despot 0 Report post Posted September 15, 2008 Καλησπέρα παιδιά είμαι νέο μέλος στο forum,μόλις χθες το ανακάλυψα.Είμαι φανατικός σκιερ απο τα 3 μου τώρα είμαι 22.. Μπορώ να πώ ότι είμαι "αυτοδίδακτος",αν και επειδή έχω ταξιδέψει σε ένα μεγάλο αριθμό χιονοδρομικών στην ευρώπη το επίπεδο μου είναι αρκετά υψηλό αν και δεν μπορώ να το αξιολογήσω(απλά έχω καιρό να πάω σε πίστα που να με δυσκολέψει.).Στα τόσα χρόνια που κάνω σκι ποτέ μα ποτέ δε με απασχολούσαν ιδιαίτερα τα σκι που φορούσα,ότι μου αγόραζαν οι γονείς μου φορούσα.Το τελευταίο ζευγάρι που αγόρασα ήταν τα salomon streetracer 8 ,τα οποία όχι οτι είναι κακά σκι απλά πολλές φορές είναι λίγα σε απότομες παγωμένες πλαγιές,και όταν αναπτύσω ταχύτητες δεν τα νιώθω σταθερά .Τα αγαπημένα μου σκι είναι κάποια salomon του πατέρα μου racing,τύπου equipe 3v(δεν παίρνω και όρκο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) τα οποία μου ταίριαζαν απόλυτα στον τρόπο που κάνω σκι.Το θέμα μου είναι ότι ψάχνοντας στο net είδα τα progreessor της fischer (το προηγούμενο μοντέλο το οποίο δίνεται σε προσφορά).Τα έχει δοκιμάσει κανείς,εντυπώσεις,κουραστικά σκι για ολοήμερα σκι? Ελπίζω να μη σας κούρασα Φιλικά,Βασίλης Υ.Γ.Για του λόγου το αληθές τα χιονοδρομικά στην ευρώπη που έχω επισκευτεί είναι: innsbrug(axamer),kitzbuhel,Bad Gastein,seefeld,st anton,στον παγετώνα του stubai,του kaprun,st moritz,lech,val dieser,ZERMATT,courcevel με αγαπημένο το ZERMATT 2 φορές και φέτος σχεδιάζεται η τρίτη Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted September 16, 2008 Καταρχήν Βασίλη καλως ήρθες στο φορουμ του συλλογου τουριστικής χιονοδρομίας. Σε ευχαριστουμε που εισαι μαζί μας και ελπίζουμε να γινεις και μελος του συλλογου. Εάν θες μπορεις να περασεις και απο την ενότητα των νεων μελών να μας πεις περισσοτερα για τον εαυτό σου, που μενεις, που σ αρεσει να κανεις σκι κτλ. Το progressor το ειδα περσι στις πιστες της Αυστριας νωρίς τον Νοέμβρη. Δεν το δοκίμασα αλλα σε συζήτηση που ειχα σε κατάστημα γνωστου στο Καπρουν που εχει φισερ μου ειπε τα καλυτερα. Ειναι στο επίπεδό σου, οπως το περιγράφεις τουλάχιστον, και η συγκεκριμενη εταιρία εχει βγάλει κατα καιρους αξιοπρεπή πέδιλα για πολλους τυπους χιονιου και επιπέδων. Το συγκεκριμένο ειναι high performance που σημαίνει οτι απευθυνεται σε καλους σκιερ που θελουν να κάνουν σκι μέσα στην πίστα. Δινει οτι εχει και dual radius turn που σημαίνει οτι μπορεις να κανεις και μικρες και μεγάλες στροφές. Ολα αυτα βεβαια θεωρητικά... Ισως να εχουμε και καποιον που τα εχει δοκιμάσει να σου δωσει περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πέδιλο... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 16, 2008 Στο σκι τεστ πέρσι δοκίμασα το Progressor 8 σε 1.70 (2009) και μάλλον θα είναι το σκι που έχω επιλέξει για all around φέτος. Λοιπόν απο την μεση και μπροστά το radius ειναι 12μ και προοδευτικα στην ουρά του σκι καταλήγει σε 15μ radius Aυτό που ένιωσα εγώ είναι ότι για να καταφέρεις να πλαγιολισθησεις τις ουρές πρέπει να κάνεις γερό "λάθος"... Ενα απο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας τουρίστας σκιερ σε υψηλο επιπεδο είναι οτι κατα την διαρκεια της στροφής είτε απο λάθος τεχνικη είτε απο κούραση ειτε λογο τεραιν ειτε ειτε...δεν μπορεί να ασκεί συνεχομενα την πιεση που χρειαζεται το σκι του για να κρατηθεί σωστα στρεβλωμενο μεσα στην στροφη ,αυτό αρχίζει και επανερχεται με αποτέλεσμα να ξεσερνει η ουρά του... αυτο που ένιωσα εγώ είναι οτι το συγκεκριμένο σκι έτεινε να σου ανοιγει ελαφρά την στροφή λογο της πιο "ηρεμης" ουράς και να βγάζεις στροφές με παρα πολύ ευκολία και σωστές τεχνικά με λιγότερη απαίτηση. Ουσιαστικά είναι ο αντικαταστάτης του RX8 , δεν έχουν καμία σχέση όμως, το σκι αποδίδει πολύ καλύτερα και ευκολότερα. Απροβλημάτιστο,ξεκούραστο και σύμφωνα με το επιπεδο σου θα σε πάει μια χαρα παντου και εκτός πίστας με το 72mm στην μέση. Είναι ένα απο τα καλύτερα σκι που φόρεσα στο σκι τεστ και το προτείνω ανεπιφυλακτα απο μέσο επίπεδο και πάνω. Απο σκληρότητα είναι μέση (σαν του RX8) και συγχωρεί αρκετά λαθάκια (για το εκτός πίστας) Ίσως νιωσεις μια έλλειψη σταθερότητας στις πολυ μεγάλες ταχυτητες αν έχεις συνηθίσει να κάνεις με αγωνιστικά σλαλομ. Πάντος μέχρι εκεί που το έφτασα εγώ εντός/εκτός μου έδωσε την αίσθηση ενός απο τα καλύτερα σκι για ολη την ημέρα. Το Progressor 9 δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αφού έχει μέταλλο μέσα σίγουρα θα είναι σκληρότερο και πιο πιστιάρικο συν οτι έχει άλλο radius και δεν με ενδιέφερε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted September 16, 2008 bill welcome τιμη απο το πεδιλο? Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 16, 2008 καλως ηρθες στο snowclub δεν εχω να σου πω κατι αφου μιλησαν οι πιο ειδικοι απο μενα στο θεμα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted September 17, 2008 Ουσιαστικά είναι ο αντικαταστάτης του RX8 ΠΑΝΟ το RX8 βγαινεει και φετος. Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 17, 2008 ναι και θα βγαίνει και του χρόνου κατα 90% αλλά ουσιαστικά είναι ο αντικαταστάτης του... μην ξεχνάς το RX8 είναι ενα σκι που βγαίνει ίδιο 5 χρόνια ,μπορεί και παραπάνω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
herman 1,011 Report post Posted September 18, 2008 (edited) Πιστεύω ότι το φετινό Progressor είναι μια προσπάθεια της Fischer στην κατηγορία των σκι με διπλό χαρακτήρα (short / long radius) . Οπως τα Rossi Radical R11 Mutix , Atomic Doubledeck D2 , Scott . Ακόμη το φετινό Progressor είναι τελείως διαφορετικό από τα περσινό . Εαν θα είναι επιτυχημένη προσπάθεια θα το δούμε στην συνεχεία . Εγώ έχω κάποιες αμφιβολίες για το ποσό βολικά είναι τα dual radius . Δεν τα έχω δοκιμάσει και αναρωτιέμαι εάν συγκρίνονται με τα Rossi Radical 9s ή με τα Ηead iSupershape Speed . Μάλλον όχι , γιατί αυτά είναι εξειδικευμένα μόνο για ένα τύπο στροφών . Τελικά αξίζει η αγορά ενός dual radius σκι ή θα ήταν καλύτερη η αγορά ενός multi-condition όπως τα Head iSupershape Magnum (121-71-107 / 170 - 13.5 Radius ) , Blizzard G-Force Sonic IQ (121-68-105 / 174-14 Radius ) . Edited September 18, 2008 by herman Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 19, 2008 το dual radius του progressor δεν σημαίνει ότι μπορεί να στρίβει με διαφορετικες ακτινες στροφής. Quote Share this post Link to post Share on other sites
A.K 0 Report post Posted September 20, 2008 Το dual radius δεν αναφερεται στην δυνατοτητα του σκι να κανει διαφορετικης ακτινας στροφες. Απλα ενα σκι τετοιου τυπου εχει την εξης,ευκολα διακριτη απο εναν εμπειρο σκιερ,συμπεριφορα: Eυκολη κ γρηγορη εισοδο στην στροφη.(μικρο radius) Σταθερο.προβλεψιμο και πιο ηπιο γλυστρημα απο το μεσο της στροφης και μετα. Η παραπανω ,βεβαια,συμπεριφορα ειναι λιγοτερο η περρισοτερο εντονη αναλογα με τα αλλα χαρακτηριστικα του σκι.(σκληροτητα,διαστασεις κ.λ.π) Στην προκειμενη περιπτωση η σειρα progressor αποτελειται απο 3 διαφορετικης σκληροτητας κ διαστασεων πεδιλα με το 8 να αποτελει ισως την χρυση τομη αναμεσα στα αλλα 2.(εχω κανει σκι κ με τα 3). Σε οτι αφορα τωρα τα σκι με 'ρυθμιζομενη' συμπεριφορα υπαρχουν 2 κατηγοριες. Στα πεδιλα που με καποιο τροπο αλλαζει η σκληροτητα τους(δεν αλλαζει η ακτινα στροφης)αρα κατα καποιο τροπο οταν σκληραινει βελτιωνεται το κρατημα σε σκληρα χιονια(κ το αντιθετο) και στα πεδιλα που αλλαζει η ακτινα στροφης τους(κ οχι η σκληροτητα τους) αλλαζοντας το σημειο που αρχιζει το πεδιλο να γινεται ακαμπτο.Παραδειγματαν πιεζουμε την μυτη ενος σκι οσο πλησιαζουμε προς την δεστρα τοσο πιο σκληρο γινεται, φανταστειτε λοιπον να μπορουσαμε να ρυθμισουμε αυτο το χαρακτηριστικο επεκτεινοντας η μειωνοντας το πιο σκληρο σημειο του σκι (που ΠΑΝΤΑ βρισκεται κατω απο την μποτα μας) κατα το δοκουν. Αυτο προσπαθουν να κανουν οι εταιριες,οχι παντα με επιτυχια... Γενικα πιστευω τετοιου τυπου πεδιλα απευθυνονται σε ψηλου επιπεδου σκιερ και κυριως με πολυ μεγαλη εμπειρια ωστε να μπορουν να 'ανιχνευουν' τετοιες διαφορες στο γλυστρημα του σκι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowhow 1,451 Report post Posted September 21, 2008 ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ TO PROGRESSOR ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ/ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΚΙ . 1. Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΩΝ 2.ΟΙ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΧΙΟΝΙΩΝ,ΟΙ ΚΛΙΣΕΙΣ,ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΚΙ[ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ,ΚΡΑΤΗΜΑ ΠΛΕΥΣΤΟΤΗΤΑ,ΝΕΥΡΟ ,ΡΥΘΜΟ,ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΥΡΟΣ ΧΡΗΣΗΣ]ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ SKI,SKIING[uSA]SKIPRESSWORLD[CANADA/USA/GERMANY]ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ITE. TA ΚΡΙΤΗΡΙΑ ,OI ΠΕΡΙΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted October 14, 2008 Σημερα παρηγγειλα μεσω της προσφορας του Συλλογου προς τα μελη του ,ενα Nordica Dobermann Spitfire-σε τιμη ... - και το περιμενω για να δω στην πραξη το dual radius και πως συμπεριφερεται.170,14μ. radius. Στα review και στα test στο internet διαβασα τα καλυτερα για το συγκεκριμενο πεδιλο,περιμενω να το δω στην πραξη.Ενα στοιχειο που μου κεντρισε την προσοχη ειναι οτι τα αναφερουν ως lightweight αλλα ταυτοχρονα πολυ σταθερο,σε αντιθεση με το περσινο Progressor που παντου γραφουν οτι ειναι βαρυ πεδιλο και θελει πολλη πιεση για να αποδωσει. Σε πρωτη ευκαιρια θα το δοκιμασω και αυτο ωστε να κανω αμεση συγκριση με αυτο που πηρα. Παντως εκ πρωτης οψεος φαινεται ενδιαφερουσα αυτη η νεα κατηγορια για διττη χρηση στην πιστα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 14, 2008 170,14 m ακτινα!! Μην πας σε κανενα παγετωνα και φυγεις σε τιποτα γκρεμια... Χρειαζεσαι αααάπλα... Καλορριζικα (και η τιμη αυτων ; ...σε ΡΜ please) Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted October 14, 2008 Βρηκα ενα test με ολα της κατηγοριας http://3w.skipressworld.com/magazine/onlin...036;US1_059.swf Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 14, 2008 Tα σκι της Fischer ειναι όλα βαριά, εσυ σαν πρωην fischerakias επρεπε να το ξερεις αυτό... Το progressor 8 RC4 το περσινό είχε μέταλλο και ηταν σκληρό οπως τα SL/SC RC4 της fischer Στο φετινό progressor 8 έχει αφαιρεθεί το μεταλλο και ο κωδικός RC4 και ειναι οτι πιο ευελικτο εχω δοκιμασει στην κατηγορία αυτη. το nordica δεν το εχω δοκιμασει και δεν εκφερω γνώμη... ελπίζω να μην αρχίσεις νωρίς τον χορό των αγοροπωλησιών όπως περσι Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted October 14, 2008 Tα σκι της Fischer ειναι όλα βαριά, εσυ σαν πρωην fischerakias επρεπε να το ξερεις αυτό... Με εξαιρεση το RX8,οντας παναλαφρο αλλα και σταθερο ταυτοχρονα,απο τα πιο ξεκουραστα και "διασκεδαστικα" πεδιλα που εβαλα τα τελευταια χρονια. Για τα Nordica θα σου πω σε κατι λιγοτερο απο μηνα... spyder κανε πως δεν το ειδες,εχει ακομα για να χιονισει.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
herman 1,011 Report post Posted October 19, 2008 Το περσινό Progressor είχε την αρκετά βάρια δέστρα FLOWFLEX , αυτός είναι και ο λόγος για το αυξημένο βάρος του . Φέτος μόνο το Progressor 9+ έχει την ίδια δέστρα , ενώ τα 8+ και 7+ έχουν την ποιο ελαφριά RAILFLEX . Στα φετινά FISHER μόνο τα RC4 WORLDCUP RC , RC4 WORLDCUP SC και τα Progressor 9+ έχουν την FLOWFLEX . Ενώ στα περσινά FISHER την FLOWFLEX είχαν και τα RX HOT FIRE ( της σειράς RX FIRE ) , RX BIG HEAT , RX COLD HEAT ( της σειράς RX HEAT ) . Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 1, 2008 .....Ουσιαστικά είναι ο αντικαταστάτης του RX8 , δεν έχουν καμία σχέση όμως, το σκι αποδίδει πολύ καλύτερα και ευκολότερα..... ....Απο σκληρότητα είναι μέση (σαν του RX8) και συγχωρεί αρκετά λαθάκια (για το εκτός πίστας).... Πανο τα 2 πεδιλα παρατηροντας τα χαρακτηριστικα τους εμφανιζουν αρκετες διαφορες και δεν νομιζω οτι το progressor αντικαθιστα το 8αρι. Το progressor το δινουν για επιπεδο 5-6-7-8 ενω το RX8 ξεκιναει απο το 7-8-9.Θεωρητικα δηλαδη 2 επιπεδα υψηλοτερα απο το αλλο. Στο RX8 εχει τιτανιο ενω στο progressor δεν εχει.Αυτο το θεωρω σημαντικη διαφορα στο χαρακτηρα του πεδιλου. Σιγουρα το progressor θα ειναι πιο versatile με 72 mm μεση αντι των μολις 65mm του RX8. Το progressor εχει και την καινοτομια του dual radius για πρωτη φορα σε πεδιλα της Fischer. Θεωρητικα(δεν εχω δοκιμασει το progressor),προκειται για διαφορετικα πεδιλα σε πολλους τομεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 1, 2008 επειδή έχω κάνει και τα δύο... πρώτα απ'ολα δεν είναι πρώτη χρονιά το dual radius υπήρχε και πέρσι το progressor 8 RC4 το οποίο είχε μέταλλο και ήταν σκληρό σαν το sc rc4. (φέτος είναι το progressor 9) μην κολλάς με την αρίθμηση η μια είναι του 2009 και η άλλη αντικατοπτρίζει τα μοντέλα πριν 5 χρόνια. Αυτό που έγραψα και εκει στηρίζει το 5 που βάζει η εταιρεία είναι ότι το πεδιλο δύσκολα σε αφήνει να κάνεις λάθος και να "ξεσύρεις" στην στροφή. έχει αλλάξει η φιλοσοφία των εταιρειών και το all around ski της Fischer για το 2009 είναι το progressor 8. Η αίσθηση που σου δίνει είναι το ίδιο "σκληρή" όσο του RX8 και μάλιστα νιώθεις πιο ασφαλές στις στροφές απ'οτι με το RX8. πέρα απο το μέταλλο παίζουν και άλλα στην αίσθηση που σου δίνει οπως η μερική σκληρότητα σε διάφορα σημεία, φτυαρι,κεντρο,ουρά. κάνε λίγο υπομονή θα το δοκιμάσεις και αυτό φέτος και θα καταλάβεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 18, 2008 κάνε λίγο υπομονή θα το δοκιμάσεις και αυτό φέτος και θα καταλάβεις. Εψαχνα να το δοκιμασω στο Stubai αλλα πουθενα...Μου εκανε εντυπωση που δεν υπηρχε πουθενα.Ουτε στα intersport,ουτε στον Schuster στο Μοναχο,ουτε στον Sportscheck,ουτε και στο sport2000. Ολοι ειχαν το 9αρι.7 και 8 αποντα.Αυτο ομως ηταν γενικοτερο.Σε ολα τα μαγαζια τα πεδιλα που ηταν προς πωληση ηταν απο intermediate και πανω να μην πω advanced.Απο volkl πχ εβλεπες racetiger,αντε το ac50 και μερικα ακομα top μοντελα. Ενας Αυστριακος προπονητης ανεφερε οτι στην Αυστρια συνηθιζουν ακομα και σε αρχαριους να τους ξεκινανε με σχετικα σκληρα πεδιλα.Ποια η λογικη δεν ξερω ,ετσι μου ειπε.Στην αγορα παντως το % ηταν advanced πεδιλα. Fischer πχ ειχε μονο τα RC4 και το Progressor 9 και το Hot Fire.Atomic εβλεπες μονο σειρα SL,GS και κανα SX. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 18, 2008 ίσως γιατί η μια χιονοδρομική τους σαιζόν είναι αρκετές δικές μας... σκέψου η μια εβδομάδα σκι στο εξωτερικό που κάνουμε ,με πόσες μέρες σκι στην Ελλάδα ισούται και ισως βρεις μια λογική σε αυτό που είπε ο δάσκαλος του σκι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
soko 16 Report post Posted November 20, 2008 Χαιρετώ όλα τα μέλη του forum σαν νεούδι που είμαι.. Για να μην ανοίγω καινούργιο thread, κ επειδή βλέπω ότι συζητάτε για Fischer, ξέρει κανείς να μου πει το τηλέφωνο του Fischer shop επάνω στον Παρνασσό? Στην Αθήνα που μπορώ να βρω Fischer με καλή τιμή? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted November 21, 2008 (edited) Συζηταμε για διαφορες μαρκες.. δεν νομιζω να ειναι καποιος ¨κολλημενος¨με μια μαρκα .. και αν ειναι αυτος χανει... αν θέλεις να μας πεις τι σου αρεσει να κανεις στο σκι και σε τι επιπεδο εισαι μπορουμε να σου κανουμε διαφορες προτασεις (επι του σκι παντα ) αν θελεις Fischer Παρε τηλ τον Αντρέα 2267-0-31798 http://www.vertical-sports.gr/ και υπαρχει και εξτρα εκπτωση στα μελη του συλλογου... Edited November 21, 2008 by Pefto_kai_Matheno Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
soko 16 Report post Posted November 21, 2008 Συζηταμε για διαφορες μαρκες.. δεν νομιζω να ειναι καποιος ¨κολλημενος¨με μια μαρκα .. και αν ειναι αυτος χανει... αν θέλεις να μας πεις τι σου αρεσει να κανεις στο σκι και σε τι επιπεδο εισαι μπορουμε να σου κανουμε διαφορες προτασεις (επι του σκι παντα ) αν θελεις Fischer Παρε τηλ τον Αντρέα 2267-0-31798 http://www.vertical-sports.gr/ και υπαρχει και εξτρα εκπτωση στα μελη του συλλογου... Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Εννοούσα ότι στο συγκεκριμενο θέμα μιλούσατε για Fischer, κ επειδή ψάχνω ένα συγκεκριμενο μοντέλο ρωτάω που θα το βρω. Quote Share this post Link to post Share on other sites