Al_Foutzin 1,263 Report post #26 Posted October 8, 2008 Ton (αυθάδη) Junior Mod φάγανε ps παρακαλώ τους mods να διαγράψουν τα off-topic.. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post #27 Posted October 8, 2008 Μπα, δε σε έφαγα, απλά έγραφα όταν εσύ ήδη ποστάριζες Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Slider 6 Report post #28 Posted October 8, 2008 1. Όλγα Κοτσίνα (Olga) 2. Γεράσιμος Μονόπολις (MakisM) 3. Δημητρίου Λουκάς (fileasfog) 4. Χρήστος Λάππας 5.Δημήτρης Παπαγεωργίου(puppy) 6.Κορνηλος Κυριακιδης 7.Γιωργος Βεργιογλου (snowholicanonymous) 8. Ράνια Μπούμη (pies) 9. Αλέξανδρος Κάππης 10. Σπανοδήμος Χρήστος (elgreco) 11. Πάνος Διώτης 12.Χρηστος Χιουρεας(Skimad) 13. Γιαννης Ματθαιος (Matfield) 14. Βασίλης Αλεξανδρόπουλος(bialex) 15. Γιάννης Τάλαρος (talarian) 16. Χαλιώτου Βαρβάρα (μπορεί να μην έχω εξοπλισμό, ακόμη... αλλά ας μάθω πως να τον συντηρώ ) 17. Ρούλα Ταρίνα (snowcat) η σιγουριά σου μου αρέσει πως θα μάθεις με τη μία 18. Μιχόπουλος Ανδρέας (MAC) Το βαπόρι μάλλον θα έχει δέσει 19. Σεφέρογλου Ορέστης (Al_Foutzin) 20. Χρήστος Ζάρρας (ChristosZ) Αν ο Δημήτρης μας μάθει πως κάνουμε σερβις, θα χάσει πελάτες βρε σεις 21. Βασίλης Καπορδέλης (Slider) Quote Share this post Link to post Share on other sites
vvlah 2 Report post #29 Posted October 9, 2008 1. Όλγα Κοτσίνα (Olga) 2. Γεράσιμος Μονόπολις (MakisM) 3. Δημητρίου Λουκάς (fileasfog) 4. Χρήστος Λάππας 5.Δημήτρης Παπαγεωργίου(puppy) 6.Κορνηλος Κυριακιδης 7.Γιωργος Βεργιογλου (snowholicanonymous) 8. Ράνια Μπούμη (pies) 9. Αλέξανδρος Κάππης 10. Σπανοδήμος Χρήστος (elgreco) 11. Πάνος Διώτης 12.Χρηστος Χιουρεας(Skimad) 13. Γιαννης Ματθαιος (Matfield) 14. Βασίλης Αλεξανδρόπουλος(bialex) 15. Γιάννης Τάλαρος (talarian) 16. Χαλιώτου Βαρβάρα (μπορεί να μην έχω εξοπλισμό, ακόμη... αλλά ας μάθω πως να τον συντηρώ ) 17. Ρούλα Ταρίνα (snowcat) η σιγουριά σου μου αρέσει πως θα μάθεις με τη μία 18. Μιχόπουλος Ανδρέας (MAC) Το βαπόρι μάλλον θα έχει δέσει 19. Σεφέρογλου Ορέστης (Al_Foutzin) 20. Χρήστος Ζάρρας (ChristosZ) Αν ο Δημήτρης μας μάθει πως κάνουμε σερβις, θα χάσει πελάτες βρε σεις 21. Βασίλης Καπορδέλης (Slider) 22. Βασίλης Βλαχάκης Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post #30 Posted October 9, 2008 1. Όλγα Κοτσίνα (Olga) 2. Γεράσιμος Μονόπολις (MakisM) 3. Δημητρίου Λουκάς (fileasfog) 4. Χρήστος Λάππας 5.Δημήτρης Παπαγεωργίου(puppy) 6.Κορνηλος Κυριακιδης 7.Γιωργος Βεργιογλου (snowholicanonymous) 8. Ράνια Μπούμη (pies) 9. Αλέξανδρος Κάππης 10. Σπανοδήμος Χρήστος (elgreco) 11. Πάνος Διώτης 12.Χρηστος Χιουρεας(Skimad) 13. Γιαννης Ματθαιος (Matfield) 14. Βασίλης Αλεξανδρόπουλος(bialex) 15. Γιάννης Τάλαρος (talarian) 16. Χαλιώτου Βαρβάρα (μπορεί να μην έχω εξοπλισμό, ακόμη... αλλά ας μάθω πως να τον συντηρώ ) 17. Ρούλα Ταρίνα (snowcat) η σιγουριά σου μου αρέσει πως θα μάθεις με τη μία 18. Μιχόπουλος Ανδρέας (MAC) Το βαπόρι μάλλον θα έχει δέσει 19. Σεφέρογλου Ορέστης (Al_Foutzin) 20. Χρήστος Ζάρρας (ChristosZ) Αν ο Δημήτρης μας μάθει πως κάνουμε σερβις, θα χάσει πελάτες βρε σεις 21. Βασίλης Καπορδέλης (Slider) 22. Βασίλης Βλαχάκης 2.... Ντάφλος Θεόδωρος.... (ΤeoXalandri.... Μπορώ να διαλέξω άλλο νούμερο....? ) Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post #31 Posted October 9, 2008 1. Όλγα Κοτσίνα (Olga) 2. Γεράσιμος Μονόπολις (MakisM) 3. Δημητρίου Λουκάς (fileasfog) 4. Χρήστος Λάππας 5.Δημήτρης Παπαγεωργίου(puppy) 6.Κορνηλος Κυριακιδης 7.Γιωργος Βεργιογλου (snowholicanonymous) 8. Ντάφλος Θεόδωρος.... (ΤeoXalandri) 9. Αλέξανδρος Κάππης 10. Σπανοδήμος Χρήστος (elgreco) 11. Πάνος Διώτης 12.Χρηστος Χιουρεας(Skimad) 13. Γιαννης Ματθαιος (Matfield) 14. Βασίλης Αλεξανδρόπουλος(bialex) 15. Γιάννης Τάλαρος (talarian) 16. Χαλιώτου Βαρβάρα (μπορεί να μην έχω εξοπλισμό, ακόμη... αλλά ας μάθω πως να τον συντηρώ ) 17. Ρούλα Ταρίνα (snowcat) η σιγουριά σου μου αρέσει πως θα μάθεις με τη μία 18. Μιχόπουλος Ανδρέας (MAC) Το βαπόρι μάλλον θα έχει δέσει 19. Σεφέρογλου Ορέστης (Al_Foutzin) 20. Χρήστος Ζάρρας (ChristosZ) Αν ο Δημήτρης μας μάθει πως κάνουμε σερβις, θα χάσει πελάτες βρε σεις 21. Βασίλης Καπορδέλης (Slider) 22. Βασίλης Βλαχάκης 23. Ράνια Μπούμη (pies, το πρών νο Quote Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post #32 Posted October 9, 2008 (edited) 1. Όλγα Κοτσίνα (Olga) 2. Γεράσιμος Μονόπολις (MakisM) 3. Δημητρίου Λουκάς (fileasfog) 4. Χρήστος Λάππας 5.Δημήτρης Παπαγεωργίου(puppy) 6.Κορνηλος Κυριακιδης 7.Γιωργος Βεργιογλου (snowholicanonymous) 8. Ντάφλος Θεόδωρος.... (ΤeoXalandri) 9. Αλέξανδρος Κάππης 10. Σπανοδήμος Χρήστος (elgreco) 11. Πάνος Διώτης 12.Χρηστος Χιουρεας(Skimad) 13. Γιαννης Ματθαιος (Matfield) 14. Βασίλης Αλεξανδρόπουλος(bialex) 15. Γιάννης Τάλαρος (talarian) 16. Χαλιώτου Βαρβάρα (μπορεί να μην έχω εξοπλισμό, ακόμη... αλλά ας μάθω πως να τον συντηρώ ) 17. Ρούλα Ταρίνα (snowcat) η σιγουριά σου μου αρέσει πως θα μάθεις με τη μία 18. Μιχόπουλος Ανδρέας (MAC) Το βαπόρι μάλλον θα έχει δέσει 19. Σεφέρογλου Ορέστης (Al_Foutzin) 20. Χρήστος Ζάρρας (ChristosZ) Αν ο Δημήτρης μας μάθει πως κάνουμε σερβις, θα χάσει πελάτες βρε σεις 21. Βασίλης Καπορδέλης (Slider) 22. Βασίλης Βλαχάκης 23. Ράνια Μπούμη (pies, το πρών νο 24. Δημήτρης Σκέτος (msketos) Αν και διαφωνώ με τον τίτλο του topic. --->ski & s/b service<--- Edited October 9, 2008 by msketos Quote Share this post Link to post Share on other sites
TZIM 0 Report post #33 Posted October 9, 2008 1. Όλγα Κοτσίνα (Olga) 2. Γεράσιμος Μονόπολις (MakisM) 3. Δημητρίου Λουκάς (fileasfog) 4. Χρήστος Λάππας 5.Δημήτρης Παπαγεωργίου(puppy) 6.Κορνηλος Κυριακιδης 7.Γιωργος Βεργιογλου (snowholicanonymous) 8. Ντάφλος Θεόδωρος.... (ΤeoXalandri) 9. Αλέξανδρος Κάππης 10. Σπανοδήμος Χρήστος (elgreco) 11. Πάνος Διώτης 12.Χρηστος Χιουρεας(Skimad) 13. Γιαννης Ματθαιος (Matfield) 14. Βασίλης Αλεξανδρόπουλος(bialex) 15. Γιάννης Τάλαρος (talarian) 16. Χαλιώτου Βαρβάρα (μπορεί να μην έχω εξοπλισμό, ακόμη... αλλά ας μάθω πως να τον συντηρώ ) 17. Ρούλα Ταρίνα (snowcat) η σιγουριά σου μου αρέσει πως θα μάθεις με τη μία 18. Μιχόπουλος Ανδρέας (MAC) Το βαπόρι μάλλον θα έχει δέσει 19. Σεφέρογλου Ορέστης (Al_Foutzin) 20. Χρήστος Ζάρρας (ChristosZ) Αν ο Δημήτρης μας μάθει πως κάνουμε σερβις, θα χάσει πελάτες βρε σεις 21. Βασίλης Καπορδέλης (Slider) 22. Βασίλης Βλαχάκης 23. Ράνια Μπούμη (pies, το πρών νο 24. Δημήτρης Σκέτος (msketos) Αν και διαφωνώ με τον τίτλο του topic. --->ski & s/b service<--- 25.Τσακίρογλου Δημήτρης (ΤΖΙΜ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,064 Report post #34 Posted October 10, 2008 1. Όλγα Κοτσίνα (Olga) 2. Γεράσιμος Μονόπολις (MakisM) 3. Δημητρίου Λουκάς (fileasfog) 4. Χρήστος Λάππας 5.Δημήτρης Παπαγεωργίου(puppy) 6.Κορνηλος Κυριακιδης 7.Γιωργος Βεργιογλου (snowholicanonymous) 8. Ντάφλος Θεόδωρος.... (ΤeoXalandri) 9. Αλέξανδρος Κάππης 10. Σπανοδήμος Χρήστος (elgreco) 11. Πάνος Διώτης 12.Χρηστος Χιουρεας(Skimad) 13. Γιαννης Ματθαιος (Matfield) 14. Βασίλης Αλεξανδρόπουλος(bialex) 15. Γιάννης Τάλαρος (talarian) 16. Χαλιώτου Βαρβάρα (μπορεί να μην έχω εξοπλισμό, ακόμη... αλλά ας μάθω πως να τον συντηρώ ) 17. Ρούλα Ταρίνα (snowcat) η σιγουριά σου μου αρέσει πως θα μάθεις με τη μία 18. Μιχόπουλος Ανδρέας (MAC) Το βαπόρι μάλλον θα έχει δέσει 19. Σεφέρογλου Ορέστης (Al_Foutzin) 20. Χρήστος Ζάρρας (ChristosZ) Αν ο Δημήτρης μας μάθει πως κάνουμε σερβις, θα χάσει πελάτες βρε σεις 21. Βασίλης Καπορδέλης (Slider) 22. Βασίλης Βλαχάκης 23. Ράνια Μπούμη (pies, το πρών νο 24. Δημήτρης Σκέτος (msketos) Αν και διαφωνώ με τον τίτλο του topic. --->ski & s/b service<--- 25.Τσακίρογλου Δημήτρης (ΤΖΙΜ) 26. Γιώργος Τσαπόγας (gtsap) Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post #35 Posted October 10, 2008 1. Όλγα Κοτσίνα (Olga)2. Γεράσιμος Μονόπολις (MakisM) 3. Δημητρίου Λουκάς (fileasfog) 4. Χρήστος Λάππας 5.Δημήτρης Παπαγεωργίου(puppy) 6.Κορνηλος Κυριακιδης 7.Γιωργος Βεργιογλου (snowholicanonymous) 8. Ράνια Μπούμη (pies) 9. Αλέξανδρος Κάππης 10. Σπανοδήμος Χρήστος (elgreco) 11. Πάνος Διώτης 12.Χρηστος Χιουρεας(Skimad) 13. Γιαννης Ματθαιος (Matfield) 14. Βασίλης Αλεξανδρόπουλος(bialex) 15. Γιάννης Τάλαρος (talarian) 16. Χαλιώτου Βαρβάρα (μπορεί να μην έχω εξοπλισμό, ακόμη... αλλά ας μάθω πως να τον συντηρώ ) 17. Ρούλα Ταρίνα (snowcat) η σιγουριά σου μου αρέσει πως θα μάθεις με τη μία 18. Μιχόπουλος Ανδρέας (MAC) Το βαπόρι μάλλον θα έχει δέσει 19. Σεφέρογλου Ορέστης (Al_Foutzin) 20. Χρήστος Ζάρρας (ChristosZ) Αν ο Δημήτρης μας μάθει πως κάνουμε σερβις, θα χάσει πελάτες βρε σεις 21. Βασίλης Καπορδέλης (Slider) 22. Βασίλης Βλαχάκης 2.... Ντάφλος Θεόδωρος.... (ΤeoXalandri.... Μπορώ να διαλέξω άλλο νούμερο....? ) Ποιός Ράνια με έφαγε...? ? ? ? ? Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,957 Report post #36 Posted October 10, 2008 Ρε σουργελο, εσυ δεν ζητησες να αλλαξης νουμερο; Εκανε ανταλλαγη η κοπελα το νουμερο 8 (το δικο της) με το δικο σου...και σε πηγε στο Νο. 8 και αντι να την ευχαριστησεις, την αγριοκοιτας κι απο πανω; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,263 Report post #37 Posted October 10, 2008 Γιατι το 23 τι έχει ρε παιδιά?... Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post #38 Posted October 10, 2008 Eίμαι complete πανηλίθιος..... Ρε συ δεν το είδα.... είδα το "pies, το πρών νο8" αλλά δεν κατάλαβα τι λέει... Είναι και αργά...δεν τραβάω στην ανηφόρα.... Ζητώ ταπεινά (και σεμνά) ΣΥΓΝΩΜΗ.... Πάω να αυτομαστιγωθώ... 4.253 φορές... Πάω..... Συγνώμη... Τεό... (Οσκαρ... μ@λ@κί@ς 2008) Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,263 Report post #39 Posted October 10, 2008 ...den pame kala.. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Evan 0 Report post #40 Posted October 11, 2008 1. Όλγα Κοτσίνα (Olga) 2. Γεράσιμος Μονόπολις (MakisM) 3. Δημητρίου Λουκάς (fileasfog) 4. Χρήστος Λάππας 5.Δημήτρης Παπαγεωργίου(puppy) 6.Κορνηλος Κυριακιδης 7.Γιωργος Βεργιογλου (snowholicanonymous) 8. Ντάφλος Θεόδωρος.... (ΤeoXalandri) 9. Αλέξανδρος Κάππης 10. Σπανοδήμος Χρήστος (elgreco) 11. Πάνος Διώτης 12.Χρηστος Χιουρεας(Skimad) 13. Γιαννης Ματθαιος (Matfield) 14. Βασίλης Αλεξανδρόπουλος(bialex) 15. Γιάννης Τάλαρος (talarian) 16. Χαλιώτου Βαρβάρα (μπορεί να μην έχω εξοπλισμό, ακόμη... αλλά ας μάθω πως να τον συντηρώ ) 17. Ρούλα Ταρίνα (snowcat) η σιγουριά σου μου αρέσει πως θα μάθεις με τη μία 18. Μιχόπουλος Ανδρέας (MAC) Το βαπόρι μάλλον θα έχει δέσει 19. Σεφέρογλου Ορέστης (Al_Foutzin) 20. Χρήστος Ζάρρας (ChristosZ) Αν ο Δημήτρης μας μάθει πως κάνουμε σερβις, θα χάσει πελάτες βρε σεις 21. Βασίλης Καπορδέλης (Slider) 22. Βασίλης Βλαχάκης 23. Ράνια Μπούμη (pies, το πρών νο 24. Δημήτρης Σκέτος (msketos) Αν και διαφωνώ με τον τίτλο του topic. --->ski & s/b service<--- 25.Τσακίρογλου Δημήτρης (ΤΖΙΜ) 26. Γιώργος Τσαπόγας (gtsap) 27. Βαγγέλης Τρίτσης (Evan) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post #41 Posted October 11, 2008 Η κατανόηση ειναι ειδικότις μας... Διανύουμε και δύσκολες εποχες (δεχόμεθα καθημερινά με ραντεβού ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
tsaky 28 Report post #42 Posted October 13, 2008 1. Όλγα Κοτσίνα (Olga) 2. Γεράσιμος Μονόπολις (MakisM) 3. Δημητρίου Λουκάς (fileasfog) 4. Χρήστος Λάππας 5.Δημήτρης Παπαγεωργίου(puppy) 6.Κορνηλος Κυριακιδης 7.Γιωργος Βεργιογλου (snowholicanonymous) 8. Ντάφλος Θεόδωρος.... (ΤeoXalandri) 9. Αλέξανδρος Κάππης 10. Σπανοδήμος Χρήστος (elgreco) 11. Πάνος Διώτης 12.Χρηστος Χιουρεας(Skimad) 13. Γιαννης Ματθαιος (Matfield) 14. Βασίλης Αλεξανδρόπουλος(bialex) 15. Γιάννης Τάλαρος (talarian) 16. Χαλιώτου Βαρβάρα (μπορεί να μην έχω εξοπλισμό, ακόμη... αλλά ας μάθω πως να τον συντηρώ ) 17. Ρούλα Ταρίνα (snowcat) η σιγουριά σου μου αρέσει πως θα μάθεις με τη μία 18. Μιχόπουλος Ανδρέας (MAC) Το βαπόρι μάλλον θα έχει δέσει 19. Σεφέρογλου Ορέστης (Al_Foutzin) 20. Χρήστος Ζάρρας (ChristosZ) Αν ο Δημήτρης μας μάθει πως κάνουμε σερβις, θα χάσει πελάτες βρε σεις 21. Βασίλης Καπορδέλης (Slider) 22. Βασίλης Βλαχάκης 23. Ράνια Μπούμη (pies, το πρών νο 24. Δημήτρης Σκέτος (msketos) Αν και διαφωνώ με τον τίτλο του topic. --->ski & s/b service<--- 25.Τσακίρογλου Δημήτρης (ΤΖΙΜ) 26. Γιώργος Τσαπόγας (gtsap) 27. Βαγγέλης Τρίτσης (Evan) 28. Βασιλης Τσακιρης (tsaky) Quote Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ... Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post #43 Posted October 14, 2008 . Όλγα Κοτσίνα (Olga) 2. Γεράσιμος Μονόπολις (MakisM) 3. Δημητρίου Λουκάς (fileasfog) 4. Χρήστος Λάππας 5.Δημήτρης Παπαγεωργίου(puppy) 6.Κορνηλος Κυριακιδης 7.Γιωργος Βεργιογλου (snowholicanonymous) 8. Ντάφλος Θεόδωρος.... (ΤeoXalandri) 9. Αλέξανδρος Κάππης 10. Σπανοδήμος Χρήστος (elgreco) 11. Πάνος Διώτης 12.Χρηστος Χιουρεας(Skimad) 13. Γιαννης Ματθαιος (Matfield) 14. Βασίλης Αλεξανδρόπουλος(bialex) 15. Γιάννης Τάλαρος (talarian) 16. Χαλιώτου Βαρβάρα (μπορεί να μην έχω εξοπλισμό, ακόμη... αλλά ας μάθω πως να τον συντηρώ ) 17. Ρούλα Ταρίνα (snowcat) η σιγουριά σου μου αρέσει πως θα μάθεις με τη μία 18. Μιχόπουλος Ανδρέας (MAC) Το βαπόρι μάλλον θα έχει δέσει 19. Σεφέρογλου Ορέστης (Al_Foutzin) 20. Χρήστος Ζάρρας (ChristosZ) Αν ο Δημήτρης μας μάθει πως κάνουμε σερβις, θα χάσει πελάτες βρε σεις 21. Βασίλης Καπορδέλης (Slider) 22. Βασίλης Βλαχάκης 23. Ράνια Μπούμη (pies, το πρών νο 24. Δημήτρης Σκέτος (msketos) Αν και διαφωνώ με τον τίτλο του topic. --->ski & s/b service<--- 25.Τσακίρογλου Δημήτρης (ΤΖΙΜ) 26. Γιώργος Τσαπόγας (gtsap) 27. Βαγγέλης Τρίτσης (Evan) 28. Βασιλης Τσακιρης (tsaky) 29. Συρίγου Πένυ (peni) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,263 Report post #44 Posted November 1, 2008 Έχουμε κάποιο νέο για την ημερομηνία (στο περίπου) που θα γίνει το ski service ? Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post #45 Posted November 1, 2008 30 Noεμβρίου, υπάρχει ανακοίνωση.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post #46 Posted November 3, 2008 1. Όλγα Κοτσίνα (Olga) 2. Γεράσιμος Μονόπολις (MakisM) 3. Δημητρίου Λουκάς (fileasfog) 4. Χρήστος Λάππας 5.Δημήτρης Παπαγεωργίου(puppy) 6.Κορνηλος Κυριακιδης 7.Γιωργος Βεργιογλου (snowholicanonymous) 8. Ντάφλος Θεόδωρος.... (ΤeoXalandri) 9. Αλέξανδρος Κάππης 10. Σπανοδήμος Χρήστος (elgreco) 11. Πάνος Διώτης 12.Χρηστος Χιουρεας(Skimad) 13. Γιαννης Ματθαιος (Matfield) 14. Βασίλης Αλεξανδρόπουλος(bialex) 15. Γιάννης Τάλαρος (talarian) 16. Χαλιώτου Βαρβάρα (μπορεί να μην έχω εξοπλισμό, ακόμη... αλλά ας μάθω πως να τον συντηρώ ) 17. Ρούλα Ταρίνα (snowcat) η σιγουριά σου μου αρέσει πως θα μάθεις με τη μία 18. Μιχόπουλος Ανδρέας (MAC) Το βαπόρι μάλλον θα έχει δέσει 19. Σεφέρογλου Ορέστης (Al_Foutzin) 20. Χρήστος Ζάρρας (ChristosZ) Αν ο Δημήτρης μας μάθει πως κάνουμε σερβις, θα χάσει πελάτες βρε σεις 21. Βασίλης Καπορδέλης (Slider) 22. Βασίλης Βλαχάκης 23. Ράνια Μπούμη (pies, το πρών νο 24. Δημήτρης Σκέτος (msketos) Αν και διαφωνώ με τον τίτλο του topic. --->ski & s/b service<--- 25.Τσακίρογλου Δημήτρης (ΤΖΙΜ) 26. Γιώργος Τσαπόγας (gtsap) 27. Βαγγέλης Τρίτσης (Evan) 28. Βασιλης Τσακιρης (tsaky) 29. Συρίγου Πένυ (peni) 30. Δεληγιάννης Βασίλης (Arcas) Quote Share this post Link to post Share on other sites
FOrever 1 Report post #47 Posted November 22, 2008 ......και επειδη υπαρχουν και καποιοι που ειναι εντελως ασχετη με την Αθηνα ......εκει θα γινει αυτο το σεμιναριο????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post #48 Posted November 22, 2008 Ναι Φωτεινη στην Αθηνα θα γινει το συγκεκριμενο που ειναι προσφορα του Δημητρη Τσεγα(ski-shop). Στην Θεσσαλονικη υπαρχει ενα παρομοιο event καθε χρονο,περιπου στα μεσα Οκτωβρη.... Εχει ακουσει κανεις κατι? Εμαθα περνανε καλα!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
FOrever 1 Report post #49 Posted November 22, 2008 Ναι Φωτεινη στην Αθηνα θα γινει το συγκεκριμενο που ειναι προσφορα του Δημητρη Τσεγα(ski-shop). Στην Θεσσαλονικη υπαρχει ενα παρομοιο event καθε χρονο,περιπου στα μεσα Οκτωβρη.... Εχει ακουσει κανεις κατι? Εμαθα περνανε καλα!! Δυστηχως δεν ξερω κατι.. ...και μαλλον εχει γινει κι 'ολας!!! Κριμα....θα ηταν καλα......Αν καποιος ξερει κατι..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post #50 Posted November 22, 2008 τωρα παει τελεειωσε................ βεβαια στην Θεσσαλονικη δεν εγινε μονο το σεμιναριο αλλα και ολοκληρωμενο service στα πεδιλα οσων παραβρεθηκαν.............. Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites