Nickel 76 Report post Posted September 15, 2008 H μαγεία τς κοιλάδας του Courchevel είναι ότι απο μόνο του αυτό το κομμάτι (χωρίς τα άλλα 2) θα ήταν πάλι ένας απο τους καλύτερους χιονοδρομικούς προορισμούς. Η ποικιλία του είναι αξιοθαυμαστη, απο μεγάλα πολύ φαρδιά πράσινα αεροδρόμια για τους εντελώς αρχαριους μέχρι απο τα καλύτερα lift served couloir όλων των δυσκολιών... Όλα τα χαμηλά όπως και το La Tania προσφέρουν πολυ ποιοτικά tree skiing... το μόνο που θέλουμε είναι καλές χιονοπτώσεις... άντε ονειρευτείτε λίγο... και οι πουδροκαμμένοι να ετοιμάζονται... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 15, 2008 μια ερωτηση για αυτους που ξερουν θα προλαβουμε να γυρισουμε ολες τις κοιλαδες;πως θα γινει η δουλεια δηλαδη; Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 16, 2008 Πανο από couloirs άλλο τπτ στις κοιλάδες χεχε… όντως με τις φωτο (βαλε κι'αλλες)…μερικούς τους ταξιδεύεις, αλλους τους αγχώνεις (καλαματιανέ θα χάσεις τον ύπνο σου αν αγχώνεσαι από τωρα – και εχουμε ένα 4μηνο μπροστά…ότι δεν προλάβεις τ’ αφήνεις για την επόμενη ) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted September 16, 2008 θα προλαβουμε να γυρισουμε ολες τις κοιλαδες;πως θα γινει η δουλεια δηλαδη; Ανετα. Μη σε νοιάζει καθόλου. Τη meribel μέχρι το mont valon πολύ εύκολα σε μια μέρα την έχεις κάνει όλη. Και μια-δυο μέρες από το πρωί ξεκίνα για val thorens. Πάρε τηλέφωνο και άστο πάνω μου. Πάνο εκεί παίζουν μπουνιές για τη πούδρα Τρελές κλισεις και...με λίγη τύχη Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 16, 2008 Πανο από couloirs άλλο τπτ στις κοιλάδεςχεχε… όντως με τις φωτο (βαλε κι'αλλες)…μερικούς τους ταξιδεύεις,... Χεχε...η Madam Vice γλυφει τα μουστακια της... Ρομπες θα μας κανει...την πουδρα της θα τρωτε... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 16, 2008 την πουδρα της θα τρωτε... ουτε στα καλύτερα της όνειρα.. είπαμε βελτιωθήκαμε αλλα όχι κ τόσο .. ωχ.. τρέχω στον μπαρμπέρη γρήγορα ... Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Hippo 36 Report post Posted September 16, 2008 H μαγεία τς κοιλάδας του Courchevel είναι ότι απο μόνο του αυτό το κομμάτι (χωρίς τα άλλα 2) θα ήταν πάλι ένας απο τους καλύτερους χιονοδρομικούς προορισμούς.Η ποικιλία του είναι αξιοθαυμαστη, απο μεγάλα πολύ φαρδιά πράσινα αεροδρόμια για τους εντελώς αρχαριους μέχρι απο τα καλύτερα lift served couloir όλων των δυσκολιών... Όλα τα χαμηλά όπως και το La Tania προσφέρουν πολυ ποιοτικά tree skiing... το μόνο που θέλουμε είναι καλές χιονοπτώσεις... άντε ονειρευτείτε λίγο... και οι πουδροκαμμένοι να ετοιμάζονται... Γιά όσους θέλουν να προετοιμασθούν/παραμυθιαστούν : http://www.givois.com/3val.html Είναι δίγλωσσο και το έχει το γαλλικό amazon Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 16, 2008 άλλη μια φωτο απο εκτός πίστας στο Courchevel Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted September 16, 2008 (edited) φταιει η γωνία λήψης..ή η κλίση είναι όντως τόσο ΜΕΓΑΛΗ? Edited September 16, 2008 by Al_Foutzin Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 16, 2008 Είναι η πράσινη πίστα τους. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 16, 2008 Ολγα ξερεις οτι ο skimad ειναι σκετο μοτερ που δεν σβηνει ποτε.δεν θα εχω τον Μητσαρα μαζι μου αλλα ειναι πολλοι απο το κλαμπ που δεν σταματουν ουτε για καφε οπως εγω στην διαρκεια ολης της μερας.μπορει να μην εχω και την καλυτερη τεχνικη,αντοχη ομως για αμετρητα χιλιομετρα ημερησιως με τα πεδιλα την εχω Μιχαλη θα σε παρω καποια στιγμη για ενημερωση.δεν θα εισαι μαζι μας στις πιστες η εκτος αλλα θα εισαι πανω απο το κεφαλι μας να μας λες που εχει αβιαστες πουδρες :D :LOL: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 16, 2008 κυριε μοτερ την ημέρα στην Ελλάδα δεν μπορείς ευκολα να φτάσεις τα 20 χιλιομετρα και μάλιστα με μεγάλες ξεκουρασεις σε ουρες και λιφτ... στο εξωτερικό και μάλιστα σε τετοια χιονοδρομικά αν εισαι σε cruise mode τοτε τα 100χλμ τα περνάς σίγουρα... και oi κατεβασιες χωρίς σταση είναι...ατελειωτα οδυνηρες Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 16, 2008 Μ'αρεσουν αυτα!!!!χεχεχεχε Πανο το πολυ πολυ να σε βαλω να με τραβας στην κατηφορα :LOL: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted September 16, 2008 Ρε συ Πάνο, σταμάτα επιτέλους Μας έλιωσες. άλλη μια φωτο απο εκτός πίστας στο Courchevel Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 17, 2008 για τους φίλους μας του σανιδάδες, απο το μεγάλο Couloir πανω απο το Courchevel είναι λίγο στενό στην αρχη αλλά μετά είναι παιδική χαρά. (Aiguille du Fruit) λίγο στενό όχι πολύ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 17, 2008 για τους φίλους μας του σανιδάδες, απο το μεγάλο Couloir πανω απο το Courchevel είναι λίγο στενό στην αρχη αλλά μετά είναι παιδική χαρά. (Aiguille du Fruit) λίγο στενό όχι πολύ... Δεν φαινονται καρντια μου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 17, 2008 για τους φίλους μας του σανιδάδες, απο το μεγάλο Couloir πανω απο το Courchevel είναι λίγο στενό στην αρχη αλλά μετά είναι παιδική χαρά. (Aiguille du Fruit) λίγο στενό όχι πολύ... Τι λίγο στενό ρε μάστορα; Στην δεύτερη φωτογραφία ειδικά... ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΩ ΛΕΜΕ! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 17, 2008 3 μήνες πριν άρχισες να γκρινιάζεις? εχεις κατέβει δυσκολότερα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted September 17, 2008 Εγώ νόμιζα το δε το χω πάει στις φώτο... γιατί ούτε εγώ τις βλέπω.. Έχω αγχωθεί λίγο! Θα έχω αντοχή να κατεβαίνω χλμ κ να ακολουθώ άλλους?απάτητα? Οι φώτος που βλέπω είναι λίγο στενούτσικες..νιώθω οτι ξέχασα να κάνω σκι Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 17, 2008 Ρε Nickel, οι φωτο δεν φαινονται!! Ουτε καν τα links!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 17, 2008 κυριε διαχειρηστα για διαχειρησου τις φωτο δεν βλεπουμε τιποτα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 17, 2008 τι να σας πω... εγω τις βλέπω κανονικά... για πατηστε ctrl+F5 pic 1 pic2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 17, 2008 χμ.. μαλλον είναι offline o server Που κανει Host τις 2 φωτος... θα τις βρω και θα τις ανεβασω στο δικό μας... τελικά είχαν κυλιόμενο path... οριστε: Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 17, 2008 για τους φίλους μας του σανιδάδες, απο το μεγάλο Couloir πανω απο το Courchevel είναι λίγο στενό στην αρχη αλλά μετά είναι παιδική χαρά. (Aiguille du Fruit) λίγο στενό όχι πολύ... Τι λίγο στενό ρε μάστορα; Στην δεύτερη φωτογραφία ειδικά... ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΩ ΛΕΜΕ! Δωσε βαση τι σου λεει ο Nickel ρε Λαππα... Ειναι για σανιδαδες!! (Εκτος αν το ειπε ετσι, επειδη η κορυφη ειναι των Φρουτων... δεν ξερω, μπορει να γινει κακος ο Nickel... ...αμα θελει!) Παντως ενδιαφερον φαινεται, μην κοιτας τον τυπο με τα σκι...αυτος ανεβηκε με το λιφτ και κατεβηκε καποια βηματα με την οπισθεν για να τον παρουν φωτογραφια να κανει το κομματι του με τα πιπινια Να στειλουμε ολους τους σανιδιαρηδες...Τωρα που θα'χουμε και τον Moonsoda να τους προσεχει... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 17, 2008 3 μήνες πριν άρχισες να γκρινιάζεις?εχεις κατέβει δυσκολότερα. Περπατώντας, όχι τσουλώντας. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites