Μπαγαποντια!! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 29, 2008 εκσυγχρονίσου Μακη μου εχεις μεινει πισω Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 29, 2008 Αααα Εκ...προοιμιου δηλαδη Οι δημοσιοι υπαλληλοι δεν ειναι απλα τεμπεληδες,... ...κλεβουν κιολας Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 29, 2008 Να προσθέσεις και τους ΠΠΤ καθηγητές Αγγλικών. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 29, 2008 Ειναι ΚΑΙ κλεφτες κι αυτοι; Ρε σε τι κοσμο ζουμε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 29, 2008 Έχω χάσει πάσα ιδέα και εγώ. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites