Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Telxinas

Τί προτείνετε;

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Γυναίκα, 1.72 ύψος, ποτέ δεν έχει κάνει σκι.

Τί θα προτείνατε για την περίπτωση;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

να νοικιάζει να δεί ότι της αρέσει...

αργότερα μέσα στον χρόνο αν πραγματικά της άρεσει το αθλημα να αγοράσει ένα ζευγάρι μπότες και ρούχισμό.

και του χρόνου βλέπουμε!

Να μην έχει κάνει ποτέ σκι και θέλει να αγοράσει πριν ξεκινήσει είναι λίγο παράδοξο οπότε θα πρότεινα να αγοράσει (εννοείτε για αρχάριο δηλαδή κάτι αρκετά μαλακό) όποιο έχει τα καλύτερα γραφικά αν δεν συνεχίσει τουλάχιστον να το βλέπει και να της αρέσει .ΟΛΑ ΚΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ

Μην με τρελένετε τώρα λέμε :)

7 χρόνια την ψήνω και τα κατάφερα φέτος, θα της αρέσει(και θα πει και ένα yodel), την ξέρω καλα :)

Λοιπόν, θεωρώντας λοιπόν ότι θα "πέξει" το παραπάνω σενάριο, τι προτείνετε; Οκ, καταλαβαίνω και συμφωνώ ότι δεν θα πρέπει να είναι κάτι εξεζητημένο, πχ τελευταίο μοντέλο, καταλαβαίνω ότι ούτε καν καινούργια θα πρέπει να είναι.

Αλλά τί να είναι;;; Τί τύπος, μήκος, μάρκα κλπ κλπ

Ευχαριστώ ρε παιδιά!

Edited by Telxinas

Ύψος από 1.58 μέχρι 165 max ,μπότα με σκληρότητα από 40 μέχρι 60 flex και από μάρκες όπως είπα και πριν δεν έχει καμία σημασία δεν πρόκειται να καταλάβει διαφορά οπότε ότι είναι πιο ωραίο κατά τη γνώμη της

Ύψος από 1.58 μέχρι 165 max ,μπότα με σκληρότητα από 40 μέχρι 60 flex και από μάρκες όπως είπα και πριν δεν έχει καμία σημασία δεν πρόκειται να καταλάβει διαφορά οπότε ότι είναι πιο ωραίο κατά τη γνώμη της

Πέζει ρόλο ο τύπος πέδιλων;

Ευχαριστώ :)

Καλησπέρα,

Γυναίκα, 1.72 ύψος, ποτέ δεν έχει κάνει σκι.

Τί θα προτείνατε για την περίπτωση

nordica hot rod overdrive

:unsure::huh::lol: :LOL: :P

σοβαρά τώρα σε όποια εταιρεία, να διαλέξει ότι πιο μαλακό

απο τους συνεργάτες που εχουν δώσει stock list, αυτό απο το Εν Λευκώ

Κ2 , 3com: 1 κομμάτι 160cm

Μαλακό entry level ski ιδανικό για να σας φτάσει μέχρι το μέσο επίπεδο. τιμή 290€

.

.

.

τηλ. 22670 29101

κιν. 6937 076 898

Ταξιάρχης Κων/νος

Εν Λευκω

Λιβάδι Παρνασσού

είναι το πιο προσιτό και η Αnthoula που ξεκίνησε την εξυπηρέτησε για 3 χρόνια άριστα.

Βέβαια καλό είναι να ρωτήσεις όλα τα μαγαζιά οπως το Vertical, και το skishop γιατί μπορεί να έχουν για το επιπεδό της και να μην το εχουν στειλει.

τα τηλέφωνα θα τα βρείς στην πρώτη σελίδα.

Μην με τρελένετε τώρα λέμε :lol:

7 χρόνια την ψήνω και τα κατάφερα φέτος, θα της αρέσει(και θα πει και ένα yodel), την ξέρω καλα :blink:

Λοιπόν, θεωρώντας λοιπόν ότι θα "πέξει" το παραπάνω σενάριο, τι προτείνετε; Οκ, καταλαβαίνω και συμφωνώ ότι δεν θα πρέπει να είναι κάτι εξεζητημένο, πχ τελευταίο μοντέλο, καταλαβαίνω ότι ούτε καν καινούργια θα πρέπει να είναι.

Αλλά τί να είναι;;; Τί τύπος, μήκος, μάρκα κλπ κλπ

Ευχαριστώ ρε παιδιά!

Eπειδή είμαι και εγω αρχάρια να καλό πέδιλο για αρχάριους προς μέσους είναι της Νordica το Olympia Fox (σε κόκκινο -πορτοκαλί ή λευκό κρέμ, ή μωβ-λιλά τα κοίταγα εχθές) απο ενα 1,58 μέχρι 1,65 αν δεν κάνω λάθος(ας με συγχωρέσουν και ας με διορθώσουν) και αν είναι πιο τολμηρή τα Hot Road overdrive σε 1,62. Αλλά και τα οlympia fox μια χαρά είναι σε πολύ προσιτές τιμές όλα.

Πάντως στον σύλλογο υπάρχουν αρχάριοι και θα έχει και παρέα!!

Τα Nordica Olympia Fox ειναι σε υψος 160 και η τιμη για οσους ειναι μελη στον συλλογο,ειναι απιστευτα χαμηλη.Απευθυνονται σε αρχαριους,ειναι γυναικεια σειρα και βγαινει σε ωραια χρωματα-σχεδια.

Σε γενικες γραμμες ισχυουν αυτα που ειπαν τα παιδια πιο πανω.Ενα μαλακο πεδιλο στα προαναφερθεντα υψη θα κανει μια χαρα την δουλεια του.

Μαλλον βαση σχεδιου και τιμης θα επελεγα σε αυτην την κατηγορια.

Δες στα συνεργαζομενα καταστηματα που διαφημιζονται και στην 1η σελιδα.

Eπειδή είμαι και εγω αρχάρια να καλό πέδιλο για αρχάριους προς μέσους είναι της Νordica το Olympia Fox (σε κόκκινο -πορτοκαλί ή λευκό κρέμ, ή μωβ-λιλά τα κοίταγα εχθές) απο ενα 1,58 μέχρι 1,65 αν δεν κάνω λάθος(ας με συγχωρέσουν και ας με διορθώσουν) και αν είναι πιο τολμηρή τα Hot Road overdrive σε 1,62. Αλλά και τα οlympia fox μια χαρά είναι σε πολύ προσιτές τιμές όλα.

Πάντως στον σύλλογο υπάρχουν αρχάριοι και θα έχει και παρέα!!

πιστευω να ειναι καλό το attachment!!

post-2747-1226511741_thumb.jpg

post-2747-1226511774_thumb.jpg

Λοιπόν προτείνω ηρεμία τάξη και ασφάλεια καλό είναι να υπάρχουν πριν κάνουμε τις αγορές μας διότι μπορεί να φτάσουμε σε λάθος επιλογές με άσχημα αποτελέσματα ,που ίσως κιόλας μετά από ένα ποτηράκι ουίσκι να τις μετανιώσουμε ,επίσης πριν από μερικά χρόνια κάποιος μου είπε για να μάθεις να μιλάς πρέπει πρώτα να μάθεις να ακούς ....... τώρα για τα σκι νομίζω πως 10 με 15 πόντους πιο κοντά από το ύψος θα είναι οκ .οκ!

τι εγινε ρε παιδια εχασα κανα επισοδειο;

DALTONS POW ROBBERY.....

Λοιπόν προτείνω ηρεμία τάξη και ασφάλεια καλό είναι να υπάρχουν πριν κάνουμε τις αγορές μας διότι μπορεί να φτάσουμε σε λάθος επιλογές με άσχημα αποτελέσματα ,που ίσως κιόλας μετά από ένα ποτηράκι ουίσκι να τις μετανιώσουμε ,επίσης πριν από μερικά χρόνια κάποιος μου είπε για να μάθεις να μιλάς πρέπει πρώτα να μάθεις να ακούς ....... τώρα για τα σκι νομίζω πως 10 με 15 πόντους πιο κοντά από το ύψος θα είναι οκ .οκ!

...αααα ολα κ ολα εγώ δεν πίνω οταν κάνω σκι(λέμε τώρα) :)

..πολύ ομορφο Rossignol Attraxion I

post-617-1226563065_thumb.jpg

Edited by Snowflake

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Καλο γενικοτερα θα ειναι να μην προτεινουμε σκι που δεν εχουμε δοκιμάσει...

το ΧΨΩ πεδιλο που μπορει να βγηκε σουπερ καρβαριστο και σουπερ πουδροπεδιλο μπορει στο δικο μου στυλ σκι να μην κανει.....

και πρεπει αυτος που προτεινει ενα πέδιλο να ειναι σίγουρος οτι κανει την καλύτερη πρόταση (ισως να το εχει δοκιμάσει κιολας)

"επίσης πριν από μερικά χρόνια κάποιος μου είπε για να μάθεις να μιλάς πρέπει πρώτα να μάθεις να ακούς"

Καλο Δημήτρη

ετσι γενικα και φιλικα ....

Edited by Pefto_kai_Matheno

Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...

Καλο γενικοτερα θα ειναι να μην προτεινουμε σκι που δεν εχουμε δοκιμάσει...

το ΧΨΩ πεδιλο που μπορει να βγηκε σουπερ καρβαριστο και σουπερ πουδροπεδιλο μπορει στο δικο μου στυλ σκι να μην κανει.....

και πρεπει αυτος που προτεινει ενα πέδιλο να ειναι σίγουρος οτι κανει την καλύτερη πρόταση (ισως να το εχει δοκιμάσει κιολας)

"επίσης πριν από μερικά χρόνια κάποιος μου είπε για να μάθεις να μιλάς πρέπει πρώτα να μάθεις να ακούς"

Καλο Δημήτρη

ετσι γενικα και φιλικα ....

+100000

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Το θεμα της δοκιμης ειναι λιγο πιο πολυπλοκο αποσο νομιζουμε οι περισσοτεροι.

Τι εννοω.

πχ προτεινει ο χ ενα πεδιλο που εχει δοκιμασει και λεει οτι ειναι ετσι,ετσι,ετσι και αλλιως.Ωραια.

Ποιος ειναι ομως ο χ που το προτεινει αφου το εχει δοκιμασει?Τι σκι κανει?Σε τι συνθηκες το δοκιμασε?Γιατι να εμπιστευτω αυτον και οχι τον επαγγελματια που κανει test για περιοδικα κτλ και αυτα δημοσιευονται με την υπογραφη του με ολες τις λεπτομερειες περι συνθηκων κτλ?Εδω ερχεται η αλλη αποψη οτι ολα ειναι κατευθυνομενα και οποιος πληρωνει παιρνει και καλη κριτικη στα περιοδικα."Μυλος" με λιγα λογια.

Καταληγουμε οτι το καλυτερο ειναι να τα δοκιμαζεις εσυ ο ιδιος πριν τα αγορασεις να δεις αν ταιριαζουν στο δικο σου στυλ.Και αυτο ειναι σχετικο.Ενας αρχαριος, που να ξερει ρε παιδια ποιο ειναι το στυλ του και ποια η διαφορα σε 2 ιδιας κατηγοριας πεδιλα?Θα τα καρβαρει μηπως για να δοκιμασει πως στριβουν?Θα τα λυγισει?Οχι.Αρα προτιμαει να ακουσει τη συμβουλη του επαγγελματια που επισκεπτεται και καλα κανει απο το να ψωνισει στα τυφλα.

Τωρα λετε οτι δεν προτεινετε σκι αν δεν τα εχετε δοκιμασει.Σωστο.Απο την αλλη ομως σε αυτο το forum παρα πολλοι εχουν βοηθηθει στην τελικη τους επιλογη απο τις προτασεις μελων που γνωριζουν λιγο παραπανω το χωρο.Δεν ειναι αναγκη να προταθει συγκεκριμενο πεδιλο αλλα μπορει να βοηθηθει καποιος αν κατευθυνθει σε συγκεκριμενη κατηγορια,αφου πει πρωτα τα κλασικα που κανει σκι,πως κτλ.Θα ακουσει 2-3 προτασεις και θα επιλεξει με τα δικα του κριτηρια.

Οσον αφορα τον εαυτο μου.Ποτε δεν μπορεσα να περιμενω το χειμωνα.Απο Αυγουστο ειμαι ηδη στα site και διβαζω reviews,βλεπω μοντελα κτλ.Δεν μπορω να κρατηθω με τιποτα μεχρι το Δεκεμβρη-Γεναρη για να κανω δοκιμες.Κακο μεν αλλα τι να κανουμε εχουμε και καποια ελαττωματα :P

Ελαχιστοτατες και δυσκολα διακριτες ειναι οι διαφορες σε ολα τα slalom πεδιλα στο 165 με 13m radius για παραδειγμα.(ιδιας κατηγοριας,οχι worldcup με απλο sl).Οποτε αγοραζω βαση reviews,ξενα fora,σχεδιο,τιμη.Αν δοκιμασω κατι αλλο το χειμωνα και μου αρεσει περισσοτερο εχασα.Ρισκαρω μεν αλλα δεν "σκαω" περιμενοντας τον Γεναρη. :)

Αυτα.

Καλες αγορες σε ολους.

Η επισκεψη σε καταστηματα καλων επαγγελματιων θα σας βοηθησει να αποφυγετε λαθος αγορες που τυχον προκυψουν απο τυφλη αγορα στο internet.Υπαρχουν και καταστηματα (πχ ο Μαντσιος στα Πηγαδια) που σε περιπτωση που δεν σας βολεψε το πεδιλο που αγορασατε σας δινει αλλο.Γεγονος που δεν θα το βρειτε σε κανεναν σπορτη γερμανο και σε κανεναν ebayiti.

Οκ φίλοι, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Τα πεδιλάκια βρέθηκαν αφού έκανα μια επίσκεψη στον Δημήτρη κι αφού σπατάλησε αρκετό από τον χρόνο του μαζί μου, έχοντας, ευτυχώς, λίγα μεταχειρισμένα ζευγάρια, βρήκαμε μια καλή λύση.

Δεν έχω σκοπό να κάνω διαφήμιση αλλά η τιμή είναι πολύ καλή κι ας ψωνίζω μέχρι και σπίρτα από ιντερνετ. Αξίζει λοιπόν την υποστήριξη ο εγχώριος έμπορος αφού η διαφορά είναι πολύ μικρή, τουλάχιστον για την περίπτωσή μου.

Πάμε για σανίδα τώρα για μένα, η παλιά μου πάλιωσε πολύ! :unsure::mellow:

@ Telxinas Κατ' αρχήν χαιρόμαστε που με την βοήθειά μας βρήκες αυτό που ήθελες από όλες τις απόψεις. ;)

@ Ανέστη, ομολογώ ότι με μπέρδεψες λίγο για το ποιο τελικά είναι το σωστό στην επιλογή και συμβουλή.

πχ προτεινει ο χ ενα πεδιλο που εχει δοκιμασει και λεει οτι ειναι ετσι,ετσι,ετσι και αλλιως.Ωραια.

Ποιος ειναι ομως ο χ που το προτεινει αφου το εχει δοκιμασει?Τι σκι κανει?Σε τι συνθηκες το δοκιμασε?

Οι περισσότεροι νομίζω από εδώ μέσα, που προτείνουνε εξοπλισμό σε αγοραστές / μέλη είναι μάλλον έμπειροι, ασχολούνται αρκετά με εξοπλισμό, τον αλλάζουνε και 2 και 3 φορές το χρόνο αλλά το βασικότερο όλων έχουνε την δυνατότητα να δούνε και να αξιολογήσουνε το επίπεδο, τον τρόπο και τον χώρο που κάνει σκι ο αγοραστής και να τον συμβουλεύσουνε για το τι του ταιριάζει.

Γιατι να εμπιστευτω αυτον και οχι τον επαγγελματια που κανει test για περιοδικα κτλ και αυτα δημοσιευονται με την υπογραφη του με ολες τις λεπτομερειες περι συνθηκων κτλ?Εδω ερχεται η αλλη αποψη οτι ολα ειναι κατευθυνομενα και οποιος πληρωνει παιρνει και καλη κριτικη στα περιοδικα."Μυλος" με λιγα λογια.

Αν και απάντησες μόνος σου λίγο πολύ στο ερώτημα που έθεσες, επιπρόσθετα ισχύει και ότι είπα παραπάνω....αμεσότητα / δυνατότητα αξιολόγησης από έμπειρα μέλη, πράγμα το οποίο δεν ισχύει από τη μεριά του επαγγελματία που βρίσκεται στο εξωτερικό και γράφει για το χ, ψ περιοδικό.

Καταληγουμε οτι το καλυτερο ειναι να τα δοκιμαζεις εσυ ο ιδιος πριν τα αγορασεις να δεις αν ταιριαζουν στο δικο σου στυλ.Και αυτο ειναι σχετικο.Ενας αρχαριος, που να ξερει ρε παιδια ποιο ειναι το στυλ του και ποια η διαφορα σε 2 ιδιας κατηγοριας πεδιλα?Θα τα καρβαρει μηπως για να δοκιμασει πως στριβουν?Θα τα λυγισει?Οχι.Αρα προτιμαει να ακουσει τη συμβουλη του επαγγελματια που επισκεπτεται και καλα κανει απο το να ψωνισει στα τυφλα.

Για αυτό υπάρχει και το forum, για να δώσει μια ακόμη άποψη στον υποψήφιο αγοραστή να τον ενημερώσει, χωρίς κανένα οικονομικό ή άλλης φύσεως συμφέρον και να πάει πιο έτοιμος στον επαγγελματία και αν μη τι άλλο να ξέρει τι θα του περιγράψει και τι θα τον ρωτήσει.

Τωρα λετε οτι δεν προτεινετε σκι αν δεν τα εχετε δοκιμασει.Σωστο.Απο την αλλη ομως σε αυτο το forum παρα πολλοι εχουν βοηθηθει στην τελικη τους επιλογη απο τις προτασεις μελων που γνωριζουν λιγο παραπανω το χωρο.Δεν ειναι αναγκη να προταθει συγκεκριμενο πεδιλο αλλα μπορει να βοηθηθει καποιος αν κατευθυνθει σε συγκεκριμενη κατηγορια,αφου πει πρωτα τα κλασικα που κανει σκι,πως κτλ.Θα ακουσει 2-3 προτασεις και θα επιλεξει με τα δικα του κριτηρια.

Άρα καταλήγουμε ότι συμφωνούμε? ;)

Κατά την άποψή μου ο ρόλος του forum -μεταξύ άλλων- είναι να ενημερωθεί ο χιονοδρόμος κατά το δυνατόν για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και όχι λαμόγια του χώρου, στους οποίους μετά από συμβουλές δικές μας (με τα δεδομένα που μας έδωσε) θα μπορέσει να απευθυνθεί ο αγοραστής και να κατασταλάξει στην πιο καλή / συμφέρουσα αγορά. ;)

Οσον αφορα τον εαυτο μου.Ποτε δεν μπορεσα να περιμενω το χειμωνα.Απο Αυγουστο ειμαι ηδη στα site και διβαζω reviews,βλεπω μοντελα κτλ.Δεν μπορω να κρατηθω με τιποτα μεχρι το Δεκεμβρη-Γεναρη για να κανω δοκιμες.Κακο μεν αλλα τι να κανουμε εχουμε και καποια ελαττωματα :lol:

Ελαχιστοτατες και δυσκολα διακριτες ειναι οι διαφορες σε ολα τα slalom πεδιλα στο 165 με 13m radius για παραδειγμα.(ιδιας κατηγοριας,οχι worldcup με απλο sl).Οποτε αγοραζω βαση reviews,ξενα fora,σχεδιο,τιμη.Αν δοκιμασω κατι αλλο το χειμωνα και μου αρεσει περισσοτερο εχασα.Ρισκαρω μεν αλλα δεν "σκαω" περιμενοντας τον Γεναρη. :blink:

Αυτα.

Τώρα τι να σου πω? Μυαλό δε βάζεις :lol: και μετά μας τρελαίνεις με τις πωλήσεις σου (αλήθεια άργησες φέτος ή μου φαίνεται? ;) ) και χαλάς και τη πιάτσα με τις τιμές που βάζεις για 1 άντε 2 φορές χρησιμοποιημένο εξοπλισμό :lol:

Καλες αγορες σε ολους.

Η επισκεψη σε καταστηματα καλων επαγγελματιων θα σας βοηθησει να αποφυγετε λαθος αγορες που τυχον προκυψουν απο τυφλη αγορα στο internet.Υπαρχουν και καταστηματα (πχ ο Μαντσιος στα Πηγαδια) που σε περιπτωση που δεν σας βολεψε το πεδιλο που αγορασατε σας δινει αλλο.Γεγονος που δεν θα το βρειτε σε κανεναν σπορτη γερμανο και σε κανεναν ebayiti.

Σίγουρα η επίσκεψη είναι το καλύτερο, προλαβαίνει λάθος αγορές και τονώνει και την εγχώρια αγορά, αλλά δυστυχώς δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα που έχει το εν λόγω κατάστημα με αποτέλεσμα λόγω διαφοράς κόστους (τιμής) να οδηγούνται / μαστε σε αγορές από το εξωτερικό!

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

To να προτείνεις σκί είναι μεγάλη ευθύνη και πρέπει να εξετάζεις διάφορες παραμέτρους, η βασικότερη είναι να ξέρεις και να έχεις δοκιμάσει το σκι που προτείνεις.

τεσπά ανοιχτό φόρουμ είμαστε ο καθένας μας γράφει ότι θέλει αρκει να μην παραβιαζει τους κανονισμούς, το μυστικό είναι να ξέρεις τι να φιλτράρεις.

@ Νickel - Τι ξερεις εσυ απο πεδιλα ... :)

Το Ski test που έγινε και καταφερα να δοκιμασω αρκετα πεδιλα απο διάφορες εταιρίες μου αλλαξε την γνωμη που ειχα για καποιες μαρκες.

Σιγουρα υπαρχουν καλα & καλυτερα πεδιλα η επιλογη ειναι θεμα του αγοραστη.

Πχ εγω εχω παρει ενα πεδιλο 50-50 και δοκιμασα ενα πουδροπεδιλο και ενα καρβινγκ πεδιλο και τωρα δεν μου κανει...

ειναι σαν τα αυτοκινητο εχεις ενα RAV4 μια χαρα καλο ειναι αλλα μολις κανεις μια βολτα στο βουνο με ενα defender και μετα κανεις αλλη μια βολτα με ενα BMW 335 (δεν ειναι τυχαιο το παραδειγμα..) λες αχ τελικα δεν κανει ουτε το ενα ουτε το αλλο..

με λιγα λογια εγω αποφασισα οτι τα "ντεμι" κανουν και ντεμι δουλεια... και για αυτο θα παρω ενα πουδροπεδιλο και ενα καρβοπεδιλο...

Edited by Pefto_kai_Matheno

Εγω λεω να παρω ενα Defender και ενα σετ καρβοπεδιλα :rolleyes: αλλα φοβαμαι τα τεκμηρια... :blink:

Φιλικα

ΜακηςΜ

....Πάμε για σανίδα τώρα για μένα, η παλιά μου πάλιωσε πολύ! :blink::rolleyes:

Αααα!..εδώ θα τα χαλάσουμε λιγάκι.Εδωσες τον αγώνα της ζωής σου για να βάλεις την κυρία σου στο σκι και σύ είσαι σανιδάς;Δεν μας τό΄λεγες από την αρχή αυτό; :lol: :LOL: :lol:

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry140009

Πέρα από αυτό... Ξεκίνησα το 92 με σκι, αλλά επειδή είχα χοντρό ατύχημα στο γόνατο αναγκάστηκα να πάω σε κάτι που θα το κρατάει σταθερό. Από την δεύτερη φορά όμως, με την σανίδα μου, το αναγκάστηκα έγινε "αναγκάστηκα", δηλαδή στάθηκα τυχερός μεσα στην ατυχία μου, που βρέθηκα να δοκιμάζω κάτι καινούργιο και έχω να πω από τότε ότι είναι πιο συναρπαστικό :rolleyes:

Εγω λεω να παρω ενα Defender και ενα σετ καρβοπεδιλα :blink: αλλα φοβαμαι τα τεκμηρια... :lol:

Φιλικα

ΜακηςΜ

Μακη παρε οτι μπορεις να πας... :lol: και μην φοβασαι τιποτα :rolleyes: