snowholic 2,056 Report post Posted May 19, 2008 Καλη επιτυχια στα μελη και στους φιλους του ΕΣΤΟΥΧ που παιρνουν μερος στην ψυχοφθορα διαδικασια των πανελληνιων εξετασεων. Παιδια κουραγιο και να θυμαστε παντα οτι το μελλον εχει προσημο θετικο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 19, 2008 Καλη επιτυχια στα παιδια Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted May 19, 2008 Καλή επιτυχία και απο μένα που έχω ακόμα φρέσκια την υπόθεση από πέρυσι.. Καλό κουράγιο και πάνω από ολα ψυχραιμία και ηρεμία!! Και να σκέφτεστε το καλοκαίρι που θα έρθει και ακόμα περισσότερο το χειμώνα.. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted May 19, 2008 Καλη επιτυχια παιδια Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted May 20, 2008 Κουράγιο και ψυχραιμία σε όλους! Η δουλειά έχει ήδη γίνει, μη σκοτώνεστε τελευταίες μέρες, να κοιμάστε και να τρώτε καλά γιατί η διαδικασία είναι για γερά νεύρα. Τα καλύτερα έρχονται! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted May 20, 2008 Καλή επιτυχία και απο εμενα! Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted May 20, 2008 Καλή επιτυχία....και όπως λέει η pies Τα καλύτερα έρχονται! -B- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 20, 2008 Καλη επιτυχια και απο μενα. Τρωτε καλα και υγιεινα, οχι καφεδες (πολλους) οχι αγχος . Ο,τι ειχατε να κανετε απο πλευρας προσπαθειας, το κανατε! Οι εξετασεις ειναι απλως η επιβεβαιωση του ποιου και του ποσου της ηδη καταβεβλημενης προσπαθειας Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted May 20, 2008 Οι εξετασεις ειναι απλως η επιβεβαιωση του ποιου και του ποσου της ηδη καταβεβλημενης προσπαθειας πάρα πολύ σωστό αυτό. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
puppy 6 Report post Posted May 20, 2008 ούμε,ούμε,ούμε σας ευχαριστούμε!!!! :LOL: Quote . . .mountains. . .where life is much more than life. . . Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted May 20, 2008 Καλή επιτυχία/τυχη στην αντιμετώπιση του δυσκοίλιου και απάνθρωπου Ελληνικού συστήματος αξιολόγησης της παπαγαλίας. Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted May 20, 2008 Good luck κι από εμένα! Όρεξη για μάθηση και επίτευξη στόχων (ακαδημαϊκών/επαγγελματικών) να έχετε και όλα θα γίνουν με τη σειρά τους ή φέτος ή του χρόνου ή του παραχρόνου, ή στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό Ό,τι συμβουλές χρειαστήτε, ρωτήστε... τα έχουμε περάσει οι περισότεροι και με επιτυχία Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted May 20, 2008 Καλη επιτυχια στα παιδια ....Δεν μου λές Κorn,...βάλαμε καλοκαιρινά;..Προδότη!!! Καλή τύχη σ΄όλους τους υποψήφιους! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
snowbill 0 Report post Posted May 20, 2008 Ευχαριστουμε πολυ ολους για την συμπαρασταση, ειναι απαραιτητη στην συγκεκριμενη φαση της ζωης μας... Νομιζω οτι ξεκινησαμε καλα...και για να αποκαλυψω και τους στοχους μου...ΤΕΦΑΑ σας ερχομαι...!!! Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που βρισκονται σε αυτην την διαδικασια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted May 20, 2008 Καλή επιτυχία και σε σένα και σε όλους τους υπόλοιπους εξεταζόμενους. Μην μασάτε υπάρχουν και άλλοι τρόποι να δουλέψεις...................δε θα γίνουμε όλοι επιστήμονες Χαλαρά χωρίς άγχος και όλα θα γίνουν όπως πρέπει! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted May 21, 2008 και μην ξεχνατε... απο το περας των πανελληνιων μεχρι και το πτυχιο [βασικα πριν την ευρεση εργασιας]... ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ με απειρα νυχτοπερπατηματα, καψιματα και... snowboard μηπως? αλλα υπαρχουν φορες που θελεις να επιστρεψεις στα σχολικα σου χρονια... Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted May 21, 2008 αλλα υπαρχουν φορες που θελεις να επιστρεψεις στα σχολικα σου χρονια... που να δεις όταν ξεκινήσεις δουλειά Παναγιώτη... θέλεις μονίμως να επιστρέψεις στα φοιτητικά χρόνια Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted May 21, 2008 καλη επιτυχια σε ολα τα (δοκιμαζομενα) παιδια που δινουν πανελληνιες σε καθε περιπτωση τα ονειρα σας να γινουν πραγματικοτητα υγ. αυτα που εγραψαν ο Παναγιωτης και η Ολγα ,ειναι περα για περα αληθεια !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites