seirina 0 Report post Posted November 2, 2008 Καλησπέρα σε όλους! Μόλις ολοκλήρωσα την εγγραφή μου και είπα να συστηθώ μετά από επίμονη προτροπή της φίλης μου Ράνιας, επίσης μέλους του club! Με λένε Κλαίρη, μένω στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια κάνω σκι στη Βουλγαρία. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν, παρόλο που ο καιρός δε βοηθάει να μπούμε στο κλίμα! Κλαίρη Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 2, 2008 Ναι το παραδέχομαι την έπρηξα! Με την Κλαίρη γνωριστήκαμε στο Μπάνσκο, όπου βοήθησε σημαντικά ώστε να γίνουν αυτές μου οι διακοπές ακόμα πιο απολαυστικές. Τοτε άφηνε την κόρη της στον παιδικό σταθμό του χιονοδρομικού και εγώ τον καλό μου στην παιδική χαρά (αλώνιζε με το σανίδι τοτε!) και έτσι απολαμβάναμε αβιάστα το βουνό και τις ατέλειωτες κουβέντες μας. Σήμερα η κόρη της σκιάρει καλύτερα και από τις δυο μας φυσικά ενώ εμείς εχουμε γινει πολυ καλες στη συζήτηση! Καλώ τους συντρόφους Θεσσαλονικείς να τη δεχτούν στην παρέα τους μια κι εμένα μου πέφτει κομματάκι μακριά. Ακούει η συμπρωτεύουσααααα?? Φιλικα Ρανια Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted November 2, 2008 Καλώς όρισες Κλαίρη!!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted November 2, 2008 Καλως ήρθες Κλαίρη! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted November 2, 2008 Καλώς την! Αν είναι σαν και εσένα Ράνια, θα προειδοποιούσα τους Θες να μην την κάνουν παρέα Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 2, 2008 Οχι Ρούλα ειναι σοβαρός άνθρωπος η Κλαίρη Υπάρχουν πολλοι σαν εμένα νομίζεις; Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 2, 2008 καλως ηρθες στο snowclub Κλαιρη ελπιζουμε και συντομα μελος μας Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 3, 2008 Καλωσήλθες στο snowclub! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 3, 2008 καλως ηρθες Κλαιρη ..μπορεις να ακολουθησεις σε μια συναντηση στο flocafe της Κρηνης..γινεται καθε Πεμπτη, θα γνωρισεις εκει τα μελη μας απο τα βορεια. Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
alexk 53 Report post Posted November 3, 2008 Γειά σου ρε Κλαίρη !!! Εγώ είμαι ο έτερος... Καππαδόκης του Μπάνσκο (που με άφηνε η Ράνια στην "παιδική χαρά" με το σανιδάκι μου... ??? μαζί με τα άλλα "παιδάκια" ??? ) (Κατά σύμπτωση, ήμουνα Θεσσαλονίκη το Σ/Κ !!! Πρίν 3 ώρες κατέβηκα Αθήνα με το τραίνο) Αλέξανδρος Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted November 3, 2008 καλως ηρθες!!! Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted November 3, 2008 Γειά σου Κλαίρη,...καλώς μας ήλθες!...Πω,πωωωω...πόσα χρόνια είχα να ακούσω αυτό το όνομα!!!!! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
vanu 0 Report post Posted November 4, 2008 Καλώς μας ήρθες Κλαίρη!!!! Πόσο χαίρομαι που έχουμε αλλη μια γυναικεία παρουσία στην Θεσσαλονίκη. Θα χαρούμε πολύ όλοι μας απο Θεσσαλονίκη να σε γνωρίσουμε απο κοντά στην συνάντηση μας την Πέμπτη στο flocafe (δες στις ανακοινώσεις για λεπτομέρειες ή στειλε μου pm) Quote Share this post Link to post Share on other sites
seirina 0 Report post Posted November 4, 2008 Καλώς μας ήρθες Κλαίρη!!!! Πόσο χαίρομαι που έχουμε αλλη μια γυναικεία παρουσία στην Θεσσαλονίκη. Θα χαρούμε πολύ όλοι μας απο Θεσσαλονίκη να σε γνωρίσουμε απο κοντά στην συνάντηση μας την Πέμπτη στο flocafe (δες στις ανακοινώσεις για λεπτομέρειες ή στειλε μου pm) Γεια σου Vanu, Θα προσπαθήσω να έρθω στη συνάντηση την Πέμπτη, αν καταφέρω να αφήσω τη μικρή μου στη γιαγιά! Τα λέμε, Κλαίρη Quote Share this post Link to post Share on other sites
seirina 0 Report post Posted November 4, 2008 Γειά σου ρε Κλαίρη !!! Εγώ είμαι ο έτερος... Καππαδόκης του Μπάνσκο (που με άφηνε η Ράνια στην "παιδική χαρά" με το σανιδάκι μου... ??? μαζί με τα άλλα "παιδάκια" ??? ) (Κατά σύμπτωση, ήμουνα Θεσσαλονίκη το Σ/Κ !!! Πρίν 3 ώρες κατέβηκα Αθήνα με το τραίνο) Αλέξανδρος Γεια σου Άλεξ! Καλά μην το παίρνεις κατάκαρδα το σχόλιο :-) Γιατί δεν πήρες κανένα τηλέφωνο? Όλα καλά? Κλαίρη Quote Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted November 5, 2008 Καλώς ήρθες Κλαίρη(ωραίο όνομα!!)!!! Καλή χιονοδρομική σεζόν!!!! Ελπίζω να σε δούμε σε κανένα βουνό(ή σε καμιά εκδρομή του συλλόγου) !! Λοιπόν Ράνια...έτσι όπως σε είδα και στην πεζοπορία (που έδινες πληροφορίες σε περαστική κυρία για το σύλλογο.....)μήπως να έμπαινες στην ομάδα "Δημόσιες σχέσεις-Μarketing"????? !! Think about it!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 5, 2008 Μάθε τέχνη κι άστηνε Πένη μου!!! Αμα έρθει και η κυριούλα στο σύλλογο τότε έκλεισα ως μέλος Διάλογος - Καλημέρα από πού ειστε; - Από την Αθήνα. - Οχι, οχι, από ποιο σύλλογο; - Από τον ΕΣΤΟΥΧ. -Ε? - Κάνουμε σκι κυρίως (πού να εξηγώ τώρα τα υπόλοιποα με τη γλώσσα έξω; Και ήμουν μπροστά στην ταμπέλα που έλεγε καταφύγιο 1 ώρα ακόμα) - Αααααα (απογοητευμένο). Εμείς μπορούμε να έρθουμε σε καμιά εκδρομή σας; - Φυσικά της λέω! (εκεί καταρχάς σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να πάρω το μπλοκ αποδείξεων απο την Ιρα αλλά αρκέστηκα να της γράψω το site). Και με την ευκαιρία, ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Βαρέθηκα να γράφω τα στοιχεία του συλλόγου πίσω από την επαγγελματική μου κάρτα. Ράνια Μπούμη Ψυχολογος - ΕΣΤΟΥΧ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pest 0 Report post Posted November 5, 2008 Καλώς ήρθες Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted November 5, 2008 Καλως ηλθες Κλαιρη... Θα χαρουμε να σε δουμε στην συναντηση της Πεμπτης στο Φλοκαφε της Κρηνης Εκει θα μπεις για τα καλα στο κλιμα της νεας σαιζον χωρις να περιμενεις να αλλαξει ο καιρος Φιλικα Αρης Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
alexk 53 Report post Posted November 6, 2008 Και με την ευκαιρία, ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Βαρέθηκα να γράφω τα στοιχεία του συλλόγου πίσω από την επαγγελματική μου κάρτα.Ράνια Μπούμη Ψυχολογος - ΕΣΤΟΥΧ! Τέλειο !!!! Μ' 'ενα σμπάρο δυό τρυγόνια !!! Και να μην έρθει τελικά στον ΕΣΤΟΥΧ, μπορεί να είναι βλαμένος/ένη (Ιτιά, ιτιάάάά λουλουδια-σμένηηηηηηη, etc.) και να χρειάζεται γιατρό !!! Ή να θέλει και τα δυό !!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
alexk 53 Report post Posted November 6, 2008 Γεια σου Άλεξ! Καλά μην το παίρνεις κατάκαρδα το σχόλιο :-) Γιατί δεν πήρες κανένα τηλέφωνο? Όλα καλά? Κλαίρη Ποιό σχόλιο παιδάκι μου???? μήπως σκεφτόσουνα κάτι και ξέχασες να το γράψεις??? Όλα καλά, πέρασα υπέροχα !!!! Δε σε πήρα τηλέφωνο, γιατί ήταν ταξίδι αστραπή για κάποιο σεμινάριο και δεν είχα καθόλου χρόνο. Ελπίζω, αν όχι στη Θεσσαλονίκη, να τα πούμε φέτος σε κανα βουνό !!!!!! ΕΣΤΟΥΧ θέλοντος και καιρού επιτρέποντος... Quote Share this post Link to post Share on other sites