peni 21 Report post Posted March 5, 2008 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι η Πένυ...........και δεν έχω ιδέα απο σκι. (Αυτό βέβαια θυμίζει κάτι..απο ξένες ταινίες..¨Ειμαι η Πένυ.... και είμαι αλκοολική). Αλλά είναι γεγονός! Μόλις την Πέμπτη κατέβαλα τα χρήματα για την εγγραφή και έτσι θα είμαι νέο μέλος. Ο λόγος που έγινε μέλος είναι απλά γιατί μου αρέσει τουλάχιστον, να παρακολουθώ, το άθλημα στην τηλεόραση και ήθελα να δώ αν αυτό που βλέπω μου αρέσει και στην πραγματικότητα. Ισως και μέσω του συλλόγου καταφέρω ψάξω καλύτερα για σχολές σκι, αλλά και γενικότερα να μπω στο όλο κλίμα. Βέβαια είναι λίγο περίεργο σε μια ομάδα όλοι να ξέρουν σκι και να είναι και καποιος που να μην έχει καμία σχέση με το άθλημα. Αυτό όμως μπορεί να έιναι και αντικείμενο αρκετού ενδιαφέροντος. Ποιός ξέρει??..θα δείξει..............Είδα και ενημερώθηκα ότι αύριο ο σύλλογος έχει συνάντηση. Αν μπορέσω ,γιατί το πληροφόρήθηκα σήμερα το απόγευμα, θα έρθω...να δω και τα πράγματα απο κοντά. Καλό βράδυ Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted March 5, 2008 Καλώς ήλθες στην παρέα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 5, 2008 Welcome! Κι εγώ όταν γράφτηκα μέλος (12/2005) το μόνο που ήξερα ήταν ότι θα γινόμουν σκιερ (το πόσο εύκολα ή δύσκολά ήταν αδιάφορες λεπτομέρειες ) Τουλάχιστον εσύ έχοντας παρακολουθήσει το άθλημα στην τηλεόραση έχεις και μια εικόνα για να copιάρεις όταν βρεθείς με το καλό στο βουνό (λέμε τώρα) Good luck... αν κι εδώ με εμάς που έμπλεξες την έχεις προκαταβολικά ελπίζω Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
irini 0 Report post Posted March 5, 2008 Γειά!! Είμαι η Ειρήνη που γνωριστήκαμε στο Lift απο Φτερόλακα-Κελάρια, με θυμάσαι?? Ισχύει για αύριο συνάντηση?? Θα ανεβείτε το Σαββατοκύριακο? Quote Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted March 5, 2008 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι η Πένυ...........και δεν έχω ιδέα απο σκι. (Αυτό βέβαια θυμίζει κάτι..απο ξένες ταινίες..¨Ειμαι η Πένυ.... και είμαι αλκοολική). Αλλά είναι γεγονός! Μόλις την Πέμπτη κατέβαλα τα χρήματα για την εγγραφή και έτσι θα είμαι νέο μέλος. Ο λόγος που έγινε μέλος είναι απλά γιατί μου αρέσει τουλάχιστον, να παρακολουθώ, το άθλημα στην τηλεόραση και ήθελα να δώ αν αυτό που βλέπω μου αρέσει και στην πραγματικότητα. Ισως και μέσω του συλλόγου καταφέρω ψάξω καλύτερα για σχολές σκι, αλλά και γενικότερα να μπω στο όλο κλίμα. Βέβαια είναι λίγο περίεργο σε μια ομάδα όλοι να ξέρουν σκι και να είναι και καποιος που να μην έχει καμία σχέση με το άθλημα. Αυτό όμως μπορεί να έιναι και αντικείμενο αρκετού ενδιαφέροντος. Ποιός ξέρει??..θα δείξει..............Είδα και ενημερώθηκα ότι αύριο ο σύλλογος έχει συνάντηση. Αν μπορέσω ,γιατί το πληροφόρήθηκα σήμερα το απόγευμα, θα έρθω...να δω και τα πράγματα απο κοντά. Καλό βράδυ θα είστε αύριο στην συνάντηση στα floca? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted March 5, 2008 Καλώς ήρθες! Μην ανησυχείς κι άλλοι έμαθαν εδώμέσα για πρώτη φορά σκι, κι αυτοί που ήξεραν βελτιώθηκαν. Αρκεί μόνο να σου αρέσει κι όταν το δοκιμάσεις, γιατί κάθε αρχή και ... δύσκολη. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε κι από κοντά. Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 5, 2008 Γειά!! Είμαι η Ειρήνη που γνωριστήκαμε στο Lift απο Φτερόλακα-Κελάρια, με θυμάσαι?? Ισχύει για αύριο συνάντηση?? Θα ανεβείτε το Σαββατοκύριακο? Εύγε Ειρήνη! Είδα κι εγώ ένα καινούριο username irini και φαντάστηκα πως θα είσουν εσύ Ελπίζω να κατάφερες να γυρίσεις Κελάρια εύκολα και να βρήκες και την ταυτότητά σου. Λοιπόν, αύριο από τις 9 και πέρα (fingers crossed ) θα είμαι στο flocafe στο Μαρούσι να σου γνωρίσω και τα υπόλοιπα παιδιά Για details κάνε double click: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=8521 (αριστερά από το bar). ΣΚΔ προσωπικά θα είμαι Φαλακρό στην εκδρομή του συλλόγου, αλλά πολλοί από το σύλλογο θα είναι Παρνασσό. Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 5, 2008 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι η Πένυ...........και δεν έχω ιδέα απο σκι. (Αυτό βέβαια θυμίζει κάτι..απο ξένες ταινίες..¨Ειμαι η Πένυ.... και είμαι αλκοολική). Αλλά είναι γεγονός! Μόλις την Πέμπτη κατέβαλα τα χρήματα για την εγγραφή και έτσι θα είμαι νέο μέλος. Ο λόγος που έγινε μέλος είναι απλά γιατί μου αρέσει τουλάχιστον, να παρακολουθώ, το άθλημα στην τηλεόραση και ήθελα να δώ αν αυτό που βλέπω μου αρέσει και στην πραγματικότητα. Ισως και μέσω του συλλόγου καταφέρω ψάξω καλύτερα για σχολές σκι, αλλά και γενικότερα να μπω στο όλο κλίμα. Βέβαια είναι λίγο περίεργο σε μια ομάδα όλοι να ξέρουν σκι και να είναι και καποιος που να μην έχει καμία σχέση με το άθλημα. Αυτό όμως μπορεί να έιναι και αντικείμενο αρκετού ενδιαφέροντος. Ποιός ξέρει??..θα δείξει..............Είδα και ενημερώθηκα ότι αύριο ο σύλλογος έχει συνάντηση. Αν μπορέσω ,γιατί το πληροφόρήθηκα σήμερα το απόγευμα, θα έρθω...να δω και τα πράγματα απο κοντά. Καλό βράδυ Πένυ, καλώς ήλθες στο snowclub. Ασυνήθιστο πράγματι να γίνει κάποιος μέλος σε χιονοδρομικό σύλλογο χωρίς να είναι ακόμα χιονοδρόμος, αλλά αυτό δείχνει ότι έχεις την διάθεση, οπότε όλα τα άλλα θα έρθουν. Σίγουρα είσαι στο σωστό club για να μάθεις και το άθλημα, αλλά και για να γνωρίσεις ανθρώπους για τους οποίους το σκι είναι τρόπος ζωής! Πολλά καινούργια πρόσωπα βλέπω. Κρίμα που δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ την Πέμπτη στο floca. Ένα έκτακτο μάθημα με έβγαλε εκτός προγράμματος. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted March 6, 2008 Εύγε Ειρήνη! Είδα κι εγώ ένα καινούριο username irini και φαντάστηκα πως θα είσουν εσύ Ελπίζω να κατάφερες να γυρίσεις Κελάρια εύκολα και να βρήκες και την ταυτότητά σου. Λοιπόν, αύριο από τις 9 και πέρα (fingers crossed ) θα είμαι στο flocafe στο Μαρούσι να σου γνωρίσω και τα υπόλοιπα παιδιά Για details κάνε double click: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=8521 (αριστερά από το bar). ΣΚΔ προσωπικά θα είμαι Φαλακρό στην εκδρομή του συλλόγου, αλλά πολλοί από το σύλλογο θα είναι Παρνασσό. Ρούλα Καλημέρα Ρούλα, Επειδή βλέπω και την φωτογραφία σου, μάλλον θα είσαι η μόνη που θα αναγνωρίσω αν έρθω το βράδυ. Οπότε ελπίζω να σε βρώ. Καλή συνεχεια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted March 6, 2008 καλημερα and welcome to the club..Πενυ αλκοολικη με λενε αλεξη και ειμαι καλα (ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ) Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted March 6, 2008 Καλως ηρθες και απο μενα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Evan 0 Report post Posted March 6, 2008 Καλώς όρισες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted March 6, 2008 Καλώς την και ιντερνετικά.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
diva 0 Report post Posted March 6, 2008 Γειά σου Πένυ, καλώς μας ήρθες... Είμαι και εγώ καινούρια στο όλο θέμα (τρεις φορές έχω ανέβει Παρνασσό) οπότε μην φοβάσαι θα βρεις και εσύ τον... χιονισμένο και κατηφορικό δρόμο σου... κυρίως εξ αιτίας της βαρύτητας και της έλλειψης τριβής.. Θα είμαι και εγώ το βράδυ στα φλόκα οπότε... καλή αντάμωση!! Ιωάννα Quote ο χρόνος δεν μας αλλάζει, μας αποκαλύπτει... Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted March 6, 2008 Γειά σου Πένυ, καλώς μας ήρθες... Είμαι και εγώ καινούρια στο όλο θέμα (τρεις φορές έχω ανέβει Παρνασσό) οπότε μην φοβάσαι θα βρεις και εσύ τον... χιονισμένο και κατηφορικό δρόμο σου... κυρίως εξ αιτίας της βαρύτητας και της έλλειψης τριβής.. Θα είμαι και εγώ το βράδυ στα φλόκα οπότε... καλή αντάμωση!! Ιωάννα Γειά σου Ιωάννα, Χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι στη "ίδια κατάσταση".....το θέμα είναι το εξής..................το βράδυ πως θα έρθω.......................μήπως να κρατάω ένα...........κόκκινο τριαντάφυλλο???χαχα! Είναι λίγο περίεργο!!!! Συνήθως στις συναντήσεις υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό γνώρισμα? Πχ υπάρχει κάποια αφίσα σε ένα χώρο στο μαγαζί και εκεί συγκεντρώνεστε όλοι? Απλά είναι περίεργο όταν όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και έρχετε μόνος του κάποιος καινούργιος.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted March 6, 2008 Θα είμαστε στο ισόγειο, στον χώρο δίπλα στο μπαρ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted March 6, 2008 Θα είμαστε στο ισόγειο, στον χώρο δίπλα στο μπαρ... Σ'έυχαριστώ για την καθοθήγηση Ιάσωνα.............αλλά δυστυχώς η ΔΕΗ ...........!!! Είχαμε διακοπή 20:00-22:00!!! Πιστεύω να είμαι στην επόμενη λοιπόν........ Καλό βράδυ και ελπίζω να περνάτε πολύ καλά!!!!!! Μιάς και το θυμήθηκα: Αν τυχόν δεν έχεις βρεί το fax με το καταθετήριο πες μου να στο ξαναπεράσω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted March 7, 2008 Μιάς και το θυμήθηκα: Αν τυχόν δεν έχεις βρεί το fax με το καταθετήριο πες μου να στο ξαναπεράσω. alles gut (ελπίζω να μην το 'σφαξα..) Quote Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted March 7, 2008 alles gut (ελπίζω να μην το 'σφαξα..) ΄Η το'σφαξες ή δεν καταλαβαίνω τι λές...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 7, 2008 όλα καλά... καλως ήλθες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 7, 2008 καλως ήλθες και απο μενα Πεν Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted March 7, 2008 όλα καλά... καλως ήλθες... Σ'έυχαριστώ Νιclel για την υποδοχη και ελπίζω να σε δω και σενα σε κάποια συνάντηση. Κάθε πότε γίνονται συναντήσεις? καλως ήλθες και απο μενα Πεν Τhank u και εσένα skimaddd! Αραγε ξεκινώντας τώρα την επαφή με το σκι θα καταλήξω να είμαι maaad με το ski??? I hope so...τουλάχιστον έχω την διάθεση να μάθω και πείσμα....έστω και αν στην αρχή αυτό που θα μάθω καλά είναι να πέφτω...όπου βρώ!! Σ'έυχαριστώ Νιclel για την υποδοχη και ελπίζω να σε δω και σενα σε κάποια συνάντηση. Κάθε πότε γίνονται συναντήσεις? Τhank u και εσένα skimaddd! Αραγε ξεκινώντας τώρα την επαφή με το σκι θα καταλήξω να είμαι maaad με το ski??? I hope so...τουλάχιστον έχω την διάθεση να μάθω και πείσμα....έστω και αν στην αρχή αυτό που θα μάθω καλά είναι να πέφτω...όπου βρώ!! Nickel sorry για το Νιclel!!! Έχω πιει λίγο κρασί παραπάνω και μάλλον οι συνέπειες αρχιζουν και γίνονται εμφανεις?? Πόσο καιρό ασχολείσαι με το σκι?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
DINOS5 0 Report post Posted March 8, 2008 Ειμαι ο Κωνσταντινος και συχνα ψαχνω παρεα για σκι... δεν απελπιζομαι ομως... παω και μονος μου :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted March 8, 2008 Καλώς ήλθες συνονόματε! Γιατί να απελπίζεσαι? Βρήκες τη σωστή παρέα άλλωστε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted March 9, 2008 ..... Πόσο καιρό ασχολείσαι με το σκι?? Τώρα κάτι μας ρώτησες!Πάνω στο χιόνι τον έκανε η μάννα του! Καλώς ήλθες,έστω και καθυστερημένα! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites