joannaki 0 Report post Posted September 18, 2008 γεια σας και απο μενα εγω ειμαι απο την αθηνα λοιπον μου αρεσει το σκι αλλα δν το εχω επειχειρησει ακομα λιγο το φοβαμαι ¨εμενα μοθ αρεσει να ασχολουμε με τον καιρο χαιρομαι που ηρθα στην παρεα σας Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 18, 2008 Καλως τον η καλως τηνα; Και μας μας αρεσει να ασχολουμαστε με τον καιρο. Κυριως το ποτε θα χιονισει και ποσο. Ελα μαζι μας και θα καταλαβεις. Θα μαθεις και σκι... Εν τω μεταξυ, πες μας λιγα παραπανω για τον εαυτο σου, αγορι/κοριτσι, ηλικια, γειτονια, αλλα χομπυ; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
joannaki 0 Report post Posted September 18, 2008 ειμαι κοριτσι 19 χρονον απο αθηνα σπουδαζω και δουλευω κιολας μοθ αρεσει πολυ το καλοκαιρι και ι μουσικι απο σκι δεν σκαμπαζω (((((( Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 18, 2008 αν σου αρεσει εδω που μπηκες θα μαθεις και γρηγορα μαλιστα καλως ηρθες στο snowclub Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
joannaki 0 Report post Posted September 18, 2008 καλος σας βρικα πως περασατε το καλοκαιρι? εγω πηγα μυκονο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted September 18, 2008 Καλως ήρθες στην παρέα μας!! Όπως λέει και ο skimad εδώ που μπήκες θα μάθες γρήγορα καλο σκι!! Αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα για το βουνό και το χιόνι!! Καλως ήρθες λοιπόν Φιλικά Ορέστης υγ Σε ποια Σχολη σπουδάζεις ?? Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
joannaki 0 Report post Posted September 18, 2008 akto art &design αθηνα Quote Share this post Link to post Share on other sites
joannaki 0 Report post Posted September 18, 2008 μου αρεσει να ασχολουμε με τους υπολογιστες γιαυτο παω σε αυτη την σχολη Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 18, 2008 ωχ εμπλεξαν οι φοιτητες εγω την κανω τωρα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
joannaki 0 Report post Posted September 18, 2008 γιατι τι εχουν οι φοιτητες χεχε? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 18, 2008 Ίσα ίσα! Καλωσήλθες στο forum του snowclub. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 18, 2008 καλος σας βρικα πως περασατε το καλοκαιρι? εγω πηγα μυκονο Εγω δεν πηγα...Φυσαγε! γιατι τι εχουν οι φοιτητες χεχε? Κατι δεκαετιες λιγοτερο... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 18, 2008 So what? Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted September 18, 2008 γιατι τι εχουν οι φοιτητες χεχε? τίποτα δεν έχουν ίσα ίσα ρίχνουν και το μ.ο ηλικίας στο φόρουμ! και γω φοιτητης είμαι εξάλλου.. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
joannaki 0 Report post Posted September 18, 2008 η μυκονος ειναι το νησι τον ανεμων αλλα εκανε κατι 40αρια φετος που κοπασαν οι ανεμοι και εχασε τιν φιμη της το νησι χεχεεε ειμαι απο τον ιουνιο εκει και ασε λιγες φορες φυσαγε σκασαμε SKIMAD ελα να σε ξανα κανουμε φοιτητη Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 18, 2008 θα το ηθελα αλλα τωρα που ορεξη για τετοια πραγματα αμα κατσω σε θρανιο θα αρρωστησω :P Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 18, 2008 Αν κάτσεις σε θρανίο με μερικές από τις μαθήτριες μου, σίγουρα θα σε πιάσει η καρδιά σου. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted September 19, 2008 Akto art & design? Μμμμ πολυ μου αρεσεις. Μ αρεσουν οι κοπελες που εκτιμουν τη τεχνη! Αλλα σκι θελεις να κανεις... Εεεεε επιλεξες ενα γερ, ουπς φλωρικο αθλημα ηθελα να πω Μια κοπελα νεα σαν κ εσενα που παει να μπλεξει με τους τυπους που εχουμε... Γι αυτο κι εγω κανω απ το αλλο και ειμαι νεος Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted September 19, 2008 ρε παναγιωτη που πας 7 παρα τεταρτο το πρωί... τώρα γύρισες? Καλως ήλθες Ιωάννα. Σήμερα το βράδυ έχουμε συνάντηση στο Φλοκα στο Μαρούσι πέρνα να γνωριστείς. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted September 19, 2008 Καλως ηρθες μας χρειαζεται ενας σωστος ανθρωπος για τον καιρο... ελα απο τα Φλοκα να μας δεις σκι αν θες θα μαθεις γρηγορα...... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 19, 2008 καλως το joannaki….ουφ..ειδα κ έπαθα να σε καλωσορίσω ..σπρώχνονται τα αγορια βλέπεις σήμερα, μετα τις 21,30 θα βρεθούμε στο Flocafe του Αμαρουσιου, διπλα από τα παλια Village Centre..ελα να σε γνωρίσουμε από κοντά. Φιλικά, Όλγα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted September 19, 2008 γεια σας και απο μενα εγω ειμαι απο την αθηνα λοιπον μου αρεσει το σκι αλλα δν το εχω επειχειρησει ακομα λιγο το φοβαμαι ¨εμενα μοθ αρεσει να ασχολουμε με τον καιρο χαιρομαι που ηρθα στην παρεα σας Ελα αποψε στην συναντηση ,ετσι για να χαρουμε και εμεις που θα σε γνωρισουμε(ειδικα ο δασκαλος της παρεας) Εμενα μην με φοβασαι,ειμαι ταγμενος,αλλους να φοβασαι!!!!!!!!!!!!!! Καλως ηρθες στην παρεα μας και σου ευχομαι γρηγορη ενασχοληση μονο με το σκι γιατι το snb ειναι για αξεστους Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 19, 2008 Akto art & design? Μμμμ πολυ μου αρεσεις. Μ αρεσουν οι κοπελες που εκτιμουν τη τεχνη!Αλλα σκι θελεις να κανεις... Εεεεε επιλεξες ενα γερ, ουπς φλωρικο αθλημα ηθελα να πω Μια κοπελα νεα σαν κ εσενα που παει να μπλεξει με τους τυπους που εχουμε... Γι αυτο κι εγω κανω απ το αλλο και ειμαι νεος κατσε καλα μην πεσεις απο την σανιδα σου νεος :P Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted September 19, 2008 Αν κάτσεις σε θρανίο με μερικές από τις μαθήτριες μου, σίγουρα θα σε πιάσει η καρδιά σου. ...Νάτονε ο άλλος...κι΄έλεγα,θα μπεί στη κουβέντα δυναμικά;...δεν θα μπεί;... Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted September 19, 2008 Καλως ηρθες στην παρεα μας και σου ευχομαι γρηγορη ενασχοληση μονο με το σκι γιατι το snb ειναι για αξεστους Και το σκι για ηλικιωμένους Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites