dust 4,051 Report post Posted October 4, 2008 καλημερα,με λενε βασιλη και ειμαι ναυτικος.κανω σκι μονο για την πλακα μου και να περναω καλα με τα φιλαρακια.εμπειρια δεν θα το ελεγα,αφου εχω δει βουνο μονο 5 φορες περσι και επειδη δεν ηθελα και πολυ την καταβρηκα.και επειδη με ζαλισε ο tzim αποφασισα να ενσωματωθω στην παρεα σας.θα τα πουμε και απο κοντα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DiTz 0 Report post Posted October 4, 2008 Καλώς ήρθες Βασίλη στο Snowclub!! Quote Διαμαντής. Once you go Mac, you never go back! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 4, 2008 Καλως το φιλαρακι του ΤΖΙΜ! Ελα οποτε μπορεις σε καποια συναντηση να σε γνωρισουμε και με το καλο στο βουνο! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 4, 2008 καλα τα λεει ο Μάκης ..την Τεταρτη σας περιμένομε με τον Τζιμ στο γνωστό καφενείο. καλως ηρθες και αν εχεις και εσυ την ιδια όρεξη που έδηξε πέρσι ο φιλος σου εχεις ελπίδες να γινεις ενας πολυ καλος σκιερ Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 228 Report post Posted October 4, 2008 καλημερα,με λενε βασιλη και ειμαι ναυτικος.κανω σκι μονο για την πλακα μου και να περναω καλα με τα φιλαρακια.εμπειρια δεν θα το ελεγα,αφου εχω δει βουνο μονο 5 φορες περσι και επειδη δεν ηθελα και πολυ την καταβρηκα.και επειδη με ζαλισε ο tzim αποφασισα να ενσωματωθω στην παρεα σας.θα τα πουμε και απο κοντα. Kαλώς τονε!Τώρα...έχω μιά υποψία,...αύριο το πρωί θα δώ αν βγεί αληθινή! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 4, 2008 Καλώς ήρθες Βασίλη στο club Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
pest 0 Report post Posted October 5, 2008 Καλώς ήρθες Quote Share this post Link to post Share on other sites
vanu 0 Report post Posted October 6, 2008 Καλώς μας ήλθες Βασίλη! Χαρήκαμε που σε είδαμε και στην Γενική Συνέλευση στον Βόλο. Έτσι μπράβο!!! Δυναμική παρουσία απο την αρχή. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TZIM 0 Report post Posted October 6, 2008 Καλώς τα μάτια μου τα δυο! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowbill 0 Report post Posted October 6, 2008 Καλως ηρθες...! Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted October 7, 2008 Καλώς τον!!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 7, 2008 Καλωσήλθες! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites