koukos 362 Report post Posted September 17, 2008 (edited) . Edited February 15, 2013 by koukos Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 17, 2008 να μην πιστευεις καθολου φιλε μου εδω ειναι το καταλληλο φορουμ και οχι μονο για το σκι θα το καταλαβεις πολυ συντομα αμα γινεις και μελος μας καλως ηρθες στο snowclub λοιπον και καλο χειμωνα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted September 17, 2008 Καλώς όρισες και εσύ...............πολλές νέες αφίξεις φέτος............λες να σπάσει το ρόδι και να δούμε ΑΣΠΡΗ μέρα??? Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
vanu 0 Report post Posted September 17, 2008 Καλώς μας ήρθες!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted September 17, 2008 Καλως ηλθες...(πως ειπες οτι σε λενε :angry: Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted September 17, 2008 (ένας koukos δε φέρνει την άνοιξη..............ευτυχώς για μας) Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 17, 2008 καλως ηρθες στην παρεα μας...αν μας πεις κ το ονομα σου, ποσα χρονια ασχολείσαι με το σκι κ σε ποια χ/κ συχνάζεις θα σε μάθουμε ακομα καλυτερα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Evan 0 Report post Posted September 17, 2008 Welcome! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,398 Report post Posted September 17, 2008 καλως ηρθες στην παρεα μας...αν μας πεις κ το ονομα σου, ποσα χρονια ασχολείσαι με το σκι κ σε ποια χ/κ συχνάζεις θα σε μάθουμε ακομα καλυτερα Πω πω... κατευθείαν στο ψητό η vice! Καλωσήλθες! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted September 17, 2008 Καλώς τον Κουκο. Ελπίζω να σου αρέσει εδω μέσα και να κολλήσεις όπως κολλήσαμε κι εμείς! Πες μας όμως τιποτα για σενα. Μην μας κρατάς σε αγωνία. Έλα και στην συνάντηση του Συλλόγου την Παρασκευή να μας γνωρίσεις και από κοντά. Δες ΕΔΩ Φιλικά, Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted September 17, 2008 καλως ηρθες Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
fileasfog 0 Report post Posted September 18, 2008 Καλως μας ηρθες και καλο χειμωνα να εχουμε! Quote "Να ζεις την καθε στιγμη πριν γινει αναμνηση" Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 18, 2008 Καλο και βαρυ χειμωνα... Καλως ορισες Κουκο! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted September 18, 2008 (edited) . Edited February 15, 2013 by koukos Quote Share this post Link to post Share on other sites
evaki11 0 Report post Posted September 18, 2008 Καλησπερα σε ολους! Και καλο χειμωνα να εχουμε.Υπαρχει κανενας που ανυπομονει οσο και εγω να χιονισει τρελλα και να ξεχυθουμε στις πιστες? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted September 18, 2008 καλησπέρα δεν νομίζω μόνο κάνα δυο τύποι μετράν ήμερες ...(κάτω από 100)... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 18, 2008 Eχαριστω για το καλωσορισμα.Με λενε Μανωλη και ασχολουμαι με το σκι εδω και εντεκα χρονια περιπου.Τα χιονοδρομικα που παω ειναι το Καιμακτσαλαν,τα 3-5 Πηγαδια,το Σελι και το Πισοδερι.Απο την πολη που μενω κανω 1:30',1:20',1:10' και 2.00' αντιστοιχα.Αναλογως τον καιρο αποφασιζεται που θα παμε,σ'αυτο βοηθαει το snowreport με το δελτιο καιρου και τις live καμερες!Βασιλιτσα σπανια λογω πολυκοσμιας,περσι πηγαμε ενα Σαββατοκυριακο Bansko.Για φετος....καιρου θελοντος και επιτρεποντος Ρουμανια η Kοπαονικ.Ιδωμεν! και γιατι δεν ερχεσαι μαζι μας στη Γαλλια να το καταευχαριστηθεις;εκει ειναι τα καλα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted September 19, 2008 (edited) . Edited February 15, 2013 by koukos Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 19, 2008 μου αρέσει που σκέφτεσαι οικογενειακα Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted September 19, 2008 Οταν εχεις παιδια δυσκολα ακολουθεις τετοιες εκδρομες! ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ μην αφηνετε ευκαιρια ,για τετοιες εκδρομες , να παει χαμενη...... Οταν τα παιδια σας μεγαλωσουν λιγο και πανε σχολειο ,αναγκαστικα θα ακολουθειτε το δικο μου (μας) προγραμμα και οχι του συλλογου (εκτος αν ο συλλογος ακολουθει τις σχολικες διακοπες) το καλο ειναι βεβαια οτι ,οταν θα φτασετε εσεις εκει ,εγω θα εχω ξεμπερδεψει (θα εχω αλλα μπερδεματα)....... και παλι ομως δεν θα εχω παρεα Quote Share this post Link to post Share on other sites
koukos 362 Report post Posted September 19, 2008 (edited) . Edited February 15, 2013 by koukos Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 19, 2008 για τον μεγάλο έχεις αργήσει για τον μικρό ειναι μια χαρά ηλικία για να ξεκινήσει το σκι, μπορουσε και απο πέρσι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted September 19, 2008 το καταλαβα αυτο .απο την απαντηση σου........., γιαυτο και η συμβουλη μου δεν απευθυνοταν σε εσενα ,αλλα σε καποιους αλλους...... ξερουν αυτοι.......... να τον στριμωξεις λεει....... (πληθαινει το snowclubJunior) καλως μας ηρθες by the way Quote Share this post Link to post Share on other sites
asproxioni 0 Report post Posted September 19, 2008 Τα παιδια πανε σχολειο,7 ετων ο μεγαλος και 4 ετων ο μικρος.Φετος λεω να στριμωξω τον μεγαλο να μαθει σκι,ολο με το ελκηθρο την βγαζουμε! Εγω τα στριμωξα τη σαιζον που περασε (εχω δυο 6.5 και 4.5) Φετος θα στριμωξουμε ολοι :D Καλως ορισες!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
batsav 0 Report post Posted September 23, 2008 Καλώς όρισες Μανώλη κι εσύ και τα παλληκάρια σου! Έχω κι εγώ ένα αγοράκι μόλις 5 ετών και λέω φέτος να ξεκινήσει σκι. Σκέφτομαι να τον γράψω στον ΕΟΣ Θεσσαλονίκης που έχει φυτώριο με μικρούλια. Οι προπονήσεις γίνονται στο Σέλι όπως θα ξέρεις. Εσύ τι σκέφτεσαι να κάνεις για τα δικά σου; Μιας κι έχεις πολλών ετών εμπειρία στο σκι μ'ενδιαφέρει η γνώμη σου. Φιλικά, Ρένα Quote Share this post Link to post Share on other sites